Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7480 üzenetére
Ok
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7478 üzenetére
Másfél éves, szóval magamra maradtam. Hol és ki javít ilyeneket?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7476 üzenetére
Ideges vagyok már miatta, biztos azért.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7474 üzenetére
Gombostűvel próbáltam, de nem akartam nagyon megkarcolni. Lepattan a gomb egyébként?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #7472 üzenetére
Megpróbálom
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Az iPad-en a hangerő szabályzó gombok közül a lenti beragadt. Ha erősen nyomom észleli, de nem pattan úgy mint a másik. Ezzel tudok valamit kezdeni, vagy irány a szerviz?
-
Mela Kehes
addikt
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3185 üzenetére
Semmit. Mondjuk én a fóliát használók táborát erősítem. Minden iPhone-om és iPad-em fóliás volt. Semmi változást nem észlelek, pedig az i5-ön 750 Ft-os fólia van.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nem tudom milyen fóliát vettél, az enyém 1000 Ft volt és két perc alatt feltettem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Gadgetfan_ #2950 üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
Az akku merülés figyelmeztetést állítani kell, vagy automatikus? Tegnap 30 %-on kezdtem a San Andreast és 10 %-on fejeztem be. Jelezni nem jelzett!!
-
Mela Kehes
addikt
Végül is Lightning-VGA adaptert vettem, mert a suliban csak egy projektoron van hdmi kimenet. Az iPad 2-höz vettem egy Composite AV Cable-t és azzal csak néhány programot tudtam átvinni TV-re.
Lehet hogy ezt csak én nem tudtam, de ezzel mindent kitesz a projektorra. És ami a poén, hogy még az iPhone képét is. Ha ezt mindenki tudta, akkor bocs. Nekem új volt és most nagyon örülök. -
Mela Kehes
addikt
válasz
jfehervari1 #1797 üzenetére
Itt?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1752 üzenetére
Fel lehet tenni a Smart Covert egyedül is. Ha nincs rajta a hátlap, ugyanúgy működik mint az eredeti. Én csak azt mondtam, hogy ha a hátlap rajta van, akkor nem lehet a SC-t le-föl rakosgatni. Vagy hátlap+SC vagy simán SC.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1742 üzenetére
Megvan. Nem mondom, hogy maximálisan elégedett vagyok. (Az árról ne is beszéljünk.)
A fólia, a két szütyő meg a ceruza elmegy. A Smart Cover utánzat is elég jónak tűnik. Prímán ki tudom vele támasztani az iPad-et, de az hogy csak 3 részből áll kicsit instabillá teszi. Mondjuk lehet hogy csak ezt gondolom. Nem dőlt fel benne, pedig lökdöstem is, de a régi fajta biztosabbnak tűnt. Persze lehet, hogy a gyári jobb. Az ipad 2-eshez volt erdereti SC, külsőleg teljesen hajaz a gyárira. Ja és persze nyitja-zárja az iPad-et!
A hátlap kemény műanyag, én mondjuk szilikonnak jobban örültem volna. Nem vastagítja az iPad-et jól kézreáll, teljesen megfelelő.
DE!
A Smart Covert nem lehet csak úgy le-föl rakosgatni. Az alábbi képen bal oldalon látható egy csatorna. Ebben helyezkedik el a SC mágneses része. Nem igazán értem miért, mert a mágnes megfogja, nem esik le. Tehát csak úgy lehet használni, ha a hátlappal együtt felteszem a SC-t és úgy használom. Nekem speciel így nem jó, mert nekem csak arra kell, hogy itthon rátegyem, munkahelyen leveszem, ha jövök haza ismét ráteszem, aztán le.
Gondoltam, hogy levágom a csatornát róla szikével és minden gondom megoldódik, de most vagdossak szét egy drága cuccot?
A lényeg, hogy azt a kétezer valahányszázat simán megéri. -
Mela Kehes
addikt
Ezzel tudom kirakni a képet projektorra?
-
Mela Kehes
addikt
Ehhez is van már olyan kábel, amivel projektorral tudom összekötni? Ha igen mi a pontos neve?
-
Mela Kehes
addikt
Nekem ez az almás logo dolog a Clumsy Ninja-nál volt. Megnyitottam, belépett, majd kidobott és alma.
-
Mela Kehes
addikt
Tudom, de csak ritkán rendelek tokokat és általában mindig jó ha gyorsan ideér. Persze van az az ár, ami miatt várhatnék. Lehet, hogy egyszerűen lusta vagyok hozzá, bár ez hogy a 10 ropis megvan 3 alatt kicsit felzaklatott.
Mindegy. Viszont ha legközelebb találok valamit, tudom hogy kivel fogjak össze. -
Mela Kehes
addikt
válasz
GeneraL_XTX #1601 üzenetére
Aki nem tud e-bay-en rendelni, annak fizetni kell.
-
Mela Kehes
addikt
Miért kell a wifi-hez a helymeghatározás? Egyformák a beállítások az iPad2-vel itt mégis rengetegszer látom, hogy megy. Ráadásul kikapcsolni sem tudom a rendszerszolgáltatásoknál, mert visszaugrik.
-
Mela Kehes
addikt
Megérkezett. (Air 32 GB, silver)
A poén az, hogy anyósomhoz érkezett (oda szoktam mindent rendelni, mert én egész nap nem vagyok itthon) már tegnap este. Szólt is este hatkor, hogy megjött a csomag. Én meg azt hittem, hogy a vaterán rendelt tok érkezett meg, mert az iPad-et szerdára vártam. Még akkor sem esett le, amikor a csomagot reggel a kezembe adta. Néztem is milyen nehéz, pedig csak egy tok van benne. Kocsiban mondom lányomnak, hogy bontsa ki mire beérünk a sulihoz, mégiscsak kíváncsi vagyok a tokra. Erre előre adja és akkor esett le az állam. Legalább emlékezetes marad.Ma viszon már tényleg a tokokat várom.
-
Mela Kehes
addikt
Nem értem ezt a safari őrületet. Nem lehet elintézni azzal, hogy mondjuk a Mercury Browsert használjuk?
-
Mela Kehes
addikt
Az apple store-ból rendeltem, apple id-vel. Akkor majd ezt automatikusan levonják, vagy ilyenkor mi van?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground #1126 üzenetére
Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy mit szól hozzá majd az új tulaj ha eladom.
-
Mela Kehes
addikt
No én is megrendeltem egy 32-est. nov. 26-tól lehet izgulnom.
-
Mela Kehes
addikt
Ez mennyire hihető? Úgy értem ezek a típusú tokok nem szokták feléleszteni kinyitáskor az iPad-et.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Stanley-B. #807 üzenetére
Hát igen. Retinás minim gondolkoztam még, mert az 30 ropival olcsóbb. Na most úgy vagyok vele, hogy veszek airt, de akkor már a védelemre kevesebb pénzt szánok. Minire több (olcsóbb) lehetőségek is vannak. Feltéve, hogy a régi mini és a retinás méretben egyforma.
-
Mela Kehes
addikt
Milyen hátlapot vagy tokot használtok hozzá? Gondolom a régi smart cover nem jó hozzá, fóliát pedig még csak előre találtam. Mindenképp szeretnék valamilyen megoldást arra, hogy a hátlap ne karcolódjon. Vigyáztam az iPad 2-re is, szilikon hátlapot azért tettem rá.
-
Mela Kehes
addikt
Az iPad 2-höz használt Camera Connection Kit átalakítóval müködne ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest