- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
válasz
maki12 #14854 üzenetére
- Nekem 3%-ot.
- 1000-1500 óra feletti üzemidő? Én minden héten újraindítom egyszer. Mondjuk megszoktam a Sony Xperia U miatt, annál nem árt.
- Érdemes rootolni a tabletet? Nekem a telefon az rootolva van és ajánlottak egy tök jó alkalmazást: SD Maid Pro. Ez a telefonomról 300 megányi szemetet szedett le a programok után visszamaradt szemétből, csak annyi hátránya van, hogy root jogosultság kell hozzá. De csak ezért nem rootolnám a tabletet, de lehet megteszem majd, azért 300 mega két albumnyi zene.
-
godzsy2
senior tag
válasz
maki12 #14839 üzenetére
A nagy töltési mizéria kapcsán ma este én is ránéztem, hogy mennyi idő alatt tölti fel... 35%-ról 75%-ra kevesebb mint másfél óra alatt, most hogy lehúztam a töltőről teljesen fel van töltve... úgy kb. az enyém is 2-3 óra között tölthetett fel, mivel 23h-kor tettem rá. Az 5-6 órát én is sokallom, de én 20-25%-nál már mindenképp rádugnám, nem várnék vele míg 10% körülire csökken vagy fullra lemerüljön. Persze egy beragadt alkalmazás reggelre csutkára lemerítheti, de nem számítok ilyenre.
Jah, és én is rövidnek találom a gyári kábel hosszát, megtoldottam egy usb-hosszabbítóval és azzal nekem is lassabban töltötte a készüléket. Amint levettem a toldást máris gyorsabb lett.
-
assemble
addikt
válasz
maki12 #14839 üzenetére
Es gondolom 3x akkora toltovel, de sztem meg ugy is boven lassabb. N7 toltojevel pedig katasztrofalisan lassan toltodik az ipad, szinte egesz nap rajta kell legyen hogy feltoltodjon, volt hogy rajtahagytam ejszakara es az sem volt eleg neki. Abban szerintem csak az aksi onmagaban nagyobb/nehezebb, mint az egesz N7
-
Skynet258
veterán
Sok munka, és egyre több pénz. Ne vágjatok bele hasonlóba, ha rám hallgattok...
Amíg az ember nincs benne maga ezekbe a dolgokba, addíg minden olyan könnyűnek és egyszerűen tűnik. Aztán kiderül, hogy azért mégsem. Konkrétan 2 hétig csak jogszabályokat bújtam, hogy megfeleljek minden szervnek, és ne jöjjön egy nap levél mondjuk a NAV-tól, hogy na kisfiam, akkor te most tejelsz nekünk 3 kilót, mert az egyik mondat nem megfelelő. És horror, de tényleg ez megy.
Na befejeztem, mert kivágnak a sok offolásért.
-
arnoka
tag
-
ada19
senior tag
Nálam meg az volt a gond hogy karácsonyra vettem magamnak (1 hónappal előtte, hogy tutira legyen még) de nem bontottam ki addig, így 3 napos csere ki volt zárva. Az első pár napban amúgy nem csinálta még.
Egyébként te biztos vagy benne, hogy másnak nem csinálja? Mert lehet sokan észre se veszik, mert manapság gyak. minden csinálja ezt, távirányító, telefon, monitor, laptop, egér, stb., teljesen ugyanez mind. Nyilván amiatt lehet hogy nem atomstabil a műanyag váz / ház.
-
fatty
aktív tag
Asus travel cover
+ jo minoseg, mintha raontottek volna, korbe vedi a gepet
- nincs magnes a fedeleben, kicsit nehezebb kezelni a gombokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest