- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mister_X #3689 üzenetére
Néha azért jól jön ha van flash, sose tudni. Én nagy NFL rajongó vagyok, és van, hogy csak flash-es live streamet találok arra a meccsre ami érdekel. Ezért volt az elsők között a Puffin amit letöltöttem. A Mercury meg jobban kezeli a párhuzamosan megnyitott füleket mint a Safari és a Chrome, ez is jól jön néha...
Jatékokból nekem egy rakás pókeres app, a Temple Run, a Minion Rush, Zombie killer, CK Zombies, az összes Angry Birds, és pár flipper van meg.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3677 üzenetére
Azért írták a Puffint,mert az kezeli a flash-es tartalmakat is!A Safari,Mercury,Chrom az nem...
De ebböl is csak a pro használható az ingyenese rakás kaki,mert kiugralgatnak össze-viasza tablak hogy vasarold meg stb...
Én még ajánlanám a Documents by raddlet,Appzapp pro,Battery doctor,my scans pro vagy scannar pro,instaflash képméretezésre... -
Xero
nagyúr
válasz
Mister_X #3668 üzenetére
Biztos.
Én nem figyelek annyira az ilyesmire, és mégsem volt soha semmi baja se a szifonoknak, sem az iPadnek.Nyilván nem megyek neki kulcsokkal, de nem kell rá hímes tojásként vigyázni. Dobj rá egy smart covert vagy smart caset ha nagyon aggódsz, de fóliával ne rontsd el.
(#3673) Mister_X: Nem olyan régi listám.
Annyi változott, hogy a Calculator X-t, Calculator Pro for iPad-re cseréltem, valamint felkerült még a Clear. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Mister_X #3673 üzenetére
Érdmes egy jó böngészőt feltenni, Puffin vagy Mercury, kell egy jó app ami kezeli a média fileokat pl NPlayer AVPlayer, vagy VLC, kellhet még a google maps, Evernote, Spotify, podcast, Feedly vagy Flipboard rss olvasónak, Camera+, Skype, Facebook, Messenger, Speedtest, Időkép vagy Yahoo időjárás app... Szerintem ezek az alapok amik kellenek, aztán szép lassan be lehet még lakni a többi appal ami menetközben felmerül mint igény.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Mister_X #3665 üzenetére
Tegnap nagyon durván leejtettem parkettára tokban volt de kinyitva és kepernyore esett csuszott is!Kiugrott a tokjából mintha földhög vágtam volna...Olyam 50-60cm röl esett...nem mertem felemelni elször!Kijelzön egy pici karcolas sincs,de még hajszalkarcolás se!
szóval nem kell annyira félteni,nyugodtan használhatod fólia nélkül is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest