- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #2036 üzenetére
Az jó, de legalább az alkalmazások nem omlottak össze.
-
válasz
GeneraL_XTX #2034 üzenetére
Nem sokkal sűrűbb, csak ipad 4 sose csinálta, ez meg naponta egyszer.
-
válasz
GeneraL_XTX #1925 üzenetére
Nem muszáj érte fizetni, de akkor nem is lesz két év garos.
-
Plex-hez ugye kell egy szerver ami vagy PC-n, vagy egy NAS-on fut. Aztán kell egy kliens ami vagy beépítve ott van a tévében, pl. régebbi LG modellekben, vagy megveszed az appot mobileszközökre. De figyelni kell, hogy a plex kliens figyeli, hogy milyen képessége van az eszköznek, tehát ipad-en nekem pl. eleve nem játsza le azt, amit a gyári lejátszó nem tud. Szóval kb. egy mkv se nem megy, mivel azt mondja, hogy ehhez transcoding kéne a szerver oldalon, amit a NAS-om nem tud. Így nekem egyelőre marad a DLNA, nplayer páros, aminek egyetlen hátránya, hogy nincsen media library.
-
válasz
Mela Kehes #1714 üzenetére
Érdemes lenne szerintem. VGA-t a legvégső esetben szoktam használni, bár a kép persze átmegy rajta, valahogy.
-
válasz
Mela Kehes #1712 üzenetére
Amint látod ez egy lightning-vga adapter. Ha a proejctoron VGA bemenet van, ahogy az általában lenni szokott, akkor menni fog. De az újabbakon már van HDMI is, amivel sokkal értelmesebb képminőséget lehet elérni, ezért én inkább azt használnám, ha lehetséges.
Tehát első körben nézd meg milyen kábel szükséges aztán utána vegyél egyikből. Alma boltokban van mindenféle átalakító.
-
válasz
Mela Kehes #1659 üzenetére
Semmi különbség az ipad4-hez képest, lightning vga adapter kell.
-
válasz
Totheground #1193 üzenetére
Én is erre tippelek, mert az A7 procis cuccokkal van most ilyen gond.
-
válasz
GeneraL_XTX #1174 üzenetére
Sokszor alkalmazások, de naponta, kétnaponta az Air is. Tele van már ezzel a net, talán lesz rá valami új IOS verzió amitől megjavul.
-
válasz
GeneraL_XTX #1152 üzenetére
Ja, csak most IOS 7 van, meg 64 bites proci. Remélem javítják, mert kezd idegesíteni a napi restart.
-
Mire leírtam, megint újraindult. Úgy tűnik nem csak nekem jött elő:
https://discussions.apple.com/message/23772391?tstart=0#23772391?tstart=0
Megnéztem a logot és tényleg tele van minden Low Memory hibákkal. Mégis kevés lesz az az 1 giga...
-
válasz
#99546112 #1149 üzenetére
Nem nagyon melegszik, max ha órákat játszol vele megállás nélkül. Papíron 10 órát bír egy töltéssel, ha nem max fényerőn nyomod, akkor sokkal többet is. IOS 7 óta előfordulnak dolgok, nekem eddig háromszor indult újra az Air, a négyes egyszer sem csinálta. Illetve Safari is néha úgy gondolja, hogy újraindul, de mondjuk fél másodperc, szóval nem nagyon érdekel.
-
válasz
#99546112 #1140 üzenetére
Nem lehet rajta ugyanazt csinálni mint egy PC-n, mert ez egy tablet. Nem tudom ez az indexes kezdőlap micsoda, de itt sok testreszabásra ne számíts, ez nem az a platform. A kezdőlapon alapból egyébként a kedvencek vannak, ha erre gondolsz. Ha videó akkor a nagyobbat, amúgy meg bemész szépen az iStyle-ba vagy bárhova és megnézed. Retina mini még nem lesz mondjuk egy fél hónapig.
-
válasz
#99546112 #1129 üzenetére
Chrome-ban se lesz flash.
http://ipod.about.com/od/bestiphoneapps/tp/Top-iPhone-Flash-Browsers.htm
Nem arról van szó, hogy mit illik meg mit nem, direkt nem támogatják, mert a flash egy hulladék, az IT ipar legrosszabb platformja díjra simán esélyes. A fenti linken van pár böngésző ami tudja elvileg, de vagy nagyon lassú lesz, vagy nagyon hibás mondjuk egy komolyabb flash oldal. Tipikusan játékok nem mennek így sem.
-
válasz
kissandras20 #1127 üzenetére
Nem kell semmise, jótállás mai világban már értelmetlen papíron, serial alapján tudnak mindent.
-
válasz
Stanley-B. #1099 üzenetére
Nézzétek meg mennyi app van nyitva és mennyi a szabad memória. Én naponta egyszer bezárogatom őket így nincsen gondja a Safarinak sem.
-
Valakinek egyébként működik az ingyenes iPhoto meg stb. letöltés egy restore után? Nálam nem nagyon vannak ingyen, talán azért, mert nem új eszközként állítottam be az Air-t, hanem restore volt a régiről?
-
válasz
masholnap #1022 üzenetére
Használtam én is többféle tabletet, de ha az iPad sem elég jó szerinted, akkor tényleg nem való neked tablet. Elképzelni nem tudom mi lenne elég folyékony, ha ez nem az. Azt várjátok, hogy soha semmilyen körülmények között ne legyen egy másodpercnyi probléma sem? Ilyen elektronikai eszköz nincsen jelenleg és nem is lesz.
-
válasz
Ed Parker #935 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, mert azér adják olcsóbban a készüléket, hogy náluk fizess elő. Ha csak készüléket akarsz venni, akkor szépen megveszed bármelyik boltban függetlenül, de picit drágábban. Érthető ha lock van rajta első körben, bár úgyis kell venned általában több év hűséget is. De nincsen ez máshogy US-ben sem, ott például nem is tudják mi az a független készülék és nem is érdekel senkit, mert annyira olcsó előfizetéssel együtt. Az más kérdés, hogy itthon semmi értelme előfizetéssel venni bármit is, mert ugyanolyan drága mint függetlenül.
-
válasz
Stanley-B. #928 üzenetére
Ja, csak akkor kopog, ha körömmel nyomkodod. Mondjuk múltkor láttam a boltban egy szőke cicát aki 5 centis körömmel próbált gépelni rajta, na az kopogott.
-
válasz
Gadgetfan_ #888 üzenetére
Menj be starkingbe azt odaadják.
-
válasz
Stanley-B. #866 üzenetére
Nekem régen bőr smart cover volt, ezért féltem kicsit az új poli izétől. Viszont sokkal jobb mint amire számítottam, stabilabbnak is tűnik stand módban, meg egész vékony is. Case már túl sok nekem súlyban.
-
Megvan, Starking kapott délután egy csomót és már el is hoztam.
-
válasz
kissandras20 #780 üzenetére
Soha többet nem követem el azt a hibát, hogy APR-től rendelek valamit, bármilyen más forrásból megkaptam volna már... Amúgy grat.
-
Én ma voltam T-nél, ahol a weboldal szerint van is átvételre iPad Air. Mikor rákérdeztem úgy néztek rám, mint aki legalábbis szárnyas mágnesvasutat akarna venni. Szerintük nem is volt náluk még soha, meg nem is lesz mostanában.
Sőt azt mondták iPhone 5S se volt és nem is lesz.
-
válasz
Stanley-B. #670 üzenetére
16-os? Mert abból elvileg lehet szerezni, a 32-es és felfelé a cumi.
-
Mert nincsen nekik egy darab se, szerintem teljesen kamu, ez az 1-2 napos dolog. Nekem annyit mondtak mindenhol, hogy "elvileg" kapnak...
Az a gond, hogy pont nem érdekel senkit Magyarország, US-ben már simán kapni minden modellt azonnal kb. az összes boltban. Itt meg a hivatalos store is 10 napra akar szállítani. Mókás.
-
válasz
szabogabor10 #636 üzenetére
És akkor is csak nagyon limitáltan, inkább 2014 lesz az.
-
válasz
nylontacsko #572 üzenetére
Megoldható.
-
Ki kell fizetni, aztán a boltban átveheti, ha jól rémlik. Független mind, nem kell aggódni, csak van benne egy eleve szolgáltatós prepaid sim kártya, majd kidobod belőle. Simán rendelheted, de mondom jelenleg minden store-ban van minden ahol éppen néztem, tehát szinte biztosan megveheti helyben is, főleg ha legalább egy hetet lesz kint. Én is veszek belőle majd kint is, de nem rendelem elő.
-
Hotel címét simán megadhatja, legalábbis ha normális hotelben fog lakni, a portán átveszik. Amúgy választható in store pick-up is, tehát rendelheti a legközelebbi boltba. Amúgy két hét múlva már simán kap a boltban is szerintem bármelyikből. Ja, mind független:
"When you travel internationally, you can use a nano-SIM card from a local carrier."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest