Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Nem is értem konkrét tények ismerete nélkül honnan jönnek ezek a feltételezések.
De sose tudjuk meg az igazat amíg a kérdező nem mond többet, pl. hogy mit lát a userre kattintva, van-e aktív, élő hirdetése, mit akart megvenni, stb.
Egy ilyen felfüggesztés gyakran problémás hirdetésnél van.
Ha gáz lenne a hirdetés, azonnal törölnék, pl. ha fegyvert árulna.
Problémás meg simán lehet az is ha rózsaszín kispárnát cserélne félig szívott cigire, mert dohánytermék hirdetése, keresése tilos... -
gban
veterán
Ár: Csere
Pár napot használt abszolút mikrokarc és sérülésmentes
....
Csere alku nem érdekel
Akkor most kp-re cseréli vagy sem
-
gban
veterán
Bolt, helyben, hővezető paszta hirdetés:
6 èv nèvreszóló számla,garanciával!
💥Légy a legjobb a túltöltők között, és tapasztald meg a különbséget! -
gban
veterán
Jászkarajenő nagyon vicces település lehet.
Dombi is odavalósi, meg itt egy 8 napos hirdető is.
Mind teszteletlen:
3x512 ddr 3900
4x256 ddr 3900
1 db ddr2 1 gb 4000
mx440 64 mb 4000
stb. -
gban
veterán
Helyben, 2 TB gyakorlatilag vadiúj merevlemez, csupán kipróbálva volt mint ahogyan látszik a hdsentinel adatokból.
És a sentinelen látszik hogy 8 és fél nap üzemidő, 290 indítás
Fogalomzavar? Szándékos megtévesztés? -
gban
veterán
Becsöngetett mindenhova.
Nálam is volt olyan hogy kérdi, merre vagyok, mondom hogy x tér mellett.
Véletlenül észrevettem, írt hogy itt van a téren, hol vagyok?
Pest legforgalmasabb csomópontjáról beszélünk…
Mondtam, azt mondtam, MELLETTE, jöjjön 1 megállót.
Abba már nem mentem bele hogy meg se beszéltük hogy jöhet, itthon vagyok. -
gban
veterán
Kedvencem amikor a hirdetés végén ott figyel a 'Tetszik' szöveg.
Arra nem képesek hogy odafigyeljenek, mit másolnak ki, illesztenek be.
Ha meg emellett következetesen Revolute regisztrációt ajánlgatnak, akkor az végképp hiteles lesz számomra... -
gban
veterán

-
gban
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem mindig azzal jöttek míg segítettem ismeretségi körben, hogy nem kell semmi komoly gép, csak játékra kell....
És mutogatták hogy milyen f@sza gépet találtak milyen olcsón...
Aztán örültek is amikor mondtam hogy ezzel tényleg lehet jókat játszani,
Aztán pislogtak amikor folytattam, hogy kell bele még egy vga az integrált mellé, és ha normálisat akarnak akkor minimum kell (csak a példa kedvéért, de akkoriban még igaz is volt nagyjából) egy GT 440 1 gigás, ami kb. a gép ára vagy több pluszban.
És akkor megvették a gépet, mégiscsak, mert hát biztos jó az, csak ez jutott el a mondandóból hozzájuk...
Pár nap és hívnak, nem megy a nyuszifüle játék...
Milyen gép? Hát az emlegetett... Vettek bele vga-t? Persze hogy nem.
Na akkor vegyetek, itt nézzetek körbe vagy őket hívjátok fel...
Be is mentek, de nem oda, rájuk is sóztak egy 1 gigást, de 210-est...
Örültek, valahogy betették, megy a nyuszifüle de a cicafarka nagyon gáz...
Mit vettetek? 210-est.... Hát az nem 'minimum GT 440'. De 1 gigás, azt mondtam az kell...
Azt mennyi volt? Épp meg tudták venni, x Ft. Az jó, GT 440 van kicsivel kevesebbért ahol mondtam... -
gban
veterán

-
gban
veterán
válasz
totron
üzenetére
Nagyon szép megfogalmazás, nyitva hagyja a lehetőséget az értelmezésre

Én úgy értelmezem, hogy ezek szerint mindenki simliskedik, van aki jobban, van aki kevésbé.
Mindenki eladja a hibásat is, szándékosan a fenti véleményhez hasonló ködös leírással, csak van aki jobban ködösít, van aki kevésbé.
Személy szerint ezek alapján én kívülállónak, ufónak érzem magam, mert ha van hiba akkor azt egyértelműen jelzem, és nem hivatkozok sose arra hogy csak biosig tesztelt.
De van itt még pár hasonló ufo a topicban.
Amire azt mondod, vásárlói igény, az jogos lehet de csak bizonyos keretek között. A kulcs az infók alapján történő mérlegelés.
Ha megvennék valamit de úgy gondolom hogy mindenki simlis és semennyire sem bízok meg az eladóban, a fotók, tesztképek, sok pozitív értékelés, nulla negatív ellenére, viszont elvárom hogy ő maximálisan megbízzon bennem a nulla értékelés és friss reg ellenére, azt nem érzem túl indokoltnak.
Így nem is az lenne az első amit kérdezek hogy van-e próbagarancia a csatolt tesztkép ellenére. Ha ennyire nem hiszek az infóknak, akkor nem értem miért akarnék az illetővel üzletelni. És azt se gondolnám hogy úgy lennék vele hogy én ugyan nem bízok meg benne a fentiek alapján sem, de elvárom hogy vállaljon garanciát a nyilvánvalóan hibátlan termékre, bízzon meg bennem, hogy tuti nem teszem tönkre és utána nem megyek reklamálni. -
gban
veterán
Legtöbb hirdetésem tesztképpel, fotóval van fönt.
Hogy reagálnátok ha valaki ezek, meg az értékeléseim ellenére azzal kezdi hogy szoktam-e próbagaranciát 'kiadni'?
Mindezt 0 értékeléssel, 3 hónapos reggel... -
gban
veterán
Vannak fönt tök jó ramok, tuti megvannak még akit érdekel, mert 1 órája regelt...
Átvétel személyesen nyíregyházán, kézpénzel
De meg van adva mindkét hirdetésben ugyanúgy Eamil is... -
gban
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kíváncsi voltam és ránéztem részletesebben.
A 4 kW-osban 4 cl víz van.
4000 watt persze hogy villámgyorsan felmelegít 4 cent vizet...
De az a 4 cent víz mennyi hőenergiát tud szállítani, tárolni?
És ez a legkisebb - egy ekkora dobozban hol fér el 4000 wattos akármi? -
-
gban
veterán
Kis statisztika, hány db hirdetést listáz a HA az adott keresésre:
Kingstone 37
kihasználtság miatt 33
bicigli 0 (ha ilyet vennél, menj a jófogásra, ott van 57)
téma adott 39 (erre valaki mondta egyszer hogy veszettül idegesíti, azóta én is 'észreveszem'
) -
gban
veterán
Komplett gépet vinné, de csak hó elején.
Az még egy hét, nem gond, úgyse viszik pár hónapja
Megvan melyik nap jönne, előtte csinálok és küldök friss tesztképet.
Ja, holnap nem tud jönni... Egy hét múlva?
Ok.
2 hét múlva megkérdem, melyik következő hétre gondolt?
Hát arra ami elmúlt. De kell.
Én már nem írok, rég elvitték szerencsére...
Ma megint ír, holnap nem jönne de kell....
Le se volt egyeztetve a holnap... Kíváncsi leszek ír-e és mikor vinné, egy hónap után adtam oda másnak. Már 40+ napnál járunk... -
gban
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Korai Chieftek-ek jók voltak, aztán már nem annyira, egy nagyon nagy tudású ittni kolléga szerint.
FSP 250-es híresen beteges volt, szerintem a zsúfoltság miatti melegedés miatt.
Az én kedvenceim a brand gépek tápjai, a Delta és társai mellett sűrűn előforduló márkák, mint AcBel, LiteOn, stb. -
gban
veterán
-
gban
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt is van is
AZ AT-k vertek nagyon sok másikat minőségben, azokat nem is féltem a házakban eladni.
Mindez persze nem minden modelljükre volt igaz, de a gagyibb belsejűek is a középkategóriában voltak.
Nemrég is átnéztem, tisztogattam sok AT-t és a vargánék belül a legkomplexebbek voltak a többivel összehasonlítva. Tudom, sok alkatrész =/= minőség, de talán valamennyire mégis elárul valamit.
Feszültség-értékeik is hibátlanok voltak.
No de van egy ATX is, azok alapozták meg a hírnevét a cégnek.
Szerencsére gyorsban nem döglöttek, sokat vettünk a nagykerjükben házzal, bírta mind egy ideig.
De hogy meddig.... -
gban
veterán
A könnyű Mercury-k gyalázatosabbak voltak mint a Codegen.
Codegenből a piros címkés meg talán a kék is a gázosabb kategória, a narancsok egész jók - de tényleg.
Már a saját kategóriájukban.
Jött korábban pár akyga 400W, azoknak a kábelvastagsága, a csatlakozók minősége meg se közelíti a narancs Codegenét, nagyon gagyi...
Hozzá képest a Codegen egy álom. -
gban
veterán
Codegen: én anno legalább a hirdetés címével próbáltam eladni ezeket, de akkor se kellett a kutyának se....
Nincs itt egy férfi se...
Az a Mercury meg tök minőségi, nehéz táp volt, de valahogy elolvasta a saját nevét és alkalmazkodott - megmurdelt egyik pillanatról a másikra. Szerencsére békésen, nem vitt magával semmit. -
gban
veterán
A teljesség igénye nélkül, egy helyről.
Sima tápkábel 2000 Ft
775 rézmagos magas hűtő, amúgy jó cucc, 1155-re is jó ha átszerkeszted, hatékony, halk is tud lenni, de 4400 Ft

(ha valaki ideírja hogy de hát hővezető pasztát is ad hozzá arra ráhívom Gyurit...)
Codegen 350W 3200 Ft
Celeron 2,6 2800 Ft -
gban
veterán
válasz
barni1122
üzenetére
Én nem is bánom ha hasonló beállítottságú érdeklődő magától lemond az üzletről...
Az hogy az ember dolgozik, nem tudja felvenni a telefont az elképzelhetetlen.
Mi az amit írásban nem lehet megbeszélni? Aminek ráadásul nyoma van, vissza tudja nézni hogy mit kommunikáltunk, stb. -
gban
veterán
12 perces reg...
Asrock 775i945GZ
Igazából nem értek a gépekhez csak kaptam ezt az alaplapot es szeretném minél hamarabb eladni.Az árból minimálisan lehet alkudni.
20kVagy ugyanennyiért, ugyanilyen szöveggel:
ASRock H61M/U3S3 + Intel Pentium G620

Várjál, van még...
Az első integrált processzoros lap, a második szerver lap
Ezeket most inkább nem is helyezem át, úgysem a hibás kategória az oka hogy senki nem veszi meg, és legalább nem borzoljuk a megfelelő topicban a kedélyeket, meg nem terjesztünk eszement árakat hogy valaki lemásolja. -
gban
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Én is nézegetek sokmindent, de vagy őszre ígérik a szállítást, vagy ha gyorsabbat választok az 2000+ Ft, a teljesség igénye nélkül, S115x alsó keret, adruino pro mini, ez pl, kevesebb mint fele kintről, ISA tesztkártya, RAM ISA VGA-ba...
Mesélj, nem ismerem ezt a choice-t.
Azt szoktam látni hogy free shipping over 3500 Ft. De az is jellemzően akkorra érne ide amikor már el is felejtettem hogy kell nekem ilyen...
Itt játszik a több eladótól vásárlás is?mod: ahogy nézem a choice free shipping is elég gyors.
-
gban
veterán
4 hetes reg, mást nem is írok mert csak...
256 ddr 5.000
1 megásTrio 10.000 ('2 megás', persze...)
775 lap 20.000
R9200 10.000
PCI modem 5.000 ('hálózati kártya'
) -
gban
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Az érdekelne, mondd ha megtalálod
-
gban
veterán

Vennétek?
Mondjuk a hónapos retek drága, ez meg már sokéves...
És persze PCI alatt, véletlenül se a helyén.
Ok, 13 perces újonc...
De nézhetjük úgy is hogy nem lusta csak őszinte, és megmutatja hogy pontosan milyen állapotban van, ne szépíti, nem takarítgatja, nem akar ő átverni senkit... -
gban
veterán
Alaplapra rászitázva hogy
FSB1333
DDR2 800
DDR3 1333
Dual channelHirdetés címe erősen kivonatolt, gondolom a fentiek alapján:
dual fsb ddr2 - ddr3 alaplap
-
gban
veterán
Korábban téma volt a 'Postázást nem vállalok' aláírásom.
Kritizáltátok?
Eltüntettem.
Ahogy mindenki másét is. -
gban
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Néhány napja, ez most teszt fázis, nem végleges.
-
gban
veterán
LGA 775 gyári processzor hűtő
Új, sosem volt használva.A lapos verzió, sima alu, a paszta totál elkenve, minimum az egyik pöcök fehér kis füle ami a lapba megy totál ferde.
Persze, nem használt...
És csak 4000 Ft... -
gban
veterán
Sok eladó meg nem rugalmas annyira, hogy a városban közösen megbeszélt helyen adja át, hanem csak házhoz.
Volt aki megsértődött mert nem vittem el neki egy 300 Ft-os 478-as hűtőkeretet a város másik végébe. Mert ő odáig is vonattal jönne...
Én se viszek semmit sehova csak azért mert a vevőnek úgy jobb, kivéve ha megyek amúgy is arra.
Azt viszont magamtól is felajánlom ilyen esetben.
De az hogy nem rugalmas az eladó az nem csak hozzáállás kérdése minden esetben.
Van hogy többe kerülne az út mint a termék, és persze nem úgy érti a vevő a köztes helyet hogy megveszi neked a 4 buszjegyet.
És van hogy az eladónak 5 perc séta is nehezére esik, pláne ha aluljárón át kell lépcsőzni.
Szóval én azt mondom, el kell fogadni ha másnak mások a preferenciái, körülményei, még akkor is ha nem tudunk a konkrét okokról. Nem kell azonnal rámondani hogy hát ez mekkora paraszt hogy nem képes elhozni a terméket valahová. -
gban
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nem gondolnám hogy nyilvánosan közzé kellene tennem minden döntésem, preferenciám hátterét, de neked privátban megírom, gondolom az alapján majd árnyaltabb lesz a kép, és el fogod fogadni a dolgot.
(Bár nem tudom miért kell indoklás ahhoz hogy elfogadjuk hogy valakinek van egy önálló döntése...)
De ezzel nincs mindenki így, csak hogy egy példát említsek, az itt jelzett 'úriember' sincs így ezzel. -
gban
veterán
válasz
koby11h
üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok, valaki jelezte 3 hete hogy vinné a 478-as gépem, hó elején. Aztán meg is beszéltük múlt csütörtököt. Előtte küldtem neki friss tesztképet, erre írja, közbejött valami, legyen most csütörtök.
Erre lehet vinné más aki jön több cuccért is holnap, de még nem biztos hogy vinné.
Mondtam neki, döntsön azt ha kell ráírok a másik tagra hogy akkor mennyire jó
még a csütörtök? -
gban
veterán
Legalább köszönt...
775 lap hirdetés, S370 topicban, írtam neki hogy áttettem mert ahogy írja is, ez 775-ös (én ilyet is tudok
).
Választ szó szerint idézem:
szia érdekel
Gyanítom nagyon nem értette a dolgot, és odáig jutott hogy érdeklődő vagyok, ha már írtam... Kérdőjel meg apróság.
Ezen felbuzdulva adtam neki rejtvényt, annyit válaszoltam hogy OK.
Vagyis nyugtáztam hogy érdekli, mert ezt jelentette ki fentebb
Azóta is agyalhat rajta, mert napok óta nem írt
-
gban
veterán
Van fent egy eladó memória kitt.
De se kép nincs az autóról, csak valami memóriákról, ha meg memóriát árul, akkor meg miért hétpecsétes titok hogy mekkora a kit(t)? -
gban
veterán
válasz
frescho
üzenetére
Mobil-szervizben egy addig ismeretlen, itthon nem forgalmazott Motorolát kellett javítani, alkatrészt is kellett rendelni. Amikor megjött, szóltam a kollégának, intézze.
Szétszedve let elrakva a telefon, felvette az alkatrészt ami megjött, neki is esett.
Fél nap múlva hozza az összerakott telefont, meg egy marék alkatrészt, hogy ezek nem kellenek bele... -
gban
veterán
Tápegség 5v 20A 200W
Többször is leírva, termékinfó link is megadva, ahol ott van egyértelműen a helyes watt-érték...
De ha nincs is termékinfó, a modellszám is S-100-5, meg a matek se olyan bonyolult... -
gban
veterán
Van ott még ahonnan ez jött....
állapota kiváló, használati nyomok nem láthatóak rajta
Ki nem találnátok de ez egy hdd hirdetés.
Használati nyomok: mondjatok olyat ami a RENDELTETÉSSZERŰ használat okán alakul ki - nem olyat hogy szögbeverésre használták és az meglátszik... -
gban
veterán
Pendrive hirdetés:
olvasás átlagosan 18 mb, de volt hogy egy 4 gb filmet 5-6 mp átmásolt az ssd-re
-
gban
veterán
Konfiguràció miatt eladó.
Hogytetszikmondani?

Ugyanitt:
Eladó processzor hütők hütőràcsal - és a képen van egy 115x gyári hűtő, egy AMD gyári hűtő, megy egy 115x lefogató keret nem gyárihoz, mindez csak 5k...
De nem csal rá egyik se, és rács sincs semmi a képeken... -
gban
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
Sántít a matek is meg az indoklás is.
Számtech boltban ha elkérnek egy 10-est a telepítésért, azon van áfa, adóznak belőle, rezsit fizetnek, kifizetik a melóst, aki szintén adózik meg TB-t fizet (ugye?
), stb.
Továbbá nem azért tesztelek agyon egy alaplapot pl. hogy beszámoljam az elvégzett munkát, hanem a saját lelki békém érdekében, hogy tudjam hogy tényleg minden frankó-e.
Ha nem így lenne, téged se érdekelne mondjuk egy ősrégi dual S370 alaplap
Plusz hobbi is, ebből fakadóan csak akkor mókolok a cuccokkal amikor kedvem van hozzá. -
gban
veterán
Én kezdetben takarítottam, így 2007-es a legrégebbi - bár ez se biztos, mint ahogy nálatok se hogy az a legrégebbi, mert ha teszem fel írt valaki 2005-ben, aztán te ma válaszolsz neki, akkor felkerül a lista tetejére, mai dátummal.
Nekem ez a kedvencem, igazi korrekt ember lehet... -
gban
veterán
Ugyanez megy itt is, megnyugtatlak.
Legalább a fele aki rám ír hogy megvenne ezt-azt, válaszra se méltat amikor megválaszolom a kérdéseit. Annyit se írnak hogy akkor dugjam fel magamnak, messze vagyok...
A másik fele meg aki válaszol, amikor megírom hogy hol tudom átadni, megkérdezi hogy és itt meg ott, tőlem jó messze megoldható-e.
Persze itt is tisztelet a kivételnek. -
gban
veterán
Fertőző a 30k-s i5-6500....
Pár órás reg is feltett egyet 27-ért, igaz, szállítással, a proci csak 25
Volt neki alaplapja is hozzá, 5-ért, nem tesztelt
Hirdeti a procit, ramot is hozzá, szóval mindene megvolt, mégsem tesztelt, persze... -
gban
veterán
Valakinek i5-6500 helyben 30-ért?
Nem, nem komplett gép, elsőre én is azt hittem
1 db processzor
Ugyanott 2x8 ddr4 szintén 30…. -
gban
veterán
Eladó Asus alaplap Celeron i7 870 processzorral
-
gban
veterán
Igen, vannak horror árak (vagy csak azok vannak
) az aprón.
Agyhugykövet tudok kapni a 'biosig tesztelt' horror árú P1 és társai AT alaplapoktól, amikhez ráadásul nulla kivezetés jár, vagy mert gőzük sincs hogy az is elég hasznos tud lenni ha van hozzá, vagy mert lexarják a dolgot, egy a lényeg hogy jöjjön a sok pénz de azonnal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gitáros topic
- Steam topic
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), az asztal alapján egyértelműen ugyanaz.