- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akula #125013 üzenetére
Én egy kedves cimborámnak most próbálom épp a fejébe verni, hogy miért nem veszünk Dahua SSD-t, ha 2 ezerrel drágább van Kingstone NV3 is.
Valamint a tápon is megy a variálás, a 15+ éves márkás de cicergős, agyonhasznált tápok vannak az egyik végén a körnek, és az újonnan 10 ezer ft-os ajtókitámasztók a másik oldalon. Próbáljuk vele megértetni, hogy egy táp hosszútávú befektetés, pláne ha később fejleszteni akar, de nem megy...
Most írtam neki egy hosszabb szöveget arról, hogy miért érdemes túltervezni a rendszert, legyen az eggyel nagyobb SSD, vagy egy kicsit márkásabb táp. -
koby11h
őstag
válasz
Akula #125013 üzenetére
Én 8-10 éve el is postáztam amit kért, kb. akkor utoljára utánvéttel és nem vette át.
Mivel adott mobilszámot így felhívtam az utolsó átvételi napon, hogy mi van. Anyuka vette fel, mert övé volt a mobil és közölte, hogy nem engedi a gyereknek átvenni, mert azt sem tudja mit rendelt és ő nem fizet érte. Mondom ok, adok számlaszámot és legalább a postaköltséget - mivel azt én kifizettem - utalja át, ami kb. 1300 Ft volt. Erre lenyomta.
Na azóta nálam nincs utánvét, még a saját Édesanyámnak sem! -
válasz
Akula #125013 üzenetére
Szülei meg vagy tudják, mit csinál, vagy nem.
Facen ezért jó. Látod, ki az, kisgyereknek nem is válaszolsz.De különben, legalább megtanítottad neki, hogy működnek itt a dolgok. Fogd fel nevelésként
"De ennyi energiát hadd ne tegyek már bele ingyen
"
Ennyi kockázatot vállalni kell, legalább nem egy csalót fogtál -
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Top cat
addikt
-
-
-
válasz
Akula #119163 üzenetére
Én se tudtam (itt mindjárt 2 megfejtés is van). A 90-es években, amikor elkezdték csomó faluba vinni a gázt, adta el mindenki a villanybojlert. Mindenhol "Eladó bojler" tábla volt. Kb. azt jelentette, hogy jól megy, mert beköttették a gázt
Nálunk is akkoriban vitték a gázt, '98-9 körül, sártenger volt a hely, de egy darab ilyen táblát nem láttam -
-
totron
addikt
válasz
Akula #118896 üzenetére
De az meg legyen redflag hogy ha túl sok a proli/jellemtelen egybizonyos termékvonallal vagy árkategóriával kapcsolatban, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni. Inkább plafonig felhalmozni otthon, majd jó lesz még valamire alapon, pont mint a kiszárított szaros pelenkát.
-
BiP
nagyúr
válasz
Akula #117154 üzenetére
Én is azokra gondoltam, amiket felsoroltak. Pl. Ellopták az accountot, és csaltak vele. Meg mostanában felröppent több helyen, hogy a NAV rárepült a nagyban aprózókra is, és ennyi értékelés azért felveti az üzletszerűség gyanúját, szóval ez is lehet a háttérben.
Esetleg megszorult, és eladta az accountot, azok meg visszaéltek vele. Bármi lehet.#117168 hcl : Tudom. De valahogy holnap is van ennyi pénze, meg holnapután is, egész héten. Szóval pont kifizeti az 5x annyit. Csak naponta, és így sokkal kevesebb jut.
De hát gondolom pont azért nincs neki 5x annyi egyben, mert olyan okos, hogy ezt átlássa -
-
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akula #112582 üzenetére
Most, mikor legutóbb kint voltam Ausztriában, jöttek a céghez ilyen kaliberű rejtett erőtartalékok. Rettenetes volt, annyi selejtet csináltak, hogy nem győztem eltüntetni. Emellett közölték, hogy ők ugyan hétvégén nem jönnek be, de volt olyan, hogy reggel 6 helyett délre értek be, és már 15:00-kor elakart kéreszkedni két asszony, mert hogy főzni is kell. Úgy tízen jöttek, a csoport vége is 5 napig bírta, de volt aki csak két napig, aztán elküldték őket. Semmire nem voltak jók (tudom, mert részben én szenvedtem velük), a nyelvet természetesen nem beszélték, de még magyarul írni sem igazán tudtak, és elképesztően trehány munkamoráljuk volt. De a nagy pénz, az kellett volna...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akula #112139 üzenetére
Szerintem keres. vagy átírta a hirdetést, vagy azért kibogarászható.
nem úgy mint a falunkban van egy srác, éveken keresztül ilyenkkel jött hozzám :
"nem tudol valakinek 256MB RAMot?" - De könyörgöm eladni, vagy venni, vagy tudok-e valakit aki árul??? És újra és újra elfutottuk ezeket a köröket. A "tudol"ról nem is beszélve." eldó" távirányitóval - nyilván Eldoraldo lenne, mint a Cadillac, ott szoktuk Eldónak mondani. Mi más lehetne?
egy elírt eladó?
-
Cs1csó
titán
válasz
Akula #112152 üzenetére
IDŐKÉP:
Szerdán sem érkezik front, de a melegedés az érzékenyek körében továbbra is melegfronti panaszokat okozhat.
Fejfájás, migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság, bágyadtság, vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok egyaránt előfordulhatnak.
Felerősödhetnek a gyulladásos jellegű panaszok.
Reggel a nyirkosabb, ködösebb nyugati tájakon fokozódhatnak a kopásos jellegű ízületi panaszok
-
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Akula #112008 üzenetére
Világszintűeket én se hasonlítanék össze Jófogásos csalókkal. Mondjuk ha akarnák itthon is menne könnyen, csak olyan tetű lusta mindenki, hogy direkt kivárják a megszabott határidő utolsó napját minden fordulóra a nyomozástól kezdve a bíróságon át végig.
Mondjuk ha a farok másik végén van valaki akkor ezek épp jól jönnek, az öreg hányszor húzott el így örökösödési kifizetéseket hosszú évekig. -
envagyok
veterán
válasz
Akula #111995 üzenetére
Odaírhatta volna hogy belépő, de igazából irodába nem kell gtx750, és a játékok 90%-a simán elfut ezen.
A steamről vagy az epicről volt múltkor cikk, hogy az userek legnagyobb része öreg középkategóriás géppel játszik.
RTX kártyának alig vannak.Az ára se rossz, Asus am3+ lap simán ér 10k, proci 4k, RAM 4-5k, 240GB ssd 5k, gtx 750 8k, Win 10 pro 3k, és már itt is vagyunk 35k-nál, az új táp, monitor, ház, hidd, Bill., egér be sincs számolva még.
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Akula #111790 üzenetére
Egyébként igen, az SZTK keretes, kontybakötött hajú, színes pulóveres, vape-elő mindenbe beleokoskodó
libújgenerációs milleniumi, 80 éve nem volt háború, mindenünk megvan és unalmunkban nem tudunk mit kezdeni magunkkal taknyosok spanyol viasz kiszarásából már tényleg elég. -
Top cat
addikt
válasz
Akula #111634 üzenetére
Azt kérdezi "mekiet csaltassa meg" szóval még nem ilyen.
Van amelyiknek saját és brutál méretű.
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Akula #111628 üzenetére
BHPgumi vagy autogumibolt, bár utóbbi baromi sokat drágult, de 2017-ben ott vettem legolcsóbban a gumikat.
Nem tudjátok véletlenül melyik magyar filmek kaptak angol szinkront? Egy amerikai ismerős akarna nézni egyet. Kontroll, Argo, Valami amerika, Üvegtigris, vagy valamelyik Mucsi - Scherer ilyesmi közül egyiknek se csináltak angol szinkront?
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akula #110653 üzenetére
Még ha 70 ezerre felkerekít a 35 ezer akkor is csak a fele, és nem alatta van. Vagy ez ilyen pozitív nulla dolog?
bolti ár : Ha elakar adni, akkor az árukereső utolsó 3-4 legdrágább találata, ha venni akar, akkor a bontott Alzás termék -30%, vagy az aluljárós kínai okosba ...
Nem 500ft, hanem 2500ft, ami egy postaköltség lehet adott esetben, vagy 3 sör és háromszor négy cent kevert a kedvenc kocsmájában, amiért már megéri azt is bejátszani, hogy nem tud számolni, na meg a másik különben is hülye.
Húúú, mennyi ilyen eladóval találkoztam, hogy ő okos, nagyon okos, a másik meg full hülye... hozzáállással állt az üzlethez, aztán csodálkozott mikor szitaként látszott át, "az év üzlete".Volt már olyanban is részem, hogy kifizetésnél az volt a trükk, hogy elkezdte 1000-esekben leszámolni a pénzt, persze gyorsabban mondta a számokat mint ahogy adta az 1000-est, aztán valami 15 ezer helyett 9-10 ezret adott oda nekem, mikor meg visszaszámoltam többször is, meg átszámoltattam vele, akkor még jött a műsor, hogy ő nem érti, pedig megvolt ... Én meg láttam nagyon jól, hogy csak megpróbált hülyének nézni, és annyi nem volt benne, hogy ezt bevallja. Mit tesz isten a hiányzó összeg innen-onnan seperc alatt előkerült, pedig előtte 2 perccel még az összes pénze pedig ennyi volt.
-
Alusky
senior tag
válasz
Akula #110462 üzenetére
Jó kis E8400 ráadásul E0, még 27 ezer körül vettem a kőkorszakban, valamelyiket mert több is volt, ahogy HD6850 és 6870 is volt nálam legalább 4-5 darab 30-35 ezres ársávban, akkoriban ezek voltak slágertermékek. Ma szerintem többszörös teljesítményt kapnék ezért a pénzért ráadásul felét is éri.
Ha meg van tépve 450 MHz FSB körül 4 GHz-re és még tudja tartani stabilan az alaplap is akkor tudja egy Ivy bridge Pentium szintjét, olyanom volt korábban és teszteredményekre ugyanazt hozta. -
-
kenwood
veterán
válasz
Akula #110425 üzenetére
En butort csak ugy hirdetek mar meg, hogy foldszinten van, de egy nyugdijas a tulaj, ezert nem cska a szalitsban,de a pakolasban sem tudunk segiteni.
Legutobb is ingyen felajanlottam egy erosen kiult,de mar 10 eve is 300k+ kanapet.
Annyit jeleztem, hogy egy eros tisztitas rafer, meg pakolni nem szeretnek.
Erre idejon a srac, a baratnojevel ... -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Akula #110091 üzenetére
Igen, amikor a használtautó drágább volt mint az új, mert az azonnal ott volt.
Ha jól emlékszem akkor a bányászőrület kellős közepén ez előállt VGA-kkal is. Drágábbak voltak itt (meg bárhol hasznéltan) mint az MSRP, hova tovább a bolti áruk, csak éppen "azonnal" megkaptad, még a bolt simán visszadobálta az igényedet, hogy nincs, és nem tudják mikor lesz. Nem egy VGA-t (szerencsére nem magamnak) kellett akkoriban (is) vennem. Kegyetlen világ volt.
BTW autóknál kezdődik újra, megrendeled, befizetsz, és hónapok múlva közlik, hogy alacsonyabb felszereltséggel, cserébe drágábban, de legalább pár hónapos késéssel kapod az autódat.
Haveromnak 2020 februárjában lett egy új full extrás Passatja. Mikor jött a nagy chiphiány, akkor az 1 éves autóért konkrétan szemmel láthatóan többet ígértek, mint amennyiért vette, mert ez azonnal ott van, és van benne minden. -
koby11h
őstag
válasz
Akula #110115 üzenetére
Ez mifelénk lemez hordó és a frissen kiürült, kimosott kerül 1000-1500 Ft-ba, 3 éve 1500 Ft-ért vettem kettőt, házhoz hozva.
Nálunk ez a vas hordó, 5000 Ft-ért adtam el hasonló darabját. Súlyban, anyagvastagságban nem kis különbség van. Ezért is cseréltem le, nincs már kedvem ezeket pakolgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest