- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
igazad van, pontosítok: kinyitva ne takarja az elejét. Tehát ne legyen a képernyő körül 1 centis műbőr keret.
szerk: ez egész jónak tűnik, "Muvit Easy Cover".
@Vasinger: újat szeretnék, a szüleimnek lesz, de feltétlenül megnézem a HA-n a hirdetésed!
-
atees
őstag
-
Köszönöm, egyből újraindítottam, most a Home+Power is megcsináltam.
(zárójelesen jegyzem meg, hogy 5 hónapja Android 4.4.2 {KitKat} telefont használok, azt néha a Google location service ébresztgette, de olyan nem fordult elő, hogy órákon - egész éjszaka - keresztül ébren legyen)
-
oba
addikt
van asztali gépem ha olyasmit akarok csinálni amire az iPad alkalmatlan... ha meg lehet oldani, hogy azt a heti 3-4 párszáz megás sorozat részt le tudjam tölteni ipaden akkor nem értem miért kéne görcsösen ragaszkodnom a pchez
de amúgy gondolkodom egy torrent klienssel ellátott router és wifis hdd beszerzésén... és streamelni ipadre a tartalmat... így is ki tudom iktatni a pct
-
erdoke
titán
Nem véletlenül erőlteti az összes okostelefon gyártó az 5-6" tepsiket. A SoC ugyanaz benne, a kijelzőhöz képest pedig jóval nagyobb akksit tudnak belepakolni úgy, hogy a gyártási költség nem száll el.
Az már másodlagos, hogy sok esetben, amikor csak egy kéz van szabadon, a készülék alig használható, a marketing eladja a sok péklapátot.
Én sokkal nagyobb kijelzős iPhone-t is csak akkor veszek majd, ha megoldják a felületen az egykezes használatot. -
GeneraL_XTX
veterán
Nem mind1 az neked, hogy mit mókolnak az áfával?
Engem nem hat meg, hogy az állam bácsi kevesebbet lát esetleg belőle, és így legalább én is jól járok,nem is kicsit. A lényeg, hogy bontatlan a cuccos, gariját meg neten le lehet csekkolni, nagyon utánuk néztem, eddig mindenkinek rendben volt, aki ott vette.
Gondolj bele, plusz 5 ezresért már 32GB-os verziót tudnál venni 16 helyett.....
-
Ed Parker
nagyúr
-
sea
tag
Sajnos az 1 gb RAM itt is ugyanannyira kevés, mint a droidnál az 1 gb. A RAM mennyiségén már évek óta nem fejlesztett az Apple. A weboldalak pedig azért komolyodnak az évek során. Nagyon tetszene az Air, de ha kiderül, hogy a crasheknet nem szoftveres hiba okozza, én küldöm vissza (vagy eladom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest