- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #15011 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy ezek netto arak, plusz szallitas is jon ra jo esellyel, igy maris inkabb 60k-nal vagyunk (es ez a kinti afa, az itthoni annal >4-szer nagyobb).
Ha meg akarjuk saccolni az itteni arat, a legjobb becsles sztem ha a multkori alapjan a kulonbozetet (30 vagy 20 usd) raszamoljuk, ha multkor 80k-ert jelent meg (ez viszont a nagyobb verzio volt ami eredetileg 250 USD volt), akkor tippre most kb 90k lesz a 32 gigas, a 16 gigas pedig 70-80k (ha lesz ilyen).Aggregátor: N4 hivatalos arahoz azert tuti nem fog itt kozeliteni sztem, az csak Play-en volt olcso, N7 viszont boltokban is ugyanannyi volt, ez multkor is ugy volt, es most is tobb oldalra ugyanannyiert van kiirva elorendelesre, szoval ilyen fajta felar itt valszeg nem lesz.
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #14982 üzenetére
Tegra 4 azert (sem) kerult bele a pletykak szerint, mert egyszeruen nem volt idoben kesz hozza, az elso T4-es cucc megjelenesi idopontjat juli 31-re toltak, szoval enyhen szolva necces lett volna.
En amugy alapvetoen nem banom, ha a fogyasztasra tenyleg kedvezo hatassal lesz a Snapdragon proci. -
:AMF:
senior tag
válasz
syler123 #14962 üzenetére
Ingyenes offline térképek közül az osmand-ot próbáltam itthon és Szlovákiában. Szerintem teljesen korrektül tette a dolgát. Van fizetős verziója is a programnak. (Az ingyenes verzióban 6 v. 8 - erre már nem emlékszem pontosan - térképet lehet csak letölteni hozzá, de ha ügyes vagy, a neten találhatsz hozzá többet is...
)
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #14970 üzenetére
Holnaputan bejelentik, gondolom akkor derul ki, a szivargasok szerint nagy kinti boltokban meg ebben a honapban meg is jelenik (juli 30-31). Itthonra nem tudom mikor jon, a topicnak volt egy informatora a hazai infokrol, nem tudom o tud-e rola valamit, de bejelentes elott gondolom ugysem beszelhetne rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest