Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #7460 üzenetére
Nekem felul, most visszatert valami hihetetlen modon...
-
vans?
őstag
Nektek is eltunt a hulladek Facebook appban a felso ertesitesi sav? Szanalmas.
-
vans?
őstag
válasz
Skorpio.59 #7339 üzenetére
Szerintem ne kapcsold ki, nekem legalabbis meg sosem jutott eszembe, hogy kikapcsoljam. Pont az az egyik elonye, hogy barmikor egy pillanat alatt feleled es el tudod vegezni a dolgod.
-
vans?
őstag
válasz
Skorpio.59 #7335 üzenetére
Kikapcsolassal, respringgel lenullazodik a szamlalo (- lesz a helyen), es csak ujboli toltes utan indul ujra.
-
vans?
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7127 üzenetére
Probald meg, amit Vasinger irt, de amugy cserelik (nyilvan ha maga az iPad meg garis).
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6774 üzenetére
Azt sem mondhatnam... De az inkabb a Facebook hibaja, nem a tablete.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6772 üzenetére
Az van meg, plusz kozben megint elkezdte, hogy nem mukodik az otujjas pinch.
-
vans?
őstag
Sokat javultak az animaciok meg a gyorsasag 8.1.1. alatt, a stabilitast meg nem tudom.
-
vans?
őstag
8.1 ota jobb a tabla, nem akarom elkiabalni, de az otujjas bezaras sem buggolt meg azota (par ora).
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #6346 üzenetére
Raadasul mindezt ugy, hogy valami 94 megara irja az update meretet.
-
vans?
őstag
Mindig ennyire idegesito volt egy alverzio frissites is, hogy 2,2 GB hely kell neki OTA? Mert nem igy emlekszem...
-
vans?
őstag
iOS8 ota tizszer annyit hasznalom a home gombot.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Nalam is, plusz a gesztusos bezaras sem mukodik sokszor.
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #5887 üzenetére
Teged valamiert nagyon szeret a facebook app. Mit kell tennem, hogy engem is szeressen?
-
vans?
őstag
Annyi negativumot irtok, hogy fel nem rakom a 8-at... Pedig iPhoneon nincs vele problemam.
-
vans?
őstag
Megneztem kozben az App Store-os ertekeleseket, 1-2 csillagok, masnak is hasznalhatatlan. Azert orulok a ti sikereteknek.
-
vans?
őstag
Titeket is kidob a facebook app 3 percenkent? Nagyon idegesito. Ilyen tragya alkalmazast hogy engedhet meg maganak egy ekkora ceg, fel nem tudom fogni...
-
vans?
őstag
Nem ismer valaki rajzolgatasra alkalmas eszkozt (tollat) az iPadhez, ami nem draga, de megis hasznalhato azert? Nyilvan semmi komolyra nem akarnam hasznalni, csak leszedtem a Sketchbookot, es ahhoz jo lenne.
-
vans?
őstag
Szerintem meg bontatlan 16-os, en elvagyok a 16 gigan is. De persze ez felhasznalas-fuggo, ezerszer elo kerult mar minden topikban, van akinek a 8 gigas iPhone is eleg, van aki szerint meg 32-nel indul az elet. iPadnel is ez van, nekem a zene Spotify-rol megy, film streamelve, az appoknak meg eleg ennyi hely, ha nem autosjatekozol orrba-szajba.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #4374 üzenetére
Annyira azert nem egyedi, nekem is volt mar tobbszor (elsosorban iPhone-on).
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #4358 üzenetére
Szoktak rakni, olvastam mar tobb topikban tobbszor. En utalom, egyedul az iPhone elejen van egy vekony.
-
vans?
őstag
[link] vigyazat, uzemidos kep :-) vegig ment a kijelzo, kb. 45 % - os fenyerossegen, Safari, iBooks, gmail es Facebook. Nagyon rendben van.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #4022 üzenetére
Nekem mindegy miert irtad igy, csak ezt igy leirva latni nem volt mindennapi.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #4017 üzenetére
"futtya" na ez kemeny
-
vans?
őstag
Az utobbi egy hetben nagyon idegesit, kimondottan gyakran dob ki a Safaribol, a Facebook appbol illetve a Real Racing 3-at el sem tudja inditani mar... Akkor is, ha kilovom a hatterbol a programokat.
-
vans?
őstag
válasz
tonysoprano8 #3731 üzenetére
Tolem ne, engem nem erdekel, de az oldal szabalyzata tiltja.
-
vans?
őstag
válasz
tonysoprano8 #3726 üzenetére
Ket accountod van?
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #3525 üzenetére
Szerintem meg jobb lett, mint volt.
-
vans?
őstag
Nagyon rendben van ez a 7.1 ugy nez ki, mar az otujjas pinch miatt megerte.
-
vans?
őstag
Koszi, lehet hogy ezt a modszert fogom alkalmazni... Nem a szoveg tunt el, hanem az egesz dokumentum maga. Persze respring is volt kozben, de nem akkor, hanem kesobb. Egyszer csak nem tudtam rakattintani, aztan eltunt, azota sehol semmi. Nem letfontossagu volt, nyilvan azt nem itt irnam, de nagyon felhuztam magam rajta, nem ehhez szoktam az Applenel.
-
vans?
őstag
Alkalmatlan munkára ez a szar, egyszer próbálok meg Pagesben irni valamit, erre egyszer magátol eltűnik az egész a semmibe.
-
vans?
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3432 üzenetére
Nem iPhone-od van gondolom.
-
vans?
őstag
válasz
univerzita #3390 üzenetére
Koszi szepen, jol mukodik a free verzio is.
-
vans?
őstag
Van olyan program, amivel mondjuk egy .rar fajlt meg tudok nyitni, kicsomagolni, es adott esetben a tartalmat egy masik programmal megnezni?
-
vans?
őstag
En azt tapasztaltam, hogy kb. 85 % - ban ki tudja valtani, de a maradek 15 eleg sulyos szokott lenni. Fontos oldalak voltak pl., amit egyik iPad-es bongeszovel se tudtam megnyitni, mert igy lettek megirva. Illetve a GMail app szarul kezeli a csatolmanyokat, azt is laptopon toltom le a felhobe.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #3299 üzenetére
Vannak magyar konyvek is.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #3287 üzenetére
Eddig 2 honap alatt volt 2-3 respring es ennyi, de ehhez azert nem szoktam hozza...
-
vans?
őstag
Ma ugy kifagyott egy multitaskingnal, hogy csak a home+power tudta feltamasztani.
-
vans?
őstag
19 es fel oras akkuidot produkalt az Air, 2 nap 4 ora keszenlettel. Ebbol 1 orat nem volt aktiv a kijelzo.
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz
#99546112 #2662 üzenetére
udv, nekem ilyen van. muanyag hatulja is van, de nem gagyi, es konnyu leszedni az egeszet. tokeletes a tok amugy, lezarja-felnyitja a kijelzot, mindket allasban stabilan all. ja, es ugye 5 dolcsi a 15+ ezerhez kepest. A legolcsobb postaval van vagy 1 honap mire megjon, DHL-lel gyorsan, meg ugy is megeri szerintem (en mondjuk iPhone-ra is rendeltem par tokot - foleg mert a paromnak is az van).
-
vans?
őstag
Nagyon durva az akksi (foleg az iPhone-hoz kepest). 8 ora 40 perc hasznalat (jatekokkal!) utan 50%-on van.
-
vans?
őstag
válasz
Szabikaa20 #2415 üzenetére
Az nem lehet gond, a tablet azert van, hogy sosem legyen kikapcsolva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest