- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
http://mobilarena.hu/teszt/asus_transformer_pad_tf701t_negyedik_tipusu_talalk/billentyuzetes_dokkolo_uzemido.html
Az előző generációs eszközökhöz hasonlóan tesztalanyunk dokkolójába is beépítettek egy lítium-polimer akkumulátort, mely esetünkben 16 Wh teljesítményű, a csatlakoztatása 4 órával dobja meg a használati időt, illetve természetesen magát a táblagépet is tudja tölteni. Maga a táblagép egy 31 Wh teljesítményű, szintén lítium-polimer technológiával operálú akkumulátorból nyeri az energiát, az ASUS szerint egy feltöltéssel 13 óráig bírja a nyüstölést.És ez csak 8 at kapott az üzemidőre, 7 et az ér-érték arányra és mellé egy tetszett plecsnit. Na bumm....
-
enginev3.0
félisten
Sejtettem hogy lesz aki talál majd valami fogni valót a hozzászóláson
Nem tudom hogy van-e, és ha esetleg van akkor melyik, sajnos nem vágom fejből az összes tablet üzemidejét, specifikációját, értékelését
Azt próbáltam meg neki elmagyarázni amit ő írt, szerintem rosszul, hogy a igenis a többi tablettel kell összehasonlítani, és ha van olyan aminek jobb az üzemideje, (akkor írok csak 10.5órát) akkor nem kaphat az is meg ez is ugyan annyi pontot
Gondolom a teszt írója nem véletlen adott ennyit neki, biztos tapasztalt már olyat hogy valaminek jobb volt az üzemideje /vagy az is lehet, hogy ő is "apple ellenes" ahogy én -legalább is ezt mondta rám valaki/
u.i.: Egyébként én samsung ellenesnek mondanám magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kuponkunyeráló
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest