- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Köszönöm szépen!
Ez klassz, nem is gondoltam volna.
Azt hogyan tudnám elérni, hogy a távoli kapcsolaton keresztül mondjuk ha abban megnyitok egy Total Commandert vagy Windows File Böngészőt, akkor az ott (azaz a szerveren) lévő fájljaimat át tudjam húzni / másolni az iPad-re?
(5 éve tabletezek, de ezt még sosem próbáltam, ismeretlen az egész még nekem).Köszi,
Balázs -
Luser2000
addikt
IGEN.
----
Most jelzett ez a "vacak", hogy van frissebb iTunes verzió. (Amivel eddig próbálkoztam, azt tegnap este töltöttem le az Apple honlapjáról). Feltettem a "mai" verziót, az most a telepítésnél nem jelzi az előbb írt hibát. (Erre eddig kb másfél órát kellett szánjak, fasza).Most az a baj, hogy az iTunes-ban nem jelenik meg az eszköz. Se az iPad (Air), se az iPhone 5. Gyári kábellel csinálom. A windows megjeleníti a sajátgép-ben, a fotókat lehet is tallózni, de az iTunes-ban semmi. (A gép feljogosítva).
Ötlet erre?
-
csab2
veterán
Eddig egyszer fordult elő. Néztem, mint Rozi a moziban. Másik kedvencem, amikor elforgatáskor az ikonok elfordulnak a háttér meg nem (vagy fordítva, már nem emlékszem). Ilyen is azt hiszem egyszer fordult elő.
Nagyon remélem, hogy ezek (is) megszűnnek 7.1 alatt! Csak jönne már!
-
Blue@X
senior tag
Megoldottam a tárhelyfogyás problémát, hála a PhoneClean programnak. A 4,7ről 9,4-re felment a szabad hely úgy, hogy alkalmazást nem töröltem és a program is csak 548MB-ot törölt (de ez a valóságban plusz 5 GB szabad hely). Mindenesetre érdekes, jó lenne tudni melyik program szemetelt ennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest