Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Te is tudod, hogy 10-15 ezerért lehet venni valami 2 magos kacatot 100 gigás ssd-vel meg 6-8 giga rammal, amit egyszer kell megvenni, és utána évtizedeken átívelően lehet használni.
Akkor ilyen discovery channel jelleggel elmondom, hogy nagyon vidéken az embereknek nincs bankszámlája, ha van is, netbank nincs rajta, mert az plusz költséget jelent, és nem éri meg kifizetni. A bank választás azt jelenti, hogy 20km körzetben van egy, ahol annyiért tudsz bankolni, amennyiért a bank gondolja. A posta az valójában postaautót jelent, ami napi 20 percre áll ki valahova, és t+2 csekkel kb 2800 ft feladni egy 10-100k közötti összeget a bankszámládra. A tömegközlekedés azt jelenti, hogy naponta kétszer elviszi az iskolásokat reggel, és délután kétszer hazahozza a busz, a bank azt jelenti, hogy elmész valamelyik közeli városba, ahol fél - 2 órát sorban állsz. A háziorvos azt jelenti, hogy 15 másodperced van feliratni a megszokott gyógyszered, kéthetetne egyszer, amit randomra szedsz. Miután kivártad a sorodat 50 öregasszony mögött, akik egyébként simán gyógyítható betegségek miatt haldokolnak lassan.
Nem akarok politizálni, de a kissebb falvak infrastrukturálisan visszazuhantak a 70-es évekbe az elmúlt pár évben. A takaros porta és frissen festett falak mögött egy összeomlani készülő társadalom bújik meg, amely tagjai számára nincs az első top 500 probléma között, hogy bankszámlára utalgasson, mert az csak további problémákat szülne.
-
-
-
-
homerhamm
veterán

-
-
-
-
Akula
őstag
Hát belül azért nem ilyen elegáns 😶🌫️
Egy csomó íves bordát kellett kivágnom ami a levegő útját irányította a bolti szűrőn ketesztül, meg a ventilátor csapágyfészek is bonyolult volt. Lépcsős rezgővágót kellett vennem hozzá és utána még mennyit csiszolgatni, hogy sík legyen a felfogatás az alaplapnak. Szóval belül trágya
De kívülről semmit nem érezni belőle. Köszi!
-
Akula
őstag
köszi!
-
-
Akula
őstag
Ég a pofám, hogy nekem meg nincs pénzem gépházra
Ez egy tönkrement légtisztító, kicsit átalakítva. Síri csendes, jól szellőző. Sajnáltam kidobni elektronikai hulladéknak
-
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Akula
üzenetére
Sokat vársz.
A legtöbb ember egy frusztrált egoista paraszt.
Rohadtul nem tudnak a másik fejével gondolkodni, de igazából nem is akar, mert magasról leszarja.
Hogy az eladónak szólni, hogy a megbeszélt üzlet mégis tárgytalan?! Ne várjon feleslegesen a hülyéje?! Ugyanmár. Majd észreveszi magától.
De ha esetleg 5 nap múlva újra megjelenik, hogy mégis kéne a cucc, akkor meg Te vagy bunkó, hogy közben eladtad másnak 3nap várakozás után. -
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
A redundanciát a 3 gépből álló cluster biztosítja. Rohadt drága, hogy az utolsó 10-20%-ot is ki lehessen sajtolni. Mondtam már, hogy a fejlesztőket nevelni kellene?
hcl: SQL szerver amit queue és key-value célokra is használnak, meg mindere ami csak szembe jött. Mert ha ismerünk egy technológiát, akkor az lesz a kalapács.
vSAN van, de csak kis méretben RAID16 szerűen összerakva tucat+ hosttal két DC-ben. Megvan a maga helye annak is. Azt nem értem, hogy miért nem oldják meg a natív ceph block device kezelését. Pontosabban értem, így el tudják adni ezt az izét. Az elején amúgy küzdős volt, elég sok hibajegyet nyitottunk rá, mert alap dolgok nem mentek. Volt olyan tickbox ami csak akkor jelent meg, ha CLI-ből bekapcsolta az ember a funkciót. De azután már nem tűnt el, ki-be lehetett kapcsolgatni. Biztos jól letesztelték

-
-
Akula
őstag
Tag bejelentkezik, tápot vinne, de most azonnal jó-e nekem, mert most elszalad érte.
Hívom, nem veszi fel. Újra hívom, nem veszi fel. Írok neki üzenetet, belép (elvileg elolvassa), semmi válasz. Ez két napja történt
Tele van pozitívval, hogy milyen jó a kommunikációja
-
-
Üdv.
Meghirdettem egy baba kamerát Zalaegerszegi címmel, első jelentkező:"Szia szeretném ,de csak szerdán leszek otthon, Szombathelyen"
Ennyit írt, légyszi kódoljátok vissza nekem ezt az üzenetet.
-
válasz
frescho
üzenetére
Mi a franc fut ezen

"Mondjuk itt a megoldás a megfelelő fejlesztő nevelés lenne, mert mindennek van azért határa. "
Magyarország úgy tűnik egyetlen jelenlétiiív-kókánya (mert úgy sejtem, minden nagy cégnél ugyanaz van
) pl. volt, hogy csak local diszkről futott. Minden más, tehát a teljes termelés adatbázisa, security hálózatfigyelő, önjáró gépek vezérlőszerverei, stb. elment ugyanarról a storage-ról, de ha a HR-es kinyitotta ennek a sz*rnak a kliensét, az össze-vissza szenvedett. Local diszkről nem 
Amúgy ja, ilyesmi miatt maradtunk akkoriban az újabb clusteren a vSan-nál. Az egy dolog, hogy nektek nem vált be, de nálunk teljesen jól. Hardverhalál ellen véd, sebesség rendben van... Ha jól működik, akkor meg lehet úszni pár tízmillió kiadást
Volt kollegák mesélték, hogy az áramszünetet is túlélte, amikor a 3 hostból 2 lement (az új és régi csarnokok termelésével együtt
)Használt, igen, az is járható út. De nem tudom, szerintem kapnának vasat szponzorálásként is. Vagy hát, egy nagyobb cégnek megérné.
@Gyuri27 : Skót a pénzügyi igazgató?
Nekünk szívóztak még ilyenen is, hogy akinek a céges telefonon van levelezés, de nem használja, az törölje már, mert évi 5 EUR 
-
Gyuri27
félisten
válasz
frescho
üzenetére
Raid 0? Az jó. Egy lemez kuka osszt oda minden.
2-3 fajta raidet állítunk be inkább, de ezek közül a 0 (a sebesség) sose az elsődleges szempont.hcl: itt felénk 8-as anyából nincs pulusz. Történik valami kis szar aztán csak a dévánkozás. Példa. Kézi fűkasza. Leszóritó csavar elfáradt. Van ilyen. 3500ft volt de komám fáj úgy egy másik megvétele mint ha a házat, jószágot vitte volna a tatár.
-
Storage nem lesz elég gyors. Aminél panaszkodnak, hogy a 4 NVMe-t inkább RAID0-ba kellene fogni ott semmiképp. Mondjuk itt a megoldás a megfelelő fejlesztő nevelés lenne, mert mindennek van azért határa. Az Intel csoda processzora a ráforrasztott HBM-mel is megjárta már a géptermet, szerencsére nem vált be. Pedig milyen jó lett volna oda kényszerített RAM drive-on adatbázist üzemeltetni...
oldjátok már meg okosba'
Ilyenkor azt nem értem, hogy miért nem szerződnek le legalább egy másod kézből garanciát adó használt cuccos céggel. Elég olcsó NBD-vel és ha gyakori a vas, akkor van nekik minden raktáron. Valaki itt már említette talán az ITRIS-t példaként.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Így így.
Ld. még amit korábban mondtam a gyár storage-ának a garikiterjesztéséről
"Nem feltétlen kell itt IT holmikra gondolni."
Érdekes, nálunk a gyárban a szerszámgépekkel kevésbé játszották ezt. Mondjuk abban benne volt, hogy éppen milyen szerződés volt arra a cuccra.
Mi inkább abból is csak azt láttuk, hogy fú drága lenne a céget kihívni a PC macerálása miatt, oldjátok már meg okosba', de az egyéb okos megoldások láthatólag nem voltak olyan gyakoriak. Ha valaminek baja volt, vagy kötelező karbantartás, azt fizették. -
Gyuri27
félisten
Sok helyen pl van egy nas. Nem mondok nagyot 4 lemezes. De egy ötödik tartalék lemezre már nem futja.
Aztán megy a szaladgálás. Főleg ha pár évesek a lemezek és nem találnak ugyanolyat.
Jobb helyen maradva a példánál van 1-2 tartalák lemez. Ugyanitt garidő lejárta előtt cserélik az összes lemezt. Jobb helyeken a szerver és egyéb fontos holmik cseréje is így zajlik. Csak hát ettől a magyar kkv messze van. Egyrészt a pénz miatt. Másrészt a felfogás miatt (inkább megyünk nyaralni, veszünk nagyobb autót stb stb).
Pedig elég nagy gond szokott lenni belőle (pénzben mérhető) ha egy egy eszköz lehal. Nem feltétlen kell itt IT holmikra gondolni. -
-
Persze a szép megoldás ha van egy config managemented és network boot-od. Mire odaérsz a lemez cserére már fent is van az új rendszer. Már csak az adatok hiányoznak, az mehet vissza backupból. A gond akkor van, ha sok az adat és azt a több TB-ot valahogy át kell vinni. Átmásolni a hálózaton keresztül még 2x25G esetén is tovább tart, mint az előlapon kivenni és átpattintani a 6.4TB-os NVMe-ket.
Szóval az esetek többségében igazad van, de van amikor gyorsan kell lépni, mert az idő pénz. Néha a 10perc-1 óra is számít, például kábelvágásnál a második reakció az volt, hogy ketten autóba pattantak, hogy helyben tudják mogyorózni a helyreállítókat. A napokat állásért letépték volna a... na azt.
-
válasz
frescho
üzenetére
"Ha ez a legrövidebb út, akkor prodba is megcsinálod."
Azért ez nem életbiztosítás, és ha már van több vas, mozgathatóak a gépek, az sokkal hibatűrőbb dolog (és sokkal kevesebb kieséssel...). Szóval ez a "rakjuk át a háttértárat" desktopon túl szerintem inkább az utolsó utáni, de még ott is.Én macerásabb gépcseréknél néztem, hogy mi van, ha a backupot felhúzzuk másik hardveren. Simán ment. Főninek nem tetszett, így a gyárban a cserés gépekre inkább elköltöttek plusz több ezer EUR, hogy kijöjjön a beszállító, és telepítse újra a vezérlőszoftvert.
-
Ha ez a legrövidebb út, akkor prodba is megcsinálod. Software raid-nél könnyű, hardvernél meg keresni kell egy olyan gépet aminél hasonló a kártya. Mivel tucatokat rendelünk egyszerre ez nem akkora kihívás. Pl. utoljára 36DB-t lapátoltunk be, de standard a config, tehát tuti van még belőle pár tucat. Kis cégeknél persze ez macerásabb, de akkor ott meg úgy építkezünk, hogy egységes legyenek a dolgok amennyire lehet. Ha nagy gáz van, akkor mindenki vidámabb, ha lassan, de megy egy Silver procin a DB, mintha áll az egész üzlet. Amit írtál, hogy a 64 mag helyett kellett volna inkább 2 darab 24 (nagyobb órajellel) vagy 32 magos CPU az pont ezért lett volna tuti. Persze amíg nem jön szembe a gyorsvonat, addig nem gondolnak erre. Ahogy a sárga kábelkereső, eltévedt és beragadt tanker stb-setb is idővel jön csak szembe.
Linux esetén amúgy sem nagy ügy, csak secureboot-tal kell vívni, na meg a udev-et kell rávenni, ha a fejébe vett valamit és kész. De van mentő szoftver ami mindent megold elvileg. Gyakorlatban nem, de ha minden működne, akkor nem lenne munkánk.
-
-
-
-
De ha szarakodik valami, akkor át lehet húzni másik vasra, meg restore is mehet oda, meg pl. könnyebb restore teszteket csinálni...
Az első fele itt nem lett volna hasznos. Korrumpált géppel VM-mel sem tudsz sokat kezdeni, már ha engedi áthúzni. A többi viszont teljesen hasznos lett volna, ahogy írod lett volna mozgástér. Amúgy még VM sem kellett volna, de ez már úgyis mindegy.
F.E.K.. Így bizony
-
Trailblazer
veterán
válasz
omfgk
üzenetére
Már el is felejtettem a Vintedet, mivel én hoztam be a témát. A nézegetők, szívecskézők platformja, venni nem vesz senki. Kommunikáció sincs. Persze nyilván féláron kéne azonnal, na de engem sem ejtettek a fejemre. Le is vettem most este a telót, és írtam egy cirkalmas véleményt. Amúgy is úgy fest, hogy itt HA-n kel el a készülék. Vevőjelölt ígérte magát keddre, majd meglátjuk. Nyelvi készségei nincsenek magas szinten, de nekem mindegy, ha virítja a lóvét az áruért cserébe.
-
válasz
envagyok
üzenetére
Bizonyos telefonhoz kijelzőt is
@Frescho : " Itt a gép mozgatás nem lett volna megoldás, fájlrendszer hibán az nem segít. "
De ha szarakodik valami, akkor át lehet húzni másik vasra, meg restore is mehet oda, meg pl. könnyebb restore teszteket csinálni... Egyáltalán, van mozgástered. Nyilván külön storage overkill lenne, de az lenne az igazi."ESXi, snapshot, VM rsync-en átrángatva"
-
válasz
KROK640
üzenetére
Egyébként a két gép nem rossz ötlet, csak a baj az, hogy valószínűleg hiába lett volna biztonságosabb (az lett volna? Ugye itt az volt a baj, hogy corrupt lett a data és ezt nem vették észre egyhamar --- technikailag sokáig erről nem jött semmiféle hibaüzenet) de egyben sandásan lassabb is. Hiszen esélyes, hogy két fele ennyibe kerülő gép teljesítménye nem adódik össze, pláne nem linerálisan.
Ha van két géped amiből az egyik követi a másik feladatait, de amúgy független az elég sok dologtól megvéd. Mondjuk pont a CPU vagy RAM hibától, az ezekből adódó fájl rendszer korrupciótól stb-stb.
Igaz akkor még a szoftverek is másképp reagáltak, de a legtöbb feladatban jó,
Ami sokat változott a K7 óta az szoftver, a programozóknak is idő meg kellett tanulni kihasználni a dolgokat. A többszálú programozás érdekes kihívásokat hoz. Persze a skálázódás nem lineáris, a 32 magos szerver nem fele sebességet hozott volna. A DB-k ritka esetben skálázódnak már igazán jól 16 mag fölött. A web kiszolgálás más tészta, ott a szűk keresztmetszet a backendben (DB, fájlok/képek kiszolgálása) szokta jelenteni.
hcl: Itt a gép mozgatás nem lett volna megoldás, fájlrendszer hibán az nem segít. De pl. lehetett volna a VM-et keresztbe menteni, akkor nem mennek hónapok a levesbe. Nagyon low cost megoldásként amit láttam: ingyenes ESXi, snapshot, VM rsync-en átrángatva és minden másolás után a cél oldalon elindítva és konzisztenciát ellenőriztek. Azért tetszett, mert nem találták fel a langyos vizet, konténerizáltak meg mifene tucatnyi géphez fölöslegesen. Egyszerű, néhány soros script, olcsó és évtizedes linux tudással is megugorták.
-
omfgk
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Árból tutira nem, mert beleszámolva az alkudozást pofátlanul drágán raktam fel elsőre.
Szóval nem egy árukereső vagy annak lengyel megfelelője alapján döntött úgy ,hogy ez tuti kamu.A biorobot amikor végre kaptam egyet, a beszélgetésünk során a factory seal-t nem tudta értelmezni.
Szerintem az ,hogy nem egy mosatlan pólót akartam eladni, az megakasztotta a rendszert. -
omfgk
veterán
Vinted kapcsán egy kitérő.
Ugye van ami aprón a kutyát nem érdekel (konkrétan egy tartalék távirányítós játék még Karácsonyról, de végül nem találkoztunk azzal az ismerősi körrel) és volt ez a leállás, szóval rápróbáltam Vinted-en.
Vettem egy billentyűzetet is előtte, mert jó áron volt (lényegesen jobb áron mint aprón), aztán felpakoltam közvetlen utána.
Perma ban, azonnal. 5 perccel a feladás után.
AI bot-juk bejelzett ,hogy nem eredeti.Na akkor mentek fel a fotók, illetve a számla ,hogy közvetlenül a gyártótól vettem még novemberben.
Sikerült 5 nap alatt végül feloldani a ban-t.Addig egyébként a megvett billentyűzet nem került postázásra, gondolom az eladó nem kicsit furcsállta ,hogy a vevő tiltva van.
Mindegy, amint visszakerültem, azonnal visszavontam a vásárlást is. Leszarom. Mert nem akarok rápróbálni ismét arra ,hogy mire jelez be nekik az AI.
Szóval nincs alternatívája továbbra se számomra a hardveraprónak. -
Gyuri27
félisten
Én ezzel nagyjából tisztában vagyok. De ahogy írod pénz kérdése.
Bár két olcsóbb gép egy áráért vagy picit többért jobban megéte volna.
És akkor egy gép halálakor a ph és az apró működött volna hibátlan. A többi oldal meg nem.
Ezért mondtam, hogy a fiúk levonják a következteetéseket. -
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Ne hasonlitsd össze az akkort a mosttal. Már egy jó ideje szépen skálázódik a több utas szerver (akár egy lapon akár külön).
Lásd szuperszámítógépek. Nyilván erős példa de ott hogy tud együtt működni 5-7-10 ezer proci? Vagy az ai több ezer vga-n?Az adat a mentés integritásának ellenőrzésére is van lehetőség.
Másik topikban írtam. Ez csak pénz kérdése.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Persze, az ár nem számít ilyen esetben. A CPUnak tök mindegy, hogy mennyiért cserél gazdát. Vagy mondhatnám azt is, hogy a 100+ Millás Maybach is ugyanúgy használhatatlanra törik a betonfallal való találkozáskor mint az olcsó Suzuki.
Egyébként a két gép nem rossz ötlet, csak a baj az, hogy valószínűleg hiába lett volna biztonságosabb (az lett volna? Ugye itt az volt a baj, hogy corrupt lett a data és ezt nem vették észre egyhamar --- technikailag sokáig erről nem jött semmiféle hibaüzenet) de egyben sandásan lassabb is. Hiszen esélyes, hogy két fele ennyibe kerülő gép teljesítménye nem adódik össze, pláne nem linerálisan.
Anno probálkoztunk Barton farmmal, összekötöttünk egy rakás 3200+-os Bartont, de akár két CPU-s rendszerben is. Igaz akkor még a szoftverek is másképp reagáltak, de a legtöbb feladatban jó, ha 1,1-es szorzót sem értünk el, hiába volt akár két CPU egy lapon, vagy nyolc gép hálóba kötve.
-
Gyuri27
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Az ár itt nem számít. Láttam én intelt, ibm-t is meghalni. Ez egy ilyen bicikli.
Ezért szoktak ugye redundás rendszert építeni.
Pl lehetett volna kétutas a szerver 2x32 maggal pl. Igaz a lap lehalás ellen ez se véd meg.
Lehet nekem a hülyém ez, de én inkább építettem volna 2 gépet. Árban kb ott lett volna.
Vagy ott a felhő, virtuális szerver.
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. -
Pikari
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
nem, intel halt le.
-
Astroboy
őstag
válasz
morcosharcos
üzenetére
Lesz majd ott egy 64 magos AMD occsóé', epyc a sztori is mögötte.
-
Na, a legnagyobb, "hardver"-nevű kategóriában a 4000 hirdetéses küszöböt át is léptük. Mennek fel a cuccok elég rendes ütemben...... ebben a kategóriában asszem 8500-9500 között mozgolódott a leállás előtt a darabszám.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akkor minek küzdesz egyáltalán ezzel?
BTW elég egyszerű, ha ilyen ajánlat jön, az választ se kap. Láthatóan problémás egyén se. Fb-n helyből látod a profilját, abból egyből levágható, érdemes-e. -
Trailblazer
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Én ezt értem, de nincs időm a hülyék szűrésére, és az alkukirályokkal való elbánásra sem. Ez utóbbi inkább az itteni hirdetésre vonatkozik. Akadt egy jelentkező a nagyon kevés közül, aki a kiírt ár kétharmadát adta volna érte, én meg ezt enyhén pofátlan alkunak tartom, főleg így bekezdve.
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
+1 hcl
Egyből lejön hogy ki troll, aztqn tiltod is. -
Hát azért az elég érdekes, ha ennyire nem lehetett eladni semmit.
Az én cuccaim nagy része hibás, vagy konkrétan annyira régi, hogy semmire nem jó, mégis meg szokták venni azért, ha nem is naponta valamit.
Hogy telefonon használhatatlan az egész alkalmazás, az valid.
A saját profilom mondjuk csak számítógépről használom
Az üzletelős telefonon van
@Trailblazer : Ha nem akarsz automatára küldeni, akkor meg posta, futár. Ajánlott levél, csomag, stb. (Más kérdés, hogy megfizetik-e.)
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Folytatom, mert kifutottam az időből reggelikészítés közben. Szóval Jófogás szintén ez, Vaterán nem vagyok és nincs rá időm (bár ezt nem említetted). HardverApró elég szokott lenni, bár mostanában egyre kevésbé. Túl gyanakvóak itt is az emberek. Még olyannal szemben is, akinek van értékelése.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Miért, nem tudod felismerni őket? Napnál világosabb szokott lenni, melyik üzenet az. Jelent, tilt, töröl
.Amúgy mostanra majdnem teljesen eltűntek. Tök furcsa, de vagy 1 hónapja senki nem akart szállítást szervezni. És Jófosáson se.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem egy potenciális VGA vétel ment a levesbe*, és egy rakás PMem veszett el, volt akivel a komplett szál. Meg nem volt fórum... de amúgy kibírtam, és most végre megint van oldal

* Ezért is lenne jó, ha az privát üzenet szövege az emailes értesítővel együtt elküldésre kerülne, mert akkor meglett volna a telefonszám amit így már sosem kaptam meg, és csak felhívtam volna.
-
Óccó DVD játékos. Azonnal jön jelentkező, fú, holnap reggel jön, zenét játsszon le, na azt pont lejátszik, fasza.
Tippeket kérek, hogy reggel jött-e valaki
@Cs1csó :
-
Cs1csó
titán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Tetszik vagy sem aki komolyan gondolja annak minden jelentősebb platformon fenn kell lenni, és hirdetni: hardverapró, fb marketplace, lófogas, és ezek szerint a ez a vintid is.
-
envagyok
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Hónap végén mit vársz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)