- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enzolord #83810 üzenetére
LOL
@Krisztianby : Másnak meg van
És sokan mondják azt is, hogy jaj, vállalja a felelősséget, aztán nem vállalja, meg nem veszi át, stb.
Én sem szeretem, ha nem postáz, de ezek miatt nem szoktak.
Ja, meg ha simán idióta az eladó.@opr : Te valahogy nagyon érzékeny vagy a macerára
Amúgy mostanra már nem olyan gáz postázni, meg ugye vannak automatás cuccok is
" Erre közölték kedves ups-ék, hogy nem kapunk szart se, mert rossz volt a csomagolás, nem tettünk meg mindent, hogy megvédjük a terméket..."
Nekem ilyet a posta közölt, törékeny csomagra... de végül fizettek@BiP : A csomagolás azért nem nagy macera. Postát egyéb mászkálásokkal kell megoldani - én pl. mindig mondom, hogy pár nap amíg feladom, mert pár nap alatt tuti elmegyek posta közelében.
1-2 ilyen hülye volt, aki hisztizett, hogy neki tegnapra kell, az meg nem vett tőlem semmit végül -
törölt tag
válasz
Enzolord #83810 üzenetére
Nem is értem, mit ugrál valaki 30 nap után? Mi kb fél éven át szívtunk a Digivel. Abból állt nekik a hibaelhárítás, hogy küldtek egy SMS-t, hogy a hibát elhárították. Közben meg nem csináltak semmit, ki sem jöttek.
(A routerük döglődött, egyszer volt net, egyszer nem, de leginkább nem. Küldtünk képeket, videókat, de hiába. E-mailekre olyan válaszok jöttek, mintha csak egy robot válaszolt volna, teljesen figyelmen kívül hagyva azt, amit mi írtunk. Mindeközben mindig más személy neve szerepelt az emailekben, tehát látszólag mindig más válaszolt, ellenben gyanítom, hogy csak automatikus válaszok jöttek, annak látszatát keltve, mintha tényleg olvasta volna bárki is az e-mailt.)
Fél év után végre aztán kijöttek, és kicserélték a hibás routert. -
-
Top cat
addikt
válasz
Enzolord #78011 üzenetére
Mintha már láttam volna ezt a képet valahol.
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #60109 üzenetére
Akkor a Bloodline is tetszeni fog, meg még érdemes Rob Scallon munkásságát átnézned.
Illetve szuperhős rajongóknak meg itt a Batmetal, Batmetal returns, és a Batmetal forever. A zenei anyag magában sem rossz, Dethklok néven érdemes rákeresni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Enzolord #18335 üzenetére
Valahogy az igazi nagyágyúkat most nem találom, de szerintem az a 3.6 az méter lesz
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Enzolord #18329 üzenetére
Az csak valami fosh lehet...
Kérdezd meg bármelyik audiofil topikban, ezüstözött, irányított, különlegesen szőtt, meg nem tudom még milyen technológiával teli kábel nélkül nem zenét hallasz, csak valami zörgést, meg hangszóró puffogást.
Az meg 80-100K/méter körül indul -
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Enzolord #13431 üzenetére
Én uszkve 6 éve vagyok saját teló nélkül.
Pontosabban ez így nem teljesen igaz, van kettő is; egy 7110-es, amire kéne egy kicsit költeni (software-frissítés meg egy új rugó a lepattanó előlapba), meg egy SONY okos, amiben 2013 végén 2 hónapig volt SIM. Azóta kb. 5x volt bekapcsolva egy deaktivált kártyával, akkor is zenét hallgattam rajta.
Nem kell ehhez túró, nagyon könnyű.
-
MK VII
veterán
válasz
Enzolord #13431 üzenetére
Ohh.. 1 hónap nálam az nem sok.. Van, hogy fél évig nincs telefonom... Nem hiányzik nah..
(#13432) shteer
Volt fent fotó a jófogáson és azon sem látszott lestrapáltnak. Meg megkérdeztem többször, hogy akkor tuti fóliás meg minden.. Természetesen fóliás és karcmentes..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest