- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
Pedig a leírás szerint javítottak
Csökkenti a szoftverfrissítéshez szükséges tárhelyet
Kijavít egy problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy beírják Apple ID-jelszavukat az Üzenetekben és a FaceTime-ban
Kijavít egy problémát, amely miatt a Spotlight nem jelenítette meg az alkalmazástalálatokat
Kijavít egy olyan problémát, amely megakadályozta a multitasking kézmozdulatok működését iPaden
Új konfigurációs lehetőségeket ad hozzá az oktatási standardizált teszteléshez -
-
vadászcsiga
félisten
Most ingyenes az amazon appstore-ban: Mirroring360 - AirPlay Receiver
-
Gadgetfan_
senior tag
(Szerk.) joestone(#7058)-nak szól a hsz, rosszul céloztam
Ha nem akarod a home gombot használni, akkor
Visszalépés: egy ujjal balról jobbra húzod a szélétől...
Előző appra, oldalra visszalépés: négy ujjal jobbról balra húzod a kijelzőn...
Alkalmazás bezárása, kilépés: négy ujjal összecsippented a kijelzőt... -
joestone
addikt
Köszönöm , a home gomb már tiszta. Ez a négyujjas megoldás kicsit macerás , de ha nincs más marad ez.
A gmail esetében nekem szinte egyszerre érkezik meg mindkét droidos telefonra és az ipadre nincs is bajom vele. A céges imap esetében sok a negyedóra, korábbi ios verziókban úgy rémlik , mintha lett volna rövidebb is. Az ipaden csak ezt találtam , ezt szeretném 5 percre csökkenteni.
-
Tegnap elültetettétek / magam elültettem a fülemben a bogarat, rendelek egy Air 2-t. Remélem nem bánom meg.
Aki fogta már a kezében, milyen a minőségi összhatása a sima Air-hez viszonyítva? (nincs időm most elmenni megnézni, és most tudok jó áron rendelni)
Szerk, a recsegő hangszóróról már olvastam itt, il. Az erős nyomásra elszíneződő kepernyorol is.
-
Közben megnyitottam 1-2 appot, nagyot is. 7-ből 6-ot nem töltött újra.
Az oldal renderelési (?) hiba megmaradt, ha gyorsan gördítek pl. PH-n, akkor szürke lesz, picit mozgatom, utána ok.
A google.hu oldal amikor írok valamit a keresőmezőbe, akkor nem ugrál.
@Noá: Könnyen lehet. Még nem néztem élőben Air2-t.
Szerk: már csak 7-ből 5 nem tölt újra. Teringettét...
@Spawn21: még azt sem próbáltam. A 2GB izgalmasabb.
bár... most cseréltem telefont: eddig 1 GB, az új 2 GB és nem érzem, hogy "szmúszabb" lenne, a régi is igen jó volt -
Chereiose
addikt
Nyáron láttam, sok ember árult bontatlanul 110 körül, de most meg mindenki Air 2-őt árul, az Air meg ritka lett, szóval lehet kénytelen leszek boltban venni picit drágábban.
Ha találok a kövi 2-3 hétben itt valamit jó áron, akkor nem tétlenkedek, ha nem akkor marad az MMÉrdekes, Edigital visszaemelte az árat 130-ra
-
Süvi
őstag
Mi az Ipad, a transzkódolás, a plex és hogy sokáig jó legyen egy play! modellt vettünk (214play).
De a Syno-ban az a jó, hogy mindegyik készülékére ugyan azt csomagot adja (plex, transzkódolás kivétel), tehát már az olcsóbb 213j, 115j, 214se készülék is rendkívül felhasználóbarát. (Korábban WDMycloud volt, de azt messze meghaladja stabilitás, tudás stb. tekintetében, az kb az 1/10-ét tudja.Nagyon szívesen elküldöm privátban annak a fórumtársnak az elérhetőségét, aki elég jó áron hozta kb. -10%, regisztrációs kártyával, garanciával, stb.
-
malisonX
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
istvan170
aktív tag
Az értéktartásról még nem lehet sokat tudni, mert ebben a szegmensben nemrég kezdtek csak zúzni az Androidos gyártók. Most azért majd jön pár érdekes prémium cucc. Közben pedig itt az Air2 is. Újabb lépcső, amit meg kell/lehet ugrani. A Sony Z2 egy hétvégén most 99.000 volt az ajándék dokkolóval, 2 év hivatalos magyar garival. Az Apple árképzése generálja a magas használt piaci árát is. Úgyhogy ez szerintem Apple privilégium marad. Viszont a fogyasztó nem jár jobban, mert hiába eladható jól a terméke használtan, mikor újonnan is túlárazottan jutott hozzá. Ez persze csak az én véleményem.
-
Utánanéztem, a helyes kifejezés Apple SIM.
Ez az oldal eddig minden kérdésemre helyes választ adott, most ezt írja:
"In the US, this single device is designed to run on the AT&T, Sprint, T-Mobile, and Verizon networks and even ships with an "Apple SIM" that is designed to allow one to switch between AT&T, Sprint, and T-Mobile at will (but AT&T locks the Apple SIM upon activation with the carrier, defeating its purpose entirely, and Verizon does not participate in the Apple SIM altogether)."Ebből azt a következeztetést vonom le, hogy az Apple SIM-et egy normál nano-SIM foglalatba teszik be, tehát nem csak szoftveresen van jelen, máskülönben a Verizon hálózaton nem működne.
Szerk: @Süvi: Írtam érdeklődő emailt a Cellular árára, ha van válasz, megírom.
-
Süvi
őstag
Szia!
Hátha tudok segíteni.
A páromnak saját Id-vel van ipadja, nem volt beállítva neki kártya és nekem sem.
Kijött a 8, frissítettünk és családi megosztásban egymáshoz kapcsolódtunk.Ezt követően szükségem volt egy fizetős appra, ezért megadtam a kártyaszámom.
Megvettem az appot és a párom is le tudta tölteni ingyen. Szerintem egy nálatok is hasonlóan működhetne.
( ha lesz a szüleimnek készülék nekik is így szeretném megoldani)Más
Meg tudnád kérdezni, hogy Air2 64+cell mennyibe kerülne?Más
Ti hogy tudjátok, fog működni Magyarországon az USÁ-ból behozott wifi+cell készülék, magyar SIM kártyával?
(Az új SIM megoldás miatt kérdezném.)
Köszönöm -
malisonX
aktív tag
Köszi az infót. Nekem nem kell számla, ha a gariztatás enélkül is intézhető. Remélem azért nem kerül ilyenre sor. Ilyesmi átalakítót kaptam, de nem egy életbiztosítás, simán kicsúszik belőle az UK-s csatlakozó.Ráadásul általában rohadt nagyot szikrázik mikor bedugom a konnektorba... (Én kifejezetten kértem hogy magyar adaptert adjon hozzá, mert 3 hónapja mondtad, hogy ezzel viccelődik
)
Rendeltem is gyorsan egy ilyet Érdekes volt amúgy, hogy dobozból kivéve nem lehetett bekapcsolni a gépet, csutkára le volt merülve. Töltőre dugás után negyed órával szerencsére beindult. Érdekes, mert az eddigi akkumultátoros cuccaimban volt azért annyi kraft hogy be lehetett kapcsolni. Ez a dolog Apple-nél általános? 7.1.2-es rendszerrel érkezett egyébként. -
Nekem más a véleményem a csajrol. Anno 2 éve jól megkajaltatott. 2 db nexus 4- et vásároltam tőle majd kaptam egy mezei számlát es azt mondta ez a garancia ezzel lehet mindent intezni le van beszélve az LG- vel. Természetesen nem igy volt. Felhívtam őket es totál más volt a történet. Elég sokat kinlodtam vele míg visszakaptam a pénzemet. Egy Apple termek eseteben igaz ez mind1, mert a garihoz nem kell papír,de érdemes vigyázni vele. Nálam a szállítási idő is + 2 hét volt mint amit ígért.
-
antibes2000
tag
szia,
megkérdezhetem, hogy hol rendelted az Airt, melyik eladó tekinthető megbízhatónak?
Én is tervezem a rendelést, de eddig nem mertem belevágni, félek, hogy árvernek.
Ez LTE nélkül Air, ugye?
A garanciát hogyan tudod érvényesíteni, itthoni apple store-ba is be tudod vinni javítani, ha esetleg szükséges?
Áfat kellett rá fizetni, ha igen, azzal együtt kb mennyiből jött ki a vétel?
A válaszodat előre is köszönöm
Antibes -
malisonX
aktív tag
Az igen, én augusztus 13-án rendeltem tőle és tegnap jött meg. Szerencsésnek mondhatod magad
Még egyelőre nem voltam otthon, hogy kicsomagoljam a gépet, de 90k-t remélem megért
Milyen tokot rendeltél rá és honnan?
Nekem valami olyan kéne ami az elejét és a hátát is védi. Gyári kinézetű kínai smart case és a Labato tok között vacillálok jelenleg. Mindenképp olyat szeretnék, ami tudja a smart wake up&sleep funkciót. Esetleg egyéb javaslat? -
Frissítettem, eddig csak a Safarit próbáltam:
- index.hu nálam nem esik szét, eddig se esett;
- talán valamivel gyorsabb;
- amikor ide gépelek, akkor tovabbra is laggol egy keveset;
- összességében nem látok jelentős változást.Megint kért 2,2 GB szabad helyet a 97 MB-os frissítésnek.
-
Süvi
őstag
Nemrég a netet böngészve találtam ezt a boltot, ahol szerintem ugyan azt a kínait adják, kicsit drágabban.
-
Süvi
őstag
Szia!
Kb. 2 hónapja használom megelégedéssel a korábban is belinkelt, jó minőségű kínai tokot.
Azóta rendeltem 3 db-ot a baráti kör mini készülékére és azok is jók.
Szerintem fogja bírni egy darabig, magamnak még biztosan rendelek majd.
(Előbb-utóbb én is rendelem majd a szülőknek az Airt
)
(Volt egy, aminek a sarka nem volt szép, de arra kaptam visszatérítést és el is adtam)
-
Chereiose
addikt
-
Chereiose
addikt
-
erdoke
titán
Azonos típusonként belül is totál összehasonlíthatatlanok az üzemidők, fölösleges ezen agyalni. Ami neked hétköznapi felhasználás, nekem talán hétvégi, stb.
Amikor nagyon kell, működik a telefonról osztás is, de a hotspotos sokkal jobban bejött. Ahogy korábban írtam, a megosztás beállítás oldalra kell visszalépni, hogy újra aktiválódjon. Egyébként nem értem, miért szakad meg, ezt most úgy küldöm, hogy az iPhone-ra csatlakoztam, és a telefont elküldtem aludni. Lássuk.
Szerk: Érdekes, nálam működik. Most állatok az iPadet is, és megnézem.
Szerk2: Ennyi idő alatt nem szakadt meg.
Szóval az lesz a helyzet, hogy X idő után lelép az iPad, a telefon pedig abbahagyja az osztást. Ilyenkor elég mindkét eszközt feloldani, es automatikusan kapcsolódnak. Ez akkora gáz? -
HardRic
addikt
Nekem is el van színeződve, ez az egyik. Akkor jóság.
Kéne néznem valami állandó tokot. Vagy itt vagy az általános iPad topicban mondtátok hogy a Corvinban a bőrdíszmű boltban vannak jó tokok. Na én voltam bent, igaz csak körbeszaladtam, de csak táskák meg pénztárcák voltak. Hova vannak kitéve iPadhez a dolgok?
-
malisonX
aktív tag
Köszi szépen.
Sajnos nem tudom elszámolni, de így is jó vétel volt.
A termék adatlapján az van hogy 15 munkanap a posta, és 10-30 munkanap a vám. Nincs is ezzel semmi gond, tudtam mit vállalok. Viszont az már nem annyira tetszik hogy amíg csak érdeklődtem addig max. 5 perc alatt válaszolgatott az eladó. Miután leütöttem még volt 2 kérdésem, erre tegnap óta nem sikerült válaszolniaTe remélem tudsz nekem infót adni.
Kaptál követési számot a külföldről jövő csomaghoz? Belföldön belül MPL futár hozta neked házhoz? Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest