- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
Aethel #20308 üzenetére
elképzelhető, de ha türelmes vagy, akkor még elindulhat
amikor megvettem, fullra le volt merülve, ki tudja, hogy meddig állt a raktárban, és be voltam tojva, hogy még azt sem tudta kijelezni, hogy tölt, beletelt vagy 30 percbe, mig a töltés mutatás elindult rajta, de bootolni ez még kevés energia volt, ahhoz még tovább kellett töltenem, azóta is remekül üzemel
-
assemble
addikt
válasz
Aethel #14788 üzenetére
Egy androbench-et futtathatsz esetleg, szintetikus tesztekben azert lehet valami kulonbseg. Bar nem nagyon kisereteztem vele.
-
assemble
addikt
válasz
Aethel #14718 üzenetére
+halisa:
Onnan rendeltem amit linkeltem, csak ugye mar vege egy ideje ennek a kickstarternek.
Asszem innen lehet majd megrendelni siman, de gondolom csak az utan h a kickstarter-eseknek kiszallitottak, ami a legutobbi hirek szerint augusztus elejen varhato.
Amugy valszeg semmi extra amit egy sima OTG kabellel + USB-s olvasoval ne lehetne megoldani, csak igy egyben, ilyen kompakt meretben eleg praktikusnak nez ki. Meg elvileg (kickstarteren legalabb is) kuldenek egy USB-to-MicroUSB adaptert is h pl PC-hez is lehessen hasznalni -
aTom_DJ
tag
válasz
Aethel #14718 üzenetére
"Egyik ismerősöm most vett egy MyAudio 808-at 40.000-ért..."
Csak azért mondom, hátha valaki más is innen a fórumról kint él UK-ben. Átszámolva kb pont ugyanennyiért vettem Nexus 7 Refurbished 16Gb-ot(Ł119). TESCO outlet 12 hó garanciával. Teljesen hibátalan tartozékok, doboz.
-
assemble
addikt
válasz
Aethel #14712 üzenetére
Egyik Nexus-on sincs SD bovithetoseg (a legelso telefont kiveve: N1).
Lehetne mondani, amit Aggregátor irt, hogy siman pofatlan uzletpolitika miatt amit masok is csinalnak, h a nagyobb tarhelyeset vedd dragabban, de ez az elmelet elegge megbukik ott, hogy nem is arultak anno 16-osnal nagyobb modellt, amikor pedig bejott a 32-es, a 16-os aranak a helyere jott be, igy effektive soha nem is volt 50 dollarnal nagyobb kulonbseg egy nagyobb tarhelyu valtozatnal a legolcsobbhoz kepest, soha nem is tudott senki ha akart sem lenyegesen dragabban nagyobb tarhelyu verziot venni.
Szoval a valodi ok valszeg inkabb ott keresendo amit cukrosleves irt, valami hivatalos fele magyarazatban pedig mintha olyat olvastam volna meg, hogy ez altal is egyszerubb/konnyebben hasznalhato lesz az eszkoz, egy nagy kozos tarhely van csak igy nem zavarodik ossze a hulye felhasznaloSzemely szerint amugy nekem is b@ssza a csorom kicsit, de ez egy olyan dolog amit meg siman lenyelek tekintve hogy ezzel a hianyossagaval egyutt is messze a legjobb cucc a kategoriajaban. Berendeltem egy ilyet hozza anno, 1 honap mulva hozzak, aztan csokolom.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel #12734 üzenetére
Erre tud valaki válaszolni?
Illetve még egy olyan kérdésem is lenne hogy autós töltőt veszek, akkor nem gáz ha a töltőn azt írja 4,8 V ~ 10 V illetve 1 A? Mikor a tabletre az van írva hogy 5Volt 2 Amperen?
Ha folyamatosan töltőn van a tablet azzal kímélem az akkumulátorát? -
törölt tag
válasz
Aethel #12741 üzenetére
Köszi szépen
Egyébként az is a cél, hogy minél többen lássanak olyan alkalmazásokat, melyek ugye hasznosak, de az embernek nem feltétlen jutna eszében, hogy rákeressen. Például én a Youtube-on is nézegetek videókat példának okáért legutóbb a HD Widget-el kapcsolatban néztem videt, és lestem ,hogy mik vannak neki felinstallálva, amikor látszik az asztala vagy az alkalmazásainak a listája
Az RTL alkalmazása nagyon jó, nekem a TV2- é is fent van, de igazából az RTL-ét nézem a legtöbbet, mert vannak fent RTL Most-os tartalmak, sőt igazából azok vannak csak fent, de nem hiánytalanul, mert a Szulejmánt sajnos a mobil applikációval nincs egyelőre mód megnézni, csak PC-ről - ott is csak egy hétig, de azon az időintervallumon belül bármikor, bármennyi alkalommal.
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
Aethel #12467 üzenetére
Próbáld ki a dead triggert mert az csak telepítésnél dönti el tegra vagy sem és annak megfelelő verziót tölt le. És nézd meg megvannak-e az extra effektek.
amúgy szerintem az egész androidot újra kéne raknod valamelyik ruu-val.
-
csabám
addikt
válasz
Aethel #12463 üzenetére
Van persze:
Nyissa meg a Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás menüt
Érintse meg a Gyári adatok visszaállítása gombot
Érintse meg a Táblagép visszaállítása parancsot
Ha táblagépe jelszóval védett, a rendszer felkéri a minta, a PIN kód vagy a jelszó megadására
A megerősítéshez érintse meg a Minden törlése gombotDe előbb próbáld meg amit az előbb javasoltam (hátha összejön)!
-
Meridius11
aktív tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aethel #12049 üzenetére
Feleslegesen hívod őket. Amikor már két hete tökölt a T, hogy kiküldje a csomagom, akkor felhívtam őket, hogy ha úgy gyorsabb, akkor átvenném egy üzletben. Azt mondták úgy nem lehet, mindenképpen futár viszi ki. Akkor mondtam, hogy megadnám a munkahelyi címem, mert nap közben nem leszek otthon... azt mondták, majd a futárszolgálat hív egyeztetés céljával.
Aztán már beléptünk a harmadik hétbe a várakozással és a csomag sehol. Küldtem a T-nek egy emailt, hogy mondják meg hol a csomagom, át van-e már adva a futárszolgálatnak vagy még mindig várnak rá ők is. Mondtam nem baj, elhiszem, hogy sokan rendelnek és hosszú a sor, de legalább azt mondják meg, hogy hol jár jelenleg az ügyem...
Erre kaptam egy sablon szöveget azzal, hogy hivatalosan 30 nap a kézbesítési határidő, szóval inkább ne pattogjak, mert a 3 hét várakozással még benne vagyok. Én ebből azt szűrtem le, hogy fingjuk sincs hol a csomag.
Fél órával az email visszaérkezése után csörög a telefonom és a futár hív, hogy a kapuban áll, vegyem át a cuccot (khm... a T ügyfélszolgálata nem tudja, hogy már feladta a csomagot). A futárt leteremtettem, hogy miért nem egyeztetnek előre, mert ezt ígérte a T, de mondta, hogy ez rendszeres, mindenkit azzal etetnek az ügyfélszolgálaton, hogy ők majd egyeztetnek, pedig csak csomagot és kézbesítési címet kapnak, semmi egyebet. Szóval a T kavarja a szart.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Aethel #12042 üzenetére
hát én amondó vagyok, hogy nincs sok értelme nézni ezeket a szintetikus teszteket, mert szerintem bűzlenek a pénztől (antutu "frissítés" után samsung termékek +3000-4000 pont XD)
szóval a gyakorlat (játékok) a lényeg és ott elég jó a tegra, mert a játékok elég vajasak (például a mali 400-son megakad a real racing 3, meg a temple run 2 is - felhasználói visszajelzések alapján...)
amúgy egyik benchmarkban (epic citadel) jól elveri a malit a másikban meg fordítva... szerintem némelyik a tegra 16 (vagy nem tudom mennyi) grafikai feldolgozó egysége közül csak néhányat használhat ki... de ez csak egy elméleta képnek a "marketing áldozata" címet adnám
http://db.tt/U8hdXPmP -
-
XZoli
aktív tag
válasz
Aethel #12042 üzenetére
Készülj nyugtatóval.
Jó tanács hívd fel a t-home-ot kérd el a futár cég telefonszámát és az ügyfélszámot. Egyeztess velük időpontot. Bármit mondott a t-home az nem igaz, nem fog senki hívni a futárszolgálatól egyszer csak kapsz egy sms ma kézbesítjük a Nexus 7-ét nem törődik vele senki hogy te nem vagy otthon. SAJNOS TAPASZTALAT velem is ez történt.
üdv Zoli -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aethel #11880 üzenetére
Én nem értem a káva parát a táblagépek kapcsán. Szerintem az a jó, ha kényelmes a káva szélessége, hiszen jobbára ezzel támasztod meg. Szerintem pont jó minden irányból a káva mérete. Én olvasgatni szoktam úgy, hogy csak egy kézzel fogom álló tájolással és csak az alján fogom, hüvelykujjal tartva. Ha keskenyebb lenne a káva, akkor a képernyőre lógna az ujjam. De fekvő módban, oldalról megfogva is jól jön, hogy széles.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aethel #11872 üzenetére
Igen, fizetsz a futárnak X összeg előleget, aztán a törlesztőt meg hozzácsapják a számlához. Nem tudom, hogy az előleg is megjelenik-e a számlán, amióta az enyém megvan még csak egy számla jött és azt pont nem én fizettem be, de nem tartom logikusnak, szimplán csak megy a számlához 24 hónapon át az 1490 Ft.
Ja és elég változó, hogy mennyi idő alatt szállítják ki. Én 3 hetet vártam, egy ismerősöm 4 hetet egy másik meg 2 hetet. Itt viszont többen írták, hogy napokon belül megjött. És ne dőlj be az ügyfélszolgálatnak amikor azt mondja, hogy majd a futárszolgálat felhív időpontot meg átvételi helyszínt egyeztetni.
Engem akkor hívott a futár a mobilomon, amikor a kaputelefont verte, hogy átadná a csomagot én meg közben dolgoztam. Úgy kellett kiharcolnom, hogy még aznap visszahozza később és ne kelljen felhívnom a GLS-t, hogy új szállítási címet regisztráljak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aethel #11863 üzenetére
1.) Garancia nélkül csak komoly körültekintéssel veszünk ilyen eszközt. Ha lejárt, akkor is illik mellékelni, mert ezzel igazolja az eladó, hogy nem az utcán verte ki egy szerencsétlenből a gépet. Ha pedig egy 3 hónapos géphez nincsenek papírok az élből gyanús. A próbagaranciával meg tudod mire mész egy idegen embernél... Nincs a használt kereskedelemben fogyasztóvédelem, ha ő nem veszi vissza mert azt mondja, hogy te tetted tönkre, akkor gáz van.
2.) Ha T-nél van a neted, akkor ennyiért kapsz teljesen új példányt, hivatalos 2 éves ASUS garanciával.
(#11859) GoodSpeed: Nem érdemes a törölgetéssel foglalkozni. Ez ilyen műfaj, jó retkes a kijelző nálam is, de az érintőképernyők már csak ilyenek. Bekapcsolt kijelzővel meg amúgy sem látszik.
A kötelezően mellékelt routert meg nem értem... főleg mivel az akció otthoni internet előfizetőknek szól, akik jó eséllyel amúgy is rendelkeznek már vele. Ráadásul én a T-től kaptam az IPTV mellé egy Cisco modem+router kombót is már 1,5 éve ami jól működik. Megkérdeztem, hogy lemondthatok-e az ajándék routerről és cserébe elengednek 5 ezer forintot... de nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby rádiós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest