- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Azt majd sikerul az almanak megoldania, hogy ne toltson folyamatosan ujra a Safari akar ket oldalnal is, tovabba ne lagoljon a billentyuzet? Hihetetlen hogy durva hardver mellett nem kepesek vegre megoldani... A 8.1-t
et vartam, hogy na majd most. Hat nem, most sem... -
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Vedd le es mosd le viz alatt. Siman probalkozhatsz utana ujra. En is igy tettem fel vagy ot proba utan
-
ForRedGlory
félisten
Jó lett a 7.1, de miért nem képesek értelmes app nyitó animációt csinálni? Vagy ha már ez van, akkor egyrészt ne legyen ilyen gyors (mert szerintem gyorsították), vagy ha már ilyen gyors, akkor lehetne +20 fps, mert nem túl folyamatos. Lássuk, hogy i5s-en milyen lesz
Az mondjuk helyből sokkal jobb animáció ügyileg, mint az Air, hiába ugyanaz a hardver.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szabikaa20 #3080 üzenetére
OMG az az adatlapomon lévő írás nem más, mint az adatlapomon lévő városhoz beírt egyéni szöveg, amit nem moderátorok töltenek ki, hanem a felhasználó TETSZŐLEGESEN. Komolyan el sem hiszem, no komment vagy basszus...
aztán csodálkozol, ha kiakadnak -.-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tibee86 #3068 üzenetére
Erre a szerkesztett hozzászólásodra még szívesen meghallgatom a magyarázatod PRIVÁTBAN. Nem itt, ne offoljunk...
-
ForRedGlory
félisten
Azzal jobb amúgy, próbáltam, mert még múltkor ajánlotta valaki, csak tetszene ez az "új" animáció is.
(#3066) Tibee86: Tied a pálya, de speciel 100%, hogy egy darab Air topciba sem írtam ezen kívül. Akkor írj nekem legközelebb kommentet, ha találsz ilyen hozzászólást., bár ezek alapján neked pikk-pakk menni fog ilyen hozzászólás keresése... Le is zártam innentől, lehet írni a további hülyeségeket és személyeskedést, magas ívben tojok rá.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tibee86 #3056 üzenetére
"Keresd vissza, milyen stílusban tette...Egyébként is furcsa lenne, ha Ő bármire ami Apple azt mondaná, hogy nem sz*r."
Ha már visszakeresés, meséld már el, hogy itt mi volt a gond. Ez volt a legelső kommentemúgy, hogy már itt volt a kezemben az iPad Air.
"Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ezek az ablak valtasos animaciok ne "rocogjenek"... Egy kisse lassucska es hektikus. Ketlem, hogy ne lenne benne eleg ero. Pardon, inkabb ugy kerdezem, Apple javitotta mar?
"Egy apró megjegyzésem volt, hogy néha akad, amit többen meg is erősítettek, de nekem kell ugatni, én vagyok a gonosz. Viszont legalább látom, hogy ki az értelmesebbik iPad Air felhasználó és ki az, akit kerülni kell. Úgy nekem estetek, mint aki véres rongyot lát és leesett a gyűrű az ujjáról, mert gonosz intruder csúnyát mert mondani a szeretett iPad Air-ről. Esetleg keresd vissza, hol írtam, hogy nekem nem testszik az Air, vagy hogy szar. Nagyon kétlem, hogy ilyet találnál, innentől 100%-ig hiteltelen vagy Te is. Más kérdés, hogy stílust váltottam, mert nekem estetek, de Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten
(#3054) laleh: Nem is tudom ki kezdett személyeskedni, de segítek. Beírtam egy kommentet, ami nem 100%-ig Apple fanatikus kompatibilis, erre jöttök, mint a kereszteslovagok. A stílusommal semmi gond addig, amíg ilyen baromságokat nem ír valaki, mint te is többek között a #3054-ben.
csab2 legalább érti a gondom, fogalmatok sincs mire értem a lagolást, microlagokat, nem a folyamatosságra, mert azzal semmi gond, hanem hogy hektikusan, random módon az animációk hol folyamatosak, hol meg-megröccennek. Aki meg nem látja...nem akartam ebből ekkora ügyet csinálni, de ha valaki nincs tisztában azzal, amit a másik mondani akar, előtte kérdezze meg, hogy akkor mi is a gond...
Ajánlott videó, aki ebből sem ért, az már nem is érdekel... mert csak a vitát keresi.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
_adaml21_ #3049 üzenetére
Nyilvan nem te fogod megmondani, hogy hova irok es hova nem. Csak tudod ha valaki egyenlosegjelet tesz mukodesi sebessegben egy iPad/iOS vs LG/Android kozott annak fogalma sincs az egeszrol. Elobbi full stock, utobbi full custom. Nem a rendszer hibaja, ha a gyarto nem tud optimalizalni, mig elobbi esetben mivel a hardver es a szoftver is az Apple sajatja, igenis lehet hamut szorni a fejukre, mert csomo helyen lagol. Aki mast mond az hazudik mint a vizfolyas. Azert valakinek nekitamadni mert leirja mi a jogos gondja, szanlasan elvakultsagra vall...
Javaslom hogy pl ha esetleg nem jartal meg AppStoreban (ironia), akkor valassz ki egy appot, majd ugye feldobja kisebb ablakban a bovebb infokat, majd kattints a kis printscreen kepekre. Elvezd a lagolast. Nem beszelve arrol, hogy a billentyuzet is kepes ra, hiaba van kikapcsolva a szinkron. Tema lezarva reszemrol ebben a temaban, mert latom csak a fika megy.
Ha majd lesz erdemben hozzafuznivalom, azt is megosztom, csak eddig ennyit vettem eszre, ami szar. Sok helyen lagol, lagolgat.
Innentol nem neked szol: Ha szerintek az android jobban lagol, ki kellene probalni... pl az LG G2-t stock androiddal (4.4.2) ART runtime mellett, mert ez lehet csak osszehasonlitasi alap (vagy Nexus 5). Ez utobbi nem varazslat, egy kattintas gyari szoftverben, nem kell hekkelni, mielott valaki ezzel jon. Sokkal lagmentesebb az LG G2 mint az Air. Persze nem kell elhinni, nem is varom el, ez egyszeru teny, amit valaki vagy elfogad vagy nem. Nem erdekel, ha valaki 0 tapasztalattal nem hiszi el.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #3047 üzenetére
No komment vagy. Mar a példa is szar, logikai bukfenc...
-
ForRedGlory
félisten
Az animációk attól meg messze nem tökéletesek ios7 alatt. Ennyi a konklúzió, semmi más. Persze vállalható, de semmi extra, sőt.
(#2995) Noá:
"De ha nálad olyan, akkor olyan (csepp a tengerben, vagy csak a hozzánemértés")Te mégis mi a francról beszélsz? Milyen hozzáértés kell egy app telepítéséhez és elindításához, ne adj isten appon belüli navigáláshoz? Amúgy tudtam basszus, hogy az önjelölt hívőknek nem fog tetszeni, ha valaki nem 100%-ig elégedett vele, de azért vegyél már vissza. Nyilván nem adok el egy ajándék Airt...meg nem is akarom, mert tetszik, de attól még közel sem tökéletes. A Netet neked is ajánlom, csak ennyit kell beírni a keresőbe: ipad air lag. Aztán visszatérhetünk rá, hogy mihez nem értek. Sok mindenhez nem értek, de ilyen baromsággal ne fárassz hogy azért lagol, mert hülye vagyok hozzá.
-
ForRedGlory
félisten
Jó, hagyjuk már a hülyeséget, több helyen is képes akadni, elég ha előhozod a multitaskingot és váltogatsz az ablakok között, mocskosul nem folyamatos az animáció sokszor. Kérlek ne fárassz a hülyeségeddel, gatyaszakadásig meg ne védd, mert tud akadni, csak az elvakult fanok képtelenek ezt beismerni. Esetleg keress rá interneten, biztos mindenkinek szar az Air, csak neked tökéletes. Há' persze....
(#2990) erdoke: IMDB app akad, nem a webes, hanem az AppStore verzió. A netemmel semmi gond 3-as ping ED3-as Kábelnet.
Ha van türelmed kérlek ugyan videózd már le pl az IMDB appnál az orientáció váltást, hogy az milyen, mert pl a közelében sincs a Safarinak és hasonlóknak. Egy bajom van, materialista vagyok, cvsak annak hiszek amit tapasztalok. Gyári új Apple Air, 5 program mellett random röcög az animációknál. IMDB meg kb 2.3-as android akadás szintjén van orientáció váltásnál. Maga az oldalon való görgetés folyamatos, de ha már rákattintok valamire a jobbról beúszó oldalnál is néha akad. Persze ez nyilván nem az Air hibája, de meglepett.
(#2989) Noá: Na vajon milyet? Ilyet
-
ForRedGlory
félisten
Na megkaptam végre a gártisz iPad Air-t. Nem rossz, de basszus ez sokszor jobban lagol, mint egy csúcs android
Az IMD app pl egy vicc, akad össze-vissza.
-
ForRedGlory
félisten
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ezek az ablak valtasos animaciok ne "rocogjenek"... Egy kisse lassucska es hektikus. Ketlem, hogy ne lenne benne eleg ero. Pardon, inkabb ugy kerdezem, Apple javitotta mar?
Azert kerdezem, mert hamarosan kapok egy Airt ajandekba, es hat nem vagyok eddig tul elegedett attol, amit lattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest