Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
Ennek kapcsán még annyit, hogy ugye sokszor elhangzott már hogy az utánvét sem feltétlenül biztonságos, hiszen miután fizetted az ellenértéket, akármi lehet a csomagban.
Nálunk jár két olyan postás, akit alsó hangon is 15 éve ismerek, egyik sem ment bele eddig abba, hogy a pénz odaadása előtt megnézhessem a csomag tartalmát, hogy biztosra mehessek. Annyit megengedtek hogy kezembe vegyen lecsekkolva a súlyt, de az ilyen szinten semmit nem árul még el. Postahivatalokban ilyen kéréssel előállni szintén mission impossible.Szóval jól mutat ez a ne utaljunk előre dolog, de a helyzet az, hogy nagyon nincs összhangban a valósággal és a napi rutinnal.
Aki nagyon és mindenképp át akarja verni a másikat az meg is teszi, lásd tamg esetét aki néha postázott utánvéttel is, de akkor góliátelemet vagy mit.

-
seniman
veterán
Mostanában volt valamelyikőtöknek üzlettel kapcsolatos privát levelezése?Bele trollkodik az oldal egy automatikus üzenettel,hogy ne utalj előre.
Mindjárt jelentem őket üzletrontásért 
-
dúúúva gémer venti, helyi topik kolléga, nem linkelem, de jól hozza a vakerás szintet

Lassan tényleg agyérgörcsöm lesz, felsorolnak X db terméket, tulajdonságait, majd a végén: ár priviben. Bazmeg, legyen egy Gdoc excel, vagy vmi, ha naponta frissül/változik... akkor sem írok rá.
-
zoltanz
nagyúr
Facséról, tegnapi:
Eladó..!. Opel astra 1.4-es 1992-es 10-ik havi 1-ev műszaki vonó horgos kivaló állapot, rohadas mentes. teljessen felujitva..vezérlés.. olaj +olajszűrö +légszürö 4-uj lengescsillapitó 90 %-os téli gumik.Kuplung szerkezet+ tarcsa +fektarcsa.. a betétekkel együtt esztétikailag is normál.iá.. 185 000 ft! minimálissan alkuképes.!csere érdekel ...kissebb utanfutót ...autót.. szegéj vágót.. minden féle kismotort.. stb beszámitok de A CSERE ÁR..az több.. és mindent meghalgatok..!üzemben tartói is szóba jöhet -
SP4C3
veterán
Igaz, hogy nem apró, de megér egy hsz.-t:

Aki magára ismer, az mindenképp lője le magát a társadalom érdekében.
-
-
konikan
aktív tag
"SZIASZTOK! ELADNÁM SZÁMÍTÓGÉPEMET KIHASZNÁLATLANSÁG MIATT!
Ár: 50 000 Ft
Jellemzői :
CPU : Intel Core 2Duo E7500 2,93GHz 2.94GHz
Memória: 4GB
Op.rendszer: Win 10.
Videókártya: ATI Radeon HD 4600 1GB
Monitor: Samsung Syncmaster 931BW
Alaplap: Asus Psql/EPU
2DB 500GB Winchester
1DB Pioneer DVD-RW
Tápegység : M-Tech 450W"Itteni, sok lesz az érte nem?

-
snecy20
nagyúr

-
snecy20
nagyúr
szerk: félrement, nem ide.

-
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Biztosan nem tekerte, má'mé' rágalmazod?

Csak Parsec lesz az...

-
horush
addikt
válasz
snecy20
üzenetére
A kiemelkedő írói véna mellett egy profi fotós is elveszett benne (jó mélyen)..

-
snecy20
nagyúr
Eladom vazy inkab cserélném kocsimat
"Eladom de inkab cserélném kocsimat egy kisebre kihasznâltsag miat meg amugyis fris joksim van és ez az autó horgos jomenet tulajdonsag jó valtó jókis kocsi csak komoj jelentkezők jelentkezését cârom "
Esküszöm hogy ezek direkt csinálják.

-
-
konikan
aktív tag
válasz
Yutani
üzenetére
Kilóra adja igaz?

szerk.:
Most látom, hogy ez itteni
Úgy néz ki, mint ha kipakoltak volna több házat a közelmúltban az emberek, és most szatyorból meg a földön értékesítik. Másik hirdetés az eladótól egy HDD-nél:"eladó seagate barracuda 500gb 7200.10 satta3 vinyó 100/100 helyszinen lehet tesztelni mert perpilanat gépben van feltelepitve az ár fix telefonon a06202245012 érdeklögy"

-
-
Yutani
nagyúr
Helyi hirdetés: Sok számitógép alkatrész

Egy kérdésem van: a cipő mennyi?

-
Chaser
legenda
válasz
kenwood
üzenetére
nem okfejtés, nem vágom ezt a témát
limitált szériás? valami spéci alkalomra dobták ki?
akkor sem változik a tény, hogy új ára alatt van 980 ti, alap 980 meg jóval olcsóbban
akinek valami huncutság megéri a felárat az meg persze szíve joga
ésszerűségi alapokon ilyet biztos nem vesz senki -
seniman
veterán
Maxi 7 Gene nem érdekel valakit?Gari nincs,nullás egy napos újonc hirdeti,de legalább 8ezerrel olcsóbb a bolti árnál
A hülyének is megéri.Ja nem,csak azoknak éri meg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yutani
nagyúr
Itt a HA-n egy lidérc árul egy Asus DCUII 390 kártyát 100k-ért, és mellette keres bármilyen márkából (még Asusból is) ugyanúgy 390-et 85k-ért.

Nem tudom, hogy helyénvalón alkalmaztam-e a lidérc megnevezést. Javítsatok ki, ha nem!
seniman: Valószínűleg!

-
Chaser
legenda
válasz
snecy20
üzenetére
igen azt láttam, ezért nem értem, más gyártótól ti már bőven ennyiért boltból
más 980 meg 150-től - palit, gw, gb - tehát nem látom a logikát asus részéről, miben tud többet mint a többi?
ha semmiben oly mindegy mennyi újan, mert nem ér többet a többieknél és értelmes ember nyilván nem veszi meg boltból
hűtés, oc? bár a 157k-s gb-nél is úgy látom hűtés korrekt és van valami oc is, nem mintha azt kb bármlyiknél nem lehetne megoldani vmilyen szintenközben meglett a gyöngyszem...
Asus CD S500/A Cd olvasó, Gyűjtői állapot, Originál
nem értem mért nem válaszol az ajánlatomra
-
Chaser
legenda
válasz
snecy20
üzenetére
hihi, de az legalább nem itt

múltkor itt volt cd olvasó vagy író, új, "gyűjtői" verzió - az eladó szerint - 5k-ért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
felajánlottam neki, hogy az egyik új floppy olvasómat elcserélném rá, ha tesz hozzá némi valutát, mert az enyém is "gyűjtői" és kicsit ritkább mint a cd...de nem jött válasz
shteer nem vagyok képben, ez most egy gtx980 - nem ti - ami újan 190-200k körül megy - többi nem ti bőven 150 alatt ahogy láttam - ?
jóval olcsóbban van ti más gyártótól újan, ha viszont ez is ti csak másképp hívja ennél az asus akkor viszont reális árszerk:
sőt, utóbbi esetben még korrekt is, meg akarták itt lincselni aki 150-ért ti-t keresett nemrég
-
shteer
titán
bőnyiek előnyben, 120-ért 980 platinum lehúzás
számla van, gari nincs
-
Chaser
legenda
előző hirdetéssel sem lenne semmi gond egyébként, ha...
nem kamuzza be a gameket..lol
gta5
800x600-ban lowon? 10 fps-sel..persze, fedi a "megy" kategóriát
meg nem 11,5k-s bolti árat ad meg - egyáltalán minek megadni bolti árat? -
csak felnyomja, ez meg az ennyiért, az legalább nem bicskanyitogató és nem egyértelmű hogy madárra utazik -
BiP
nagyúr
Én sem értem a nagy felhajtás. 5ezres cuccért 6,5-et kérni, micsoda arcátlanság

Nyilván túlmutat a korrekt hirdetésen, de kicsit vihar a biliben. Akinek nem ér ennyit, lealkudja, aki meg ennyiért megveszi, vagy magára vessen, de talán nem ettől fog borulni a családi költségvetés.
-
Chaser
legenda
válasz
shteer
üzenetére
nem feledkeztem meg semmiről és nem akarok diktálni semmit, használtat használt áron veszek, garancia nélküli dolgot garancia nélküli áron, ha új áron akarok ott vannak a boltok
ez netto átb@szós hirdetés
gta5? sztem még a 6 is simán megy rajta
bolti ára 11,5k körül..jah, van olyan bolt is...
felőlem aki megveszi 6,5-ért, meg is érdemli
5-ért is...ilyennel értelmes ember elvből nem áll le alkudni
másik oldalról a kérdés, ugyanez a vga dobozosan, tartozékokkal, 23 hó garral mennyiért lenne reális?
nyilván senki nem fárasztaná magát 8k felett vele
a fél hw aprót be lehetne írni, igen...bár gyanítom inkább 70-80%-át
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood
üzenetére
"Fifa 16, GTA lV, GTA V, CS:GO, Dota 2, League of Legends játékokat is vitte."
ez a gáz, nem az hogy valaki szóvá teszi az extra madarat akarunk fogni "eladót"nagyon rég volt már az, amikor kuriózum volt egy lp hdmi-s passzív vga...áron alul garancia és sallangok nélkül 2-3k-ért lenne, nem 4-ért, egy olyan tömegtermék ami bruttó 9000 értelmes helyen újan
-
Chaser
legenda
válasz
patomi
üzenetére
nem trollkodtál, egyértelműen kamuzik - vásárlói megtévesztés - új ára sok ismert helyen 9k, ami nagyon nem 11,5k, %-osan kb 30%
4-5k max, inkább 4 tartozékok nélkül és legalább egy hó próbagarral
kicsit okosabban ezt úgy kell megoldani, mivel termékinfot nem töltött ki, rákérdezni, erről van szó? de semmi üzletrontót nem írtál így semshteer bőven jah, 500ft-tal az értelmes boltok nettó árai alatt

aquánál házhoz szállítva 9900ft újan, dobozosan, tartozékokkal, akik meg személyesen át tudják venni adott boltban 9k több helyen
3 év helyett 2 év garanciával, mondjuk az érdekes aquánál, de a két év akkor sem 0, az új nem használt, a meglevő tartozékok és a doboz van, nem pedig nincs, számláról meg nem is beszéltünk -
patomi
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
(#15603) shteer
Lehet, hogy igazatok van. Én vagyok a lökött, mert egy tartozék és papírok nélküli hardver árát(ami ki tudja mennyi idős mivel több mint 5 éve piacon van) nettó áron megkérdőjelezem.
Trolkodásért meg megkapom a nekem járó büntit, ha arra kerül a sor. Már jelentettem saját magam. -
seniman
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Feleslegessé vált.Én meg nem fogok semmit hónapokig upolgatni,hogy +2K-ért menjen el
De nem is volt még egy hirdetésem se téma itt a topikban 
Épp tegnap röhögtem szét az agyam,egy lidérc egy H80i GT-t árul bolti ár alatt kétezerrel.De a hirdetés szövegében benn van,hogy árgépes okoskodásra nem kíváncsi.Más a H105-öt olcsóbban adja 3év garival

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha azt akarod hogy ne, akkor mindenképp a postán vedd át a csomagot, jegyzőkönyvvel - de nyilván egy vga-t nem lehet ott kipróbálni, és ha rossz ugyanúgy szopóroller -

Mindjárt jelentem őket üzletrontásért

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dehogy! Kék led nélkül NEM lenne az...