- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ólomvarjú
tag
válasz
TomPack #14603 üzenetére
Pl van a gumtree azon le lehet csekkolni.
A képes hirdetések nem jönnek be, bár annyira ez nem hibaviszont néha a szövegesek között vannak amiket megnéznék, azokat se hozza be. Ez már kicsit zavaróbb. Továbbá ha rámész vmelyik, nem googleos, emberek által kitett hird.re, hiába nyomkodod a vissza gombot, sose lép vissza. Talán ez ami engem zavar jobban. A pa ban ilyen nem volt. És ez nagyon sokszor meglenenik, sok oldallal.
-
G4RWIN
tag
válasz
TomPack #14494 üzenetére
Megnéztem a wifi analyzer nevű programmal, a telefonom alapból kb dupla annyi wifi -t lát mint a tablet és átlagban 10 - 15 el jobb a jelerősség.
Sokkal lassabban tölti be az oldalakat az n7, a wifitől 1 méterre persze jobb a hardware miatt, de akkor is ez így sokat elvesz a használhatóságból szerintem.mckangi: az lesz, szerintem is gyenge nagyon
-
arsenix
tag
válasz
TomPack #14354 üzenetére
Ne haragudj ,elfelejtettem megnézni az ügyed, annyira elvoltam ma havazva melóban (ráadásul a laptopomat sem hoztam haza)
Viszont izgulnod semmiképpen sem kell, ugyanis itt csak annyiról van szó, hogy a készülék árával kapcsolatosan fizetési kötelezettséged keletkezik a számlázási rendszerben, viszont ebben a rendszerben nincs paraméterezve az az opció, hogy futárnak egyenlíted ki a tartozást - ergo nem tudja értelmezni ezt a befizetési formát -> tehát küld automatikusan egy csekket.
A futárcég a kifizetett összegeket kb 1-2 hetes csúszással utalja át a Telekomnak, aki ezután könyveli és így lesz teljesítve a fizetési kötelezettséged. (ezért nem tudott semmit válaszolni neked az ügyfélszolgálatos, amikor felhívtad - mivel még ő sem látta hogy térült volna a futárnak fizetett összeg)
TEHÁT izgulnod nem kell, a pénzed nem veszett el. (De azért holnap ránézek én is)
-
csabsz13
aktív tag
válasz
TomPack #14335 üzenetére
nagyon vicces, hogy miket csinálnak, de pénzügyesként érthető.
ugye a futárnak átadtad az összeget, de arról max egy nyugtát kaptál. ez a számla bizonyítja valóban azt, hogy a pénz el is jutott a tréhómhoz és hogy a nexus-ért fizettél (neki kötelessége számlát kiállítani).
inkább az a gond, hogy nem írják rá erre, hogy "pénzügyi teljesítést nem igényel", azaz nem kell kifizetni...
nekem utána még jött egy számla a teljes összegről is (hacsak nálad nem ez volt az - lehet hogy van ilyen csomag is), arra azt mondták, hogy nem kell befizetni. azonban ha garanciális probléma lesz, akkor lehet, hogy ez a számla kell majd! -
-
tt124307
tag
válasz
TomPack #14144 üzenetére
Bocs hogy ilyet mondok, de mázlista vagy, ha eddig nem tetted tönkre. A T-Home-os Dir600-as router nagyon nagy valószínűséggel B5-ös verziójú, amiben Ralink RT5350-as chipset van és sem a gargoyle oldaláról, sem máshonnan nem igazán lehet hozzá alternatív firmware-t tölteni. Ez szerintem elég gáz, én is reménykedtem még kezdetben, hogy esetleg lesz rá openwrt, de aztán beláttam, hogy ez egy nagyon régi vas ahhoz, hogy manapság érdemben foglalkozzanak vele. Nem véletlenül van tele ezzel a routerrel minden apróhirdetés, gyakorlatilag fillérekért hozzá lehet jutni, mert a gyári szoftveren kívül mást nem tölthetsz rá, ergo meg kell elégedned a szűkös gyári funkciókkal.
-
assemble
addikt
válasz
TomPack #14095 üzenetére
Jah, ez kell hozza: Sixaxis controller (root kell hozza)
Egyebkent semmi extra, letoltesz az oldalukrol egy progit pc-re is (ingyenes) SixaxisPairTool, amivel be tudod allitani a kontrollernek hogy milyen bluetooth cimre csatlakozzon (ehhez usb-n kell a kontrollert a gepre csatlakoztatni, egyebkent annak is eleg szabvanyos miniusb csatlakozoja van, amit adnak is a kontrollerhez sztem). Ha ez megvan, csak elinditod a progit a telon, bekapcsolod a kontrollert, es kesz is a parositas.
-
bAtt001
addikt
válasz
TomPack #13959 üzenetére
nekem csak paranoid volt rajta mióta megkaptam, nem is kell másik imádom
van pie control ha az kéne van tablet ui ha ahhoz van kedved és ott a sima is. tökéletes az én igényeimnek
(#13961) pollai ahogy tapasztaltam ott melegedik a gép, szerintem ennek köszönhető ott a screen lifting, a ragasztás elenged a hő hatására. de ez csak az én teóriám
-
brumi1024
veterán
válasz
TomPack #13925 üzenetére
Nagyon változó, hogy mikor jön meg, én is 2x rendeltem(másodszorra fogalmuk nem volt, hogy rendeltem-e) meg, és egyszer csak jött a futár. Kb 2-3 hét lehetett, hogyha nem számítjuk bele a netcsomag váltást. De keresővel: [link]. Sokan rendeltünk a T-től sok szó volt róla.
-
törölt tag
válasz
TomPack #13773 üzenetére
Az véleményem az - és ez szinkronban van brumiéval -, hogy idehaza csak szolgáltatótól érdemes venni, azon belül is csak egytől a T-től. Azonban erre nem mindenkinek van lehetősége például azért mert más szolgáltatóhoz köti a hűség, vagy olyan területen lakik, ahol más szolgáltató nagyobb sebességgel szolgáltat.
Egyéb esetekben én a szolgáltató váltást szoktam javasolni T-re, és onnan rendelni. Itt a fórumon is volt olyan, aki PÜ-ben keresett meg, volt T-s előfizetése is, csak nem tudott erről a lehetőségről, a topicban olvasta, és már rendelte is meg.
Ha olyan geológiai részén lakik az ember az országnak, ahol elérhető a NetMánia XXL Internet csomag - Kínált legnagyobb
sávszélesség letöltés esetén 120 Mbit/s garantált : 50 Mbit/s -, és ezt meg is rendeli, akkor a tablet ára 19 900 Ft-ra csökken. Sajnos ahol én lakom ott ez a csomag nem volt elérhető, és most sem az.A T-Home-os vásárlás előnye, hogy a 48260 Ft-os alapkészülék árral, el lehet érni azt, hogy körülbelül még 25 - 30 000 Ft ráfordítással minden olyan kiegészítővel ellegyen látva amivel csak érdemes: eredeti ASUS dokkoló (ez a legfontosabb), szállításhoz tok és kijelzővédő fólia.
Összességében, Luxus változatban jön ki így annyiból, mintha kedvezmény nélkül vásároltam volna csak az alapkészüléket.
Aki bárhol máshol vásárolja, annak a NEM 'refurbish' változat alapáron 74900 Ft, és ez csak a csupasz alap készülék, aki megvásárolja hozzá mindazt amit én is, annak a végösszeg átlépi a 100 000 Ft-os határt, körülbelül 105 000 Ft, ha vesz tartalék töltőt is.
Szerintem a gyárilag javított példányok drágák idehaza, és nem véletlen az sem, hogy felezik rájuk a garanciát. Meg kitudja min mentek ezek keresztül az előző tulajuknál
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- Autós topik
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest