-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
válasz
assemble #16145 üzenetére
Helló!
Penge ez nagyon. A kijelző az ég és föld azokhoz képest amit eddig láttam. Van még Samu Tab 2 7.0 is itthon,
na annak olyan a képe mintha fátyolos lenne, és egy kicsit sárgás tónus is jelen van.
A fényképeim nem valami természetes színekkel jelennek meg, pedig nekem ez az egyik fő kritérium a taboknál. Na itt semmi probléma nincs.Viszont az érdekes hogy amikor quickpic-ben lapozok a 4.-5. kép után már csak másodperecek múlva jelennek meg a képek. A Samunál ez teljesen folyamatos volt.
Egyébként tényleg smooth.
Na még annyi hogy vékony a keret, kényelmetlen fogni, mert egyből kijelzőt taperolod, oszt mindenféle hülyeséget indítasz el. De a vékonysága, a hátlap tapintása szuper. Olyasmi mint a Sony telóké.
A GPS először nekem is szutykolt, de egy restart után most jó. (Kopp-Kopp).
Hát kb. ennyi.
-
goranje
tag
válasz
Drachoo #16140 üzenetére
Köszi Mindenkinek a segítséget.
Olvasnám hogy mi van rá írva, csak nem látom. Be kell újítanom egy nagyítót.
nagypasztor: Én is erre gondoltam, még kisilabizálom a Samu adatait, az hátha többet ad le.
Egyébként néztem azokat az adaptereket amit is Phoenixy ajánlott, de inkább rákérdeztem mielőtt
pirítóst csinálok belőle.A roothoz mit szóltok: lehet akkor így neki esni, vagy inkább várjak vele.
Üdv: L.
-
goranje
tag
Sziasztok !
A segítségetekre lenne szükségem. Beújítottam egy ÚJ N7-esre, most hozták meg usákiából.
A kérdésem a következő: a gyári töltőfej helyett használhatom a telóm (talán 850mAó. vagy egy S. Tab2 7.0)
töltőfejét? Foggalmam sincs hogy ott kint hány volt szaladgál a vezetékben. Megsütni meg azt nagyon nem szeretném, mivel így gari az nincs.A másik pedig az lenne hogy ha rootolni akarom az első hozzászólás használható, vagy pedig az eltérő proci és egyebek miatt az nem megy.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest