- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ed Parker #2104 üzenetére
Két hete használom, napi tíz órát és a Feedlyn kivül semmi hibàja nem volt eddig, azt meg lecseréltem és azóta jó. Érdekes, hogy viszaolvasva mindig csak ugyan annak a két-három embernek sír a szája, azok írják le naponta ötször, hogy milyen sok hibája van, lasabb mint az előzők, stb... Most vagy én kaptam egy jó készüléket, vagy csak rendeltetésszerűen használom, de nálam eddig semmi baja. A low memory az egyetlen valódi "hibája" csak az Airnek, de az meg úgy néz ki, hogy szoftverhiba, amit biztos javítanak, és a legtöbb felhasználó észre sem veszi.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ed Parker #1615 üzenetére
"Attól hogy gyári állapotban tartod, ha váltasz a következőre akkor sem kapsz a félárnál többet a régiért."
Nem mások kedvéért tartom gyári állapotban, hanem a sajátomért. Én szeretem, ha a drágán vett készülékeim jó állapotban vannak. Van, akit nem zavar, ha full karcosak lesznek a cuccai, engem igen.
ennyi.
-
Szeko2
tag
válasz
Ed Parker #1389 üzenetére
Tudom, hogy az iCloud túlárazott, de az elmúlt 25 évben, mióta számítógépet használok (még kazettás c64-gyel kezdtem), volt jó pár áramszünet, betörés, költözés, koleszos élet, villámcsapás, cunami, elrontott cd,, bedöglött vinyó stb... szóval, nekem a biztonságos tárolás megér annyit, amennyibe a 80 gigányi iCloud kerül.
Nem, nem Mac-em van, sima asztali pc-t használok (Win7, 8 Gb ram, 3 Terra vinyó, Radeon 6950-es videókártya).
Ennek a Time Capsule dolognak utánanézek, de látom, nem egy olcsó dolog ez sem... és, ha jól látom, ez is csak a lakásban működik. Vagy az ország másik felén az iPhone-nal tudok szinkronizálni vele?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ed Parker #1307 üzenetére
Jelenleg ipad3-on is 3 oldal van nyitva,köztük a ph és az index is, de egyik se tölt újra.....
Tok: vékonyságából szerintem sokat nem vesz el ez a tok, de a súlyából se annyit, mint a gyári smart case, a bőr nehezebb mint a plastic
Viszont védelem az kelleni fog, egy táskában pont a hátulja fog előbb utóbb karcolódni. Én ha már kiadok ennyit érte, vigyázok inkább rá.
-
vans?
őstag
válasz
Ed Parker #1215 üzenetére
Ez az internet, ahol nincs hanghordozas, elozetes ismeretek a masik emberrol, ezert vannak a smiley-k.
iPhone-ra fel is raktam, Air-em meg nincs, pont ezert erdekelne, hogy van-e ertelme egyaltalan megvenni, ha egyelore meg szar es utana fel evvel kidobnak egy ugyanilyet 2 giga RAM-mal, es vesztettem vagy 30k-t...
-
kiszu
senior tag
-
-
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker #953 üzenetére
Tavaly nem volt jobb, csak céges/flotta előfizetőknek. Még a mostaniakat is nagyon át kell számolni, pl. Next M normál kártyaként ennyi, de csak 500 MB net van benne, ami a +1000 Ft-os bővítéssel is karcsú.
Ausztriában lényegesen kedvezőbb csomagok vannak, UK-ről nem is beszélve. Itthon nem nagyon van verseny. -
erdoke
titán
válasz
Ed Parker #946 üzenetére
Én 60e (-Aranykártya pontok) Ft-ért vettem tavaly a 64 GB-os i5-öt a T-től. Részletfizetéssel havi 2e Ft 2 év alatt. Mindezt ugyanazon kategóriás csomaggal, amiben előtte is voltam. 2 év után hasonló kondíciókkal csere.
Ha 2-3e Ft-os csomagban vagy, akkor nyilván nem éri meg tőlük venni. Azt mondjuk csodálom, hogy valaki 200e Ft-os telefont vesz, közben pedig vagy WiFi-re vadászik, vagy szívja a fogát a 200 MB-os mobilnettel. Nálam a minimum az 1 GB, de néha a 2 is elfogy. Ami többé-kevésbé normális egy modern okos telefont (tényleg) használva.A jelenlegi mobilnet előfizetésemre 160e Ft körül, illetve 24x6700-ért adnák a 64 GB-os iPad Airt.
-
válasz
Ed Parker #935 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, mert azér adják olcsóbban a készüléket, hogy náluk fizess elő. Ha csak készüléket akarsz venni, akkor szépen megveszed bármelyik boltban függetlenül, de picit drágábban. Érthető ha lock van rajta első körben, bár úgyis kell venned általában több év hűséget is. De nincsen ez máshogy US-ben sem, ott például nem is tudják mi az a független készülék és nem is érdekel senkit, mert annyira olcsó előfizetéssel együtt. Az más kérdés, hogy itthon semmi értelme előfizetéssel venni bármit is, mert ugyanolyan drága mint függetlenül.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ed Parker #907 üzenetére
Én meg kiszámoltam, hogy ha az Apple-nél veszem az Air 64GB cellulart 250 ezerért és mellé még ha a legolcsóbb csomagot is veszem N&R XS (2GB 7,2 Mbps) 3200Ft./hó, akkor 2 év alatt 326 ezerbe van a cucc. Míg a T-nél így a két év alatt az iPad Air 64GB cellular+N&R S (8GB LTE)-el is csak 288 ezer lesz a vége. Azért ez megéri a hülyének is, hát még nekem.
-
-
^Boss
őstag
válasz
Ed Parker #876 üzenetére
jelentem elég jól bírja, egy minit használtam hónapokig (nem az enyém), smart cover minden nélkül sportcuccok közé bedobva (de azért persze vigyázva, hogy pl ruhák közé rakjam), asztalon cover nélkül használtam, és szép állapotú, 1-2 minimál karc van rajta, észre se lehet venni csak ha direkt keresed
ezalapján az air sem lehet ipod classic mértékű (vagy éppen régi ipod touch) -
madgie
titán
válasz
Ed Parker #825 üzenetére
Synology-ra pont van Plex Media Server, javaslom, hogy próbáld ki, nagyon baba cucc lesz az iPad/iPhone mellette. Nekem még a Popi A-210-re is van Plex app, tehát a szerver három gépet szolgál ki (A-210, iPad 4, iPhone 5) Ha az egyiken abbahagyom mondjuk 45 perc 11-nél a filmet, akkor a másiknál ott folytatja... meg hasonló nyalánkságok
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker #816 üzenetére
Igen. Eredetileg a RED-et akartam, hogy aztán majd tovább passzolom valamelyik gyereknek, ha veszek másik Airt, de csak sárga, világoskék, rózsaszín és fekete volt a poliuretánból. Maradt a fekete, nem néz ki rosszul a fehér-ezüst gépen.
A bőrt meguntam, sokkal kényesebb, és ápolva/kímélve se bír annyit, mint a PU. -
spawn21
veterán
válasz
Ed Parker #713 üzenetére
én nem veszek semmit, mert nagyon nem vagyok váró listán sem. brühühü
Más. Van egy jó kis story arról, hogy mennyire buták az eladók a T-nél.
Minap mentem befizetni a számlám. Kérdezem a hülgyet, hogy van e mód arra, hogy az előfizetésemmel játszunk. Díjcsomag váltásra gondolva, mert jelenleg 17 000 ft-os van, ami nem korlátlan. S persze, hogy féltékeny vagyok, hogy már 10000-ért is van olyan. Miközben én meg szívok.Át akartam váltani a 15900 ft-osra, erre a hölgy. : Nem lehetséges, mert akkor ködbért kellene fizetnie. Mivel 1000 ft különbség van köztük, ami két évre visszamenőleg több mint 100 000 ft.
Akkor ennyi volt, bazd meg.Ma beszélek a hölgyel a telefonban. Megkérdezi: Uram! Látom, hogy Ön a Media mánia Xl csomagot használja. Nem volna kedve átváltani a 14900 ft-os korlátlan előfizetésre?
Én: Lófaszt! Hogy negyed milliót rám verjetek +-ba?
A Hölgy.ram, hol hallott ilyet, mert ez abszurd! Szó sincs ilyenről, ez a lehetőség fenn áll, ha élne vele, nyugodtan megteheti!
Tessék. T-mobile
UI
ocs a hibákért. Már a 10. órámat taposom, és ennyit tetoválni. nem egy nászmenet
-
-
erdoke
titán
válasz
Ed Parker #389 üzenetére
Attól függ, mire használod. Nem csak filmekkel lehet megtölteni a tárhelyet. Én mindig 32-est veszek, és nyilván nem azért, hogy legyen 15 GB szabad helyem.
Nem tárolok filmet a tableten, otthon nekem is hálózatra van kötve a merevlemezek többsége, úton pedig a hotspotba pakolt memóriakártyáról tudok streamelni, ha filmezhetnékem támad. Viszont a képek, zenék szépen lassan felgyűlnek még akkor is, ha alapvetően a felhőben vannak (iTunes Match, Everpix cache, stb).
Érdekes módon nálunk a gyerekeknek sokkal többet kell foglalkozni a tárhellyel, mert néhány fél-egy gigás játék elég erősen bele tud harapni. Asszony esetében még a túlburjánzó FB cache-re kell figyelni.Ami az ár/érték arányt illeti: Ahogy előttem már leírták, komoly hiba pusztán a hardver/ár arányaként meghatározni. Ugyanez a vas Androiddal lényegesen kevesebbet érne... Telefonon talán már nincs nagy különbség, de tableten még mindig szakadék tátong az alkalmazások terén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest