- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ackos
csendes tag
válasz
Grande Ale #16907 üzenetére
Ugyanezzel a hibával küldtem én is szervízbe, írtam is. Ma telefonáltam, hogy két hét elteltével semmi hír, mi újság, mire közölte az Asus üfsz.-os, hogy a rendszerben garancián kívüli javításúnak ítélték a gépet, de addig nem tud bővebb tájékoztatást adni, míg meg nem érkezik a hivatalos árajánlat a szervíz részéről.Kíváncsi vagyok mit mondanak pontosan, de gyanúsan ugyanolyan az eset, mint a tiéd.
Mindenesetre én sem fogom ennyiben hagyni, mert rohadtul vigyáztam rá, kezdettől csak tokban hordtam, fóliával, nem volt leejteve, ráülve, semmi.
Plusz a folton kívül is van egy csomó halott pixel szétszórva a kijelzőn, így ez a gondomnak csak egy része.Kérlek tájékoztass majd, hogy ti mire jutottatok velük, én is írok, ha többet tudok ennél.
-
fPApi
őstag
válasz
Grande Ale #16907 üzenetére
Küld vissza!
-
ackos
csendes tag
válasz
Grande Ale #16714 üzenetére
Érdekes, nekem is előjött ez a hiba, kb két hete figyeltem fel rá.Pont a gari intézésének menete miatt néztem fel a fórumra
Te hol vetted? Enyém tavaly októberi, USA-ból származik.
-
assemble
addikt
válasz
Grande Ale #16714 üzenetére
-
brumi1024
veterán
válasz
Grande Ale #13942 üzenetére
Meg lehet oldani root nélkül, ingyen, de az itt nem téma és amúgy is csúnya dolog
De szerintem ha működik és jól akkor azt az 1000Ft-ot megéri a Media importer. De én Stickmountot használok, szóval nem tudok véleményt mondani a Media Importerről.
-
brumi1024
veterán
válasz
Grande Ale #13939 üzenetére
Nexus Media Importer(fizetős, de nem kell root), vagy Stickmount(ingyenes, de kell root).
Egyébként ilyenkor használd a keresőt vagy az összefoglalót, mert rengetegszer volt róla szó. Összefoglaló Eszköz alatt a 2. mondat: "Tárhely bővíthetőségre nincs lehetőségünk az eszközön belül, viszont OTG-t támogat. Ehhez szükséges root és StickMount app (free) és persze egy OTG kábel is."
-
edward2
addikt
válasz
Grande Ale #11571 üzenetére
Már írtuk szerintem korábban a töltőn lévő 2A nem azt jelenti, hogy ennyivel tölt hanem ennyivel is tölthet max. Az akku majd felvesz amennyit akar.
(#11573) Mr.Csizmás:
Szerintem ennek valahol utána kéne járni rendesen vannak akik 7+ órákat is beraknak ide nálam és több más embernél pedig még a 4 órát is épp csak átlépi...
-
MurdR
veterán
válasz
Grande Ale #11571 üzenetére
Én a Nexus 2A-es töltőjét használom egy Alcatel 995 töltésére is már hónapok óta, semmi gyengülést nem vettem észre akkuidőbeli változást..
-
MurdR
veterán
válasz
Grande Ale #11500 üzenetére
Töltsd le az RTL Most-ot Playről, én arról nézek rtles dolgokat. Meglepően jól használható.
-
csabám
addikt
válasz
Grande Ale #11502 üzenetére
Flash Player + egy olyan böngésző amelyik támogatja.
-
csabám
addikt
válasz
Grande Ale #11479 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Grande Ale #11479 üzenetére
Simán nem, de kis barkacsolassal ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest