- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Skorpio.59 #7889 üzenetére
,,Elvileg " a rendszernek kellene eszt időnként csökkenteni. De néhányan úgy szokták ( ének nem próbáltam) hogy a iTunes stórból kijelölnek nagyobb filmet mint amennyit a szabad tárhely és a rendszer,,csinál " helyet.
-
univerzita
addikt
válasz
Skorpio.59 #7884 üzenetére
Igen,nekem. Én 11ről mentem. De mivel szerintem a 11es nem volt nagyon jó nekem jobbnak és talán ( ez lehet szubjektív érzés) kicsi gyorsabbnak. Csak a új aksi idő használat jelzéss nem jön be.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #7835 üzenetére
Kár. Mert ez a egy dolog ami számomra nagyon zavaró.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #7825 üzenetére
A feloldás nekem se tetszik. A aksi idő 15% fényerőn 19 óra használni idő.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #7814 üzenetére
Ma reggel felraktam a 10-est Air-re. Megvagyok elégedve, elég fürge vele a rendszer. Merem ajánlani, nem lesz lassab. Nagyon tetszik a alsó értesítési sáv.
-
univerzita
addikt
válasz
nagy@gmx.com #7800 üzenetére
Igen,ott van. De ha rámész a képre akkor kiteszi teljesen a képernyőre ( viszont akkor elveszik a kép széléről néhány százalék).
-
univerzita
addikt
válasz
RocknRoller #7763 üzenetére
Beállítások -Általános -Visszaalítás -Hálózati beállítások visszaálitása
-
univerzita
addikt
válasz
RocknRoller #7761 üzenetére
A Hálózati beállítások visszaálítása -t próbáltad?
-
-
univerzita
addikt
válasz
RocknRoller #7619 üzenetére
Nagyon jó a Air,én nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7606 üzenetére
Beállítások -Általános -Infó -Elérhető. De iTunes -on is megnézheted.Aszt hogy a appok mennyit foglalnak - Általános -Használat -Tárhej kezelése - itt látod hogy mennyit foglalnak a egyes appok.
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7594 üzenetére
Videókat természetesen hálózatról lejátszani egyszerű. A legfontosab hogy a számítógépen van NAS - on engedélyezni kell a hálozati megoszlást( itt akár több mappát megjelölsz vagy egyet amibe bemásolod a dolgokat amiket szeretnéd iPaden látni).Ha csak filmeket fogsz akarni nézni akkor a legtöbb média player képes rá. De ha szeretnél képeket,újságokat,vagy akár zenét,filmeket, dokumentumokat nézni vagy akár letölteni iPad -re ( akár wifin ) akkor javaslok egy file kezelőt. A legjobb a iFile ( ez fizetős do kiváló a kezelö felület ). De ugyan olyan jó a ingyenes Remote Media Manager ( ennek nem olyan látványos a grafika,de van benne média player( ac3 és dts ). Ha érdekelni fog teszek képet hogy működik.
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7574 üzenetére
Köszönöm,mert ha igen akkor aszt használnám.Nálam Safari -val 14 óra szok összejönni.
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7571 üzenetére
Operával hosszabb üzemidő jön össze mint Safarival?
-
univerzita
addikt
válasz
univerzita #7551 üzenetére
Arra megfelel a ingyenes AcePlayer. A ingyenes verzió 10 filmet kezel minden mappába. Ac3 támogatva.
-
univerzita
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #7167 üzenetére
Nempróbáltam, de létezik. Air Displey 2.
-
univerzita
addikt
Én is használom. Abból nagyon könyen ki tudod törülni.iTunes-ban a Aplikáciok majd megnitod a Dragont és jobboldalt lesz a Dokumentum mappa és ebben vannak a filmek. De sokkal könnyebb Syncios nevű aplikácioval. Felteszed gépre, megnyitod majd kiválasztod a My Device majd a Apps mappát. It megjelenik a appok amik iPaden vannak. Itt a Dragon-nál lesz három kék kocka. Ha megnitod a utolsót akkor megnyílik a Dragon belső szerkezete. Majd a Documentum részben lehet importálni, exportálni vagy törölni. Ez a App nagyon super, mindenképpen próbáld ki, nem fogsz csalódni. ( képeket és videókat nagyon könnyű vele gépre rakni)
-
univerzita
addikt
Akkor megpróbálom máshogy. Ne ragd rá a itunesra.App Store- ból szed le a Dragon Video Player Lite- tot. Ha megnitod Airen a Dragont akkor a bal aldalon a menüben otvan hogy Feltöltés Wi-Fi-n. Eszt bekapcsolod és átvál narancs színre és ad egy http- számot. Számítógép böngészőjébe beírod a egész http számot és megnitod. Így wi-fi -vél csatlakozva vagy és a gépen jobb oldalt lesz egy nagy + amivel kiválasztod a filmet amit akarsz.
-
univerzita
addikt
Ha csatlakozva van a Air a iTunes- al akkor megnitod a Aplikáciok bal oldalon. Előjönnek a aplikációk amik telepítve vannak a Airen. Legörgetsz legalúra és ott lesznek a mediaplayerek. Pl.ha megnitod a Dragon Video playert ( vagy másikat) akkor jobb oldalon lesz a Document rész és ide kel bemásolni a filmet ( alul van hogy Hozzáadni)
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
válasz
hibavissza #6903 üzenetére
IPad topikban erdoke forumtárs válasza (4042)
-
univerzita
addikt
Már 3napja nemtudok csatlakozni a App Store-hoz . Már csináltam Airen hálozati beálítás resetet. Viszont a iPhone4 tud csatlakozni. Mit javasoltok?
-
univerzita
addikt
A torrent klienset még 7.1 alatt lehetett telepíteni( nekem a iPhone4-esen rajtavan a iTransmission és müködik). A 8.1 már nem engedi.
-
univerzita
addikt
válasz
lajbi101 #6714 üzenetére
A wifis hdd-nek pont az a lényege hogy nemkell a tartalmat( zene, film, képek) a Air-re másolnod hanem streemeled a tartalmat. Nekem nincsen mert még van hely( 1 éve van meg de még van 4GB szabad hely). De több fórumtárs már használ, remélem írnak infót. Mivel írod hogy föleg filmet néznél( gondolom jó minöségben akkor mkv-ét fogsz használni). Továbra arra kel figyelni hogy a kinézett eszközhöz jó ha van a App Store-ban applikácio( a legtöbnek van). Nemtudom van már Airen médiaplayer? Helyesírásért elnézést.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #6697 üzenetére
Jól írta bok92. A készülék létrehoz saját wifi kapcsolatot amihez bizonyos távolságon belül (2-5 méter) akár 3-4 ëszköz csatlakozhat.
-
univerzita
addikt
válasz
Smidt Rebeka #6690 üzenetére
Ahogy bok92 írta wireless hdd vagy usb. A usb a SanDisktöl, a neve iXpad. Van 16-32-64GB és nagyon drága.
-
univerzita
addikt
válasz
l.sebestyen #6467 üzenetére
Én levenném a fényeröt 40% körül és ügy próbálnám hogy mennyit fog bírni.
-
univerzita
addikt
válasz
l.sebestyen #6465 üzenetére
Nálam nem romlott. Én tegnap töltöttem most mutat 76% -ot és a használati idö 4o 30p, készenléti 9 óra. Nálam mindig kijön a 10-14 óra használati idö. Igaz játékot nemhasználok. A fényeröt is kézzel szabályozom. Ha a 4 óra csak játékal jön össze akkor talán.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #6371 üzenetére
Nemtudok viszonítani mert én nem szoktam nézni ( de jó, mostmár fogom) Origo-t szoktam nézni. Azzal nemvolt semmi gond.
-
univerzita
addikt
Nálam a index nagyon jó.
-
univerzita
addikt
Úgy tünik beigazolódik a 2GB ram,a három mag még hab a tortán.Jövöre váltok,mivel kivették a 32-est muszáj lesz 64-est.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #6302 üzenetére
Én most töltöm.
-
-
univerzita
addikt
Nálatok is azt írja telepítés elött hogy 6.9GB szabad hely kell?
-
univerzita
addikt
1 Password ingyenes iOS-re!!! Talán csak ma.
-
univerzita
addikt
válasz
ZoliGamesHD #5353 üzenetére
Értem.Énsem hallottam hogy létezne megoldás.
-
univerzita
addikt
válasz
ZoliGamesHD #5347 üzenetére
Én nem vagyok tisztában a ,,képernyö felvevö" funkció alatt mit szeretnél?
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5259 üzenetére
Nekem elég a 1GB ram.Ez véget nem cserélnék. Ha cserélnék( majd valamikor)akkor a 12''-re.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #5255 üzenetére
Én viszont úgy gondolom hogy lesz Touch ID, 2GB ram,elölap egyben a kijelzövel és így vékonyabb lehet. Ha komolyan gondolják a miltitasking-et, az indokolhat 2GB ram. De van egy másik ok miért kellene valami komoly dolgot letenni a asztalra. Ipad eladások tavaly komolyan estek és ekkora világvezetö cég eszt nem hagyhat figyelem kívül. Szerintem ha nem lesz 2G ram akkor azért mert megkapja a jövöévi 12'' modell. Tudom sokan nem értetek egyet velen, ez a én véleményem. Helyesírásér elnézést.
-
univerzita
addikt
válasz
ZoliGamesHD #5228 üzenetére
Gratula a Air-hez.Nálam a elforgatás jól müködik.
-
univerzita
addikt
válasz
Luser2000 #5214 üzenetére
Értem.Viszont itt felmerül két ellentétes dolog. Apple boltba a reg.dátumot nézik de a edigital-nál a gari levelet és azon a dátumot? Én akkor reg.amikor vásároltam tehát a dolog nem érint. Viszont aki úgy vásárolta és csak pár hónapjára regisztrálta annak jobb reklamáció esetén Apple boltba vinni.
-
univerzita
addikt
válasz
HardRic #5210 üzenetére
Én pl.a edigitálnál kaptam rendes gari levelet dátummal és pecséttel vásarláskor.Jogosnak találom a Luser2000 fórum társunknak a felvetését mivan ha eltér a aktiválási idöpont a vásárlási idöpontal. Apple terméteszesen a reg.idöt veszi figelembe és én úgy gondolom a üzlet is.De lehet hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged