Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Tejóisten mik vannak ott
A sok majom meg osztja és oda írja h "Osztva" ...Az egyik kedvencem:
- Asus H110 MA alaplap
- Intel Core i3-4160 processzor
- Corsair 8GB DDR3 1600 MHz memóriaSzóval chipset ami 95%+ ban csak ddr4es lapot kapott, és 1151es lapba 1150 proci...
A másik meg no comment
:- Asus H110M-A alaplap
- AMD FX6300 processzor
- Kingstone Hyper X Predator 8GB DDR3 memóriaNem zavarja őket h intelbe amd áhh...ha megvennék kíváncsi vagyok, hogy néznének a proci is csupa tű és a lap is...
-
guftabi96
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Itt találtam, de ahogy látom már nincs fent

Én még a biztonság kedvéért DDR2-es ramokat használnék

Nagyot néztem én is, amikor megláttam. -
BiP
nagyúr
Bár OFF és nem vicces, de mégis kapcsolódik, mert a sok túlárazós, tévedésben lévő ember (ami a topik alapanyagát adja) nagyban hozzájárulhatott az eredményhez:
Megszűnik a beárazás -
BiP
nagyúr
válasz
MK VII
üzenetére
Azt nem mondták, hogy megy is. Hanem csak hogy ezeket vedd meg

És be is teheted a félregépelt nevű házba
Ár alapján a monitor is benne kell, hogy legyen (27" WQHD minimum),
viszont a vidkártya alapján inkább lehet, hogy egy 17"-os monitor van mellé, 1280x1024-et tud ez a kártya is
A 2GB se sokmindenre elég már. -
Chaser
legenda
válasz
guftabi96
üzenetére
igaza van, brutális
brutálisan sz@rul van összeválogatva, munkára kevés - lehet -, játékra még jobban és nem lehet hanem biztos, 2 gigás 960 lol
, jó az, csak nem gamer gépbe.... de legalább drága
a platformok keverése külön plusz pont...de vérpitinek aki csak a házikót nézi jó lesz
-
MK VII
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
Akkor elárulom, hogy van..
( De már idetaláltál )
Amúgy gratulálok.. Mindjárt egy csemegével nyitottál a topikban..Kemény hirdetés..
X99+4790K.. Hmm.. Fincsi... Már csak az a kérdés, hogy hogy hozta össze.
Hol találtad ezt a hirdetést? Szívesen rákérdeznék annál a computeres cégnél, hogy ugyan má' milyen különleges 4790K példánya van ami belemegy az X99-be.

Lehet ihletet vettek ebből a videóból.
A hosszabbik verziót nem találom.. Abban a végén kalapáccsal püföli, hogy rá tudja csukni a leszorítót.
Na meg az a GTX960 2GB is űberbrutállanáldurvamathafakka gémer cucc.. -
kenwood
veterán
válasz
konikan
üzenetére
Nekem volt olyan,hogy az ember megvette 37-ert a 750tit, par honap mulva felugrott 45-re,es elment hasznaltan 40-ert

Valaki irta lejjebb,hogy p67 sabertooth 18-ert adott el.
Na azt most 25-ert siman el lehet sutni.
Max hirdeted par hetig.
a Z77-es sabertooth ilyen 40 korul megy.Hiaba irja az arukereso,hogy 62-on futott ki a Z77,az alig jobb Haswelles sabertoothok 80-90 boltban,es dragabb a proci is hozza.
-
Traxx
őstag
Megható ez a segítőkészség
Leszámítva, hogy a világ túlvége után 2 lépéssel lakom, vigye házhoz a radai rosseb 
#postavan #előreutalásvan #Corei5ötbeszámítok
Gyuri27: ~20K-ért?
Ok, hogy elszálltak az árak, de ettől kevesebbre saccoltam volna, persze a pénzem ellensége nem vagyok 
-
madgie
titán
-
Traxx
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Pontos konfig az adatlapomon: Giga P35-DS3, Core2 E6550 (tuningot passzolom, elvileg van ebben az állatfajban kraft, de nem próbáltam), 4 giga DDR2 (Corsair és Geil, ha számít). A CPU-hűtőt sajnálnám eladni, mert hangtalan, és a hírekkel* ellentétben a kis alsó venti sem adta be a kulcsot, de 0 perces gyári van, szintén ha számít jeligére.
A reális árat passzolom, de nyilván nem az újkori -10% lenne, mert akkor csak a proci lenne 35K körül

*: sokan panaszkodtak rá, hogy nem húzza sokáig és beáll / visít, de nekem évek alatt nem döglött be
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII
üzenetére
Mert van a tudatos vásárló, meg a lidérc.

Nekem kb mindegy. Ha Vér Istvánka a konnektorba akar vizelni, miért ne tehetné?
Ki vagyok én, hogy szóljak neki jóbarát ezt nem kéne.
Meg amúgy is, ha ők nem lennének. Min szórakoznánk?Ha nem is olcsóbb akkor bizonyára gémer.

Traxx: pontos konfig? Meg a szerinted reális ár?
-
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az a szörnyű, hogy ezek a cégek megélnek ilyen árak és szolgáltatások mellett.. Bár a vásárlókat minősíti, ha nem tudnak különbséget tenni bolt és bolt közt..
"De hát a magyar lusernek, akarom mondani usernek csak az ár számít. Mert ha már valami egy ezressel olcsóbb ott kell venni."
De még csak nem is olcsóbb kb. semmi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
seniman
üzenetére
Több fórumba, gari topikban is olvastam. Hiába .hu ha a számlán valami dzsunka román cég van.
Nyilván nekik ez jó. Kisebb áfa, béfa meg még kitudja mi. Illetve ugye a román gari szabályok (amiről kb senki se tud semmit).
De hát a magyar lusernek, akarom mondani usernek csak az ár számít. Mert ha már valami egy ezressel olcsóbb ott kell venni. -
-
Chaser
legenda
vótmá'?
Komplett gamer gép eladó Ár alatt
Ár: 145 000 Ft
Eladóvá vált asztali gépem melynek tartalma:
Gigabyte GA-B85-HD3 alaplap Garancia: 2018.11.13-ig
....kommenteket érdemes megnézni

"Rosszul értelmezed az "Ár alatt" kitételt......Nézd meg! Ki van írva az ár (145 000 Ft ),és alatta az összetevők felsorolása.......Tehát a komplett gamer gép tényleg az Ár alatt van..........
"vakera level10
de ezt legalább leosztották rendesen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
shteer
titán
válasz
Speed®
üzenetére
Úgyám

Lehet indítani gémer edzéseket -
-
konikan
aktív tag
Múltkor olvastam itt, hogy a VGA-kat sokéves használat után is kb. 10-20%-os bolti ár különbséggel el lehet adni itt aprón. Először nem hittem el. Aztán láttam, hogy mégis....te jó ég

-
-
Simi37
őstag
Miszépet találtam
Lófogásról idetévedt valami jómadár... 
"Egy középkategóriás gamer PC eladó!"245k és g630 as proci van benne...ahogy látom már megtalálták a gonosz üzletrontók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MK VII
veterán
Ohh..
Marad az ára az egekben ebben biztos vagyok.. Mivel azonnal ki is vonták a forgalomból az 5S-t ahogy megjelent az SE, ezért majd még drágább lesz, mert nem lehet kapni.
Alaplapoknál is ez volt. Az utoljára 3-4 éve árult P67-es lap ami akkor 13 ezer volt most az aprón 20-ért megy..
Gondolod, hogy olcsóbb lesz az 5s?
-
kenwood
veterán
"Vadonatúj iPhone 6S 64GB, gyári független, rozé-arany"
kesz,kiegtem. -
BiP
nagyúr
válasz
seniman
üzenetére
Azért hivatalos gyártói oldalon (semmilyen komoly cégtől) nem láttam még ilyet leírva:
(maga a szleng is már alapból fura, no meg a kicsit suta megfogalmazás)
xxx "a súlyához képest igen nagyot üt"Ezek után mi lesz? Az LG úgy reklámozza a terméket, hogy "xxx tévé nagyon adja!" ?

-
seniman
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
A múltkor megbízható ezer éves tag árult ennyiért egy picit esztétikai hibásat.Ha nem előznek be,már nálam lenne.Kinek biznisz ezt a sok törött kínai szart megvenni?Mert ha van hozzá egyáltalán alkatrész,javítással többe van,mintha újat venne.
Aztán vettem egy zsír új Asus-t az Edigitalból 22-ért
-
kenwood
veterán
"Iphone 5s telefonomat cserélném használt iphone 6 ra!!
2016-03-22 12:37
Ár: 1 Ft
Esetleg ráfizetéssel is megoldató!
"
-
Gyuri27
félisten
Törött kijelzős wayteq tab újonctól, töltő nélkül, be se kapcsol 12 papírt megér.
Ja várj. Nem. Mert ha müködne akkor se érne 12 pénzt.
-
kenwood
veterán
Az 5S 110k meg mindig.
Mivel az SE kezdoara 1.5x annyi,szerintem sok valtozas nem lesz.80-ert mar van makulatlan,fuggetlen.
Ha par karc,vagy valamelyik halozatfugges belefer,akkor 70 kornyeken mar megcsiphetsz egy normalisat.
70 alatt mar a neccesebbek vannak,azokhoz szerencse kell. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na szerintetek mennyi esély van rá, hogy a minap bejelentett iPhone SE 150k-s árát látva drasztikusan csökkennek majd az iPhone 5-5S árak itt aprón?
Vagy továbbra is árulják majd ezeket 60-80k között? 
-
zoltanz
nagyúr
Azt sem értem sokan nem írnak ki árat, de többnek írtam PÜ-ben, és ott megadják. Nem merik kiírni vagy mi?
-
dugo_
veterán
Sosem az adott webshopnál kell reklamálni. Paypal 180 napig véd, egyből nyitod az ügyet, ha le akarnak rázni, akkor eszkalálod rögtön. Hamis cuccnál egy percig sem fognak gondolkodni, hogy melyik félnek van igaza.
Én se próbálnám ki potyára, de azért elég jó esélyekkel a pénzénél tud maradni az ember, ha ésszel fizet megbízható csatornán keresztül. Nekem 28k volt a maximum, amit visszaszedtem telefonért, de 1-2 havonta veszik el/érkezik sérülten/hibásan/téves termékként valami apró-cseprő rendelésem és még sose jöttem ki mínuszban.
-
seniman
veterán
Egy érdekes tendencia:
Ha bármi régóta hirdetett cuccot,kijelölök kedvencnek az oldalon,az egy héten belül jégre kerül.
Szerintem jutalékot fogok szedni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TaaT
nagyúr
Ha azt nézzük hogy a bangood eladott egy csomo fake autós kamerát, amikor meg reklamáltak a vevők simán lepattintotta őket. És a külföldi rendeléses topikban azt mondták hogy bangood sokkal gerincesebb mint a gearbest, hát nem tudom, én azért nem próbálnám ki ezt a 960-as kártyát.

-
dugo_
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
De itt legalább a pénzedet visszakapod könnyen és marad egy - előlegezzük meg, hogy működő - valamilyen teljesítményű kártyád.
-
Trailblazer
veterán
Kamu vga-ról jut eszembe, nemrég linkelték másik topicban. Megkapó jellemzők, nemdebár?
-
shteer
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gyorsan elkelt
30-ért 2 év gari Giga 760 Kamu Edition
Telszám a korábbi 0620/566-53-23
-
wolfman
veterán
Nekem ez itt van nem is olyan messze, még érdekelne is a dolog, hogy lefüleljem a dolgokat.
Persze csak és kizárólag, hogy alapból van dolgom arrafelé vagy betervezek egy kis kirándulást, hogy az eredménytelen üzlet után azért ne menjen pocsékba az üzemanyag pénz.
-
shteer
titán
válasz
shteer
üzenetére
a pélyi jó biznisz már gigabyte vga-val és dévaványán folytatódik
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy látszik vannak itt még igazi csemegék. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A sok majom meg osztja és oda írja h "Osztva" ...

brutálisan sz@rul van összeválogatva, munkára kevés - lehet -, játékra még jobban és nem lehet hanem biztos, 2 gigás 960 lol
Leszámítva, hogy a világ túlvége után 2 lépéssel lakom, vigye házhoz a radai rosseb
Ok, hogy elszálltak az árak, de ettől kevesebbre saccoltam volna, persze a pénzem ellensége nem vagyok