- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Luser2000 #5214 üzenetére
Értem.Viszont itt felmerül két ellentétes dolog. Apple boltba a reg.dátumot nézik de a edigital-nál a gari levelet és azon a dátumot? Én akkor reg.amikor vásároltam tehát a dolog nem érint. Viszont aki úgy vásárolta és csak pár hónapjára regisztrálta annak jobb reklamáció esetén Apple boltba vinni.
-
vadászcsiga
félisten
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #4319 üzenetére
Szóval erre valaki?
"Azt hogyan tudnám elérni, hogy a távoli kapcsolaton - Microsoft Remote Desktop - keresztül mondjuk ha abban megnyitok egy Total Commandert vagy Windows File Böngészőt, akkor az ott (azaz a szerveren) lévő fájljaimat át tudjam húzni / másolni az iPad-re?"
-
erdoke
titán
válasz
Luser2000 #3912 üzenetére
A fő beállitásokon belül lehet állítani, hogy mikor milyen hangot állítanak a gombok. Én a kapcsolót a kijelző tájolás fixálására használom, a Le-Fel gombokat pedig úgy állítottam be, hogy külön szabályozzák jelző, és külön a zene/app hangokat. A fő képernyőn, vagy hangot éppen nem adó alkalmazásban a Le gombot nyomva tartva némítom a jelző/csengőhangokat, míg ugyanez az alkalmazás/zene hangját némítja, ha éppen van olyan aktív.
-
erdoke
titán
válasz
Luser2000 #3715 üzenetére
Idén már háromszor voltam Törökországban, és 3 hónapra kb. 25 euró 10 GB mobilnet, amit hotspottal osztok a három eszközömre, de néha még a kollégáknak is. Ha fontos, hogy online legyél, ez nem tétel.
Vehettem volna 128-as LTE céges iPadet, mégis 32-es, WiFi only-t szereztem be, mert elég.
Az osztott képernyő pedig 10" környékén fölösleges, a 12-13" laptopomon os alig használom. Ha leülök egy 24-27-es monitor elé, az persze más tészta, de a feladat is más. -
erdoke
titán
válasz
Luser2000 #3596 üzenetére
Az Evernote beépül az Outlookban, de általában a Windows-ba is. Mióta van prémiumom, nem használok mást. Sok kliens alkalmazás is van hozzá, illetve az API-Ján keresztül máshonnan is lehet bele küldeni szöveget, képet, linkeket, stb, pl. böngészőből.
Azt hiszem, mi 2010-es Office-t használunk, de még nem tűnt fel a jegyzet funkció. -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #3361 üzenetére
ITT találtam meg a megoldást.
Hogy miért kelhetett ennyit szenvedni a telepítéssel azt nem tudom. Gondolom ennyire nem szokott macerás lenni. -
-
Szabikaa20
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest