Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MIUI / HyperOS topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Lehet én vagyok a hülye, de aki így illetve így nem kommunikál az neked hiteles?
Aki nem tud feladni egy hirdetést rendesen az hiteles?
Ilyenek simán előreutalsz 40-50k-t?qnadam: ezek a parasztok amikor bemennek eg y bolta nem köszönnek, a kérem, köszönöm szavakat nem ismerik. Ezek a lesz egy "valami" tipusú gyökerek.
-
Gyuri27
félisten
Figyu. Addja fel, add fel a hírdetést úgy hogy ne kelljen kérdezni. Na mit szólsz?
Vagy ehhez már azért több iq kell mint a lábméret és az nincs?
Kiírod: box, gari van (ennyi), nincs. Nem atomfizika ez.Minap srác árul hdd-t. Nyilván sentinel nincs. Hírdetésben annyi hogy müködik.
Nyilván neked ez is valid.
Aztán szidjuk az érdeklődőket. Mert az a paraszt egy csomó mindent akar tudni a pénzért.
hcl: nem nem magas. Akárhogy csürjük. Régen az volt. Ez már csak a gyász meg a szenvedés.
-
Gyuri27
félisten
Gecc nagyon alacsony a szinvonal a ph-n és a ha-n.
Ármester árul procit.
Megkérdezem mert nincs kiírva, hogy box vagy tray és rákérdezek a garanciára is.
Persze illedelmesen köszönök, hogy szia. Így neveltek na.Jön a válasz, hogy BOX.
Kultúrált, az iskola mellé járó, tavasszal fogant télen született egy zoknis egy papucsos, otthonkás, zugpálinkát ivó, mulatóst éneklő nagykőrösről elszármazott repedt sarku k.rva jó istenit. Ennyi kellem és jellem hogy szorulhat egy 15 éve a fórumon lévő egyedi ranggal rendelkező egyénbe?
Ez prezentálja sajnos a ph-t és a nagy magyar k.rva sötét valóságot.
-
Gyuri27
félisten
Cicafiú. Ezért volt 2-3 különféle xp itthon (de win7-ből is).
Aztán már volt "gyári" nem herélt telepítő itthon. Ott kevés gond volt.
Meg amikor már usb-ről be lehetett adni egy drivert egyszerűbb volt az élet.
De persze mikor már lett itthon író és pc szaklapban le volt írva, hogy kell hozzáadni egy egy drivert nem volt probléma. Kicsit több időt vett igénybe. Meg egy lemezt el kellett rá égetni. Mondjuk azt amúgy is adta az ember a mellé a tulajnak.
És akkor még vettük az irt os-t nyilván. Nem volt olyan net.
Valahogy mégis mindig megoldottuk. Fejlődött a probléma megoldó képességünk.
Meg elballagtunk pc ujságért. Megnéztük melyikben mi van, milyen leírás stb-stb és azt vettük meg. Persze akkor az rohadt drága volt 1500-2000 ft. -
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Nem nagy mágia volt. Megfelelő sorrendben kellett drivert telepíteni. P2?
Akkor te lemaradtál mindenről is.
bh: nem a win volt a lényeg. Hanem a megfelelő driverezés.
De persze abban az időben mikor flopizni kellett azért nem volt elhanyagolható, hogy van rajta vagy sem.
Cd időkben már egyszerűbb volt a helyzet. De ugye ott meg az sp-k voltak amik boldogították az embert. Meg hát az xp még tudott háklis lenni chipsetre, usb-re, bármire. A win 7 már egész élhető volt.
Aztán ma meg már az os jobban tudja mit kell és mikor telepíteni. -
Gyuri27
félisten
Ez valami divat, hogy pc házat (egyéb holmit) hót retkesen rakunk fel az apróra?
-
Gyuri27
félisten
válasz
5teve
üzenetére
Én pár ezerrel a bolti ár alatt szoktam megkérdezni, hogy ez mivel jobb mint a bolti (új, garis).
Nézegetem használt intel lapokat 6-8 gen. Nem értem azok árát se.
24k egy b450-es lap. Proci meg filléres tétel bele. Még boltból is. 3600 20k. Mondjuk az aprón az is 15-18k. Igaz ennek fényében drága a 10k-s 2600, a 15k-s 3100 is. -
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
De olcsó hdmi kábel tv-t se szolgálja ki mondjuk 4-ban.
