-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
AnonyX #17763 üzenetére
Én Pőze leírása alapján tettem fel a letöltött image-t, természetesen a mi file-nevünkkel behelyettesítve, és a radio-részt kihagyva. Pár perc volt az egész.
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #17709 üzenetére
Szerintem tökéletes vàlasztàs a 2012-es verzió. Tömören, és lényegesen.
Amennyivel erősebb a hardver, annyival fogja vissza a nagyobb felbontàs a sebességet. De ez csak az én észrevételem, több hónap hasznàlat utàn. Nagy jàtékokkal kàtszok, az élmény csak a nagyobb hangszórók miatt több, és a recsegésmentes hàznak köszönhetően. De ezt vàsàrlàskor eltudod dönteni, megtudod nyomorgatni. A kijelző bevilàgítàsa meg az én egyéninszocproblémàm, hogy kijelzőtesztelő progiknàl zavart fekete képernyőnél az oldalról bevilàgító fény, amit amúgy észre sem vettem volna.
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #17703 üzenetére
Szia! Nekem volt Nexus 7-em, és most a 2013-as N7-em van. Mindkettőt imàdtam. A 2012-es szvsz. lagmentesebbnek éreztem, pedig fele annyi ram van benne. Talàn a kisebb felbontàs miatt. De pixeles képet azon is kàr keresni, nagyon szép képe van. Nekem a bevilàgítàssal voltak gondjaim, a recsegő borítàssal, és lett egy folyton vilàgító fehér pixelem, amitől szemràkot kaptam. Csak ezért cseréltem. A 2013-as kiadàs masszívabb, brutàl jól szólnak a hangszórók jàték közben, de menüben való lépkedésnél nem hozza azt a smooth-sàgot mint az N4-em. Mind a kettőn friss ropogós google factory image van.
-
-
TomPack
őstag
válasz
tonerz #14782 üzenetére
Nálam is így van, ha ez megnyugtat!
Én T-Home internet mellé vettem egy 16Gb-osat 24hó garival, elvileg ez nem újracsomagolt. Majd ha komolyabb baja is lesz, akkor visszaküldöm ezt a hibát is megjelölve, de annyira nem zavar egyenlőre.
Ha kijelző teszteli progit futtatok, akkor fekete háttérnél látszódik a legjobban, hogy az egyik saroknál kicsit jobban bevilágít. Ha hátul tapicskolom, akkor abbahagyja. A hátlapot leszedtem, próbáltam tekergetni a csavarokat, de semmi változás. Marad így. -
TomPack
őstag
válasz
barnam_ #14713 üzenetére
A másik ok szerintem meg az, hogy egy stabilitási problémával kevesebb, ami egy referencia eszköznél igenis számít.
Rengeteg a rossz minőségű memóriakártya, ami csak problémát szülhet, pl. a rátelepített alkalmazások lassabban futnak, vagy akár a rendszert is megakaszthatják. -
TomPack
őstag
Nexus 7-re létezik crDroid rom? XDA-n hiába keresgéltem, de nem találtam. De lehet csak én vagyok a béna.
-
TomPack
őstag
válasz
sto1911 #14493 üzenetére
Nekem erősebb rajta a wifi jel, mint a nexus 4-emen. Családban a samu mindenhol majdnem maxot mutat, ami szvsz lehetetlenség. Talán csak másképp skálázza. Tegyél fel rájuk valamilyen wifi jelerősség mérő progit, millió van belőlük a play-en, és ha számszerűsítve is jóval gyengébb a jel, akkor érdemes gariba küldeni.
-
TomPack
őstag
Most vettem csak észre, hogy a kijelzőm egyik sarka fekete háttérnél kicsit jobban bevilágít!
Filmnézés közben nagyon zavaró tud lenni.
Erre van valami barkács megoldás? Ha kicsit nyomkodom, és eltalálom a nyomáspontot, akkor nem hullámzik tovább, és elsötétül. -
TomPack
őstag
válasz
csabsz13 #14346 üzenetére
Tehát az utánvétes számla az nem számla? Duplán számláz a T? A futár meg azt hitte jattot kapott?
A honlapon azt írják, hogy utánvéttel szállítattnak a GLS-el, a szállítás költségét és a terméket a helyszínen kell kifizetni a futárnál. A T-Pontban is azt mondta a fickó, hogy majd a futárnál.
Ezt az egészet nem értem.
Visszajelzést még nem kaptam.már a gutaütés kerülget.
-
TomPack
őstag
Ma a T kiküldött nekem egy sárga csekket, rajta egy tétellel; Nexus7 táblagép 19.900Ft. Két hete vettem át a GLS-től, akinek kifizettem. Utánvétes számlát is kaptam. Lehet átvert a futár? Hogyan szokás fizetni a neten rendelt cuccokat a T-nél?
-
TomPack
őstag
válasz
belavagyokbp #14228 üzenetére
A google-fiókodba elmenti a wifi jelszavakat és az alkalmazásadatokat, sőt le is tölti őket a play-ről, ha biztonsági másolat készítését választod a táblagépről/telefonról, illetve visszaállítást kérsz a fiókodból azveszkózre az első bootolásnál.
-
-
TomPack
őstag
válasz
tt124307 #14147 üzenetére
Igen, B5-ös!
Igazából én is úgy voltam vele, hogy eladni lehetetlen ezért próbálkoztam vele. Nem sírtam volna teli a kispárnám, ha kifekszik, de két wifi hálózatot nem akarok itthonra.
Akkor marad az eredeti terv, beszerzek valahonnan egy konnektorba dugható jelismétlőt.
Köszi a felvilágosítást! -
TomPack
őstag
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy a T-től a táblagép mellé ajándékba kapott D-Link DIR-600 -as routert repeater módban tudjam használni?
Már millió firmware-t letöltöttem a gargoyle oldaláról, de vagy hibaüzit kapok amikor felakarom rá tölteni, hogy nem megfelelő a firm, vagy pedig a kevés helyre panaszkodik. -
TomPack
őstag
CClock-ot ki lehet valahogy lőni? Nekem nem sikerül, és a kijelző után ő fogyasztja a legtöbbet.
-
TomPack
őstag
válasz
brumi1024 #14122 üzenetére
Mindkétszer?!
Remélem nekem nem lesz ennyi gond vele.
Egyenlőre okés, a kijelző nem áll el, pixelhibát nem találtam. Az akksit még nagyon gyengusznak találom, de majd gondolom pár töltés után beáll.Melegedésre;
Ma már az autós tartók többségéhez hozzácsomagolnak olyan műanyag karikát, amit bárhova feltudsz ragasztani a műszerfalra, és arra cuppantod fel a tartót az üveg helyett, akkor könnyen találni olyan poziciót a szellőzőrácsok közelében, vagy fölötte, amit közvetlen hűt a kocsi klímája.
Ez van, ha már saját ventis hűtést nem szereltek be ekkora teljesítmény mellé. -
-
TomPack
őstag
T- nél hogyan működik a gariztatás? Elég csak a számla hozzá? A futár nem hozott garipapírt. Az ajándék routerhez volt csomagolva garanciajegy. :-/
-
TomPack
őstag
Tegnap este meg is romoltam a friss táblagépet. :-) Felraktam a Paranoidot, de végül leszedtem, nem tetszett. Most CM van fennt, gyorsabbnak tűnik vele. :-)
Milyen játékot kötelező vele kipróbálni?
Kicsit a kijelzőtől féltem Nexus4 mellett, de azt kell mondjam hogy pozitív csalódás! :-) -
TomPack
őstag
Megjött a Nexus 7-em!
Este, ha elalszik a család, akkor bontok egy sört, és nekiesek felrakni a paranoidot. Egyenlőre csak bekapcsoltam, és feldugtam tölteni.
-
TomPack
őstag
Remélem holnapra már megérkezik a tabom!
Múlt hét pénteken rendeltem meg egy T pontban.
Hétvégén jó lenne elszórakozni vele. Bekapcs és minőségellenőrzés után már pattintom is fel a paranoidot! -
TomPack
őstag
Jövő héten remélem megérkezik a táblám. Addig is megkérdezném, hogy melyik romot ajánlanátok rá? CM, vagy ParanoidAndroid? Stabil, gyors romot szeretnék rátenni, gyári Android böngészővel, állítható méretű navbar-al. Bootloader nyitásnál ahogy olvasom törlődik minden, ezért kezdenék ezzel, mielőtt belaknám a stock rendszert.
-
TomPack
őstag
Nem hívott vissza a T-Home a neten leadott rendelés véglegesítésével kapcsolatban 3 napon belül, ahogy a honlap ígérte, így befáradtam egy T-Pont ba, ahol ismételten megrendeltem, aláírtam a papírokat a NetManiaXXL hosszabítására, és a végén azt mondta az ügyfélszolga, hogy 30 napon belül kiszállítják.
Te jó ég, addigra elavult lesz a készülék... Azt hittem, hogy egyből ad egyet a fiókból.
Ez a 30 nap az elméleti maximum? Van valakinek tapasztalata ezügyben, mégis mire számítsak? -
TomPack
őstag
válasz
sarasota123 #13840 üzenetére
Kérdezősködj körbe laptop, vagy mobilszervízekben. Biztosan kicserélik pár ezresért.
-
TomPack
őstag
Bocs, lejárt a szerkesztési időm.
Bejelentettem a vásárlási igényemet.NetMania XXL mellé egyösszegben 19.900Ft hűségidőhosszabítással.
Munkatársuk 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot.
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből. -
TomPack
őstag
válasz
#41133696 #13776 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik!
Az az igazság, hogy ezeket a lehetőségeket nem nagyon kísértem figyelemmel, mert mindig csak rohantam. na majd most mindjárt utánanézek.
A T-home bennt van a lakásban. Van egy IPTV-m. A netem eddig családi volt 15/1 megabit, amiről 3-4 hónapja váltottam 2 év hűséggel NetManiaXXL-re 120/10 megabitre.
Az más kérdés, hogy a számlán még mindig a családi csomagot fizetem.
Eddig nem volt még időm reklamálni érte, de lassan ideje lesz, mert utólag kiszámlázva egy vagyon lesz. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Nexus 7 vásárlásán. Szerintetek hol lenne érdemes megvenni? Mi a véleményetek a gyári javított példányokról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged