- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DaWehun #31851 üzenetére
Az e-sim ott lesz a telóban,szóval innentől a szolgáltatókon múlik mikor lehet majd használni,onnantól dual sim lesz.
De a hivatalos árakon dugják fel oda mindegyik telójukat ahova gondolom,dual sim ide,vagy oda.
Annyiért veszek most munkás autót amennyibe a legdrágább Xs kerül!
A legolcsóbb fapados Xr ára körül,még ha lehet h kicsit drágábban is kezd majd,ott lesz a Mate 20 Pro,ami valószínűleg nem lesz éppen sz@r. -
-
-
-
EstherD
csendes tag
-
-
keszi1991
tag
válasz
DaWehun #25302 üzenetére
Hali, en is 16okt/nov be vettem, es brutal mennyit romlott az akksi idő! Annokb másfél napinta töltöttem ahogy epp volt időm, de soha nem esett 20%ala es 90%ig töltöttem kb mindig! Most mar ott tartok h napkozbe fel kell rakjam mert felek nem bírna ki reggelig.. Es ugyanarra hasznalom, fb,net,insta,viber,coc, ennyi! Szoval aki azt mondja h nem romlott az akksi minisege 1ev utan az hazudik v nem hasznalja a telefonját semmire! Imadom a telefont de miert nem lehet egy normalis akksit belerakni a mai csucstelikba.. Nem ertem
-
peanar
senior tag
válasz
DaWehun #9416 üzenetére
A b360-ra kiadott februári javítás után tűnt fel nekem (megmondom őszintén, előtte nem is figyeltem) hogy mikor felébresztem a kijelzőt, az óra akkor ugrik át a pontos időre, magyarán amíg pihen a telefon, addig sem fogyaszt az óra. Majd megnézem az állapotsoron lévő "kis órát is", mert eddig az időjárás/óra widget-et figyeltem.
Az ébresztést nem befolyásolja, amikor kell mindig hibátlanul ébreszt.
Aztán lehet, hogy ahogy írtam, az időjárás is így működik, azaz hiába van (mondjuk nálam) az óránkénti frissítés kiválasztva, akkor is csak akkor frissül, ha feloldom a kijelzőt. Ebbe mondjuk több okból is lenne ráció, ha mondjuk nagyban melózok és mondjuk 2-3 órán keresztül nem nyúlok a telefonhoz, akkor energiát és adatforgalmat is sporolhat, ha majd csak akkor frissít, ha bekapcsolom a kijelzőt.... -
Mátésum
aktív tag
válasz
DaWehun #8349 üzenetére
Szia. Egyelőre nem látja a telefonom a 360-at. Letöltöttem az orosz honlapról, de ebben a könyvtárban nem teljesen ugyanaz van, mint a gyári letöltés esetében. A csomagból csak az update app-ot kell bemásolni a dload mappába, vagy a Meta-inf könyvtárat, és minden mást is? Illetve, akkor ez az orosz lap megbízható? Bocs a sok kérdésért, de mivel nem volt olcsó telefon, nem akarok nagyon mellényúlni már az elején. A B131 simán ment a német forrásból, úgyhogy eddig minden frankó.
Köszi!!!
-
Mátésum
aktív tag
válasz
DaWehun #8344 üzenetére
Két dologra nem találok ott választ (vagy nem jól keresek): az orosz link mennyire biztonságos. Ha frissítem 131-re, utána OTA 360-ra, vagy ha 131 után az orosz oldalon található 360-ra, az végeredményben mást hozhhat? Tudom, mi a különbség az OTA és a "kézi" frissítés között, de úgy látom, az is egy OTA típus. Ezek szerint ez még csak így létezik?
-
zzola
titán
válasz
DaWehun #7992 üzenetére
Én az ügyfél vagyok. Igazából nem érdekel, hogy kinek a hibájából nem érkezik meg a beígért OS frissítés! Teljesen ellentmondásos amit a support oldalán látok, meg amit a support válaszol. Hogy másik gyártónál mi van, az most lényegtelen....hiszen nem másik gyártó topicjában vagyunk, hanem itt!
De nem kell ugyanúgy gondolkodnunk és egyet sem kell érteni azzal, amit én mondok vagy gondolok!
-
Dwatti
addikt
válasz
DaWehun #7915 üzenetére
Kamera éjszakai felvétel nálam jó, képernyőzár feloldásnál az értesítő-állapotsáv apró villanás nálam is van de olyan gyors hogy alig zavaró.
Próbáld ki hogy nem az sd-re mented a kamera képet. Illetve formázd újra anno Nexuson fagyott meg a kamera nálam hibás kártya miatt.
-
Musaka
senior tag
válasz
DaWehun #7885 üzenetére
Most updateltem B360 ra. Az általad írt 3 bugból csak 1 van jelen.
Bekapcsoláskor eltűnnek a gombok sim pin kérésekor.
Nekem 65 százalék mellet kb 1.5 óra SOT volt eddig is kb igaz 2 kártyával 4G kapcsolaton hétköznap reggeltől (06-07) délutánig(16-17) B131, B120 FW vel.
Nagyon baba ez a üzemidő. Az S7 úgy merült 2 kártyával mint a Titanic.
Kíváncsi vagyok ez milyen lesz. Remélem sokat nem romlik.
Doze remélem jobb lesz mert éjjel képes volt 6 7 százalékot merülni WIFI kapcsolaton. Igazából ezt nem is értem. S7 S6 ilyenkor szinte egyenes csíkot húzott és merült 1 2 százalékot.Opera Beta nekem gyorsabb lett. Azt használom FB re.
-
Dwatti
addikt
válasz
DaWehun #7885 üzenetére
Amit gyakran használok :
Chrome -kicsit lassabban töltődik be.
Fb-messenger -nincs probléma.
Kamera lehet kicsit jobb minőséget produkál.
Blackberry Hub -szintén jó
Zenelejátszó ugyan olyan.
Telefon alkalmazások ,nincs vele gond.
Navigáció Wazze , Nextgen primo -ugyan olyan vagyis jó.
Ami nem tetszik az a helymeghatározás kapcsolgatása idáig külön-külön is lehetett a gps + adatforgalmat kapcsolni most csak vagy adat vagy gps és adat Most a helymeghatározást be kell kapcsolni állandóra pl az időjárás frissítéshez, ha nem a gps +adat van kiválasztva akkor navigációhoz külön be kell lépni a menübe.Sim kód kérésekor nálam nem tűnnek el gombok. A értesítősáv villogás bekapcsolásnál nekem is van de alig észrevehető.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
DaWehun #7837 üzenetére
bakker, már kifolyik a szemem. kéne egy 1000 fps-es kamera
szerintem a lockscreen "villan" be, ott nincs óra, és az ikonok máshol helyezkednek el. próbáld ki hogy a feloldási módot "nincs"re állítod, akkor mi van. megtenném, de nincs kedvem ezért törölni az ujjlenyomatokat
-
gianone
őstag
válasz
DaWehun #7574 üzenetére
Hát szerintem korrektebb lett volna, mint azt írni, hogy ők nem is gariztatják. Gondolom, IMEI alapján.
k.sanyi92
Nem elsősorban az a lényeg, hogy van-e vagy nincs, bár az is fura, hogy hónapokkal ezelőtt bemutatták a gyári tokokat, végigment az online hazai sajtón, de nem lehet sehol kapni az egyiket. Hanem hogy meg se tudják mondani, hogy árulnak-e vagy sem. A csaj nagyon sűrűn kért elnézést és a türelmemet, pedig nagyon kedves és udvarias voltam, mert kifejezetten jó napom van.
Ez nonszensz.
-
Musaka
senior tag
válasz
DaWehun #7553 üzenetére
Talán azért. Én is írtam a B131 késése miatt a külföldi support ra. Ma válaszolt a magyar hogy hamarosan megkapom a B131 es frissítés .
Fel is raktam. B360-at fel is ajánlotta a telefon HiCare ben. Volt még kb 280000 hely a korai frissítésre. De inkább megvárom a véglegest.B360 ban lehet állítani melyik SIM kártya legyen 4G képes?
-
gianone
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged