- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Hát én nem hiszem el...
En kb ugyan így használom és felét érem el!
Más: Amugymeg lehet csalni uzemidöben,mert pl ha lemerült es felteszi valaki töltöre és mondjuk 70-80%nál leveszed akkor megy ugyan úgy tovább és nem nullázódik a számláló...
A fényerö most is per-pill 18%...2 óra 4 perce megy és 90%-on vagyok...
-
vadászcsiga
félisten
6.1 is szépen viszi az rtl oldalát. 8-ban megint egy olyan javítás lesz ami egyszer már jó volt. iOS másról sem szól csak hogy a nagyokosok valamit veszettül elcsesznek majd arra kényszerítik a felhasználókat hogy várják a legújabb verziót mert akkor majd minden ujra jó lesz.
-
plus44
veterán
A "megszabott" értékhatároknál nem, ugyanakkor, mint ahogy fentebb is írták a kollégák, eléggé önkényes módon megy a vámoltatás, tehát egy autó mérető dobozt 99%, hogy megnéznek, ugyanaz igaz egy magasabb, de még értékhatáron belüli, hangya méretűre. Am. nem kell erre ráparázni különösebben. Ha tudod rasd rá, hogy gift, normális méretű csomagban jöjjön és annyi.
-
Ha volt valaha Androidos cuccod, akkor kérlek nézd meg ezt is ebben a sorrendben:
1. belépsz a Safarin a google fiókodba
2. rámész a play.google.com oldalra
3. kiválasztod az "alkalmazások" opciót
4. ezen belül a "saját alkalmazások" pontot.Ez nálam 10/10 alkalommal kiüti a Safarit 7.1.2-n.
Köszönöm!
-
vadászcsiga
félisten
Klassz köszi. Soha nem fedeztem volna fel, videó lejátszás közben kapcsolgattam volna továbbra is,.
Vasinger!
Nekem is ilyen volt az első, küldött másikat az eladó. Ez sem gyári minőség de már használható. Sleep néha kapcsol, néha nem. Ilyenkor kézzel rá kell simítani a coverre a home gomb közelében. Én ha mégegyet veszek az gyári lesz. Nem szórok el több pénzt utangyartottra. Úgy néz ki a sárgáknak most nem sikerült lemásolniuk az eredetit. Ipad2-re az első találomra kiválasztott cover tökéletesen működött több mint egy éven keresztül. -
vadászcsiga
félisten
Fejlesztőknek való, nem nekünk. Ők nem pakolják teli a kedvenc appjaikkal, hanem csak azokat teszik fel amiket fejlesztenek, hogy majd ősszel már csak frissíteni kelljen a store-ban.
Egyébként béta 4-5 felé már jó szokott lenni, onnantól már a mindennapokban is használható, legalábbis iPhone-nál így szokott lenni. -
Hooper
őstag
sziasztok
USAban hivatalos appstoreban vásárolt ipad-re van itthon gari?más: előző gen ipadról vagy miniről váltott itt valaki Air-re?
A kérdésem az lenne hogy eredetileg minit akartam mert régi ipadom volt de ez nagynak bizonyult és nem volt kényelmes sok helyzetben. De pár percre megtapiztam az AIRt most és ugy tűnik h inkább a minihez áll közelebb mint a régi "nagy"hoz. Súlyra kb alig lehet érezni a mini és az air között azt a ~140grammot. -
-
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem is ez az első,az előző gépekhez csak hátlapot vettem.
Fura ez az Apple részéről,mert pl az iPod classic is gyönyörű abban a pillanatban,amikor kiveszed a dobozból,a tükörre polírozott hátlappal,de aztán mikor elkezd karcolodni,eléggé Csúnya lesz.
Valszeg ez az ipaddel is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dune: Awakening
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest