- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Integra #22000 üzenetére
Miota tableten skypeolok, random fagy, ertesitesi ikont soha nem rak ki (marmint hogy fut-e egyaltalan (erre van kulon progi a playen)), neha a hatterben leeszi a fel akkut, hasznalat kozben meg mohon habzsolja... Nalam egyaltalan nem valt be. Megjegyzem PCn is egy kalap kaki, miota MS kezbe kerult.
-
front3r
őstag
válasz
Integra #21882 üzenetére
Akkor is akad, ha factory reset-et csinálok, bár én hagytam hogy befrissítse az appokat az után(Google appokat csak).
Nálam egyáltalán nem ilyen jól fut, mint itt!
Neked ilyen jól fut, mint a videóban?Amúgy nálam már a varázsló sem az igazi, ami a reset után következik. A gombnyomás ott is akad picit. :S
8GB-os refurbished modellem van. De nem hinném, hogy a 8GB miatt lenne ez.
A 4.4.4 is elég jól megy, de az első verzió az igazi, ott olyan jól fut a tabletem mint a vaj. -
front3r
őstag
válasz
Integra #21876 üzenetére
Jó lenne kideríteni a különbséget! Mi okozhatja azt, hogy nálam kb halálra fagy az 5.0, nálad meg szárnyal?
Fastboot-al raktam fel, így szerintem mindent formáz, nem? Az XDA-s guide szerint mentem végig, utána felraktam a lollipopot, és elborzadtam az akadásoktól, de már a legelején nem úgy reagált a gombnyomásra ahogy kellett. Az animációt picit később kezdte el. Miután meg már felvettem a fiókom, akkor olyan lassan hozta be a beállításokat hogy ne is beszéljünk róla.
Felraktam a 4.2-őt, az meg úgy megy mint a baj, nem hiszem hogy hardveres hiba lenne, ha az meg ilyen szépen megy...
A 4.4.4 elviselhetően megy, de már itt látszik, hogy a 4.2 jobb volt ebből a szempontból is már. -
l.skywalker
titán
válasz
Integra #21858 üzenetére
Ezt nem is vártam, hogy másként oldják meg. Nem értem miért nem lehetett volna pl. a Google Now Launcher a stock. Nem mintha az sokkal jobb lenne.
Egy-két dolog érdekelne, hogy akkor most ART vagy Dalvik?
És ROOT már vajon van hozzá? A Nexus Root Toolkit 1.9.3 a preview release-re adott ki frissítést... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Integra #17910 üzenetére
Egy billentyűzet ami figyeli a szótár bővítés miatt az összes bevitt szöveget, majd azt a felhőben tárolja, hogy bármelyik készülékedről elérd az nem egy keylogger? Ez nekem új. Olvasd el a Privacy & Policy részt, azért nem számít ez lopásnak, mert elfogadod a feltételeket használatbavétel előtt.
Na meg mégis mi a fészkes fenéért kell egy billentyűzetnek internet elérés? Hogy köszönhessen a haverjainak Facebookon vagy mi?
És nem is azzal van a legnagyobb gond, hogy a Swype és a hasonló fejlesztők tárolják a bevitt dolgokat (ne legyél naiv, a jelszavak helyén nem csillagokat tárolnak), hanem az, hogy ki tudja milyen védelem mellett őrzik azokat. Nézd meg most az Adobe botrányt. Előbb arról volt szó, hogy 2,9 millió ügyfél személyes adata, bankkártya információi és jelszavai kerültek hacker kézre... aztán 30 millió, most meg már 150 millió ellopott adatról van szó. Nem mellesleg én is kaptam felszólítást jelszó cserére, ami azt is jelenti, hogy a bankkártya adataim is illetéktelenekhez jutottak... még szerencse, hogy éppen esedékes volt egy kártya váltás mert közeleg a lejárata.
És az Adobe ügyfélkörében számos nagy cég van, akik évi több százezer dollárt hagynak náluk... nem 3 dollárért vesznek trial feloldó kulcsokat... Gondolnád, hogy az Adobe rendesen megvédi az érzékeny adataidat, aztán kiderül, hogy nudli, nevetséges védelmet használtak. Te honnan tudod, hogy a Swype szervereit mennyire erősen védik? Ez benne van a Privacy & Policy-ben? Noh...
(#17911) G4bi89: Bocs, elfelejtettem, hogy ebben a topikban nem lehet a Google-t vagy a Nexust szidni, az meg már végképp eretnekség ha az Apple-ről bármi pozitívat vagy kevésbé negatívat mond az ember. Lettem már elküldve az anyámba emiatt. Tényleg bocsi!
Egyébként az a HDR nem egy szimpla HDR, kellett hozzá a vas, mert ultragyors sorozatot készít, amire a korábbi iPhone kamerák nem képesek. Szóval igen, ez is ugyan olyan, mint néhány egyszerű, de jól kinéző design elemet kihagyni.
Azt elismerem, hogy a felszín alatt sok újdonságot bevezettek, de ez a korábbi Jelly Bean verziók között is megvolt, mégsem kellett azokat új főverzióként bemutatni.
-
assemble
addikt
-
TOZ
addikt
válasz
Integra #12897 üzenetére
Csinald akkor "kezi hajtassal":
http://www.ibtimes.co.uk/articles/434720/20130213/root-nexus7-official-android422-jdq39-jellybean-ota.htm -
Syl
nagyúr
válasz
Integra #9250 üzenetére
Úgy értem, ha nem akarod, hogy beszinkronizálja a gmail acc-ot, ne állítsd be rajta.
Nekem pl. két google accountom van (egy gmail és egy saját domaines) - a Nexuson mindkettő be van állítva, a Samsungon csak az egyik.Más.
Aki visszarakta a 4.1.2-őt, hogy kapcsolta ki a frissítés ellenőrzését/jelzését? -
csuzso72
tag
válasz
Integra #9243 üzenetére
Samsung Galaxy tab2-n simán lehetett törölni a kezdetben beállított profilomat. Az asszonynak telepítettem mostanában és az én fiókommal indítottam, majd pont a nálad is felvázolt gondok miatt töröltem és az övét rendeltem hozzá. Igaz az 4.0.x, de akkor szerencsém volt, hogy azon még lehetett.
-
Integra
titán
válasz
Integra #9103 üzenetére
rájöttem, hogy a notification bar-ban mindig azt jelzi, amelyik profilt használja az ember, vagy épp utoljára volt. tehát standby-ban is az utolsó használt profil marad aktív és arra csipog be, ha a wifi bevan kapcsolva.
az egyes programok profil szerint állítódnak be, külön-külön, szerencsére.azt kell megnéznem még, hogy ha levédem kóddal az adott profilt, és ha a másikból átváltanak rá, akkor notification bar jelez e azonnal, emailt etc, vagy csak azután kezdi a polling-ot, miután beléptem a profilba..
-
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9068 üzenetére
Van par root checker progi, pl a Root Checker
-
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9063 üzenetére
beallitasok / a tablageprol / bulid szam klikkelj hetszer, csak utana jelenik meg a fejlesztoi menu, ahol bekapcsolhatod az usb debug modot
-
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9035 üzenetére
A hozzaadott user alapbol nem latja a telepitett alkalmazasokat, csak a gyariakat. Multi-User App Share progival megoszthatod a tobbi felhasznaloval.
Juan187: en is felraktam TWRP-t, kiprobalom ezt is
-
brownus
veterán
válasz
Integra #9027 üzenetére
hmm, ezt nem tudom. ilyet még nem kellett csinálnom... és miért ne lehetne eltávolítani? furcsa...
miért a Te gmail-es címed kell a google playhez? ha netán anyud akar venni valamit, és a Te kártyád kell hozzá azt megadhatod neki. én így csináltam meg a csajom telóján.(#9033) csabám,
-
csabám
addikt
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Integra #8985 üzenetére
Ebben a HSZ-emben én is írtam róla
ITT egy XDA-s youtube videó(az xda-féle kicsomagolás, hehe...), gyakorlatilag csak a kamera modul hiányzik... Szerintem nem kerülne többe 5$-nál legyártani a kamera modult meg megcsinálni a hátlapot, és lehetne árusítani ezerrel (én biztos vennék). Persze ezt kínában kell eldönteniük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest