- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Biztos hogy nem safarival kapcsolatos dolgokat hozott, az az újratöltés meglesz, viszont memóriával ki lehet küszöbölni, ami csak az Air 2-bennvan.
-
törölt tag
Elejtetted vagy mit csináltál vele? Akkor az nem elromlott mert az elromlás az olyan hogy meghibásodik, de ha leejted vagy nemtudom, azt még garanciásan sem cserélnék, csak ha van készülékbiztid és azt is csak akkor ha fizetel bele önerőt.
-
törölt tag
Na mostviszont nem igazán merült, akkor nem tudom, hogy az este folyamán mitől merült, még egy harmadik tesztet csinálok iphone-on.
Más. Ki tud ajánlani olyan tokot air-hez, amiből nem nehéz kivenni, ha anélkül szeretném használni? Ebayről anno még tavaly rendeltem egyet, de beletenni nem lehetett, max ha sikerült is volna kb feszítővassal tudtam volna kiszedni. Tehát smart case kellene ami az egészet fedné. Ha valakinek van ilyen és linket is tudna adni azt megköszönném!
iPhone tokot is szeretnék valami normálisat, mert amit a telekomnál vettem átlátszó vacak annyira sz*r a fogása, valami műbőr szerűt szeretnék, bár az átlátszót jobban preferálnam, nemtudom, hogy mindegyik átlátszó ennyire rossz fogású.Köszi!!!
-
törölt tag
Ha bezárok mindent akkor 1%-ot merül max mint mondtam, de alkalmazásokkal 10% megvolt :/, most meglátjuk mit alkot megint majd.
-
törölt tag
Én is meglepődtem, na most 100%-on van, elindítok pár appot és meglátjuk mennyit merül ma. De nemhiszem hogy nyitva tartott volna valamit ill. értesítés sem jött. A mobilhálózat miatt egy dekát se szokott nekem merülni! Mindenesetre első körben csalódás, azthittem igazak az állítások, hogy íg sem merül. Amit nyitva tartok: instagram, időjárás app, appstore, feedly, kontaktok, üzenetek, mail (alap alkalmazás) ébresztő ennyi. Ezektől nemhiszem hogy 10%-ot kellett volna merülnie este, ha valóban nem meríti a készüléket mert kikapcsolja.
ui: ütemezett nezavarjanak be van kapcsolva. (tegnap találtam meg hogy ilyen is van, én meg mindig manuálisan kapcsolgattam)
-
törölt tag
Tesztként kipróbáltam hogy nem zárok be vagy 8 alkalmazást és mennyit merül este amikor hozzá se nyúlok a telóhoz. 10%-ot merült! Szóval csak érdemes bezárogatni, mert ha be van zárva minden max 1%-ot merül egy este alatt.
-
törölt tag
Mi van akkor ha jópár appot nyitva hagyok és nem zárok be? Pl játék, appok stb. Jobban merül pl akkor amikor használom ill. Akkor amikor nem használom?! Van-e valami hátránya?
-
törölt tag
Wááó az eddigi legjobb észrevétel hogy a multitask előhívása immáron piszok gyors, nincs fáziskésés. Jó mint a 7-esben volt!
-
törölt tag
Nálam piszok gyors és semmi gond, nálad mi a gáz?!
-
törölt tag
Kiokosítottak iMagazinon, hogy nem úgy kell ezt az iCloud Drive-ot elképzelni ahogy azt mi gondoljuk. Nem olyan mint pl box vagy dropbox, nem is lesz olyan! Attól mert még feltöltjük képeinket pl online, nem lehet őket látni, csak ott tárolod de az eszközökön nem lehet megnézni. Ha úgy töktjük fel hogy pl ipaddel vagy iphone-al fotózunk, akkor nyílván az fel is töltődik cloud-ba, viszont ennyi. Az eszközökön ugyanúgy tárolva marad, mégha csökkentett minőségben is. Szóval vártunk a nagy semmire kb, bár én ezt sejtettem. Sokan félreértelmeztük ezt.
-
törölt tag
Na én is ezt mondom!!! Ennek így nemsok értelme van
Sejtettem hogy ez lesz egyébként, nagyon nagy dolgot nem is vártam. Pedig vettem volna tárhelyet is, de így ennek sem lenne értelme. Maradnak a képeim Box-ban, bár ott meg tök gáz, hogy az alkalmazáson belül, ha megnyitok egy képet, rossz minőségben jeleníti meg, csak ha egy kicsikét zoomolok akkor lesz eredeti minőségű, ezt sem értem igazán, de biztos.
-
törölt tag
Gyorsabb, de a Safari szaggatása nem igazán javult, legalábbis nálam, de ha másnál nem így van az jelezze
Mással amúgyse volt gondom, ill. semmi probléma nincs. Contiunity vagy mifene is tökéletes végre már!
-
törölt tag
Az oké hogy felrakta, viszont én úgy szeretném, hogy az eszközökön ne tárolja, csakis de csakis iCloud drive-ban! Ezt hogy lehet?! Illetve hogy megtudjam nézni majd pl iPhone-on is, letöltés nélkül.
-
törölt tag
Safari mégjobban szaggat amikor bezárnék egy ablakot
DDDDDDD Totál vicc már ez... Nos akkor ez az icloud drive hogy is van? Hova tölthetem fel az összes képem, hogy nézhessem icloud-ból? Mondtam hogy nem lesz ilyen file kezelő szerűség.
-
törölt tag
Majd ma kiderül minden szerintem a drive-ról. Kíváncsi leszek, remélem jó lesz, olyasmi mint a kugli drive vagy a box, mert akkor még tárhelyre is előfizetnék. Képeimet is tolnám fel, de egyelőre kétségeim vannak effelől.
-
törölt tag
Az hogy lehet, hogy a 8.0 telepítése után, jóval kevesebb helyem van?! Azt tudom, hogy a telepítés több hellyel járt, viszont kevesebb hely is marad telepítés után? Ez ellen hogy lehet tenni? Mert úgy hallottam hogy iTunes-al kevesebb hely is elég, vagy ez már ilyen? Eddig volt 7GB felett helyem, most meg 5...
-
törölt tag
Csiga, akkor nálad lesz valami gond, mert nálam is lassúbb igaz mint előtte, de sosem fagyott még ki, mindig megtudom írni amit szeretnek.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #6248 üzenetére
Én biztos nem mert jövőre lejár a hűség, vàltok Air 3-ra márha az lesz a neve
2 évente optimális a csere úgyvélem, de a 3 sem vészes.
Átugornám, de rossz nézni hogy pl aki szeretne sima Airt venni, egy troll mindenféle marhaságot hord össze. -.- Elég sokan fognak még sima Airt venni ám! Vegyél droidot akkorRészemről erről ennyit.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #6241 üzenetére
Mostmár tényleg befejezhetnéd a marhaságaid... Már nemcsak unalmas de vicces is. Kavarod itt a sz*rt totál feleslegesen! A sima Air még az ios 9-től sem lesz lassú. Dd lehet h csak én vagyok hülye h reagálok a badarságaidra, más meg inkább csendesen röhög rajtad
Igazi troll vagy
-
törölt tag
Az lassan engem is, de 1 évig kibírom még, nem akkor hype.
-
törölt tag
Wifin már 866 megabit per másodperces sebességgel is lehet adatokat mozgatni, az LTE maximális sebessége is 150 megabitre nőtt.
Ezt írja az index! Namost nem értem, mert a Telekom oldalán 150/50Mbps-ot írnak a sima Air-nél, akkor most mivan?
A sima Air-nek mennyi is az LTE maximális sebessége?!
Egyébként az én véleményem az, hogy akinek Air-e van, annak totál felesleges valtania, mert annyi új dolog nincs benne, még a 2GB ram ellenére sem (igen ennyi van benne) meg az a pár apróság, oké h 40%-al gyoraabb meg a grafikai teljesítmény is jobb, de nincs az az alkalmazás ami az Air-t is kihasználná egyáltalán, ha lesz is, esetleg jövőre. Addig meg úgyis váltok,mert lejár a hűség, bőven elég a sima Air is. Azthiszem még sokkal jobban is járok a kövi modellel, talán még valami újabb dolog is jön.
Erre az iCloud Drive-ra marha kivi leszek hétfőn, túl nagy dologra nem számítok... A bétában nincs benne?! Lehet még nem tették volna bele csak a véglegesbe.
-
törölt tag
Miért mi bajod a 8-as verzioval?! Am is jön a 8.1... Régi verziót hiába használod,arra nem minden alkalmazásnál fogsz frissítést kapni
mert majd csak az új rendszer lesz a függvénye.
-
törölt tag
Kollégám 1hete vett Air-t és azon még 7.0.2 volt
(Telekomnál)
-
törölt tag
A 8.1-ről van szó épp.
-
törölt tag
Komolyan nem értem mit értetlenkedsz. 8.0-nál is ez volt. Minden újabb bétánál további javítások vannak, ez mindig is így volt. Ha nem így lenne már most kiadhatnák.. Majd meglátod, nyílván nem adnak ki szarabbat. A béták hibái adottak hisz benne van a nevében is: BÉTA. Tartós használatra nem ajánlott.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5989 üzenetére
Már mondtam hogy beta !1!, majd idővel minden javul...
-
törölt tag
Mivel még béta szerintem nem kell emglepődni ezen. Valamit javítottak ez biztos, ami még nem szemmel látható, a további bétákkal majd lesznek javítások még tuti, de mire megjelenik a végleges 8.1 azért az még odébb van.
-
törölt tag
Igen valőazínű a touch ID sz új ipadeken. Elvileg most október elején jelentik be kb egy újabb keynote-on. Remélem az már nem fog akadni xD (mármint a stream-es bejelentés)
-
törölt tag
Egyébként nem akarom elkiabálni, de amióta kikapcsoltam a multitaskingban is elérhető kontaktokat, azóta egy dekát sem receg a tasking előhívása
-
törölt tag
Kollégám vett az Air-hez egy olyan kiegészítőt, aminek az egyik végén lighting csati, a másik pedig SD kártya olvasó. Eredeti apple termék természetesen. Namost a kérdés az hogy az ipaden meglehet nézni hogy mi van a kártyán, vagy visszirányba is működik a dolog, tehát eszközről is lehet a kártyára menteni képet vagy egyéb mást?!
-
törölt tag
Megint be-be ragad a 4újjas mozdulat
-
törölt tag
Ma durván ledöbbentem. Kollégám, aki világéletében utálta az apple termékeket, vele eggyütt az ios-t és akinek az android volt az isten meg mittudomén, ma vett reggel egy Airt, átküldte kép formájában. Teljesen ledöbbentem, kérdeztem is az okát, és mondta h a rendszer maga nagyon bejön neki, maga a cucc is, meg úgy összességében minden. Enyhe túlzással mondta, h droid után olyan mintha egy trabiból egy ferráriba ült volna. Pedig nem gagyi cucca volt, a tavalyi galaxy tab-ja volt, meg most galaxy s5, de mondta kövi telója iPhone lesz, amint lejár a hűsége jövőre.
Nemhiába mondják hogy sok minden múlik egy os-en, meg a külső-belső minőségen is persze. -
törölt tag
Tényleg javult a helyzet 802-vel, van még mit javítani mert az írás még szaggat, de a multitasking előhívása folyamatosabb. A legtöbb szaggatás ami már persze kevesebb lett, az safari alatt van.
-
törölt tag
"Idő közben az Apple felfüggesztette a frissítéseket, várhatóan rövidesen orvosolják a problémát."
-
törölt tag
Utólag én is elnézném nekik, ha javítanák a bugokat, de sztem nagyobb dolgokat javítanak majd 801-ben, nem a kissebbeket" amik a felhasználói élményt rombolják.
-
törölt tag
IOS8 alatt mi bosszantott fel?!
-
törölt tag
Igen és egy prémium kategóriánál nem ezt várja az ember ennyi pénzért. Pár dolgot kéne csak javítani, nem lenne ez olyan vészes.
-
törölt tag
A vicc inkább az hogy mire a 7.1 is kijött, addigra már lassan jött a 8
nemtudom mikor fog jönni egy gyorsjavítás, de azt is megoldhhatnák hogy lehessen visszatenni előző os-t. Hivatalos apple fórumon én úgy tusom hogy folyamatosan kapják az infókat a hibákról, hó végén elvileg jön valami javítás, de szerintem az nemsokmindent fog tartalmazni. Animáció szaggatast kellene javítani meg a safarival kapcsolatos dolgokat, meg ami esetleg még van.
iphone-on tökéletes, iPad ezek szerint más tészta.
Ha nem szaggatna az írás akkor a fejem se fájna, az animációt majd javítják, mert amúgy gyorsabb is, nekem gyorsabban nem merül, bár egy százalékos érteket betehettek volna már a fényerőhöz is igazán. Az az érzésem hogy kaptunk egy csomó mindent, aztán mégse. :/ ha visszagondolok hogy a 7-es milyen jó volt...tanultam ebből, többet nem frisítek új verziónál.
-
törölt tag
Nézd már meg légyszíves, én most pc-n keresztül a phone clean progival töröltem az előzményeket meg ezt azt és még nem néztem, de mindjárt meglesem. Fursca, nálam miért csinálhatja ezt. A multitasking előhívása nem működik neked fáziskéséssel? Felpöccintek és vagy 1sec múlva reagál, utánna egy másik ablaknál folyamatosabb, sűrűn döccen.
-
törölt tag
Én me ezért vettem iPadet hogy egy sima fórumra írás is szaggasson?
De lehet csak a safari lett iszonyat gáz.
-
törölt tag
Nekem nem, iPhone-ra is azt mondják hogy gyorsabban merül, pedig nem, sőt nálam míg itthon hagytam 1%-ot merült csak de még annyit se kb. I5S-en pöpecül megy az ios, viszont paden még mindig katasztrófa, ez ellen sürgősen tenni kellene valamit, mert ha látnatok hogy szaggat itt is írás közben az írás, az apple-nek ez elég ciki! Vagy az Air már nem is elég jó, venni kell új iPadet? xD
-
törölt tag
Egy hálózaton van. Iszonyat durva hogy nekem itt a gépelés is szaggat, ha én ezt tueom, tuti nem teszem fel sehova a frissítést és inkább várok még vele.. Iszonyat mérges vagOk magamra 😣
Anyira jó volt minden 7-esen, mostmeg röcög szaggat, I5s-t nyomkodtam mondjuk ott nem találkoutam akadással, bár most inkább a padet nyomkodom. Sok újdonságból eddig kb semmisafariban az asztali mód működik eddig csak xD vicces ez az egész.
Winre is csak béla még a drive...
-
törölt tag
Apple.hu-n én is egy file kezelős képet látok, de sehol semmi, ill. nemtom a fotókat én se értem, lesznek még itt kérdések... A handoffra nemtudok rájönni sehogyse, wifin se megy, sztem nem kell hozzá wifi se, alapból kéne működnie hisz így lenne értelme.
-
törölt tag
A handoff nálam nem müxik :S pedig be van kapcsolva. Hiába kezdek el egy mailt iphone-on, nem mutatja ipad a zárolási képernyőn, mint a videón. A fotók most akkor hogy a t*kömbe vannak? Nekem csak icloudon legyenek és onnan is szeretném nézni, de a vason vannak, akkor csak nem felhőalapú, mint pl itt is írja?:
Az iCloud-fotókönyvtár egyszerűen megjeleníthető és egységes az összes készülékeden. Otthont ad minden fényképnek, minden szerkesztési lépésnek, minden albumnak. Automatikusan. A megújult Fotók alkalmazással könnyebben kereshetsz a képeid között, és újra felfedezheted a régi kedvenceket.
Automatikusan képes megőrizni a képek és a videók eredeti, nagy felbontású verzióját az iCloudban, és egyszerűsített verziókat hagy a készülékeken, amelyek kedvezőbbek a tárkapacitáshoz.
-
törölt tag
Én úgy emlékszem úgy volt, hogy megújul az App Store is, ezzel kapcs mizujs?! Vagy majd új IOS-nél?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #5568 üzenetére
Már ne is haragudj, hogy ezt írom, de szerintem akkor te siket vagy!
:S Gyári hangszórókhoz képest igen jól szól, én imádom hallgatni! Nem egy dolby digitál, de az elvártat hozza, sőt! Ki nem ért velem egyet?!
-
törölt tag
Októberben..
-
törölt tag
Tehát van, remélem müxik is, bár ezt minden weboldalnál külön rá kell nyomni? Csakmert akkor kb ugyanaz mintha rányomnék az adott oldalon a teljes verzióra... na majd meglátjuk. Azthittem van ilyen globális, ami mindenre vonatkozik.
-
törölt tag
Én is így emlékszem.
-
törölt tag
Az új safariban (IOS8) lesz olyan mód, vagy van-e épp olyan mód, ami alapból asztali módban tölti be az oldalakat és nem mobil verzióban, vagy ez még mindig nem megoldott?!
-
törölt tag
Jól megemelték az Air árát a Telekomnál. Nekem Net&Roll S-el van, a törlesztője 5690Ft és a teljes ár 136.600Ft, de most 6290Ft és 150.960Ft.
Már bánom, hogy nem 32GB-osat vettem, még akkor is kevesebbet kéne fizetnem érte
-
törölt tag
Köszi!
Nemtudtam am hogy hogy kellSose volt apple készülékem, ez az első tavaly karácsony óta.
-
törölt tag
Képernyőmentést hogyan tudok Air-en?!
-
törölt tag
Szeptember 9-én az új iPhone lesz bemutatva, az Air egy hónappal később.
-
törölt tag
Szerintem nem nézik a nevet, sőt ez hülyeség... bárki beviheti.
-
törölt tag
Milyen tipusú kijelző is van az Air-en? Gorilla glass 3? A home gonbon lett 3 kis mikrokarc, baromira idegesít, mert nem értem hogy lett ott karc, ugyanis ott csak az újammal nyomkodom :/ fényben látszik, a kijelzőn egy sincs, csak ezért kérdem h milyen kijelző panel is van, mert a home gomb ezek ezerint más anyag. Először azthittem maszat de akárhogy törlöm mikroszálassal nem tűnik el ergo karc :/
-
törölt tag
IOS 7-el mi a gond?! Szerintem frankó minden, pedig én rendesen kihasználom minden területen a vasat!
-
törölt tag
Nálam csak akkor volt !!meleg!! (tehát nem forró) amikor kint voltam a 34 fokban + tokban
Egész jól bírja.
-
törölt tag
Én egy olyan tokot keresek, amiből könnyű kipattintani és beleilleszteni. Vettem egy ilyet: [link]
de ebbe nemtudom belepasszírozni, szanaszéttörni meg nemakarom, aztán meg kiszedni nem tudomKicsit vicces, de nem megy bele, mintha kissebb lenne, nagyon erőszakolni már nem akartam!
Nincs másmilyen, tapasztalat? :S
-
törölt tag
Nem sokat foglalnak nekem elég sokminden van fent, játék is app is.
-
törölt tag
De, csak picit visszakéne olvasni, erre írtam, h 3 tuti nem lenne.
Idézet spawn 4243-as válaszábol:
Bőven elfér a 2giga ram. Sőt, ha lesz majd osztott képernyő esetleg, akkor lehet 3 is -
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #4248 üzenetére
Tom, de nem én írtam
-
törölt tag
Én elég keményen nyúzom a vasat de a frissítések óta semmi low memory nem volt, véleményem szerint az osztott képernyő nem fog igényelni jóval több ramot, nyílván úgy optimalizálják, ill. Ez nem android hogy 3GB kellene bele. Valamint azt is kizártnak tartom hogy 3GB rammal jönne a kövi verzió, talán az Air 2GB-al jön, de akkor magukat hazudtolta meg a cég, hogy az első Air-be nem annyit tettek alapból.
-
törölt tag
Az lenne jó, ha torrentezni lehetne úgyis, hogy lenne egy felhőtárhely, oda letölteni a toreentet onnan menne a seed és saját célra menne onnan stream alapon is a film, vagy max letöltve. Tudom hülyeség
de nem lenne rossz egy ilsen megoldás. Seed server is van, de az megint más tészta, meg már nincs is rá szükség,
-
törölt tag
A kettő teljesen más funkció, az egyikkel a posztot szerkesztheted a másikkal csupán megoszthatod a posztot.
-
törölt tag
Nálam semmi gond semmivel!
-
törölt tag
Nálam is bosszantó, de használj mxtube-t, vagy jasmine-t, azok lejátszák, viszont a HD eszi az adatforgalmad rendesen!
-
törölt tag
Azért olyan vékonynak nem mondanám! Én momentán alig tudtam beletuszkolni, meg jóval nehezebb tőle az Air, keményen érezhetően.
-
törölt tag
A onenote kezel, az egyik legjobb, csak sokat foglal, sőt több jegyzetnél 10mb-okat, alapjából véve nemrossz, csak ennyi a hátránya, a numbers kiadja
-
törölt tag
Én egyébként a Numbers-t használom evernote vagy onenote alternatívaként, mert sokkal jobb lehetőségek vannak benne, evernottal még táblázatot se lehet csinálni, túl sok hasznát még prémium felhasználóként se veszem.
-
törölt tag
Uh az durva, pedig néztem youtube-on ilyen tesztet, ott betört a képernyő :S
-
törölt tag
Nem igazán karcolódik a kijelzője, szerintem ezért nem tesznek rá. Az elején én is féltem hogy juj van-e már rajta karcolás, minden négyzetcentit nézegettem
D de ma már nemigazán, mert nem olyan kis kényes eszköz ez.
-
törölt tag
Én reggel 7-kor töltöttem fel 100%-ra, most jöttem haza melóból és 100%-on van, pedig eltelt több mint 10 óra és semmi merülés, olyan mint a 7.1 előtt.
-
törölt tag
Nálam legutóbb 13 órát bírt de még volt rajta vagy 8% töltöttség, ámultam bámultam, nálam semmi akkuidő csökkenés nincs, a 7.1-ből kifolyólag se!
-
törölt tag
Air-nél neked szaggatnak? Air-re annyira nem is volt hatással a frissítés, inkább a kisebb modellel rendelkezőknek. Nálam egy játék se szaggat.
-
törölt tag
1-2%-nál ki is kapcsol.
-
törölt tag
Az nem azért van, hanem ezért: [link]
Nekem már jó, telón se volt térerő, sőt még vezetékes net sem volt.
-
törölt tag
Gyorsabb végülis, a bill is más, a tasking animot is lehet variálni, ablakváltásnál. Ikonok frissítése, amik be is voltak harangozva, valakinészrevett még valami mást? Az alkalmazás indítás is gyorsabb lett.
-
törölt tag
Erre én is kíváncsi lennék!
-
törölt tag
Kijött valami 4.0.6-os frissítés, vagy az csak iPhone-ra?
-
törölt tag
Mostmár nekem se szöszöl, viszont nehezen megy bele, erőteljesen kell belenyomni? :S
-
törölt tag
Megjött a smart case végre!
A furcsa az hogy mintha nem menne bele teljesen, akárhogy is nyomom, picit kilóg a felső részén. Ugyan az a fajta, mint az eredeti. Ezen felül amikor beletettem az Airt, lezártam, majd kinyitottam és a kijelző csupa szösz lett -.- ez ellen hogy lehet tenni?! Ha letörlöm enyhén nedves törlővel a case képernyőre eső felét, akkor leszedi róla a sok szöszt, vagy csak ront a helyzeten? Mert ez így tiszta kosz -.- -
törölt tag
ui: Poén hogy az első linkelt oldalad által sem találom sehol. Ilyenkor mivan?!
-
törölt tag
Visszaírt az eladó és megírta a számot, viszont hiába írom be a magyar posta oldalán az azonosítót, azt írja, hogy Az alábbi azonosítóhoz nem található csomaginformáció, vagyis még nincs az országban? 22munkanap alatt még nem ért volna ide? Elég lassú, pedig azt írja hogy légipostán küldte el. Mellé ezt az oldalt linkelte, hogy itt ellenőrizhetem a szállítást:
[link] De itt csak annyit ír, hogy postázva, vagyis postára adva... ettől nem lettem okosabb!De hogy ilyen sokára érjen ide... és még az orsázgban sincs, az fail.
-
törölt tag
Köszi, írtam neki!
-
törölt tag
Január 16-án adtam le a rendelést a smart case tokra és most kaptam egy mailt az e-baytől, hogy 28 nap telt el azóta, miüta megrendeltem. Mikorra szokott ez megérkzeni kb, ill. hol lehet ennek utánnaérdeklődni, hogy hol is lehet a csomagom?
-
törölt tag
Azthittem már csak nálam ilyen, megnyugodtam -úgymond-.
-
törölt tag
Remélem, mert ez így gáz. A webes IMDB-n HD, de sztem az sem full hd. Kíváncsian várom a tippeket, mert eddig működött! A webes verzióban is, most viszont semmi, nehogymár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged