- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mister_X #3689 üzenetére
Néha azért jól jön ha van flash, sose tudni. Én nagy NFL rajongó vagyok, és van, hogy csak flash-es live streamet találok arra a meccsre ami érdekel. Ezért volt az elsők között a Puffin amit letöltöttem. A Mercury meg jobban kezeli a párhuzamosan megnyitott füleket mint a Safari és a Chrome, ez is jól jön néha...
Jatékokból nekem egy rakás pókeres app, a Temple Run, a Minion Rush, Zombie killer, CK Zombies, az összes Angry Birds, és pár flipper van meg.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3677 üzenetére
Azért írták a Puffint,mert az kezeli a flash-es tartalmakat is!A Safari,Mercury,Chrom az nem...
De ebböl is csak a pro használható az ingyenese rakás kaki,mert kiugralgatnak össze-viasza tablak hogy vasarold meg stb...
Én még ajánlanám a Documents by raddlet,Appzapp pro,Battery doctor,my scans pro vagy scannar pro,instaflash képméretezésre... -
Xero
nagyúr
válasz
Mister_X #3668 üzenetére
Biztos.
Én nem figyelek annyira az ilyesmire, és mégsem volt soha semmi baja se a szifonoknak, sem az iPadnek.Nyilván nem megyek neki kulcsokkal, de nem kell rá hímes tojásként vigyázni. Dobj rá egy smart covert vagy smart caset ha nagyon aggódsz, de fóliával ne rontsd el.
(#3673) Mister_X: Nem olyan régi listám.
Annyi változott, hogy a Calculator X-t, Calculator Pro for iPad-re cseréltem, valamint felkerült még a Clear. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mister_X #3673 üzenetére
Érdmes egy jó böngészőt feltenni, Puffin vagy Mercury, kell egy jó app ami kezeli a média fileokat pl NPlayer AVPlayer, vagy VLC, kellhet még a google maps, Evernote, Spotify, podcast, Feedly vagy Flipboard rss olvasónak, Camera+, Skype, Facebook, Messenger, Speedtest, Időkép vagy Yahoo időjárás app... Szerintem ezek az alapok amik kellenek, aztán szép lassan be lehet még lakni a többi appal ami menetközben felmerül mint igény.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3665 üzenetére
Tegnap nagyon durván leejtettem parkettára tokban volt de kinyitva és kepernyore esett csuszott is!Kiugrott a tokjából mintha földhög vágtam volna...Olyam 50-60cm röl esett...nem mertem felemelni elször!Kijelzön egy pici karcolas sincs,de még hajszalkarcolás se!
szóval nem kell annyira félteni,nyugodtan használhatod fólia nélkül is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest