Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most miért? Én is írtam, hogy nem postázok. És nem azért, mert lusta vagyok elmenni a postára, hanem mert 700km-re vagyok otthontól, az idős szülőmet meg nem szeretném terhelni azzal, hogy 1 pár téli gumit elcipeljen a postára.
Ügyfél megoldotta, mert akarta! Rendelt futárt, utalta a futár költségét + a gumik árát, a szülőknek csak annyi a dolguk, hogy odaadják a futárnak... -
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Már én kérek elnézést! Ha annyira az írás/olvasás tudományát firtatjuk, akkor oda kéne figyelni, mit is írunk!

-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ahhoz képest, hogy 4 elsőd, és 4 másodikad van, elég jól tudsz írni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ezt a mondatot sosem értem egy hirdetésben:
"Az ár alku képes, ha komoly az érdeklődés."
Ha nem komoly az érdeklődés, akkor úgysem akar alkudni az ember... vagy van, aki poénból lealkudna valamennyit, aztán azt mondja, hogy ja mégsem kell?!

-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Már 4-5 éve rendelgetek tőlük ezt-azt, de még soha semmi bajom nem volt velük. Volt garis ügyem is, azt is teljesen korrekten kezelték.
Szerintem a sok-sok ezer rendelésből 20-30 nagyon felháborodott vevő nem is sok, egy üzletben is simán lehet ennyi.
Persze ha pont én vagyok a szerencsétlen, aki kifogja a bajságot, akkor nem ezt mondanám!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
No, nekem az előreutalt vásárlásom eddig rendben van. A
féltéglahasznált telefon megjött, adásvételi, garipapír mellékelve.
Bevallom azért így utólag, hogy egy 1000+ pozitívostól rendeltem ilyen bátran!
-
törölt tag
Én bátor vagyok, holnap utalok előre egy telóért!

-
törölt tag
Helyi : Jó, egyszerű szám !

-
törölt tag
Helyi:
"Phenom II x4 965 BE komplett PC
Videókártya: Nincs" -
törölt tag
Helyi, telefon, kép nélkül.
"- Üdv, kaphatnék pár képet?
- Üdv! Viberen tudsz írni nekem?
- Nem!
- Akkor FB?"
-
törölt tag
Tököm tele a jófogás oldallal... Beállítom, hogy BENZINES autót keresek, erre kidob 200 járművet, aminek a fele traktor üzemanyaggal megy...

-
törölt tag
"Eladó egy Scythe Ninja 2 toronyhűtő....
Egy AMD FX 4300-on volt szolgálatban.Amit üres járaton kb 16 fokon tartott......
A terv az volt, hogy egy FX 6300 fog alá kerülni,de menetközben Intel-re váltottam.
Amin 2 okból nem tudom használni:
1, felesleges az Intel core i5 4570T mellé (35watt a fogyasztása)....."Legalább ne lennének a nyomós érvek, és kifogások...
-
törölt tag
válasz
customer114
üzenetére
Egy felnit simán megér, azt meg nem írja, hogy a gumi milyen állapotban legyen
-
törölt tag
válasz
Depression
üzenetére
Oké, akkor én vagyok túl fáradt heti 70 óra munka után... elnézést!
-
törölt tag
Most komolyan, vagy velem van a baj, vagy az emberiség tényleg megérett a pusztulásra...

-
törölt tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Mi a hirdetésekkel a problémád?

-
törölt tag
Olyan jó, hogy a helyi hirdetésben szerepel a város, ahol lakok, és amikor érdeklődök, akkor ezt a választ kapom:
"Megtekinthető *******on akár, benzinköltség térítés ellenében. A hirdetésben *******t és *******t azért jelöltem meg,hogy a hirdetés ez alatt a város név alatt is megjelenjen,illetve hát ezekre a pontokra tudom benzinköltség térítés ellenében szállítani."
Bzmeg, én is a hirdetésemben meg fogok jelölni ezentúl még vagy 30 várost, és elviszem én is benzinköltségért!

Mondjuk hülye voltam, megköszöntem a lehetőséget... El kellett volna hozatni vele, aztán mondani, hogy köszi, mégsem tetszik, szia!
Lehet leszokna a benzinköltséges szállításról!
-
törölt tag
válasz
zoltanz
üzenetére
Az utolsó 2 telómat tólük rendeltem, az egyiket leejtettem (S4), elromlott a wifije, de külsérelmi nyom nem volt, írtam garifutárnak, jött, telót vitte, amikor kész volt hozták vissza.
Egyébként mosószert, műszaki cuccokat kis értékben szoktam tőlük rendelni.
Többen panaszkodtak már rájuk, nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük!
Akiknek volt, azoknak sem biztos, hogy az E-MAG-gal volt problémájuk, mert több cég forgalmazását csinálják az E-MAG webáruházban.
Én konkrétan szoktam figyelni, hogy az E-MAG által forgalmazott dolgok legyenek csak bepipálva!!!
Itt olvashatsz róluk jót, s rosszat!
-
-
törölt tag
Régi barátunk, a "decembertől megvehető" rész nagyon tetszik!

-
törölt tag
-
törölt tag
No ezt kipróbálom, szeretek trollkodni, keresek valami cuccot, amire már nincs szükségem...
-
törölt tag
Telefon vásárláson gondolkodom, hirdeti 1 Ft-ért, és ajánlatokat vár...
35-45 körül mennek, írtam neki 35-öt, a válasz:"Köszönöm, kaptam egy sokkal magasabb ajánlatot rá!"
Az én válaszom:
"Azért túlozni nem kell, sokkal magasabbat nem ad érte épeszű ember!

Mondjuk ahogy látom, az a sokkal magasabb ajánlat sem nyerte el a tetszésedet, mert még csak nem is jegelted a hirdetést!
További szép napot!"Természetesen ez is egy "szeretett" készülék, számla, gari, és doboz nélkül...
-
törölt tag
-
törölt tag
Az ilyennek egy jó nagy verés kéne... mondom én ezt, aki roppant nyugodt, és békés ember...
-
törölt tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Én szeretek elbeszélgetni az ilyenekkel...
Elmondtam volna neki, hogy bizony több dolgot is árulok, aztán ha konkretizál, akkor megkérdezném, hogy melyik színűre gondolt, mert bizony több szímben is van... stb., stb.... természetesen több perc rávezetés után pont az nincs már meg, amelyikre ő gondolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- További aktív témák...
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)