Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Haladni kell a korral.

A lányom fél éves volt, amikor odaadtam neki a Galaxy ace-t, és majd egy évig nyúzta, mire sikerült eladnom a készüléket.
Most két éves, és jobban ért az okostelefonhoz mint a nagyanyja.
kb. fél percbe telik neki feloldani a képernyőzárat, és megkeresni az épp látni kívánt (kutyás, cicás, toronydarus, markolós) videót, úgy hogy írni olvasni nem tud.
Kíváncsiságból egyszer full reset után adtam oda neki a saját telómat, akkor majd egy percbe telt, mire talált magának cicás videót. -
Papooo
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Van egy ilyen dilemmám is:
A csávóval volt néhány sikeres üzletem, majd egy hétre jegeltetett nálam cuccot, amit más is vitt volna.
Fél órán át vártam rá potyára, a telefont nem vette fel, amikor utólag itt ráírtam, válaszra se méltatott.
Most vásárolni akar tőlem, és hatalmas a kísértés, hogy fél órára én is kiállítsam egy kicsit egy utcasarokra,viszont a cucctól is jó lenne mielőbb szabadulni.
-
gban
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Lessétek meg az alaplapos apróját is, és meséljétek el hogy az mit jelent, hogy egy alaplap 100Mb Bus clock-os, magyarul 100mb terhelést levesz a processzorról.
Az alaplap gyártói opldalán sem találtam olyat amit így félre lehet magyarázni.
Hihetetlen milyen plusz információkat lehet megtudni az aprókból, amit a gyártók amúgy erősen titkolnak, érdemes figyelni őket.
Mert nem lehet ám a szakértők eszén túljárni, mindenféle idétlen mag meg szál meg 2 meg 4 zagyvaságokkal - 6 mag és kész, meg 100mb terhelést levesz, nem tudtok ám becsapni.
Csak azt nem tudom, magonként veszi-e le a 100 mega terhelést, azaz jelen esetben 600 megát csak úgy lekap a prociról? Mert az tök jó, egy filmet simán lejátszik az alaplap is a proci nélkül, mert egy epizód 300-400 mega csak. De csak ha ez a 6 magos proci van benne. -
djculture
félisten
válasz
ViZion
üzenetére
Azért a régi nortwood celeron nem volt rossz alapból gyenge volt de ha olyan lapba került amiben a busz sebességet lehetett választani egyből fasza lett 400mhz helyett 533-on járatva mondjuk egy 2000-es lett egyből 2660mhz-es és simán lenyomta a 2ghz-es nagyobb pentium társát.
Ez az amit hiányolok manapság, vegyél k-s darabot meg vegyél hozzá drága lapot, hát a jó édes nénikéjüket. Celeronnál rossz ecs meg mittudomén milyen noname lapokba is ment ez a móka. Buzi Amd vezérek miatt van amúgy ez mert szarakodtak már ránézésre rossz konstrukciós modulos szarjaikkal. Igy az intel egyeduralkodóvá vált a piacon.
-
gban
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Olvasok folyamatosan, csak ritkábban írok.
Az hogy egy vga annyi mint újonnan, vagy hogy hány fps-sel megy a gta8 arra már valahogy legyintek, hidegen hagy, csak az egyediekkel jelentkezem, amik a címnek is megfelelnek.
Facebookom meg nincs, de TaaT-tal úgyse tudnék versenyezni. -
Papooo
senior tag
-
kenwood
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
A gamer valahol az r7 250, gt 740 kornyeken kezdodik.
Az alatt csak irodai,otthoni celokra alkalmas egy gep,ezekkel mar jatszani is lehet.Sokan abban a tevhitben elnek,hogy a gamer a high/ultra beallitasnal kezdodik, pedig letezik "belepo gamer is".
Ha valakinek az intel gma 950 helyett bekerul a fent emlitett ket kartya egyike (de mar egy Nvidia 9800,gtx250-260 is) a gepebe,akkor tobbezer olyan jatekkal tud jatszani,amivel azelott nem.Delutan majd fotozok egy makulatlannak hirdetett notit.
Gyorsan kellett,hiaba volt lenyegeben korlatlan idom atnezni mukodes kozben (meg pendriveot is vittem progikkal), majd meglatjatok milyen durva dolgok csusztak atMondjuk azutan,hogy egy hd5770-nel nem tunt fel,hogy a hazhoz rogzito lemez nincs rajta,en mar semmin nem lepodok meg

-
MK VII
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
"pillesúlyú kollégáim alatt is kihasal, sőt a kereke is törik, konkrétan a műanyag felület, amin gördülne"
Felétek mennyi a pillesúly.. 120 kg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én 102 kg vagyok és még egy széknek sem ment tönkre a kereke.. A gázrugók annál inkább.
Szerk.:
De látom azért itt a topikban a kb. 100 kg elég átlagos testsúly... Igaz aero2zero?
-
Trailblazer
veterán
-
MK VII
veterán
-
gban
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Haver elment cigiről leszoktató kezelésre. PC boltja van, és még ért is hozzá, szakmailag próbálta meglesni hogy is csinálják.
Rákötöttek egy csomó drótot, gondolta megnézi hogy mibe mennek a drótok, és az hogy csatlakozik a számítógéphez amin nyomkodtak mindenfélét.
Meglátta a lényeget - sehogy....
Kivárta a kezelés végét, majd a tapasztaltakon elkeseredve kiment és rágyújtott. -
customer114
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Miért követik egymást ezek a szavak?

Ez nem lehet véletlen. Eddig is sejtettem, hogy létezik, de nem voltam benne 100%ig biztos. Ezek a hirdetések nem a véletlen művei. Valaki szándékosan készített egy eszközt ezek létrehozására. Mi még nem tudjuk, illetve nem is sejtettünk a létezéséről, habár egyértelmű jelek utaltak rá. A megoldást leírom a következő hozzászólásomban...
-
-
Bird
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
A realitás és a kis gondolatai között 300m-es mély marina árok tátong... 2k-ért Fifa17, maffia3? Nagyon komoly értékbeli probléma adódott. Amolyan runtime error. A legrosszabb, ha szóvá tennéd, ő lenne felháborodva, hogy ne szemeteld tele a hirdetését!

Valahol azonban ő is érzi a lehetetlen küldetést, mert csak megbízható "partnerekkel" foglalkozik
azt is óvszerrel.
-
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Nem a kedvetekért, ez már nála hobbi.

FB-on én a bicajos oldalt néztem, ilyen adok veszek, de annyira hitvány ott a portéka, hogy már nem is követem. Vagy ezer éves szétkopott, karcsos bicajok és alkatrészek vannak, amiket soha meg nem vennék, vagy felrakják a 2 hónapon belüli félmillás bicajaikat mert kell nekik az új majd, erre meg szemmel láthatóan senkinek nincs pénze, mert fél év után is árulják. Meg persze ilyen kerékpárokat spec ilyen portálon kellene árulni, nem fb-on. -
Trailblazer
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Ez is egy nézet, én maradok a sajátomnál. Mindenesetre nem véletlenül nem ugrottunk bele semmiféle hitelbe. Autóra nincs igényünk, a lakáshelyzet pedig szüleink jóvoltából (mondjuk elég kavarcos sztori ez is, de tehermentes fedél van végső soron a fejünk felett) megoldott. Elektronikus eszközökre sem költöttünk így banki pénzből, csak annyira a saját spórolásból, amíg a nadrágszíj ért. Így utólag nem volt rossz döntés a takaró hosszáig nyujtózni.
-
Papooo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jót írt (kivételesen) ez tény!