- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
válasz
rozsi71 #36519 üzenetére
Üdv!
Nemrégen írtam, hogy 6.0-val használom, és nincs is semmi gondom vele. Csak mostanában beleütköztem abba a falba, hogy lennének alkalmazások, amiket telepítenék, de a 6.0 nem elég nekik. (pl banki app). Tudom, hogy régebben a 7.0-ás verzió B360-as fw-vel voltak bajok. Akkuidő, stabilitás például.
Az lenne a kérdés, hogy érdemes lehet-e frissíteni, és ha igen melyik verzióig célszerű?
Vagy engedjem a telót (sajnálnám, mert tökéletes még mindig), vagy az appokat?
Csak a hivatalos frissítés érdekel, mert a mókoláshoz ( Oreo) láma vagyok.Köszi a véleményeket
-
Snowy_owl
őstag
válasz
rozsi71 #35079 üzenetére
A led dióda a használat során ahogy öregszik bizonyos kémiai tulajdonságok miatt veszít a fényerejéből. Szóval biztos ki lehetne számolni hogy x üzemóra alatt y százalékot csökken és az élettartam vége fele mondjuk már csak feleannyira világít.
Olednél ugye nincs külön háttérvilágítás, ott eleve ici pici ledek világítanak. Na most azt hiszem a kék ledekből sokkal több van mert a kék ledek adják meg magukat leghamarabb, illetve csökken a fényerejük leggyorsabban.
-
fant0mi
őstag
válasz
rozsi71 #33232 üzenetére
Az akkunak semmi baja, az elektronikat vedendo a tul nagy hidegtol, a vedelem azt hazudja, hogy lemerult az akku, igy a telefon kikapcsol magatol. Furcsa a mukodese, az egyik vedelem ugy ved, hogy felpiszkalja a masikat.
Tedd zsebre, vagy vidd be melegre, melegedjenek az az alkatreszek es semmi baja nem lesz.
Szerk.: nem olvastam vegig a topikot, Cunaja mar megvalaszolta.
-
Cunaja
addikt
válasz
rozsi71 #33232 üzenetére
Szia!
Sajnos Huawei sajátosság!
Többször elő fog fordulni. A Huawei nem szereti a hideget.
Ha nagyon kihűl, védelem miatt kikapcsol. Azért nyomja le 1%-ra az akkut, hogy az automatika kikapcsolja a telót.
Már több Huawei(Honor) tulaj panaszkodott Kínában is, ott válaszolták rá.
Valamikor 3-éve olvastam, amikor a P7-em is ezt csinálta mindig. Megjegyzem, azóta is az eredeti akkuval megy. -
mantequilla
aktív tag
válasz
rozsi71 #28807 üzenetére
Nekem most b381 van de nem reg valtottam 131-rol, kb egy honapja. Nekem is erezhetoen visszaesett az uzemido, most tud 5 ora koruli kepernyoidot 90-tol 20 %-ig, regen pedig olyan 30-40 kozott volt meg benne 5 ora utan. Szoval olyan durvan 1-1.5 orat esett vissza de legalabb van raw fotozas.
-
osztraksajt
őstag
válasz
rozsi71 #28391 üzenetére
Igen, másfél évesen nekem is aggasztóan sokszor kezd nap végére megjelenni az alacsony töltöttség figyelmeztetés, pedig az elején még a 1,5 nap is lazán megvolt.
És az akksi csere sem annyira triviális,de főleg a garancia miatt ami ugyebár ugrik ha hozzányúlsz. Pedig elég problémás nekem is egy telefont használni ami nem húzza ki az egy napot, mivel nem minden esetben van lehetőségem nap közben rátölteni.
Van róla infó hogy hivatalos szervizben mennyi egy akksicsere?
-
-
-
Sanki
addikt
válasz
rozsi71 #8879 üzenetére
Csak a HiCare-ben jelez egyelőre.
(#8878) JoeCockBill: mini állvány, nem foglal sok helyet, nekem most jött meg.
(#8887) Surplus: mi a buildszáma?
(#8891) keszi1991: B131-et a korábban leírt módszerrel és most jelez a HiCare, a B360 egyelőre nem raktam fel, de jelzi.
(#8900) zzola: nem nagyon vannak képbe, mivel nincs szolgáltatós rom...
(#8905) legenda007 : íme
-
-
laci0530
senior tag
válasz
rozsi71 #6097 üzenetére
Bocsánat a késői válaszért, de igazából közben már meg is írták a mikéntjét a dolognak. Pontosan ugyanúgy használom én is a telefont. Valószínűleg tényleg az lehet a dolog nyitja, hogy én naponta töltöm a telefont. Illetve még az is közrejátszhat, hogy most két telefont használók egyszerre, és a téli szünetben a gyerekeknek is bekapcsoltam egy-egy mesét a készülékeken, a videólejátszás nem túl processzorigényes feladat, viszont a SOT-hoz nagyban hozzátesz.
-
clon
senior tag
-
spider80
őstag
-
ctibor
senior tag
válasz
rozsi71 #4984 üzenetére
Szerintem ez nem fura, és főleg nem bug, hanem természetes, mivel DUAL AKTÍV a telefonotok.
Így jelzi neked is és a hívó félnek is, hogy a másik vonalon téged keresnek. És így legalább elhiszi, akivel épp beszélsz, ha hirtelen azt mondod: bocs, fontos hívást kaptam a másik számon, le kell tennem...
-
malnabokor
senior tag
válasz
rozsi71 #4759 üzenetére
Én használom és működik is rendesen. Valami kapcsolati probléma, több WiFi hálózaton, mobilneten is ezt csinálja?
A kamera minőségét megkérdőjelezőknek pedig azt tudom tanácsolni, hogy a Logouton nagyszerű cikk van a mobilos fotózásról, olvassátok el, és akkor nem lesznek ilyen problémáitok. Amíg a világon kb az összes tesztben jónak írták a kamerát a kategóriájában, illetve én is jó képeket készítek vele szerintem, addig vagy a kamera hibás az érintetteknél, vagy az elvárások voltak túl magasak...
Szoftveres frissítésben pedig nem remenykednék, mivel nagyjából sehol máshol nem volt komolyabb panasz a kamerája... Most kijön a 7-es Android, utána meglátjuk.
-
peanar
senior tag
válasz
rozsi71 #3090 üzenetére
Én rászántam 500-600Ft körüli szállítási ktg.-et (Priority Direct Mail), kaptam tracking number-t és látom (nem annyira részletesen mint a nagyobb csomagszállítóknál) hogy kb. merre jár az áru (holland posta már megkapta).
(#3246) BLiNk3r
Kinek a pap, kinek a papné...de ha kicsit visszalapozol (vagy használod a keresőt), láthatod hogy mindhárom tokot már kiveséztük. Ebből kettőt (nillkin és után gyártott) én magam is véleményeztem, mivel mindkettő ott pihen a polcon. -
monti0222w
addikt
válasz
rozsi71 #1219 üzenetére
Szia, olyan nagy tapasztalatom nincs vele, egy hete lett lekezelve a PRO 6-m, és csak ez a tapasztalat áll a rendelkezésemre, így csak azt tudom írni, hogy eddig hozza a tőle elvártakat, pedig van gyűrve rendesen a napi por adag ja megvan, és semmi nem látható idáig a kijelzőn, a későbbiekben mi lesz azt nem tudom, de eddig jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest