- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atlantisz48 #7594 üzenetére
A fájlkezelés logikáját nem sikerült a magamévá tennem az elmúlt 2 év során - azóta használok iPadet - részemről feladtam.
Netezésre viszont tökéletes, szinte csak ezt használom!
Majd a rutinosabb fórumtársak megírják a fájlkezelés csínját-bínját. Kezdj el barátkozni az iTunes-szal PC-n.
-
válasz
Atlantisz48 #7591 üzenetére
Hazaviszed, tedd töltőre és kezd el beállítani. Hagyd a töltőn, közben használhatod, ha feltöltött 100%-ra akkor nyugodtan lehúzhatod a töltőről.
.mkv-t passzolom, arra készülj fel, hogy az iOS nem mindenevő, jó ha van mellette egy Androidos cuccod.
-
válasz
szabogabor10 #7540 üzenetére
4:1
-
válasz
vadászcsiga #7274 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #7253 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi változást. 2 órája frissítettem.
Szerk.: Eddig se volt komoly bajom vele; ill. a "vissza" gesztus tovabbra is bugos a napi.hu-n.
#7255: igen, olvastam, de lásd előző mondatomat - eddig se volt különösebb bajom vele.
A napi.hu-n furcsán viselkedik, úgy csinál mintha nem akarna visszamenni az előző lapra, aztán egyszer mégis, de néha oda-vissza ugrál, végül sikerül a visszalépés. -
válasz
@matthew@ #7237 üzenetére
Szerintem ez gyári 12 hónap gari.
Idézet a honlapról:
"Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatás
Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"Szerk: Nyugodtan megveheted itt.
-
válasz
@matthew@ #7235 üzenetére
Igen, amennyiben új, bontatlan, fóliás dobozos készülékről beszélünk.
Ha a doboz bontott és csak a készülék fóliás, akkor lehet, hogy garanciában cserélt készülékről van szó. Ezekre, ha kevesebb mint 3 hónap volt hátra a csere időpontjában a gariból, akkor 3 hónap garit ad az Apple a csere időpontjától számítva. Megint más a helyzet, ha hivatalos magyar viszonteladótól származott a cserélt készülék - de ezt nem tudom pontosan.
Linkeld be és szívesen "megszakértjük" Neked látatlanba, a felelősséget kizárva
Itt tudod megnézni egy adott készülék garanciáját a szériaszám alapján: [link]
-
válasz
@matthew@ #7233 üzenetére
Nem bántásból
, picit olvass bele az itteni iPad topikokba, hetente feljön ez a kérdés.
Minden iPad gyári Apple világgaranciával jön.
(Amikor a sufnit felhívod, hogy neked a bolti garanciás (= olcsóbb) készülék kell, akkor jó eséllyel azt a választ fogod kapni, hogy az elfogyott csak az Apple garis van X ezer Ft-tal többért. És persze ugyanazt a készüléket fogja adni.)
-
válasz
@matthew@ #7231 üzenetére
8.1.x van rajta; bugok tekintetében ne tekintsd mérvadónak a véleményem, iOS 6-nál kezdtem csak iPadot használni.
A 6-os tetszett megjelenésre a leginkább, az azóta megjelent verziók fícsöreit nem igazán használom ki (a telefonom droid, laptopom Win7-es).
Air szvsz jól elvan a 8-assal, a legnagyobb gondom, hogy a Safari újratöltögeti az oldalakat, erről itt az az általános vélekedés, hogy kevés bele az 1 GB RAM. Ennek okán már várom, hogy megérkezzen az Air2-m.Ettől függetlenül az Air összességében nagyon jó, én iPad2-vel is elégedett voltam iOS 7-en, leszámítva a képernyő felbontását.
(OFF rész: A Vanilla (= tiszta) Android 4.4.4 se nagyon kutyább az iOS 8-nál.)
-
válasz
vadászcsiga #7185 üzenetére
:-) De akkor miert nem írják? Passz. Ha a színével meg tudsz békélni, 2 ropit bőven megérhet. (Szerk. Postával együtt.)
Megvan az Air speckó is: [link], kvázi ugyanaz. -
Nem fogtam még a kezemben, ezt írják: "polikarbonát fedlap és hátlap, mikroszálas bélés
kellemes tapintás, megbízható megoldás"@vadászcsiga: UK webshop, általában Franciaországból küldik a csomagot, csak van magyar .hu doménje is. Jó bolt, nem a legolcsóbb.
Passzolom, hogy van-e wake up funkció, ez az Air 2 verzió speckója: [link]
-
Sima Air-hez keres, a linkelt meg Air2.
Rákerestem a Alin és én se találtam sötétkéket, csak Air2-höz valót.
BTW: ezt rendeltem Air2-höz, hétvégén akciózták, 11,72 $ volt. Barna lesz, csak nem tudom milyen barna (világos, vagy oliva).
-
válasz
vadászcsiga #7105 üzenetére
És mi lenne ez az App, mert kipróbálnám én is (viccből)? Köszi!
Szerk. nem lévén csak 1 Apple eszközöm, így még sosem használtam az AirPlay-t/airdropot.
-
válasz
joestone #7058 üzenetére
4 ujjas fel vagy 2* home gomb = droid multitasking gomb (két téglalap egymás mögött)
Home gomb 1*= droid home (házikó) gomb 1*
Még egyszer home gomb -> kezdőkepernyő, akárcsak droid eseténSzerintem bírni fogja az iPad home gombja, elég masszív.
Szerk. Gmail: ha levelet kapok, akkor először az iPad pittyen, 2-3-5 mp. múlva követi a droidos telefonom, a laptopon meg kell neki vagy egy perc még, hogy jelezze.
-
Tejfölösszájú topiklátogatóként kérdem; nem lenne célszerű összevonni ezt a topikot az általános iPad topikkal és ezzel a topikkal?
-
Ebből egy kicsi lejön, mert direktben intéztem az eladóval, de van szállítási költség is és előre ki kell fizetni. [link]
Wifi only.
Nem akarom reklámozni, semmi közöm hozzá, semmi erkölcsi felelősséget nem vállalok érte.
Szerk.
Pár hete kiveséztük itt, hogy mire kell figyelni a Cellular változat esetén, de már elfelejtettem, bocs! A fenti eladó EU szabványos cuccokat hoz, ami akár UK töltőt is jelenthet. -
válasz
vadászcsiga #7015 üzenetére
Köszi szépen!
Recsegett, színeződött? -
Tegnap elültetettétek / magam elültettem a fülemben a bogarat, rendelek egy Air 2-t. Remélem nem bánom meg.
Aki fogta már a kezében, milyen a minőségi összhatása a sima Air-hez viszonyítva? (nincs időm most elmenni megnézni, és most tudok jó áron rendelni)
Szerk, a recsegő hangszóróról már olvastam itt, il. Az erős nyomásra elszíneződő kepernyorol is.
-
Közben megnyitottam 1-2 appot, nagyot is. 7-ből 6-ot nem töltött újra.
Az oldal renderelési (?) hiba megmaradt, ha gyorsan gördítek pl. PH-n, akkor szürke lesz, picit mozgatom, utána ok.
A google.hu oldal amikor írok valamit a keresőmezőbe, akkor nem ugrál.
@Noá: Könnyen lehet. Még nem néztem élőben Air2-t.
Szerk: már csak 7-ből 5 nem tölt újra. Teringettét...
@Spawn21: még azt sem próbáltam. A 2GB izgalmasabb.
bár... most cseréltem telefont: eddig 1 GB, az új 2 GB és nem érzem, hogy "szmúszabb" lenne, a régi is igen jó volt -
válasz
vadászcsiga #6998 üzenetére
8-24-ig folyamatosan nyomkodtad mínusz ebéd, vacsora?
(előfordul az ilyen, kapok is érte...)
-
válasz
vadászcsiga #6993 üzenetére
Szerintem: E < 3G < H < H+ majd ezután LTE vagy 4G, de az LTE képes új telóm még kicsomagolásra vár, ma vágattam nano-SIM-et.
-
válasz
antibes2000 #6914 üzenetére
FONTOS! Szeretném tisztázni, hogy a Hölggyel mindössze annyi a "kapcsolatom", hogy 2 alkalommal rendeltem tőle iPadet, és ebből következően kétszer 5 percet találkoztam vele személyesen is.
Szerintem a legjobb áron tőle lehet iPadet venni, de ennyi, semmiféle kapcsolatot nem ápolok vele!
Mindenkinek szívesen megadom az elérhetőségeit PM-ben, de kezességet NEM vállalok érte! Előre kell utalni a vételárat és 1,5 hónap mire megérkezik a készülék.
Nekem mindkétszer jó tapasztalatom volt vele, de pl. laleh fórumtárs nem ajánlja.
. -
válasz
antibes2000 #6912 üzenetére
EU szabványt rendeltél, nem?
GB = EU szabvány.Amúgy tudtommal Air (5th gen.) esetén csak a kínai piacos különül el; USA, EU egységes. [link]
-
-
válasz
Szabikaa20 #6851 üzenetére
Eleinte nálam sem akart megnyitni bizonyos oldalakat, de felvettem őket whitelist-re és azzal megoldódott a gond.
@legiaap: néha én is elgondolkozom egy droidos táblán, de akkor inkább a már a Nexus 9, egy gond van vele, az se bővíthető.
Más napokon meg azon, hogy lecserélem a droidos telóm (Moto G) egy i5s-re. Mindkét rendszer szimpatikus. Az iOS-ben a szinkronizáció nagyon tetszik. -
Hú, köszönöm - meguguliztam - szép ára van!
De nagyon komoly cuccnak tűnik, jobb ha még töprengek rajta.
@Chereiose: én simán megvenném a HA-n 110-ért, egy jó értékelésű eladótól. Viszed a pénzt, ha látod, hogy sértetlen csomagolású akkor kifizeted. Akár ki is bonthatod a pénz átadását követően az eladóval közösen.
De többször linkeltem itt, hogy van még jobb áron is,de ahhoz előre kell utalni és 1,5 hónap mire kézbe veheted.
-
Őszintén remélem, hogy nem fogsz csalódni az iPadben mert igen jó kis cucc!
Nekem ezt a torrent dolgot még nem sikerült összehoznom vele
. Androidos telefonon gond nélkül megy, Lehet, hogy inkább droidos táblát kellene nézned. Magam is eltöprengek ezen időnként, ott kb. minden funkcióra találsz megoldást.
Szerk. HardRic megelőzött a gondolattal. @Hardric: nekem a szélesvászon pont nem hiányzik.
-
válasz
Szabikaa20 #6764 üzenetére
Nem rossz a 8.1.1, a 7.1.2 se volt rossz.
8.1.1:
Jobbnak látom az üzemidőt 8-ban.
Safariban engem zavar, hogy eltűnik a menü sor.
Ez is újratölti az oldalakat, de kevésbé gáz módon, azaz pl. egy hozzászólás kisebb eséllyel száll el.
Van Családi megosztás, amit majdnem használtam is. -
válasz
lajbi101 #6734 üzenetére
1.igen, meg tudod osztani a telefon mobilnetjét. Én is ezt szoktam tenni, szintén drioddal.
2. Ilyenkor az iPaden Opera Minit hasznalok. Nem mértem, de szerintem több adatot fogyaszt, mert ilyenkor futnak a háttérben adatforgalmat generáló alkalmazások, ugyanis az iPad úgy érzékeli, hogy wifire csatlakozik és mindent szabad neki.
Szerk.: 1 adott oldal betöltése nem jár lényegesen nagyobb/kisebb adatforgalommal, de lásd az előző mondatom.3. Air wifi onlyt használok, ma is ezt venném, de ez erősen szubjektív.
-
-
Konkrét termék ajánlása nélkül: úgy keresd, hogy "iPad Air Smart Case", arra figyelj, hogy ne Air 2 legyen.
Ha Smart covert találsz, az is jó lehet, de az csak a
hátlapotkijelzőt védi. A kínai cuccok lutrik, ha valami tuti minőségi darabot keresel a kedveskednek, akkor ajánlom pl. az Ozaki márkát (10-15 e. Ft). -
válasz
Szabikaa20 #6674 üzenetére
Köszi! Amúgy én is így csinálok. de nekik külön appot szeretnek, hogy ne keverjék össze.
-
A Családi Megosztásig még nem jutottam el. 7.1.2 volt a táblán, azzal nem megy, minimum 8 kell, később mondjuk frissítettem 8.1-re, de hagytam a fenébe a megosztást, mert sikerült új Apple ID-t létrehozni bankkártya nélkül (ezen már a múltkor is meglepődtem, amikor Süvi írta, hogy lehetséges).
Amúgy elolvasva a tutorialt, nem egy nagy ördöngösség ez a Family Sharing.
Szerk: a korábban vásárolt appok is megoszthatók.Más.
Szeretnék ötletet kérni Tőletek, hogy mindkét szülő tudja levelezésre is használni a táblát úgy, hogy ne keveredjenek a leveleik.1. Az Apple ID-t Anyám gmailes címével hoztam létre, telepítettem a Gmail appot, Ő ezt fogja használni (ezt tervezem).
2. Apám már rég elfelejtette a citromailes jelszavát, de talán még az e-mail címét is, készítek neki is egy gmailt. A gyári Mail app kicsit bonyolultnak tűnik nekem, hát még neki...
Mit ajánlatok ami nagyon egyszerű? Inbox esetleg? -
válasz
Vasinger! #6659 üzenetére
Szerkeszteni akartam az előzőt, de pont lefagyott a Safari :-(
Hú vazze, először azt hittem hogy képernyő nélkül zenét hallgattál rajta, de aztán elolvastam a teljes hozzászólást, nagyon komoly.
Hogy készítetted 6664-es printscreent?
@ Szabika: 8.1-gyel tovább bírja, előtte nekem 12 óra volt a jellemző, most meg 15 sikerült.
-
válasz
malisonX #6555 üzenetére
Ma este bontottam ki a szülőknek vett Air dobozát, holnap együtt beüzemeljük.
Meglepetés: magyar töltő van hozzá, mondjuk ahogy Te, úgy én is kértem, hogy magyart adjon hozzá, de a Te példádból kiindulva UK verzióra számítottam. Az akksi 89%-on van, OS verziót nem néztem egyelőre, de gondolom ez is 7.1.2 lesz. -
válasz
vadászcsiga #6655 üzenetére
8.1-gyel nagyon jó lett az üzemidő: 15 órát ment nálam legutóbb az Air amikor töltőre tettem 9% akksival. Szinte csak Safari és mail ment, ezen felül játszottam rajt egy órát, + kevés YouTube.
-
válasz
istvan170 #6627 üzenetére
Nekem tetszik ez a Sony, pontosabban amiket olvastam róla.
Egy előnyét tudom (vélem) még felhozni az Airnek, az értéktartást. A Sony 120 ezertől indul, Airt is bőven lehet venni újonnan 100 környéken világgaranciával és ma egy 3,5 éves iPad 2-t még el lehet adni 45-50 ezerért. Ezt szerintem nem fogja egyik droidos tábla sem hozni.
-
Utánanéztem, a helyes kifejezés Apple SIM.
Ez az oldal eddig minden kérdésemre helyes választ adott, most ezt írja:
"In the US, this single device is designed to run on the AT&T, Sprint, T-Mobile, and Verizon networks and even ships with an "Apple SIM" that is designed to allow one to switch between AT&T, Sprint, and T-Mobile at will (but AT&T locks the Apple SIM upon activation with the carrier, defeating its purpose entirely, and Verizon does not participate in the Apple SIM altogether)."Ebből azt a következeztetést vonom le, hogy az Apple SIM-et egy normál nano-SIM foglalatba teszik be, tehát nem csak szoftveresen van jelen, máskülönben a Verizon hálózaton nem működne.
Szerk: @Süvi: Írtam érdeklődő emailt a Cellular árára, ha van válasz, megírom.
-
+(#6568) erdoke
Köszönöm Srácok!
Holnap ha lesz időm, akkor telepítem a táblát, megpróbálom a családi megosztást. Fura, hogy Te tudtad bankkártya nélkül telepíteni. Gift Cardod sem volt?
Azon lamentálok még, hogy hagyjam 7.1.2 vagy frissítsem egyből 8.1-re?
Másik témához:
Egy hete kérdeztem az Air2 64GB Wifi only árát, akkor 150-et mondott közvetlen (nem vaterás) vásárlásra, személyes átvétellel, de előre fizetve. Amúgy ez szvsz lejjebb fog menni 1-2 hónap múlva.
Most ránéztem a Vaterára, de pont nincs fenn neki iPadja, ettől függetlenül mindig tud rendelni (1,5 hónap). Legyél óvatos a Cellularral, mert az USA-ból hozza és amit EU-sként árul, az UK szabvány és a UK-ben is "soft SIM" van (ha jól rémlik az elnevezése).
Ha gondolod, írok neki e-mailt, de szívesen megadom pm-ben az elérhetőségét, ha még nem tettem volna. -
válasz
malisonX #6552 üzenetére
Akkor kérj tőle, biztos ad, nekem kellett az Áfa miatt, amikor mentem átvenni szóltam előre, hogy milyen névre állítsa ki.
Persze, csak a sorozatszám számít és az aktiválás dátumától indul az 1 év.Milyen töltőt adott hozzá, magyart? (Én még nem bontottam ki a dobozt, de a tavasszal UK töltőt kaptam, mondván az is EU....
)
-
válasz
antibes2000 #6549 üzenetére
A döntés és a kockázat a Tiéd, én már 2 iPadet rendeltem tőle, előre kell fizetni. Privátban meg tudom adni az e-mail címet is, úgy pár ezerrel olcsóbb.
Sima Wifis, 16-os Airt hozott most bruttó 90 ezerért (ez már tartalmazza a 27% ÁFA-t, számlát is kapsz).
Garanciát a gyári 1 éves Apple garit kapod, márkaboltban érvényesíthető, ezen nem kell aggódni.Más: ma reggelre megjött a jóváhagyás a 10$ refundról a hibás Alis tokra. Peace
-
válasz
legiaap #6546 üzenetére
Eddigi Aliexpress rendeleseimmel teljesen elégedett vagyok, az autómhoz rendeltem ezt-azt, amire azt írtak, hogy original az tényleg gyári VW cucc volt, telefonhoz rendeltem eredeti hátlapot 3x, mind igen jó minőségű volt, simán elhiszem azokról is, hogy gyári Motorola. Most ez kicsit mellément
-
Magadra ne vedd!
Persze, hogy használható lesz, csak a szülőknek egy pöpec cuccot akartam összeállítani, de talán észre sem veszik, kértem 10$ refundot a 16,22-ből, 8-nál megegyezünk remélem. Nem akarom visszapostázni, túl sok lenne a szállítási költség, amit én fizetnék.#6539 Vadászcsiga: legkozelebb magamnak Ozakit veszek, de ez szülői megrendelésre volt, szerintem egy 15 ezres toktól lehidalnának. Amúgy most volt idő, hogy megjöjjön Kínából (3 hét), az iPad az USA-ból jött (5 hét).
-
válasz
malisonX #6514 üzenetére
Szia!
Nekem is tegnap jött meg, vélhetően ugyanazzal a szállítmánnyal érkezett mint a Tiéd. (Amit január 29-én rendeltem, az március 17-én jött meg.) Másodjára egyáltalán nem aggódtam, megbízható az eladó.
A szüleimnek ezt a tokot a rendeltem Süvi fórumtárs javaslatára az Aliról, tkp. egy kínai smart case, még úton van, szerintem megegyezik azzal amit linkeltél, de a Labato is tetszetős. Magam Skech márkájút használok, nagyon szép kivitelű, de sajnos pár hónap intenzív használat után elkezdett szétjönni, legközelebb asszem' Ozakit veszek - nagyon jó, de 15 e.
-
Urak!
Megjött a szüleimnek rendelt Air, 5 hét alatt, a tok még úton van Kínából.
Mit javasoltok az ID készítéséhez?
- van természetesen bankkártyájuk,
- de nem lenne jobb, ha a családi megosztást választanám?
- a családi megosztás eseten is meg kell adnom az ő kártyadataikat?Köszönöm!
BTW: megkérdeztem az Air2 árát, most 150e. a 64-es, de másfél hónap.
-
Frissítettem, eddig csak a Safarit próbáltam:
- index.hu nálam nem esik szét, eddig se esett;
- talán valamivel gyorsabb;
- amikor ide gépelek, akkor tovabbra is laggol egy keveset;
- összességében nem látok jelentős változást.Megint kért 2,2 GB szabad helyet a 97 MB-os frissítésnek.
-
Bánja kánya, rátolom én is a 8.1-et.
Szerk.: ja mégsem, nincs letöltés vagy frissítés gomb. Lehet, hogy visszavonták? Vagy csak túlterhelt a szerver.
-
Urak!
Érdemes frissíteni, ki mit tapasztal? -
válasz
vadászcsiga #6258 üzenetére
Végképp nem akarok kötözködni, de az iPad 2 is egész használható volt 7.1-gyel
Ettől függetlenül ÉS ha 2 GB lesz az újban, akkor télen esetleg váltok Air 2-re. (Önkritika: ezzel konkrétan semmit nem mondtam...
)
-
válasz
Arthuro_Adam #6124 üzenetére
Ezt kipróbálnám én is, de ilyen néven nem találok alkalmazást az AppStoreban.
-
válasz
vadászcsiga #6050 üzenetére
Nekem is egész frankón működik, több ujjas gesztusokra azonnal reagál, a Spotlight keresőt ugyan nem hasznalom (mire érdemes használni?), de megnéztem, simán fut. 10 óra használat után 36%-on az akksi.
Ami zavar/fura:
- fórumban gepeléskor van némi lagja, pedig gyári billentyűzet (droidnak nincs Swype-pal sem)
- ez a full screen a Safariban szokatlan, 2* kell koppintani (oldal teteje, vissza...)Ti látjátok ezeket a hangulatjeleket amiket most ideírok? 💨👀👂👅👍 Amikor PC-n nézem, akkor nem látom, de iPadon a saját bejegyzéseimnél igen.
-
válasz
vadászcsiga #5934 üzenetére
Múltkor (2 hete) már írtam, hogy jó áron lesz, 90e. 27% Áfával. Cserében lassan jön meg.
-
igazad van, pontosítok: kinyitva ne takarja az elejét. Tehát ne legyen a képernyő körül 1 centis műbőr keret.
szerk: ez egész jónak tűnik, "Muvit Easy Cover".
@Vasinger: újat szeretnék, a szüleimnek lesz, de feltétlenül megnézem a HA-n a hirdetésed!
-
Srácok!
Megrendeltem a szüleimnek az Airt (alap 16-os), kb. november elejére jön meg.Szeretnék hozzá tokot is, a kritériumaim:
- smartcase jellegű,
- valami jó minőségű kínai,
- lehet ebay, aliexpress, stb. is,
- ne takarja az iPad elejét,
- gazdaságos beszerzés legyen, max 4-5 ezer HUF (max. 20$ szállítással)Van valakinek ilyennel tapasztalata, esetleg konkrét linket tudtok adni bevált cucchoz?
Köszönöm! -
Tkp. én egész elégedett vagyok az iOS 8-cal, igaz számomra (Androidot és WP-t használok telefonban) sok újat nem hozott, de talán kevésbé merül játéknál (Asphalt). Vannak csodás új emojik is 👍 💩
-
-
válasz
vadászcsiga #5632 üzenetére
Akkor légy szíves segíts megoldani a sima iPad topikban taglalt kérdéseimet! :-)
-
válasz
vadászcsiga #5555 üzenetére
Ez valóban fontos fejlesztés a fórumozóknak, örvendetes.
-
válasz
vadászcsiga #5551 üzenetére
Vazz...
-
válasz
vadászcsiga #5546 üzenetére
Két kérdés:
1. Safari újratöltögeti az oldalakat?
2. Ha belépsz Safarin a Google Play-re, alkalmazások / saját alkalmazások, összeomlik?THX
Utóirat: valami csoda folytán most nálam sem omlott össze a 2-es tesztre, eddig 10/10 volt az arány.
-
Ha volt valaha Androidos cuccod, akkor kérlek nézd meg ezt is ebben a sorrendben:
1. belépsz a Safarin a google fiókodba
2. rámész a play.google.com oldalra
3. kiválasztod az "alkalmazások" opciót
4. ezen belül a "saját alkalmazások" pontot.Ez nálam 10/10 alkalommal kiüti a Safarit 7.1.2-n.
Köszönöm!
-
Nem vagy egyedül, néha én is furcsán "érdesnek" érzem az ujjbegyemmel az iPad fémkeretét, de mindig azt gondoltam, hogy az ujjamon lévő redők miatt van ez. Épp tegnap este éreztem ezt utoljára miközben töltőn volt az iPad, de akkor ezek szerint -ahogy Vasinger írta - valami földelési probléma lehet az konnektorral. Csak az iPad és a telefonom töltésére szoktam ezt konnektort használni, de a teló műanyagházas, azon semmi különöset nem éreztem, ill. a porszívót szoktuk még ide bedugni, az is műanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest