- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Asszem a MIUI hangrögzítője mintha tudna ilyet, de nem vagyok benne biztos.
(#14582) Dzsuri89
Rinyáltam én már eleget érte, de felesleges. Egyébként most is ICS fut, stock 4.0.3. Egész jól megvagyok vele már jó ideje. Az üzemidőm baromi jó lett, ezért is ment fel megint ez a ROM. Igazából már nincs semmi bajom vele, kijött az Opera update, az kezel mindent, így nem kell a gyári fika böngető, a megszokott appjaim mind mennek hiba nélkül, szóval az se gond... -
Dzsuri89
őstag
-
szponzor
senior tag
Ez nagyon jó kérdés, mert sokan nagyon várják. Amikor felraktam a gyári ICS-et, akkor nem estem hasra tőle. Amit én észrevettem az a jobb billentyűzet, de más újdonságot nem nagyon találtam, ami nekem hasznos lenne.
Igazatok van abban, hogy nem jött mindenkinek OTA-n, de a lehetőség adott, míg SGS2-re tényleg csak most, kb. 3 hónappal később jött ki. Szerintem ha valaki tud az új frissítésekről, akkor az manuálisan fel is tudja rakni magának. Anno X10 Mini-n én is örültem a 2.1-nek, holott más telefonokon már rég a 2.2 volt, ami szerintem a legtöbb újítást hozta az összes verzió közül. Aztán amikor már meguntam, hogy van ahol már 2.3 van, én meg 2.1-gyel szarakodok, akkor raktam rá CM-et. Ez a helyzet most sem változott: ha valaki új verziót akar, akkor vagy a legújabb telefont veszi vagy főzött ROM-okat pakol fel. Aki meg megvesz pl. egy Galaxy Ace-t 60-ért, az meg úgysem tudja, hogy milyen szoftver van a telefonon (pl. egyik ismerősöm).
Ami viszont engem jobban zavar, az a Samsung hozzáállása a dolgokhoz. Régen a HTC megcsinálta a Nexus One-t, az igazi zászlóshajó volt, legjobb abban az időben és talán még most is megállná a helyét. A Samsung kiadja a Nexus S-t, ami kb. egy Galaxy S-nek felel meg, utána kidobja az SGS2-t, ami sokkal jobb nála. Most kiadták a Galaxy Nexus-t, utána meg jön az SGS3, ami megint sokkal jobb lesz a referenciatelefonnál.(Remélem rosszul emlékszem arra a hírre, hogy a következő Nexus-t az LG készíti)
-
Halihó!
Nálunk azzal szerzett pl. nagy örömet, hogy a kontaktkezelője helyből kezel olyan adatokat, amiket a régi nem.
Egyébként a fene érti, de valahogy szívesebben nyomkodom a párom ICS-jét, mint a saját jól összecsiszolt GB-emet, pedig a vizuális csicsákra eléggé immunis vagyok.
Üdv: MaCS
-
Nundee K.
tag
Üdv!
Van egy pár bug a v5-ben is,sajna... Volt egy pár SMS a közelmúltban, amit nem kaptam meg, néha nagyon belassul, néha nem csörög, amikor hívnak, csak a SVOX-os Mariska mondja a hívó nevét, néha nem rezeg csak csörög, stb.
USB-re meg nagyon ritkán dugom, mert több alkalommal is előfordult, hogy több fontos file eltűnt az "SD"-ről, pedig mindig ügyelek a helyes leválasztásra.DE!
Ezekkel a hibákkal is sokkal jobb, mint a stock ICS, bár ez csak saját vélemény.Dzsuri89
Én már korábban is dicsértem a Player Pro-t, Voodoo Sounddal nagyon odabasz!
(Bár a jelenlegi ROM-mal nem megy vele a DSP Pack, sajna)
"OFF: Az Ncore webshopról is beszerezhető kedvezményes áron.
"
Ezen vagy 5 percig röhögtem. -
hippo0315
senior tag
Köszi a linket.
Valahogy jobban szeretem a gyári romokat.
Még Blade-nél rászántam sok időt egy jó rom kiválasztásához, de a tapasztalat ott is az volt, hogy pont olyan nincs amilyet Én szeretnék, így maradt ott is a gyári a végén.
Most meg még annyi kedvem sincs probálkozni, szal marad a gyári. -
ShadowX
őstag
Melyik Nexus-ról beszélünk? Amelyiket most fogok és kb. 6 helyen ropog a ház?
Próbálta már valaki valamelyik V4 miui-t? Nálam egyszerűen képtelen normálisan működni. Pedig volt egy full format mielőtt felraktam (már több verziót is, de mindhiába). A launcher szaggat, meg úgy általában vannak szép megakadások is. Ma bejövő híváskor lefagyott a lockscreen-en az egész, meg ilyen apróságok. Pedig a legelső release óta az összes verziót kipróbáltam. Mindnél megvolt ez a lassulás, akadás. Értetlenül állok a dolog előtt. -
saviola55
tag
Én is gondolkodok wp-n, de idén még biztos nem cserélem le nexus s-t, főleg ha megkapjuk rá a jelly bean-t is.
Remélem ez nem csak állom marad
Nekem mindössze 2 dolog hiányzik nexus s-ből, az egyik lehanyagolható, a rádió, a másik viszont a micro sd kártyahely, nekem nagyon kellene, most is 12 GB zene figyel a tekefonon.
Ez a tárhely nekem éppen éppen elég -
jackbacsi87
senior tag
Na pont az ilyenek miatt próbálok meg én is minél kevesebb cuccot felrakni, nincs fenn pl. facebook app se. Van egy imo, amivel szépen elérem a gmail,facebook,skype chat részét, oszt jóvan. Böngészőn keresztül se facebookozok. Az esetek 80%ban chat-elek, 20%ban meg küldözgetem az idiótábbnál idiótább videókat, meg képeket
-
saviola55
tag
A pár hozzászólással előbb linkelt módon rootoltam a telefonom és ott krédezte meg hogy kell-e az akus app, leokéztam, megvolt a rootolás elinditottam ezt az appot és utána káosz
Bootlanderbe elindul, de recoveryt választva 1-2 percig nem történik semmi, aztán megint csak elkezd újraindulni.
Erről a cwm flashelésről nincs valami szájbarágós leírás magyarul? Keresőbe eddig nem találtam. -
saviola55
tag
-
-
kolosanyi
veterán
Nemtom mennyit netezrl telefonról, de nézz be a stock böngészővel pl ebbe a topikba. Baromi lassan renderel, de ez eddig az összes 4.0.3-mas ROM-ra jellemző volt. Opera jó, de az meg flasht nem kezel normálisan, meg a FB is furán jelenik meg, az appot meg nem használom, mert lezabálja nekem az akksit. Na mindegy, a lényeg, hogy ha teljesen hibátlan ROM-ot akarsz, akkor tegyél fel egy Gingert.
Amúgy kezd elegem lenni a Google hozzáállásából. Nem értem, hogy már több, mint egy hónapja mi a francot lehet sz@rakodni ezzel az egésszel. -
kolosanyi
veterán
Biztos ugyanarról a ROM-ról beszélünk, mert nálam a 4.2.3-as NB van használatban, de baromira nem tapasztalom ezeket.
800 MHz-en megy a proci, 1125 mV-ra vettem vissza a feszültséget és marha gyors még így is, nem akad be. Akksi idő mondjuk közepes, de egy napot nálam vígan elmegy.
-
molnarpeter
nagyúr
Chuck Norris is jóváhagyta, szóval nem.
"Tip 1 : Trebuchet Launcher sometimes may be a little bit laggy when you open application drawer.Just press menu button when you are in home screen, select preferences and finally under Drawer menu un-check Join widgets with apps!! (Not any more in Version 7 and up coming versions but always useful.)"-szóval elvileg meg van oldva, aztán gyakorlatilag mittamén.mp
-
DonMedve
addikt
Akkor valami más gond van.Kb. 30mp.
-
_NCT
addikt
-
tibz03
őstag
El kell, hogy keserítselek, itt azt írják, hogy ez a "sima" 4.0.3, amit már egyszer visszavontak, és valakinek (ahogy a linkelt topicban látható) január 12-én jelezte a telefonja. Itt csak az a furcsa, hogy janika1988 telefonja miért most jelezte a frissítést.
Vicc, amit a Google ezzel az ICS-sel művel. -
tibz03
őstag
Megnéztem én is, és valóban alig észlelhető a dolog. Ha 100%-osan nem is lett kijavítva, már így is teljesen oké a dolog.
SZERK: Viszont most látom, a navigáció (Google) nem indul el nálam. Amint rábökök a Térkép-ben a navigálásra, "A Térkép alkalmazás sajnos leállt".(#12679) palesz53: Ez csak hivatalos ROM-oknál van így.
-
mgTerminator
veterán
Nem egészen olyan mit a skype… A viber szerintem azért jobb mint a skype, mert itt nem kell regisztrálni, nem kell bejelentkezni, kijelentkezni, nem látják hogy fentvagy, stb. Ha van neted csak simán felhívnak és kész. Az egyszerűsége miatt ilyen nagyszerű ez az alkalmazás!
-
Dzsuri89
őstag
Gyorsabb mint a MIUI, főleg ha ADW EX Launchert raksz rá.
(Quadrant: 3284p)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest