- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz
TaRka94 #32146 üzenetére
Azért a klíma mindenképpen 0°C felett fúj ha a legalacsonyabbra veszed, akkor is. Azzal nem kellene gondnak lennie. Viszont télen a nagy mínuszokban az akksinak valóban nem tesz jót ha sokáig mínuszban van. Tessék mindenkinek beszerezni a telefonra a bundabugyit mindenkinek.
-
-
-
válasz
TaRka94 #29648 üzenetére
Nekem az jön le, hogy a telo elég sok időt fordít cellakészenlét vételével viszont végig zöldben vagy ami stabil térerőt mutat. Ez valószínűleg az állandó mobilinternet kapcsolat miatt is lehet mert wifit alig használsz.
A kijelzőidőd elég kevés viszont a facebook alkalmazás majdnem több időt tölt a háttérben, mint amennyit a telefonod használod.Tehát legutóbb pontosan mit cseréltek a készülékben?
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
TaRka94 #28368 üzenetére
Természetesen, de ez bármelyik telefonnál előfordulhat, ha a szutykokról nem képesek lemondani, és a beállításokat sem jól kezelik. A F.sbúk és társai hajlamosak az energiafogyasztás növelésére, de ezt sokan nem akarják belátni sehogy sem, inkább jajgatnak..
Nálam az a szitu, hogy a telefont leteszem éjszaka, rossz esetben 1% merülés mutatkozik, teszem hozzá, hogy a telefon repülő üzemmódban van, mert nem kell a hívogatás sem és mivel nem internetezek alvás közben, így a wifi is ki van kapcsolva.
Azt nem tudom miért nem lehet pisilni sem telefon internet nélkül, miért kell azt leírni a f.sbúkon, hogy a wc-t húzta le és kezet fog mosni, de biztosan jó azt a kézmosás előtti kezével összetapizott telefont a füléhez/arcához tenni.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
TaRka94 #27880 üzenetére
Nem soha nem töltök rá én a régi módszer szerint csinálom ellenkezőleg mint ahogy mondják vagyis megprobálom mindig teljesen lemeríteni hogy kikapcsoljon és teljesen 100%-ra feltölteni ami kb 10-ből 7-szer sikerül.
Párom ugyan így töltve másfél évesen Iphone 7-tel 7 óra 20 percet préselt ki. -
-
DaWehun
tag
válasz
TaRka94 #27330 üzenetére
elképzelhető, hogy segít. ebben nem tudok nyilatkozni, én b131 óta nem csináltam resetet és nem volt gondom eddig semmivel. nem voltak bugok sem anomáliák. ezt az ujjlenyomatos dolgot nem tudom mi lehetett, de igazából megoldódott szóval ezzel sincs bajom.
(#27331) tibi970307 azért a notebook ujjlenyomat olvasója lehet komolyabb szenzor mint ami a telefonban van, arra ne alapozz szerintem.
viszon ha így sem jó akkor nem tudom, passzolok. ha felismeri az ujjadat akkor rossz nem lehet szerintem. ha egyáltalán nem reagálna rá és nem ismerné fel akkor lenne gond. de próbáld meg több ujjadon. ha azokat is felismeri akkor nem valószínű, hogy rossz lenne az olvasó része, mert akkor be sem olvasná.
-
bibi55
tag
válasz
TaRka94 #26239 üzenetére
Igen, kikapcsoltam. Viszont megint nem vagyok teljesen megelégedve. 88 % körül tettem le éjfél után az éjjeliszekrényre, és reggelre ez volt:
Az egyenes rész az elején, amikor nem volt benne se sim se sd. Az enyhén meredek rész ahol sim és sd benne volt. Az első meredekebb rész amikor feltettem az appokat, az utána hosszabb ideig tartó szabályos meredek rész pedig amit az éjszaka alatt produkált.
Valamelyik app-ra gyanakszom, de egyikre se írja hogy olyan sokat fogyasztott volna...
Tudom, hogy a gyenge térerő meríti az akksit, de eddig se volt jobb otthon a térerőm, és nem merült 20+ százalékot egy éjszaka (kb 6-7 óra) alatt a telefon.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
TaRka94 #25916 üzenetére
Az 1 simesben van......
Ra3
Ez több telefonnál is így van(pl samu,lg), de sztem nem android alaptulajdonság. Ha képernyőzár van, akkor elhúzós, ha feloldott a kijelző, akkor csak nyomógomb....nem tudsz variálni(vagyis én nem tudok alternatívát). Az ujjlenyomatolvasós dolog sztem azért nem megy a második esetben, mert ha feloldod a kijelzőt, akkor már csak a huzogatós funkció él a gombnál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest