- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
gaben0211 #30681 üzenetére
Bootloader mód nem jön be? (fastboot)
Szerintem twrpből nem tudsz stock recoveryt rakni.
Huawei multitoolt próbáltad már?
[link]
Bár ugye ez is csak fastbooton rakja fel, tehát addig el kéne jutni hogy a teló bootloader módban legyen.
Ugye tudod hogy csak akkor megy bootloader módba ha kábel van beledugva? Legalábbis nekem csak úgy ment.
Én ezt csinálnám :
1. Fastboot-> twrp, akkor megy az mtp storage. Full csomagot rámásolsz. B405 mondjuk. Figyelj hogy jó mappába rakjad.
2. Fastboot-> stock recovery, aztán három gombossal mehet fel a full csomag.HiSuite csak működő rendszert tud frissíteni?
-
Sanki
addikt
válasz
gaben0211 #30673 üzenetére
Ha 2-3 hónapja volt utoljára frissítve, akkor biztos nem a legutolsó rom volt a telefonodon.
Másik ilyen topik meg jó kérdés.. Esetleg ott kérdezz rá, ahonnan a romot szedted, ott lehet lesz rá tipp.
Illetve xda-n nézz szét, ott biztos lesz valami infó.
Itt nem sűrűn van főzött rom, aki azt választja többnyire vissza is megy egyből gyári rendszerre.
Olyan twrp-s gyűjtemény pedig szerintem nincs. -
gaben0211
tag
válasz
gaben0211 #21553 üzenetére
kozben találtam végre usb drivereket és sikerült elindítani az adb-t viszont ennél a résznél hibát ír ki: fastboot flash recocery RECOVERY.img és ez a válasz : error: cannot load 'RECOVERY.img' . amiket lekellett hozzá tölteni a megáról azt mindet bemásoltam az adb mappába nemtudom mi lehet a baj. viiszont 1 betűt elírtál a leírásban azthittem ez a baj de nem. itt az elírás aláhúzva : fastboot flash recocery RECOVERY.img
-
Sanki
addikt
válasz
gaben0211 #21542 üzenetére
TWRP-vel nem tudod visszarakni.
Összefoglalóban a leírás. -
mm89
őstag
válasz
gaben0211 #6384 üzenetére
Jó az ami itt van linkelve, mármint bootloader kódot kérni, csak nekem pl ha hungaryt adtam meg akkor egyszerűen nem engedett be a bootloader kérő oldalra.
Csináltam egy új regisztrációt Hongkong ra állítva és minden ment szépen.
A telefonra persze az eredetivel léptem be.
Gépen csináld, változott az oldal az igaz, de a kínai írásjelek nemGmail app:
Másnak ár működik a kép küldés mobilneten? -
peanar
senior tag
válasz
gaben0211 #6384 üzenetére
Számító gépen jobb felül a gyorskeresés itt-hez tudsz beírni keresendő szavakat.
Pl. a bootloader szóra ezt dobta ki.
Telefonon akkor tudod elérni,akkor válik láthatóvá a kereső, ha teljesen le görgetve jobb alul ráklikkelsz a Teljes verzióra.
Gyönyörűen képekkel illusztrálva van a kínai oldal használata, le van írva hogy hova melyik rubrikába mit kell beírni, így nem lesz gond... ha más (többek között én is) meg tudta csinálni a kínai oldalon, akkor a képek alapján neked is menni fog -
peanar
senior tag
válasz
gaben0211 #6378 üzenetére
Használd a keresőt, most nem találom de egy két fórumtárs belinkelt oldalakat ahol kikérhető a bootloadert nyitó kód.Ez amúgy a legnehezebb hadművelet (mármint a kód lekérése).
Az SRK Toolra gondolsz? Ha megvan a kód, azzal tudsz bootloadert nyitni, recoveryt cserélni és rootolni is.(#6382) Yager01
Hidd el, az 5 perces frissítéssel sokkal stabilabban működik mint a gmail app (főleg az utolső gmail frissítésnél, ugyanis arra sokan panaszkodnak hogy nem igazán működik az értesítés) -
peanar
senior tag
válasz
gaben0211 #6371 üzenetére
Nem hinném hogy lenne, honor 6, 6+, honor 7-re sem volt más megoldás. A gyári recovery nem alkalmas a su.zip vagy akár más custom rom felrakására, ezért kell lecserélni előtte a gyári recoveryt.
Nem tudom hogy miért lenne bonyolult az összefoglalóban leírt két módszer bármelyike is?(#6354) Yager01
Nem tudom, mi a bajod az 5 percenkénti szinkronizálással pl. a gmail-nél? Nekem több gmail cím is hozzá van adva a gyári email klienshez is és sokszor hamarabb megjön arra az értesítés mind a gmail appon. -
Dwatti
addikt
válasz
gaben0211 #5641 üzenetére
próbáld ezt és letöltés után a a hwt fájlt másold be a belső tárhely HWThemes mappába és akkor a téma váltásnál megjelenik.
(lehet a z előző link nem a dark téma volt csak az emui5, de az is müködik de a fenti már a dark téma lesz )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest