- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Vasinger! #7502 üzenetére
Annyi között talán igen...De nemhinném hogy az iPad animáciők gyorsasága 30ról 60ra ugrott!
Mondjuk 50 vagy 55-ről 60 lehet,de azt meg már nem érzékelnéd...
Próbálja már ki valaki hogy mondjuk rányom a "link" fülecskére aztán mégse...utána rányom a "kép"(képbeiilesztés)-re aztán kilép...próbáltam chromon és safarin is mindkettő csinálja!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Vasinger! #7497 üzenetére
Ezt ugye még magad sem hiszed el?!
24-25fps-t lát az emberi szem utána már folyamatosnak látja...
És hogy témánál maradjak én semmilyen gyorsulást nem érzékeltem! Annyit viszont igen,hogy iOS 8 óta rossz volt a battery doctor,de mostmár megint úgy működik ahogy 7.1.3-alatt.Egyébként most lépett ki 2x a chrom ahogy ezeket a sorokat írtam még hozzá úgy hogy "rákattintottam" a Link kódra...
Mi a fa..?
-
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #7497 üzenetére
Ugyanazokat a dolgokat csinálom mint korábban, de én semmit sem vettem észre. Divat még az is, hogy sokan bemondják az akku is jobb lett, jelentem itt sincs változás.
Amilyen formában kiveszi az ember a dobozból (legyen ez bármely tablet, telefon) azon nem tudnak sokat javítani szoftveresen gyorsaság és aksi ügyileg. Kicsit tudnak, de csodát nem kell várni. Ez az én tapasztalatom. Ezt csak úgy megjegyeztem. -
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #7494 üzenetére
Komolyan mondom nem tudom milyen szemetek van, hogy minden egyes frissítésnél gyorsabbnak látjátok a gépeteket?!
Netán látod a mikroszekundumkos különbséget, ha egyáltalán van.
Vagy van egy másik iPad-ed amin mindig az előzőt hagyod fent és lecsekkolod?
Nem kötekedésként kérdem, de erdekelne. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7414 üzenetére
Nyögvenyelősen? Nálam ilyen speciel nincs. Én régóta sejtem hogy nincs két egyforma ieszkoz hiába ugyanaz a hardver. Már amikor iPhone-om volt megfigyeltem hogy a különböző bugok mindenkinél máshogy jön elő. Pl amikr megvettem az air-t 7-tel, mennyit sírtam hogy respringgel emlékszel? Nálatok meg nem
-
@matthew@
őstag
válasz
Vasinger! #7224 üzenetére
Na igen, itt tényleg van ami a RAM hiánya miatt van, ez annyira nem jó, csak 2-ért meg nem szívesen adnék ki plusz 30k-t :/
Skypeolni szoktam az iPad 4-emen is, de az jól bírja, 1-2 óra Skype kb 5-10% akku, attól függően hogy mit csinálok közben (általában kimelzőt lekapcsolom) -
barky
tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7097 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem az Air hardvere gyenge már, hanem az Apple kezd elfelejteni programozni/optimizálni...
Felesleges jól megírniuk bármit amikor 1, max 2 év múlva megy szemétdombra az aktuális csúcseszkoz.
SJ lerágott csont de az ő idejében másképp volt ez, akkoriban nem minden a profitról szólt, másrészről meg saját magukat zavarták ilyen helyzetbe. iOS 3-4-5-6, ezek még hoztak újdonságokat, érdemes volt a fejlesztőknek velük foglalkozni mert nem láttak vagy nem akartak látni a jövőt. Pár év es itt a kötelező kovetkezo frissítés, hasamra ütök, az iOS 18. Hogy néz már ki ez leírva is? Ennyi nincs ezekben az okostelefonokra irt OS-ekben. -
joestone
addikt
válasz
Vasinger! #7056 üzenetére
Köszönöm , nem push emailre gondoltam , az műkődik mind az icloud , mind az outlook.com, mind a gmail esetében a gyári email programmal. Fent vann mondjuk a gmail kliens is , de alapvetően a pull vagy fetch email esetében szeretném a levelek ellenörzése közti időt 5 percre lecsökkenteni.
A bt esetében nálam is megy 0-24 órában , nem is a fogyasztása érdekel , hanem , hogy ne legyen látható az eszköz csak a párosított eszközöknek , ha pedig párosítani akarom akkor bekapcsolom , hogy mondjuk két percig látható minden eszköz számára. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7012 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy ez nem Safari hiba, ezért a PH a hunyó.
Sokáig panaszkodtam pl arra hogy vateran a nagyított kép régen egy érintésre bezárt, 7 után manuálisan kellett bezárni aztán pár hete hirtelen megjavult pedig semmilyen frissítés nem jött. Vateráék csiszoltak az oldalukon -
joey04
titán
válasz
Vasinger! #6966 üzenetére
8.1.1 és minden megy ami kell, ez látszik abból is, hogy néha megy.
De mindegy, mert ezeket a felhőszolgáltatásokat meg küldözgetéseket nem igazán használom, másnak meg átküldöm valamilyen más programon keresztül amit azonnal akarok (viber, fb, stb). Így szubjektíven nézve nem érdekelnek ezek a hibák, csak objektíven nézve eléggé gáz. -
joey04
titán
válasz
Vasinger! #6959 üzenetére
Engem az nem zavar, hogy a zenéket nem tudom átküldeni a szerzői jogok miatt. Engem az zavar, hogy aminek mennie kéne az sem megy. Egy lutri, hogy mikor látja egymást 2 iphone, vagy ipad vagy mac, kb használhatatlan az egész. Hasonló tapasztalataim vannak sajnos.
Hozzáteszem azt sem értem, hogy BT-n pl. más (nem iEszköz, mac) készülékre miért nem küldhetem át a saját képeimet. Mondjuk emiatt nincsenek álmatlan éjszakáim, csak nem értem, hogy ha iPad-re, stb-re (elvileg, mert ugye ritkán működik...) elküldhetem, akkor egy Sony-ra, Samura, stb-re miért nem?
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #6865 üzenetére
Nyilván eltérő, mire használjuk, azért vannak ekkora különbségek bizonyos funkciók megítélésében. Várom a Pro verziót, nagyobb kijelzőn talán már lenne értelme az osztásnak is.
(#6867) legiaap
Komolyan gondolom, és szerintem a valóságban is így működik. Csak illúzió, mérve már összességében kevésbé hatékony. Keress rá a neten, nemrég volt a vizsgálatokról hír. -
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Vasinger! #6680 üzenetére
Ezt 5 mp alatt eltüntethetö akar paintal is...
De ez már csak 8.1-nél van nem?Mert nálam nincs ez...Nem tudom akkor hogy lehetnek ekkora különbségek...
Szerintem megy valami program a háttérben ami nem igényeli hogy nyomkodd a tabletet és úgy jelzi mintha használnád...vagy en mar nem tudom... -
sea
tag
-
válasz
Vasinger! #6659 üzenetére
Szerkeszteni akartam az előzőt, de pont lefagyott a Safari :-(
Hú vazze, először azt hittem hogy képernyő nélkül zenét hallgattál rajta, de aztán elolvastam a teljes hozzászólást, nagyon komoly.
Hogy készítetted 6664-es printscreent?
@ Szabika: 8.1-gyel tovább bírja, előtte nekem 12 óra volt a jellemző, most meg 15 sikerült.
-
istvan170
aktív tag
válasz
Vasinger! #6659 üzenetére
Ha ez általános, akkor le a kalappal az Apple előtt, de nekem egyedinek tűnik az olvasottak és a néhány napos tapasztalatom alapján.
Itt egy link, szerintem ez elég reális teszt. Egyezik az általam megéltekkel.
[link]
Az üzemidőt figyelem az itteniek kérésére a sajátomon közben: több, mint 3 órája nyomkodom és 77%-on áll. -
Szabikaa20
őstag
válasz
Vasinger! #6470 üzenetére
Battery Doctor...Töltésnél is használom,ram ürítésnél,hely ürítésnel és minden adatot ír a tabletröl...
És itt írja épp hány %-on van a fényerö..Nagyon jó kis progi,elejétöl fogva használom!
Szerk: megelöztek!
-
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #6266 üzenetére
Mindig úgy kerül rá az új OS, ritkán rakok vissza iCloud backupot, ez így volt már iPhone-nál is anno. Ebben a percben is toltam egy teljes visszaállítást új keszulekkent hátha. Edigitalnal vettem de vihetem bármelyik resellerehez nem? Leginkabb az iStyle-hoz vagy van jobb is?
-
HardRic
addikt
válasz
Vasinger! #6194 üzenetére
Androidon ez másképp megy. Ott egy telefonos app se lesz pixeles szar mint iPaden az iPhone appok, csak szét lesznek húzva. Lényegében minden app univerzális app, de van aminek van külön tabletes felülete is. Sőt van külön felület közepes méretű tabletekre is, mint a nexus 7.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged