- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
Az jól hangzik
Ezek szerint jobban jártam volna ha inkább egy laptop vagy notebookra ruházok be
bár sejtettem hogy ez a veszély fent áll de ha már torrent oldalt kezel és tudok le és feltölteni akkor már jó vagyok igazából csak a filmek miatt érdekel a dolog hogy kvázi tudjak rajta filmet nézni (ne csak neten) hanem letöltve is legyen..
köszi a válaszodat
a kingston cucc egész hasznos az "apple tv-ért" nem fizetnék egy forintot se de az előző kis szerkezet valóban nagyon hasznosnak és praktikusnak tűnik (bár internet nélkül csak egy kis doboz)
-
vadászcsiga
félisten
Normál nézetben, és a jelszóemlékeztetőnél.
Ez teljesen változó hol fagy le, nem lehet reprodukálni. Néha ha olyan kedve van tabostól, hsz-estől lefagy. Semmire nem reagál csak a home gombra. Természetesen mire magához tér az összes oldalt ujratölti. Nem elég hogy nem tartja memoriaban a tabokat, de még van ez a lefagyás is teljesen váratlan helyzetekben. Safari olyan most mint az orosz rulett. -
BrandonXXV
aktív tag
Nálam teljesen random jön elő a dolog. Mikor feltettem az új rendszert, semmi ilyen nem tűnt fel. Aztán használat közben többször is, először azt hittem elromlott a gépezet... Most jelen pillanatban tökéletesen működik, tegnap,este viszont egyátalán nem akarta az igazat. Teljesen felhúztam magam rajta, már a kijelzőt püföltem, hogy műkodj, műkodj... 😃
Ez már már olyan érzés volt, mint mikor androidos tabletet használtam rövid ideig. Na azt 5 perc után össze tudtam volna törni! -
erdoke
titán
Merülésre már írtam egy másik topikban, hogy van egy rakás új funkció, amik alapból bekapcsolva települnek. Végig kell menni a helymeghatározás, értesítés, Continuity, stb. beállításokon, és csak ott engedélyezni, ahol többet ér az extra, mint az esetleges gyorsabb merülés.
Ami az OS fejlesztést illeti, mindig párhuzamosan dolgoznak a végleges és a következő verziókon, tehát amikor kiadták a GM-et, már folyt a meló a 8.0.1-en és a 8.1-en is! Ez minden komolyabb OS vagy program fejlesztésekor így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest