- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz Zsolt27xy #17405 üzenetére
Most őszintén mit vártál? Idejössz Honor 6 tulajként a Honor 8 topikba, elpanaszolod, hogy hogy jártál, és miután többen leírják, hogy ez az általános gyakorlat, velünk kezdesz vitatkozni. Teljesen felesleges, és elpazarolt energia, közülünk senki sem fog bemenni most a Huaweire, és számon kérni tőlük, hogy milyen ez az eljárás Veled szemben. Ha úgy érzed, hogy Neked van igazad, akkor ahogy fentebb is tanácsolták, fogyasztóvédelem, és hajrá, ha nincs annyi felesleges időd, akkor ess túl a dolgon, és csináltasd meg a kijelzőt, majd add be gariban, amíg a garancia le nem jár, ha meg egyik sem, akkor fogadd meg a saját tanácsod, és vegyél egy olcsóbb Xiaomit. Sajnos a garanciális eljárások ilyenek itthon.
7Heads Drago: úgy értettem, hogy a Huaweinál (így 30000-ért) - rosszul is fogalmaztam, és bár nem jártam még így, de azt sejtettem, hogy máshol megcsináltatni, majd újra visszavinni már nem működik ilyenkor
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Politika
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest