- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Micsurin #35630 üzenetére
Ebben igazad van. Viszont aki nagyvárosban él, annál jelentkezik a fogyasztás megtakarítás.
Viszont ha kimozdul az ember a városból, jelentős fogyasztásra kapcsol, hogy megtalálja a 4G-t. Itt a 3G kevesebbet eszik.
Voltam olyan helyen, ahol csak 2G volt, ami a 21-dik században nevetséges. Nem az Alpokban és nem a sivatagi homokban élünk. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Micsurin #35614 üzenetére
Enyémet visszaküldték a téemikszes okosok egy szép papírral, hogy lejárt a gari és csak fizetősen javítják lol. Ahelyett, hogy felhívtak volna, hogy "hé haver van egy kis adminisztrációs gond", és akkor talán el tudom nekik magyarázni, hogy még gari lejárta előtt intéztem az igényem a Huawei-el, és az, hogy hétvége meg minden kutyafasza miatt csak most ért oda, arról nem lehetek, de attól még gariidőn belül voltam, és meg kellene csinálniuk.. De amúgy is nagy szemetek, mert egyrészt a HiCare szerint 17-éig volt garim (ezt a Huaweinél mondták, hiába 14 volt a papíromon, szóval 1 napon szaroztak volna. A másik, hogy volt akinek gari kejárta után is simán javítottak ingyen méltányosságból. Na mindegy igazából, nekem még meg kellett volna csinálniuk, a Huaweinél nem győztek elnézést kérni. Ja, és egy szaros zacskóban küldték vissza, nemám bélelt láda, ááá a "lejárt garis" partnereknek (ez volt a megszólítás a levelükön) az már nem jár!! Le is sarkazták a díszdobozom szépen. Azt már meg sem említem, hogy majdnem piros jack indikátorral jött vissza, még jó, hogy van videóm róla a feladás napjáról, amin látszik, hogy fehér volt... És akkor az ember ne higgye, hogy sumákolnak mi... Olvastam én már a neten, pl homáron is szépeket róluk anno, azért meg is lepődtem mikor vettem ezt a telót, és a Huawei telókkal kapcsolatban mindenki dícsérte őket, mondom ez biztos ugyanaz a cég..?!
Előtte-utána:
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #35502 üzenetére
El ne vesszen ez a mesterművük! Végül is szebb mint a rácsoslinzerem mintázata....
-
rosejbli
senior tag
válasz
Micsurin #35261 üzenetére
Tetszik, hogy itt mo-n a legtöbb multinak az a hozzáállása, ha valami baj van, hogy perelj g*ci. Fogy védelem egy kalap fületlen gombát nem ér (sajnos saját tapasztalat), illetve mivel nekik le van jegyzőkönyvezve, hogy szerintük ok, ezért max szakértői véleménnyel lehet megtámadni, ami sajnos sokszorosa a telefon értékének.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Micsurin #35253 üzenetére
Sose volt, aha.... Mikor eleve gyárilag egyben van a 2 alkatrész. Csak ezekből kinézem már azt is, hogy fogják aztán kettéveszik, és 1 helyett 2 telefont tudnak így letudni több profittal, amit gondolom elsikkasztanak az anyacégtől.
-
peti85
senior tag
válasz
Micsurin #35245 üzenetére
Ezt meg kell reklamálni! Ha repedt a hátlap és nem volt az, akkor szerintem itt nincs kérdés hogy jogos-e a reklamációd, de az a baj, hogy elhoztad a telót - kvázi elfogadva a munkát - így utólag lehet hogy visszadobják. Attól függ hogy milyen ügyintézőt fogsz ki, ez rajta fog múlni hogy visszaveszi-e.
-
válasz
Micsurin #35233 üzenetére
hát, én nem nagyon kíméltem az akksiját... elejétől fogva gyorstöltő, éjszakánként általában végig rajta, kocsiban navigáció közben szivargyújtóról is ment sokszor (és forrósodott is a szélvédőn), jópárszor sikerült kikapcsolásig is meríteni... mégis csak talán 1,5 év után kezdtem észrevenni rajta, hogy már nem bírja olyan sokáig.
még a gar. végén sem volt nagy probléma vele, csak kicsit kiszámíthatatlan lett, néha ugrott le hidegben tizen-százalékokat... sajnos részben ez lett a csere oka is, hogy sokáig bírta, mert benéztem a garanciát
úgy emlékeztem, hogy hó végén vettem, de mikor bevittem volna szervizbe, akkor láttam a papíron hogy bizony már kifutottam az időből, mert 6-a volt
fizetős csere meg szakszervizben horror áron lett volna
még most, 2,5+ évesen sem használhatatlan, szóval én tényleg szó szerint szétesésig fogom használni, mert egyébként minden igényemnek megfelel a mai napig
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Micsurin #34803 üzenetére
Hát talán. Nos a bekapcs gomb furfangos az enyémen. Ha lezárom és kattan a gomb egyszer mikor megnyomom, majd elengedem akkor ugye megint, de utána még rajta tartom az ujjam, akkor még mindig úgy érzékeli, mintha nyomnám, és bejön a kikapcs menü, vagy újraindul a telefon. Milliószor jártam így.
-
-
peti85
senior tag
válasz
Micsurin #34390 üzenetére
Igen én visszamelegítettem. Majd meglátjuk milyen lesz. Sajnos erre nem gondoltam amikor rendeltem az akksit, de láttam, hogy van direkt hátlap ragasztó is Honor 8-hoz. Most már nem rendeltem, meglátom milyen így, de ha úgy adódik legfeljebb veszek egyet és visszarakom azzal a hátlapot.
Ja, amúgy a videóból pont az egyik legfontosabb rész hiányzik, hogyan lehet leszedni az akku csatlakozóját így, hogy a keret a helyén marad. Van ott mellette egy csavar, ami keretet fogja, azt ki kell szedni és akkor már enged annyit, hogy a csatlakozót le lehessen szedni, illetve visszatenni a másikat.
-
fant0mi
őstag
válasz
Micsurin #33598 üzenetére
Ja rendeltem tokot elotte, azt ugyan lattam, hogy nem homokszort, csak matt, de gondoltam jo lesz. Hat nem, rohadtul csuszott igy is, szoval nekem csak a homokszort jon be.
Van egy tpu (ez a szinte ragados lagy tok, ha jol parositom a fogalmat), azt egy dolog miatt nem hasznalom, mert az autos tartom magneses es a hozza tartozo fem lap a tok belso felere van ragasztva, atlatszo tokba teve tok igenytelenul nez ki. -
Sanki
addikt
válasz
Micsurin #33591 üzenetére
Igen, a keresés jellegű is hirdetésnek minősül (pl. keresek egy kamera modult mert az enyém tönkrement, nincs valakinek elfekvőben?).
Akinek ezek a dolgok nem világosak nyugodtan el lehet olvasni az ÁSZF-t, akár példákat is tudok mutatni.stickermajom: ha a moderációval gondod adódik kérlek keresd fel a korábban már linkelt topikot, ott konkrétan rá tudsz kérdezni.
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok
(#33592) számú hsz-t pedig akkor berakom modkerbe és meglátjuk majd, hogy a moderátorok mit reagálnak. -
fant0mi
őstag
válasz
Micsurin #33587 üzenetére
Nem gyartanak mar sajnos. En is felturtam a netet emiatt. Mert mar lekopott a rucskos reteg az eleknel.
Vettem valami rucskoset ebayrol, de nem olyan jo mint az msvii.https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Honor-6-7-8-9-10-Lite-Sandstone-Matte-Silicone-Soft-TPU-Case-Cover/273347739946
-
GyureX
tag
válasz
Micsurin #33330 üzenetére
Elolvastam akkor is, meg most is, de nem említetted, hogy egy gombos fülesről lenne szó, a típusok meg nem mondtak semmit.
Nálad mivel léptet számot? Mert nekem eddig spotify-ban egy nyomásra adott hangot, gyors kettőre meg léptetett. Nyomva tartani is próbáltam, úgy se. -
GyureX
tag
válasz
Micsurin #33319 üzenetére
Az én xiaomi fülesemmel is működik, megállít/indít/felvesz, másik kettő meg halkít, illetve erősít. Ezek az egyszer nyomom meg funkciói. Viszont nougat alatt be lehetett állítani, hogy dupla nyomásra is legyenek plusz funkciók. Így most ha számot akarok léptetni, elő kell vennem a zsebemből a telót, ki a bújtatós tokból, majd vissza. Körülményes, főleg ebben a hidegben, vagy esőben. De ha kivették a menüt, akkor cseszhetem...
-
StaChys
tag
válasz
Micsurin #33223 üzenetére
Köszönöm a korrekt választ, eszembe se volt panaszkodni, csak mint tünet jeleztem. Valami miatt a szerviz nem egységesen kezeli a hasonló hibákat minden egyéb információ ellenére. Persze ezt tehettem volna OFF-ba is.
Nem fogok reklamálni, mert valójában a hibát javították, és visszakaptam a korábbi telefonom -
csak ezek szerint vannak szerencsések akiknek gyakorlatilag az alaplapját küldik vissza új csomagolásban. -
StaChys
tag
válasz
Micsurin #33020 üzenetére
Megint egy a korábbi fórum bejegyzések szerint nem szabványos javítás a TMX műhelyéből: most kaptam vissza a telefont, hivatalos Huawei csomagpontos küldéssel intéztem.
Munkalap szerint is és ránézésre is csak a hátlapot cserélték, a kijelzőn rajtamaradt a fólia amivel küldtem, a hátoldal pedig új gyári fóliázott, a keret is maradt, felismerem a tok alá kerül kosz okozta apró karcokat:
Alkatrész lista:
24022157 - Akkumulátor
02350XYX - Akkufedél+ujjlenyomat olvasó
51661CMJ - frd-battery-cover-deco-assy(blue) ... bármit is jelentsen ez.Ennyi.. A kijelző csere hiányát nem bánom, mert semmi bajom vele, remélem ez így is marad.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Micsurin #33128 üzenetére
Köszönöm a türelmed és segítőkészséged, sokat tanulok. Futok még néhány kört szervizeknél , meglátom ki mit mond rá milyen ajánlatot ad , mérlegelek megéri e. Első körben ha továbbra is fennáll a hiba , annak forrását megkerestetem, de ez egy normális szerviznek alap , hogy így kezdi , bár az autószerelőknél is láttam , nem foglalkoznak semmivel , nem keresik a hibát , egyszerűen csak cserélnek alkatrészt, aztán lehet teljesen más hiba okozza a problémás alkatrész hibajelenségét (csak egy példa , lambdaszonda).
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Micsurin #33059 üzenetére
Hali. Bő egy hét tesztelés után azt mondhatpm nagyjából normalizálódott A fogyasztás. Nem ragad be a töltöttséget jelző százalékérték, drasztikusan sem merül használat közben, egy helyzettől eltekintve: éjszaka néha drasztikusan merül .
Volt hogy ultra akku módban egyszer 25%-ról kikapcsolt, illetve ma reggel ránéztem kb 8% fogyasztás volt csupán pihenő állapotban, azonban ezt követően egy órában 20%-ot esett. Fontos megjegyezni azonban, hogy ha használatban van , akkor egyenletes fogyasztás volt megfigyelhető.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Micsurin #33067 üzenetére
Nekem is full hivatalos TMX-es garanciális javítás és se keretet se kijelzőt nem cseréltek akkiscserénél. Szerintem függ akár attól is hogy melyik beszállító részegsége került bele, lehet hogy van olyan ahol lehet külön cserélni mert nem úgy van ragasztva a kijelzőhöz, vagy éppen ha kicsit is sérül szétbontáskor akkor az a belső utasítás hogy cserélni kell. Nekem semmi bajom vele hogy így csinálták, akksi hibával adtam be, azt makulátlanul meg is oldották.
-
nrg_52
addikt
válasz
Micsurin #33067 üzenetére
+1 Amikor masodjara adtam le kijelzosargulas miatt a h9-et es irtam ala atadaskor a papirt megjegyeztem, hogy csak azert vagyok hajlando alairni (korbe mindenhova jelolve lett, hogy karcos: elolap, hatlap, keret korben, pedig ezek 75%-a karcmentes volt.), mert tudom, hogy mindent cserelnek. Erre azt mondja a kiscsavo, hogy keretet nem biztos, hogy cserelnek. Mondtam neki, hogy nehogy ne csereljek mar le, amikor tudom, hogy igy kapjak szettben... Le is lett cserelve.
-
leslieearth
tag
válasz
igen, tudom, de itt a firstphone-ról beszéltünk, ők aligha hivatalos szervize a honornak. nekem hátlap + akku cserére mondtak 15-16 körül.
(#33022) NoOne1976
én meg úgy mentem be, h h8 hátlap és akku csere. így kerekedett ki a fenti összeg. nem adtam még be, mert gyalulnom kell mindent, és visszatenni gyáriba, arra hétvégéig nincs időm, de ha eljutok addig, h leadjam, megírom mi lett a vége.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Én most vettem egy ilyen telefont. 3 hó gari van még rá, mondtam a tulajnak hogy vigye be hogy gyengül az akkumulátora a telefonnak. Gyakorlatilag egy új telefont kapott vissza, körbefóliázva. Új hátlap, új keret, új aksi, új kijelző. 45.-öt adtam érte, ennyit szerintem megér még így a telefon.
-
peti85
senior tag
válasz
Micsurin #32967 üzenetére
Én meg pont hogy SanDisket preferálom mostanában. Kollégámnak Ebay-ről (értsd Kínából) rendelt 64GB-os kártyát szó nélkül cserélték. UPS futár jött érte aznap(!), hogy bejelentettük, elvitték Csehországba, ott megállapították hogy hibás és UPS futárral küldtek egy vadi újat. Tök ingyen!
Azért ez már support! -
-
lsebestyen
addikt
válasz
Micsurin #32970 üzenetére
Én szeptember végén rendeltem egy CHYI fóliát, azóta sem érkezett meg...Bár most minden más rendelésem is elég döcögősen jön (vagyis pont, hogy nem jön...). Amúgy azóta sincs egy karc sem az előlapon, viszont a hátlapot valahogy sikerült enyhén megkarcolnom, pedig csak pár napot használtam tok nélkül.
-
pv1982
csendes újonc
válasz
Micsurin #32967 üzenetére
64-esem az, nekem bevált.
Na de most ezzel is jól beparáztattál
Ezeket a képet H8-al menet közben? Bakker nekem az alvó kutyámról is csak a 3. jó, az első 2 maszatos/homályos
Most olvasom a + infókat, videóban hibátlan a telefon nekem is, gyakorlatilag verhetetlen tényleg. Állókép az gyenge sajnos
-
pv1982
csendes újonc
válasz
Micsurin #32962 üzenetére
Nem fogom megúszni már látom, de azért azt halkan teszem hozzá, hogy miután a gyári ROM tisztító befejezte a munkát asszem a V3 törlője kapart még le valami 1,5 gigányi frissítésekből megmaradt app csomagot.
Erre kifejezetten emlékszem.
Jobb tipp, ugyaninnen rendeltem a 128-as Sandisket, az 9100 HUF bruttó, sokkal jobban megéri
-
pv1982
csendes újonc
válasz
Micsurin #32960 üzenetére
Berendeltem a 128gigásat, ez a felvetés nyilván jogos, elfogadva
De a videók mint mondtam távoztak már az első adandó alkalommal azóta és így is megette a helyet nagyon rövid idő alatt, ráadásul a belső tárhely kérdést nem oldja meg.
Super cleaner, V3 mobile security (van takarító funkció is benne), meg valami Phone boost van fent erre a célra + a gyári phone manager cucc. Azért ennyi mert ahogy fogyott a hely egyre jobban kétségbe estem
Az a baj a factory resettel, hogy például a CIB alkalmazás bankfiókban összehangolós, ha letörlöm mehetek be szerintem újra hangoltatni
Eddig mindig minden telefon mentésnél vesztek el telefonszámok, smsek akármilyen appot vagy megoldást használtam
HiSuite stabil ilyen szempontból?
Backdoor play storeból? Ennyire naív lennék, hogy bennem ez fel sem merült?
-
-
PpenoO
őstag
-
dussy
őstag
válasz
Micsurin #32793 üzenetére
A telo 'normál' használat mellett 1 töltéssel 4-5 óra SOT időt tud az új akku esetén. (átlagos felhasználás mellett: telefonálás kb. 1 óra, böngészés, kis YouTube, kis FB, esetleg 1-1 kisebb játék .)
Ha napi 15 órát aktív vagy akkor a nap 30%-ban a telefont nyomkodod. Ez sem kevés, ez fölött pedig elég extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest