- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tamcsu10
tag
válasz
mckangi #18351 üzenetére
Most nem tudom mennyire edigital "hiba" az én onnan való refu 8gb-semen is melegedés közben kicsit el emelkedik bal oldalán az üveg... bár ez engem nem zavar.
Ismerősöm viszont rosszabbul járt 1 16gb-sel 1,5 hónapon belül 3*-rra küldték vissza Brno?!-ba... Alaplap hiba, akku hiba és töltés hiba... (várunk hogy ha visszajön mi lesz vele de már ő sem reménykedik a csodában...)
-
Laccy_hun
csendes tag
válasz
mckangi #18342 üzenetére
Mi a gond az EDIGITAL-os Nexus-al?
Mert nekem is onnan van, de egyetlen gond eddig, hogy a gép hirtelen nem akarja felismerni.
Másik Nexust viszont igen, azért gondoltam hogy tabbal van a bibi.
(Mondjuk múltkor másik gépen ment rendben továbbra is)Szóval milyen hibák voltak az Edigitalos készülékekben?
-
Efreet
senior tag
válasz
mckangi #18210 üzenetére
5V, 2A kimenetet biztosít. De minél hosszabb a kábel (és minél rosszabb minőségű), annál lassabban fog tölteni, nem véletlenül adnak hozzá ilyen rövidke, vastag kábelt.
Nekem az Amazon Kindle-hez kapott vékony, majdnem 2 méteres kábellel, ugyanarról a töltőről kb. felére esik vissza a töltési sebesség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mckangi #17894 üzenetére
De van. A gyári Google image és a fastboot.
Egyébként a Stagefright a médialejátszásért felel. Lejátszott eddig minden videót és zenét?
-
assemble
addikt
válasz
mckangi #14808 üzenetére
Tudtommal a data-t is torli az uninstall, ezt ugy is kiprobalhatod h ha valamit uninstallalsz egy ujra felrakod, nem lesz ott az elozo data. Ami szemet ottmaradna (ami amugy ha tenyleg szemet, az app altalaban eltavolitja uninstallkor) az nem a data, hanem mas kulso mentesek (amit nem biztos h torolni akarnal attol h uninstallalsz - pl az appal keszitett doksik, fotok, videok, stb.), amit a clear data sem fog torolni, manualisan lehet oket pl tetszoleges file kezelobol.
-
TripleB
senior tag
válasz
mckangi #14695 üzenetére
Nokia bh-504
Ha találsz még ilyet, akkor érdemes megvenni. -
havri1
félisten
válasz
mckangi #14452 üzenetére
Ebben lehet valami, de nem 1-2 év alatt..ezek a memóriachipek erre vannak tervezve. Lásd SSD.
Használódik, elhal, és ennyi. Na de ez 5-10-20 év.....
Szerintem hülyeség, hogy valakinek már emiatt belassult.
Ha meg igen, akkor arra tehet az ember akármilyen fixet, romot, ha egy chip eléri az írási ciklus végét, annak annyi. -
sto1911
veterán
válasz
mckangi #14442 üzenetére
"Itt ebben a helyzetben a felhasználható tartományon belül kell az androidnak "megmutatni" az elejét és a végét." - hulyeseget irsz, ne haragudj. Az akkunak a teljes es aktualis kapacitasat kiolvassa az OS, es abbol van egy szazalek, nem fogsz te neki tanitani semmit. Amit irsz, azt akksi kalibralasnak is nevezik, de felesleges.
"Factory resetnél a system particióból törlödik egy battery.stat nevű file,ezért gyári resetkor újra el kell játszani,ezt a lemerítem/feltöltöm játékot,mert szoftveresen vannak tárolva az akksi adatok az androidnál,nem közvetlen az akksiból lekérdezve." - rebootkor is torlodik, tulmisztifikalod a temat.
Ajanlom ezt a cikket atolvasasra.
"It has no impact on the current battery level shown to you.
It has no impact on your battery life"
" battery stats, stored in the batterystats.bin file, are only used to maintain information about what is using the battery when not recharging. "Az en gepemmel is ez volt, az akku hibaja volt, a szerviz kicserelte.
-
lacfy
csendes tag
válasz
mckangi #14440 üzenetére
Hát érdekes amit mondasz, nem gondoltam hogy fullra kéne meríteni valaha is, mindig azt olvastam hogy nem szabad, meg nem is lehet, mert ezekben az elektronika nem engedi. remélem hogy akkor nem lesz vele gond.
Sajnos nincs N-es routerem, úgyhogy nem tudok ebben segíteni.
-
lacfy
csendes tag
válasz
mckangi #14437 üzenetére
Nem szoktam fullra meríteni. Olyan 10-20% között szoktam töltőre rakni. Tegnap is csak azért nem raktam rá, mert mint mondtam éjszakára nem rakom töltőre (megszokás). Tegnap még olyan 15-18% körül lehetett, nem kellett volna lemerülnie teljesen, pláne hogy wifi elalvás után kikapcsol, szóval.... érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged