- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
bigalli #11602 üzenetére
Lépj be recoberybe és csináld meg az ott található mindkét wipe-ot (vigyázz, ez adat vesztéssel jár!) Ha ez sem segít, akkor 3 gombossal tegyél fell egy full romot.
(#11603) felixo
Elvileg lehet, guglizz rá. A honorshop vagy mobilász-t (a kettő ugyan az) nem ajánlom, de szerintem máshol is lesz.
Ha külföldről berendeled, az sem kerül többe, sőt...addig meg max veszel rá egy sima fóliát. -
mm89
őstag
válasz
bigalli #5862 üzenetére
Értem.
A telefon viszont letöltötte az updatet, amit szerintem meg tudnál osztani
Én a hihonoron nem találtam softwaret a h8 hoz, viszont xda-n van b131, legalábbis én onnan szedtem és raktam fel amikor megvettem a telefont.Ha van egy értesítésed, akkor arra tudsz e rögtön a zárképernyőn reagálni?
Pl ha jön egy email, akkor az adott értesítést megpöccinted lefelé (kiterjeszted) és van e ott törlés lehetőség? -
mm89
őstag
válasz
bigalli #5842 üzenetére
Köszönöm szépen! Van rá valami mód, hogy telepítsem én is ezt a béta romot? Lehet még csatlakozni a teszteléshez? Gondolom nem adhatod ki a telepítőfájlokat (vagy mégis?
)
Vissza lehet térni róla B131-re?
A hívás és a bluetooth bugon kívül van még valamivel gond? (egy simet használok, bt eszközt meg csak a kocsiban, de nagyon ritkán, így ezek nem zavarnak) -
arkone
aktív tag
válasz
bigalli #5842 üzenetére
EMUI felületet vissza lehet varázsolni? Középen alul nem tetszik a menü gomb.
Alkalmazás váltó (négyzet gombot megnyomva) sokkal jobb nekem az EMUI elrendezés, hogy vízszintesen lehet csúsztatni, mint hogy függőlegesen.
Roland78 az fain. De mitől lett kék? Kék telefonod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged