- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #15011 üzenetére
Azt azert ne felejtsd el, hogy ezek netto arak, plusz szallitas is jon ra jo esellyel, igy maris inkabb 60k-nal vagyunk (es ez a kinti afa, az itthoni annal >4-szer nagyobb).
Ha meg akarjuk saccolni az itteni arat, a legjobb becsles sztem ha a multkori alapjan a kulonbozetet (30 vagy 20 usd) raszamoljuk, ha multkor 80k-ert jelent meg (ez viszont a nagyobb verzio volt ami eredetileg 250 USD volt), akkor tippre most kb 90k lesz a 32 gigas, a 16 gigas pedig 70-80k (ha lesz ilyen).Aggregátor: N4 hivatalos arahoz azert tuti nem fog itt kozeliteni sztem, az csak Play-en volt olcso, N7 viszont boltokban is ugyanannyi volt, ez multkor is ugy volt, es most is tobb oldalra ugyanannyiert van kiirva elorendelesre, szoval ilyen fajta felar itt valszeg nem lesz.
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #14982 üzenetére
Tegra 4 azert (sem) kerult bele a pletykak szerint, mert egyszeruen nem volt idoben kesz hozza, az elso T4-es cucc megjelenesi idopontjat juli 31-re toltak, szoval enyhen szolva necces lett volna.
En amugy alapvetoen nem banom, ha a fogyasztasra tenyleg kedvezo hatassal lesz a Snapdragon proci. -
:AMF:
senior tag
válasz
syler123 #14962 üzenetére
Ingyenes offline térképek közül az osmand-ot próbáltam itthon és Szlovákiában. Szerintem teljesen korrektül tette a dolgát. Van fizetős verziója is a programnak. (Az ingyenes verzióban 6 v. 8 - erre már nem emlékszem pontosan - térképet lehet csak letölteni hozzá, de ha ügyes vagy, a neten találhatsz hozzá többet is...
)
-
assemble
addikt
válasz
syler123 #14970 üzenetére
Holnaputan bejelentik, gondolom akkor derul ki, a szivargasok szerint nagy kinti boltokban meg ebben a honapban meg is jelenik (juli 30-31). Itthonra nem tudom mikor jon, a topicnak volt egy informatora a hazai infokrol, nem tudom o tud-e rola valamit, de bejelentes elott gondolom ugysem beszelhetne rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest