- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
Régóta fórumozunk egyutt, nem kifejezetten erre a témára írtam. Ismerem a "hozzáállásod" és ezt most nem negatív értelemben értem. Vannak hibák, ahogy nőtt a paletta Apple mobil eszközök terén annál több és ezeket néhányan akik több platformon is otthon vagyunk kritikaként fel is hozzuk.
-
legiaap
félisten
Na ilyet sem hallottam még, hogy romlik az agy hatékonysága. Ezt amúgy ugye te sem gondolod komolyan. Egyszerre több dologra figyelni, koncetrálni jobban dolgoztatja, tornáztatja. De amit írtam csak egy pl. volt az osztott képernyőre. Ezer más dolgot lehet meg megosztani így.
Gadgetfan_: Mind a két rendszernek meg vannak az előnyei, hátrányai. Én WP-ről jöttem iPhone-ra meg iPad-re, tudom mi az a kevés app, de azóta már voltozott a helyzet. Figyelem azt az oldalt is. Nem akarlak én sem meg győzni, de nem minden az app. Az osztott képernyő meg nem hiszem, hogy jönni fog, de ha jön is akkor Air 2 lesz a minimum követelmény. Kell neki az erő.
-
vadászcsiga
félisten
Tudom csak nyaggatom a rendszert
Egyáltalán miert jön elő akkor ha nem gepelek, csak olvasgatok egy weboldalt? Mindegy ez van ezt kell megszoknunk csak az bosszant évek óta hogy ha valami egyszer már jó volt miért kell elb.szni? IOS 6-ra számomra tökéletesre csiszolták a safarit, igaz nem volt full screen, de szinte már csak az hiányzott.
-
Süvi
őstag
Eddig még csak 1 fizetős alkalmazásom van, ebben az esetben a feleségem ipadján, az ő ID-jével mentem be a store-ba és jelezte, hogy már megvásárolta valaki a családból, ezért ingyenes volt neki is.
Amíg nem voltunk összekapcsolva az Appstore-ban neki is külön fel voltak sorolva a jelenlegi és korábban telepített vásárlások, és nekem is külön (az eltérő Id-k miatt).
Azt azonban még nem néztem meg, hogy a családi megosztás után mennyire "keveredtek ezek össze".Ha jól értem:
- Ha valaki az USÁ-ból szeretne venni AIR2-t, akkor nem érdemes +Cellular modellt választani, mert SIM kártyát úgysem fog tudni bele tenni, (max. a GPS miatt, de 40.000 Ft-ért GPS-t venni ?)
dani3l
Több helyen olvastam, hogy sérülékeny, ezért a hátulját is védem, 2 megoldásom is van:
-szilikon tok a hátuljára+ cover
-caseA case jobb, stabilabb.
-
dani3l
őstag
"The new Apple sim in the iPad Air 2 means users in the US or UK do not need to get a sim card from a mobile phone providers, but can sign up directly for services from the device - and use the same sim in different countries with different providers."
Amennyire en tudom, mindegyikben sim foglalat, csak adott esetben kapsz hozza egy Apple-simet.
A soft-sim elnevezes meg eleg felrevezetö, mert bar az a cel, egyelöre azert meg nem annyira soft..USA-ban es UK-ban sem tamogatja mindegyik szolgaltato egyelöre, Apple pedig nem szokott különbözö verioju eszközöket különbözö piacokra gyartani, nem veletlen tamogatja a socuk kb az összes letezö frekvenciat..
De most latom, ez az Air topik, azt hittem, valamelyik hir..
Akkor ha mar itt vagyok, ne csak offoljak:
Akinek esetleg van tapasztalata SmartCoverrel es SmartCassel is, melyiket erdemesebb venni? Tudom egyeni igenyektöl függ, igazabol nekem eleg lenne a Cover, de nem tudom, mennyire serülekeny az iPad tok nelkül, illetve a Covernel sokan emlitik negativumnak, hogy nem lehet normalisan megallitani vele, mert kis piszkalastol összeborul..
A kerdes, erdemesebb egy tokot ratenni inkabb, vagy eleg egy cover is, ha abbol indulunk ki, hogy vigyaz ra az ember? -
legiaap
félisten
Nem szeretek jegyzetelős appot azért megnyitni, hogy ott írjam meg azt ide másoljam be. Csomószor volt, hogy írtam egy hosszú hszt itt valamiről, de az infót másik lapról szedtem szóval közben ide-oda váltottam a lapok közt, közben egy harmadik oldal is meg volt nyitva, mert azt akartam linkesíteni itt. Mire kimásoltam volna a címet már eltűnt az egész amit írtam.
De ha az Air 2 nem csinája akkor váltani fogok azt problem solved lesz. -
vadászcsiga
félisten
Ezt még nem figyeltem meg de nem kételkedem. Az viszont feltűnik hogy általában erősen győzködöd magad miért kell neked a legújabb iKeszulek
Más. Majdnem beírtam hogy kidobom az airt a p.csában mert egy hosszú linkekkel telitüzdelt privát hsz közben megint lefagyott de rájöttem hogy csak itt PH-n csinálja. Régebben is voltak gondok, valamelyik főverzióban ha megnyitottuk a mobilarena.hu-t kidobott a springboardra. iPhone topikban én jöttem rá a bonyolult megoldásra, a prohardver.hu alól kell fórumozni
-
tomi5244
őstag
Ennél vékonyabb, könnyebb már nem hiszem, hogy lesz, a touch ID vonzó de engem a 2 giga RAM győzött meg. 2-3 évig tuti ki fog szolgálni. Remélem annyira nem vészes az aksi, mert ahogy olvastam kissé elmarad a tavalyi Airtől.
A plusz 15 ezer drágulás érzékenyen érint, főleg, hogy új smart cover is kell.
-
vadászcsiga
félisten
Így van en is azért is írtam a figyelmeztető hsz-t hogy mindenki vonja le a következtetést. Aki fogékony rá érti miről beszélek, akit meg nem érint ugorja át. Pont.
Nem ide tartozik de háromszor fogtam neki ennek a hsz-nek Safariban mire sikerült elküldeni. 2x fagyott le közben. Nesze neked gyorsaság meg mobilitás. Ezzel a problémával vajon lehet gariztatni? Komolyan kredezem.
-
plus44
veterán
Nyomtam egy restore-t, semmi változás. Lehet valami valamivel összegabalyodik és ezért ennyire szélsőséges, mert bár tény, hogy egy szoftver, de eltérő hibák lehetnek, de ez azért már mégiscsak túlzás, hogy van, akinek úgy ahogy (kopp-kopp-kopp) jó, míg másnak tényleg kuka. Hétfőn beadom a T-hez, hátha cserélik. Majd hozom a fejleményeket.
ui: nyilván nem a szoftveres hibk miatt megy a T-hez.
-
-
vadászcsiga
félisten
Az. Nekem az. Havonta egyszer használom ezt a megoldást, mindegy hogy hol. Este elcsendesedik a ház, leülök a fotelbe, tv megy es elkezdek netezni iPaden. Konnektor csak 5m-re, oda van bedugva asszony iPhone-ja (ő sosem használja el a kvótáját). Tv-ben valami érdekes, 5 percre elalszik az ipad, utána mehetek a telefonhoz ebresztgetni, vagy a másik kőkorszaki módszer ha folyamatosan ébren tartom az iPadet.
-
Én sz@rrágásból / sportból wifi only iPadot vettem, de ellentétben Veled Andriodos telefont használok, ami normál hétköznapi felhasználás mellett minimum 2, de inkább 3 24 órás napot bír ki folyamatos adatkapcsolattal. Nyaraláskor akár 5 napot, ha nem netezek rajta.
A hétvégeket általában a Balatonon töltöm, ahol nincs internet előfizetésünk, de nem szeretek 4,5"-on netezni, így megosztom a telefon adatkapcsolatát es az iPadot használom. A hétvégi 2-3 óra netmegosztást simán bírja a telefonom, ha meg hosszabb időt töltök (helytelenül) netezéssel a hétvégén, akkor bedugom a telefont a konnektorba.
Szerk: 5 nap Androiddal
(ez az akku töltöttség grafikonja, a végén még 23% volt benne)
-
HardRic
addikt
Már megint tökmindegy, hogy neked mi, hogy jó. Istenem te vagy az az ember, aki amellett is tudna érvelni, hogy a copy/paste baromság, mert nem használtad winmo óta. Oké te nem. Milliók igen.
Mások az igények, sokaknak kell telefonos megosztás, csinálják meg jól.
Hogy vadászcsigát idézzem: Nem lesz tőle nehezebb a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest