Hirdetés
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
patomi
üzenetére
Majd megemlítem nekik, hogy fizessék napi kétszer a taximat vagy vigyen haza a góré kocsival, meg reggel jöjjön értem (aki amúgy az ellenkező irányba lakik), úgyis rég nevettek már egy jót

Igazából nem érdekli őket, hogy ki honnan jár be.#116840 CJ4567 : Iponos árakat néztem. Gondolom akkor régebben vetted mint félév, mikor még olcsók voltak az SSD-k. A lényeg, hogy neked megfelel, és 3TB azért nem kevés
(Winyóban így "csak" 8TB-ásra futná) -
KROK640
nagyúr
válasz
patomi
üzenetére
Bregenzben kicsit több mint 4km-re lakok a munkahelyemtől, és gyalog szoktam járni melózni. Ez már elve napi 8km, a többit meg a melóhelyen sétálom le.
De egyébként pl az Ikarus fesztiválon is, sima fesztiválos lődörgéssel összejött mindennap 24-30 ezer lépés.
Én nagyon sokat sétálok általában. -
cidalain
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Te sem láttál még DIY videót erről?
Körberakod kártyapaklival, azt ráküldöd a festékszóróval az új színt, azt kész.
Meg levágod a kólásflakon tetejét, és alját, rárakod a csavarra a kupak felőli végét (kerék a helyén felszerelve), aztán belefújsz, voilá, új lett a csavar is. -
-
Alusky
senior tag
válasz
patomi
üzenetére
Régi Winkler poén, de valószínű ő is szedte valahonnan.
ABS meg klíma gondolom nincs ennyiért.
Tuti bizniszek ezek a 20 éves Thaliak, mert hasonló áron van a Megane is ami ugyanaz, csak a fapad szintje a Thalia maxos szintjével egyenlő, motorok ugyanazok, kocsi is nagyjából ugyanaz, adó, fogyasztás ugyanaz, miért is ne vennénk egy butább autót abból a pénzből aminek a kiadásai se jobbak.
-
válasz
patomi
üzenetére
Igen, valami ilyesmi kene.

Most egy ilyen van: Nobsound mini.A kinom vele az, hogy:
- Egy eve van meg, es a potija teljesen meg van menve, recseg/ropog, ha tekerem, hogy a jobb, hol a bal hangfalba nem kuld jelet. Ok, olcso, veszek ujat, de... Nem szeretnek evente szennyezni a konryezetet egy uj fostalicskanyi veszelyes hulladekkal.
- Az elejen van az usb-in. Hogy ki volt az az abszolut fogalmatlan vadbarom, aki oda rakta, hogy minden alkalommal megbasztassa az eger es csessze szetfele az amugy is erzekeny micro-USD aljzatot, azt nem tudom, de ezuton is sok szeretettel kuldom neki a peklapat.
- Az elejen a jack dugo... Bemenet.
Az, ahogy szol, az igazabol erre eleg, nappaliban van komolyabb hifi, vagy ott a fasza fejhallgato, ha nagyon szep hangra van igenyem.
Szoval ugyan ez kene, csak eppen ugy, hogy a jack az kimenet legyen, es lehetoleg a hatuljan legyen az usb, es boldog is vagyok.
-
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Jó persze, ezt nem tudhatjuk
Fűnyíró. Akku nélkül csak kerti dísz. De ha esetleg azt megoldod, mert ráhenkölsz egy 12V motorakkut, vagy összedobsz egy Li packot 18650-ekből, akkor oké lehetne, és hatékonyan, kényelmesen lenyírná a füvet. Eddig pipa. De fűgyűjtő nélkül utána nem hatékonyan, és kényelmetlenül gereblyézhetnél. Ami valljuk be szarabb meló, mint maga a nyírás.
-
cidalain
veterán
válasz
patomi
üzenetére
Akár jó is lehetne, ha a gumi eleve kukás.
De hogy nem bírja leírni az osztókörön kívül az átmérőt és a felniszélességet és az ET-t... Az mind rohadtfontos infó, egy plusz válaszlevelet meg lehetne spórolni megy egy "oké hétvégén előveszem a padlásról aztán megnézem"-et.Volt hogy hírdettem egy szett acélfelnit kuka gumikkal, felniárban.
Oda is írtam hogy a gumi nem árképző (1000/darabért szedi le a gumis, és utána nekem kell kidobni, úgyhogy ezzel nem akartam én foglalkozni). Jön a csóka, nézi, hát ezek 8 éves megkeményedett téligumik, ő lealkudná 20k-ról 15-re a csomagot. Mondom bakker benne volt a hirdetésben, és nincs alku, a felni annyi, a gumi 0 ft. Elvitte végül rendes áron.Ugyanez a kerékszett. Odaírtam minden paraméter és hogy biztosan jó régi Focus, Fiesta, Fusion, Mazda2. Aztán írnak nekem, hogy jó e a kerék Dodge Astra Gtc 1.6 Sport-hoz (valami totál más ritka spéci akármi, ami nem népautó). Tudja a tököm, ott vannak a paraméterek nézd meg a gépkönyvben, én rá nem guglizok.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
patomi
üzenetére
Mai gyerekekhez képest csodás gyermekkorom volt.
A mai gyerekek ugyanúgy élvezik a gyerekkorukat. Más kérdés, hogy mi most felnőttként úgy látjuk, hogy a mi gyerekkorunkban több kaland, több fantázia, több társas élmény volt, mint a mai lélektelen szórakozást űző mobil/sz.gép/konzolnyomkodó gyerekeknek. -
Astroboy
őstag
válasz
patomi
üzenetére
Ráadásul a hangja is jó, emlékszem gyerekként istenieket kongáztam a rádió zenéjére konyha-stokin, miközben Mutter főzött.
Mármint isteni perceket, mert általában hamar jött a fenyegetés, hogy ha nem fejezem be rajtam töri el a fakanalat.
Szerk: ja a szomszéd Gézabáék lekapták a tetejét és muskátlit ültettek bele. A barbárok.
-
-
-
-
koby11h
őstag
-
-
-
válasz
patomi
üzenetére
És ha valamit azért nem visznek, mert igény nincs rá?
A legtöbb alkatrészem ilyen amúgy.Amikor véletlenül jön egy vevő a cuccaimra, akkor az megvenné 2x annyiért is.
@TaaT : Nálam már a pendrive-ot is kinyírta a PXE, de ha olyan gép jön, aminél minden más csődöt mond, akkor meg lehet próbálni optikairól is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
patomi
üzenetére
Ez vicces, meg talán tényleg szar, de :
Ismerős vett egyszer egy ilyen hirdetésű autót, aztán megcsinálta magának, de tényleg jóra. A volt tulaj rá se ismert az autójára, az meg pláne fura volt neki, hogy nem rohad le vele minden sarkon. Hát jah, meg kell csinálni fhaszán, meg ami fontosabb karban is kéne tartani! -
-
megott
aktív tag
válasz
patomi
üzenetére
Annyiból jó, hogy a siránkozás és sárdobálás miértjét is látod, valamint mindkét fél megszólalhatott. Nem akarok nagyon állást foglalni, de az olcsójánoskodásnál azért csak kibújt a kapanyél a zsákból, bár a többszörösen összetett mondatok, még hírből sem ismerésénél, már nagyon gyanús volt, hogy ez lesz.
-
BiP
nagyúr
válasz
patomi
üzenetére
Nekem anno volt 6700k-m, és amikor megindultak a prociárak felfelé, spórolás gyanánt visszaváltottam i3-6100-ra. Hááát, nem sokáig bírta(m). Pedig nem rendereltem vele egész nap. Persze, ment vele, de azért nem volt olyan smooth. Szóval csak visszakerült az i7.
De legalsó i3-ról szerencsére még platformon belül is van lehetőség feljebb lépni.
Viszont nem értem, az emberek miért ódzkodnak annyira egy "platformváltástól".
Mit is kell kicserélni ilyenkor? Proci helyett proci+ lap. Húúúúúúú.
(mert ugye 7.gen már ugyanúgy ddr4, tehát memória akár maradhat is). Szóval az anyagiakon kívül nem nagy truváj egy "teljes" csere sem. -
-
koby11h
őstag
válasz
patomi
üzenetére
Én elfogadnék egy 1998-as évjáratú Mercédeszt...
Pl. ilyet!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózatokról alaposan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Winyóban így "csak" 8TB-ásra futná)

Tuti bizniszek ezek a 20 éves Thaliak, mert hasonló áron van a Megane is ami ugyanaz, csak a fapad szintje a Thalia maxos szintjével egyenlő, motorok ugyanazok, kocsi is nagyjából ugyanaz, adó, fogyasztás ugyanaz, miért is ne vennénk egy butább autót abból a pénzből aminek a kiadásai se jobbak.