Valamiért ezek a boltok nem tudtak, akartak árban versenyezni. Sajnos.
Azok maradtak meg ahol azért van néhány céges vásárló, szervíz (egyebek).
Néhányba jártam én is. Ismertünk mindenkit. Egyszerű vásárlás is mindig beszélgetéssel folytatódott. Én szerettem ezt a kultúrát. És ha némi felárral szerettem ilyenekben vásárolni. Most is megtenném. -
Gyuri27
félisten
válasz
szebe
üzenetére
Sovány vigasz a kinai ami pc-n nem tud magasabb frissitést átvinni.
Mert azok ritkán tudnak magukból 100Hz felett kiajtolni. A jobbak még full hd-n talán.
De akkor hol van még a 2-4k 120-144-165 stb?
Szóval ha lehet dp-t használni akkor inkább azt. Sokkal olcsóbb és biztosan megvan a magasabb Hz. -
Gyuri27
félisten
Az a nem mindegy milyen hdmi kábel kell. Normálisat jó áron nehéz kapni.
A kinai vackok meg tv és box közé lehetnek jók.Nekem és másoknak elég rossz tapasztalataim voltak velük.
A kis boltok nem mennek itthon. Sajnos. A 2000-es években sok bolt volt. Ma meg már alig. Persze lehetne mint nyugaton . Elektronikai áruházban számtech cuccok (procik, vgak, ramok stb stb). -
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nyilván nem opció az asztali konfig. Ha az lenne már megoldott volna.
Ráadásul ott ha egy valami döglik be az csere. A többit nem kell piszkálni.
Az asus egy kutyaútő cég. Régóta nem veszek tőlük semmit. Meg se nézem mit árulnak.Pont ezért nem szánok sok pénzt gémer notira. Éppen lenne rávaló. Csak nem hiszem, hogy 6-8+ éves vasak sokáig húzzák. Még akkor se ha tisztességes hűtéssel van megáldva.
KROK640: 260-280 egy kezdő gémer noti. Igaz nem a csúcsok csúcsa, de új 3 év garos. Azaz valami gond van viheted vissza. Két év múlva ha úgy van még el is tudod adni, hiszen van rá egy év gari.
A 200k+ használt noti meg min 3 éves. Nem opció. Mert ha gond van a javítás 50-80k legalább. Két év múlva eladni is nehezebb. Persze nem kevés pénz az az 50-60k amivel pótolni kell. De a nyugalom ennyit megér.Ezzel is úgy vagyok mint bármilyen használt dologgal. Drágát nem veszek használtba. Mert ha döglik akkor baszol ki 100k-t pl az ablakon.
-
Gyuri27
félisten
A fene megeszi. Nem szoktam olyan notit javasolni amiben a ram is rá van taknyolva. Még akkor se ha egy slot van mellete. De az megint milyen gány munka, hogy azért egy slotot basztak rá?
Azért jó mert a csere, bővités, dc nehézkes vagy lehetetlen. Ha meg megdöglik a ram dobod az egészet a kukába.
Értem, hogy az eu a töltökkel, adapterekkel van elfoglalva. De nyugodtan foglalkozhatnának a notikkal is.
Nem nagy dolog lenne a procit vga-t cserélni.
Persze akkor nem lehetne évente magánrepülőt, szupersportkocsit, yachtot venni a vezéreknek. Amit nagyon sajnálnék. -
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az elmúlt időszakban 10 max 20%-al többért boltból vettem mindent. Mert ami a használt piacon megy az tragédia.
Régen így müködött.Vennék notit néha játékra. Semmi extra új aaa játék. De vicc 1050, jobb esetben TI de olyan árak, hogy csak pislogsz. 7-8 éves gépek minimum amik lássuk be az életük végéhez közelednek. Ráadásul a VGA ma már kevés. Mai free gamékban is gyengék, lol, rl ilyesmik. Melyik univerzumban érnek ezek 100-130ezret? És ez csak az alja mert van drágábban is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bizonyos összeg felett én se utálok előre. Maradjunk annál a verziónál, hogy az eladó korrekt. Csak hát a futárcégek, posta elég hektikusan működnek. Ugye eltünt csomagok, kimókolt csomagok, össze tört csomagok. Megtörtént már minden is. Aztán ott a vevő, hogy se pénz, se cucc.
Drágább dolgot postára kéri az ember és bontogató. Ezzel legalább azt kiszűrni, hogy benne van, olyan típus és látható sérülés nincs. -
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Megveszem én ne legyen ezen probléma. Annyi üzenetedre válaszolok amennyire akarod. Postát te álod és beszéljük meg mennyit engedsz a feléből.

Mert egy ideje ott tartunk hogy a szart is el lehet adni dupla áron ha nv vagy Intel logo van rajta.Szerintem közbe jött valami. Kellett másra a lé, talált olcsóbban, akinek vette volna vissza mondta stb stb. Tapasztalataim szerint ilyesmik állnak a háttérben. Persze ez téged nem vigasztal. Ahogy mondtam engedd el. Ezzel az emberrel nem kell üzletelni. Még jobb is hogy így történt. Mint ha megveszi és pár nap múlva megy a fájt valami miatt. Mert aki ilyen nyögvenyelősen vásárol az utána problémázik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mert ezt se ért rá elolvasni.
Mit árulsz és mennyiért?
-
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az mindenkitől rosszul esik.
Nyilván egy nimadtól nem számít az ember semmire, nincs elvárás.Egyébként én is nem egyszer szaladtam bele ilyenbe. Irsz neki, látod, hogy napjában többször fent van és nem reagál. De ezeknek a lelkivilágát nem tudom elképzelni.
Persze szivesen menne oda az ember és verné a fejét a billenytűzetbe.
-
Gyuri27
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mit vársz? Manapság kapcsolatokból is így lépnek le/ki egyesek.
Gémer laptop. 1050Ti csupán 190k-ért. Mondanám, hogy egy számot elütött, de 90k-ért is sok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
550-es lapoknak jobb a vrmje alapból. Egyébként meg minek vettél Asus lapot? Asusnál a tud minőségileg a és mindenben középkat alja. Csak nem sikerül oda árazni. Bár voltak elég jó akciók. Az MSI jobb. Bár én az MSI biosal sose kötöttem barátságot. Asusnál a Prime a belépő szint. Az is túl van árazva.
-
Gyuri27
félisten
Ember az aprón gémer notit árul. Persze ez magában nem hír. Viszont 2020 óta árulja. A hirdetés kiemelt. A probléma az lehet, hogy 220k minimum felével több mint amennyit ér.
-
Gyuri27
félisten
válasz
frescho
üzenetére
Raid 0? Az jó. Egy lemez kuka osszt oda minden.
2-3 fajta raidet állítunk be inkább, de ezek közül a 0 (a sebesség) sose az elsődleges szempont.hcl: itt felénk 8-as anyából nincs pulusz. Történik valami kis szar aztán csak a dévánkozás. Példa. Kézi fűkasza. Leszóritó csavar elfáradt. Van ilyen. 3500ft volt de komám fáj úgy egy másik megvétele mint ha a házat, jószágot vitte volna a tatár.
-
Gyuri27
félisten
Sok helyen pl van egy nas. Nem mondok nagyot 4 lemezes. De egy ötödik tartalék lemezre már nem futja.
Aztán megy a szaladgálás. Főleg ha pár évesek a lemezek és nem találnak ugyanolyat.
Jobb helyen maradva a példánál van 1-2 tartalák lemez. Ugyanitt garidő lejárta előtt cserélik az összes lemezt. Jobb helyeken a szerver és egyéb fontos holmik cseréje is így zajlik. Csak hát ettől a magyar kkv messze van. Egyrészt a pénz miatt. Másrészt a felfogás miatt (inkább megyünk nyaralni, veszünk nagyobb autót stb stb).
Pedig elég nagy gond szokott lenni belőle (pénzben mérhető) ha egy egy eszköz lehal. Nem feltétlen kell itt IT holmikra gondolni. -
Gyuri27
félisten
Én ezzel nagyjából tisztában vagyok. De ahogy írod pénz kérdése.
Bár két olcsóbb gép egy áráért vagy picit többért jobban megéte volna.
És akkor egy gép halálakor a ph és az apró működött volna hibátlan. A többi oldal meg nem.
Ezért mondtam, hogy a fiúk levonják a következteetéseket. -
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Ne hasonlitsd össze az akkort a mosttal. Már egy jó ideje szépen skálázódik a több utas szerver (akár egy lapon akár külön).
Lásd szuperszámítógépek. Nyilván erős példa de ott hogy tud együtt működni 5-7-10 ezer proci? Vagy az ai több ezer vga-n?Az adat a mentés integritásának ellenőrzésére is van lehetőség.
Másik topikban írtam. Ez csak pénz kérdése.
-
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Az ár itt nem számít. Láttam én intelt, ibm-t is meghalni. Ez egy ilyen bicikli.
Ezért szoktak ugye redundás rendszert építeni.
Pl lehetett volna kétutas a szerver 2x32 maggal pl. Igaz a lap lehalás ellen ez se véd meg.
Lehet nekem a hülyém ez, de én inkább építettem volna 2 gépet. Árban kb ott lett volna.
Vagy ott a felhő, virtuális szerver.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ember azt mondani egy 5800X csere után egy 250k-s procira, hogy az amd nem azt adta amit vártál. Lol.
Vettél volna rendes 24 magos tr-t annyi pénzből (mert egy árban vannak) és lett volna 24 magod meg 48 szálad és 4 csatornás meme vezérlőd akkor pislogtál volna mint hal a szatyorba. Már ha munkáról van szó.
Vagy ha már a hedt erős neked vagy nem munkára nem csak munkára kell a vas akkor ott a 9800X3D, a 9950X3D.
Egyébként itt a 7800X3D [link] 250k vs 170k. Nyilván az amd az olcsóbb.
[link] nem ph teszt mert Abu amd bérenc. [link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem. Nem jó procit és konfigot választottál + nem értettél hozzá. De ezt már akkor megmondtam. Jelen pillanatban és nem csak én mondom ezt hanem a szaksajtó is (külföldi) nincs olyan terület ahol az intel jobb lenne.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem is boldogultál vele.
-
Gyuri27
félisten
Apró: Asrock B450M-HDV R4.0 új 2 év gari (nem tudjuk hova) 26k. És még meg sincs szeretve, nincs kitesztelve és nem csöcsös gémer lánytól van aki a bugyikáját néha rádobta.
Bót: 21k 3 év gari. -
Gyuri27
félisten
válasz
Alusky
üzenetére
Fene bánja. De egy két kondiért ott nem dobnak ki semmit.
Itt meg csak a szemetet termeljük.Lapot, lapokat küldtem javitani. Persze arra nem volt garancia, hogy jó is lesz. De azért kikellett fizetni. Persze akkor se érte volna meg ha jó. Csak az eszmei érték miatt vergődtem vele.
Itt kóklerek vannak azok is drágán.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cs1csó
üzenetére
Pár tápom az idők során adta meg magát.
3,5 voltos dolgok mocorogtak, de a gép nem indult.
Volt ebbe minden, giga, tt, seasonic, fsp meg jó ég tudja.
Nyilván aki ért hozzá anna ez filléres javítás és meg is éri. De itt a halál fasza és a semmi közt félúton nem javit senki vagy ha igen az nem olcsó. -
Gyuri27
félisten
Azt még valahogy elsikálja az ember.
De azért fészbukra mit veszel ami új?
Ryzen G 520 lap ugye ramot is raksz. Kb 90k.
Esetleg ssd. De ez már veri a biztosítékot.
Jó esetben kifogsz aprón egy olcsó G procit meg ramot.Cseréltem kereszt anyámnak tápot. Nyilván nóném keletném. Olyan hangja volt mint egy orosz helikopternek.
Minek? Jó az még, csak hangos.
Ott tartunk, hogy 15k alatt nincs új táp amihez a nevem adnám. És az ugye semmi, nem gyorsabb tőle a gép.
Nehéz ezeket a dolgokat eladni.hcl: persze 6 gen inteltől felfele (min 4 mag) még értelmezhető.
Csak ugye ott meg a használt holmi drága. És ha egy 10 éves lap beszarik akkor az + 15k.
Ezért nem szoktam ezekkel foglalkozni.
Inkább új amd lap. Használt bármilyen ryzen. Azzal nem lesz nyűg. Szerintem. -
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Még egy 5800X, 5900X vagy x3d proci am4-be még 3 évig (amig a gari tart) biztos jó lesz.
Nyilván itt mindenki competitiv esportoló. De rajtuk kivül mindenkinek elég single, pub gamékra.
És olcsóbb lap, ram, proci. Jelentős összeget lehet spórolni.Hasnált cuccot meg ne nézze a paraszt. Bótba olcsóbb minden is (lap, ram, biztosan, de procit is keresni kell ami megérős, a többi esetben minimális + pénzért az is van boltból).
-
Gyuri27
félisten
Igen de itt az ár a probléma.
Anyu fészbukos gépe alól kihalt a lap. Msi b150 night elf.
Neki elég volt egy 6500-al.
De öcsém 15-20k-t nem fogok adni egy b150-es lapért (a h se kevesebb).
Vettem 450-es lapot meg 3200g-t oszt csók.
Egyszerübb lett volna olcsón egy lap persze (vagy ezt javíttatni) csak hát nem olcsó egyik se.
Szal ja. 5-6k a reális ára szerintem. -
Gyuri27
félisten
Ezeknek nem az a baja (nem csak az,) hogy winfos 11 nem megy rajta.
Mert még 10 megy egy darabig (single game esetén meg mindegy is). Aztán ott a linux (steomos is pl). Hanem az, hogy 10 éves holmik. Lapot már most se kapsz alá, ha van is drága (még a sima H is). A teljesitményt meg ne is hozzuk ide.
Ami pénzt érhet az a 8xxx teteje, 9xxx ugye itt már van 6 mag. Mondjuk ezeket is intel felárral adják.
Ryzen 4500 25k, 450-520-as lap meg van 30k alatt.
Bolti 3 év gar. -
Gyuri27
félisten
válasz
morcosharcos
üzenetére
Mert minden is le van spórolva ott is (minden futárcégnél). Nincs ember, nincs kocsi, ami van meg pfff. Legalábbis ide a vadkeletre olyan autók jutnak amiket egy jobbérzésű cég már rég a bontóba vitt volna.
BiP: itthon ilyen kb minden is. Posta, áram, net, eü stb stb.
-
Gyuri27
félisten
Azért van annak egy bája, hogy az eladó nem enged 1000 pár forintot a termékből. Inkább árulja egy hónapig. Majd mikor nem megy el a cucc feladja ismét.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mé? Lehet ő is szerepelt ilyen filmben. Ő volt a megcsalt férj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
Az a kérdés, hogy egy szfvári-tatabányai panelt ki engedhet meg magának 30-35+ milláért, vagy kecskemétit még többért úgy hogy itt mindig minimálbér volt és nyilván ebből nem lehet félre tenni?
Persze lehet valamilyen albit találni 200k + rezsi áron. Csak hát 400k körüli nettóból fele egyből elmegy a semmire. És jó esetben marad a minimálbér. Elég nehéz matek ez. -
Gyuri27
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
Ha csak a hálózati eszközöket vesszük Cisco, mikrotik pl már az is két külön szakma kb. Meg lehet nézni két fenti cégnél egy egy tanfolyam, képzés mennyibe kerül. Nyilván ezt nem sok cég fizeti ki. De legyen papírod erről is és értsél is hozzá. Kimondottan boldogító érzés mikor egy cégnél a világ összes gyártójától van eszköz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
cidalain
üzenetére
Jaj hát az alap, hogy 24/24- 7/7 ügyelet van.
És igen. Mint írtam mindenhez IS érteni kell.
Azt mondta intézmény vezető, hogy 3 telephely kb 50 gép, szerver stb stb az 4 órás meló. A másik 4 órában a konyhán kellene kisegíteni. Ezek valóban azt hiszik, hogy egyszer megcsinálod és az örökre jó. Nem kell vele utána foglalkozni. Nem kell utána tanulni, fejlődni.
Amúgy tipikusan ez a nézet. Ha ügyes a rendszergazda és minden fasza. Akkor az nem csinál semmit. Ingyen kapja a fizetését.
Ha meg szarból akar várat épiteni és egész nap tákol akkor még szar a rendszergazda. De azért azt nem sikerül elintézni, hogy ha Gizike 50 embernek sablon mailt küld akkor ne lássa mindenki kinek lett elküldve még. -
Gyuri27
félisten
Persze. A megyébe nem lehet elhelyezkedni rendszergazdaként. Mert vagy 100 év gyakorlat kell és mindenhez IS értsél vagy nem baj ha nem értesz semmihez de legyen jó ismerősöd. A pénz meg minimálbér-tól minimálbér+ 40-50k. Ezzel lefedtük a megye rendeszetgazdáinak, infósainak a 90%-át. Közbe meg olyan nyomor van digitálisan, hogy Zimbabwe beelőz. Amúgy a forint euró árfolyamunk is rosszabb mint a legtöbb afrikai országé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)