- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#99546112 #6786 üzenetére
Ez butaság. Mióta megvettem nem zártam be egy alkalmazást sem és láthatod milyen üzemidőim vannak...
Valamilyen alkalmazás végig ébren tartotta, ami merítette, lehet beragadt, vagy pl. vagy pl értesítések jöttek és azok bekapcsolgatták a kijelzőt ha nem volt dnd bekapcsolva.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #5893 üzenetére
Én ugyanilyen hirtelenséggel váltottam androidról iOS-re, majd vissza androidra (telefon tekintetében). Egyik napról a másikra és mindket váltás zökkenőmentes volt. Talán az iOS-re váltás súlyosabb volt mert anno zte blade-ről jöttem 3GS-re de idén év elején vissza droidra már semmi nehézséget nem jeletett. Aki szereti és érti ezt a témát attol szerintem nem olyan meglepő lépés ez. Kiváncsi a másik oldalra hogy objektív véleményt tudjon alkotni a két vezeto telefon OS-ről.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #5723 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy egy ekkora cég, ennyi jó koponyával hogy adhat ki mittudomén hány béta után egy ilyen bugos os-t? Ha valaki a cégnél feltette a saját air-jére látnia kellett hogy bugos, vagy a fejlesztők b.sztak visszajelezni?
legiaap
Jobb volt az. Megváltás volt visszatenni a 712-t, a respring hirtelen már nem is annyira tragikus -
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #4489 üzenetére
Kiforratlan, persze csak akkor ha használtad az előző verziókat. Annak aki ezzel ismerkedett meg először természetesen nem
Vasinger!
A gesztusok a legkirályabb dolog ami valaha tabletben született. Olyan hamar hozzá lehet szokni mint a víziváshoz. A home gombot szinte csak a felélesztéshez használom. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
#99546112 #4489 üzenetére
Én csak azt írtam le, amit tapasztaltam az alatt a 10 perc alatt amíg nyomogattam. De ha nálatok nem jönnek elő ilyen hibák, akkor az jó dolog.
Tehát a forceclose-tól a fejemet a falba verném, ha minden második app lefagyna, ezt Android is tudja.
A 4-5 ujjas gesztusokat mennyire könnyű megszokni? Én ahogy nyomogattam, nem igazán esett kézre, de lehet rossz volt a technikám.
-
válasz
#99546112 #4474 üzenetére
Eddig volt 2 külön hatlapom, ebből egy Ozaki, egy noname, most az Airre egy Smart case jellegű Skech-et vettem. A hátlapokat ritkán szedtem le, de hasonlóak a tapasztalataim a Tiedhez, a mostani már kezd kilazulni, mert aránylag gyakran leszedem, azért még tart. Summa summarum, szerintem mind ilyen.
-
-
ZoliBen
tag
válasz
#99546112 #4184 üzenetére
Akkor szerintem ezt neked találták ki. Jelenleg ki van fogyva a KS1, viszont amit említettél, arra tökéletesen megfelel a 500 GB-os tárhelyével, és a havi 5 eurós árával. Ajánlom figyelmedbe a Plex nevű programot
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
#99546112 #3276 üzenetére
Hali!Nálam olyan 2-3-4 hét szokott lenni,ha kína,korea,taiwan ról rendelek.Az eladótól ha nem adta meg kérdezd meg az "Tracking Number" számot pl RC094567893CN és ezt beírod ide vagy a magyar posta weboldalán ide
Ha már magyarországon van a küldemény akkor az utóbbinál kikéne hogy jelezze!
Attól fugg mivel küldte de lehet az 10-25munkanap de akár 15-40munkanap is szóval még annyira nincs késö! -
-
Sur1G
aktív tag
válasz
#99546112 #2940 üzenetére
Minden évben kijön egy új iOS, viszont nem mindig újítanak ennyi, mint ios 6 és 7 között volt. A tendencia az, hogy az új kb olyan, mint az előző csak pár új funkciót bele tesznek meg tovább optimalizálják. Szerintem ekkora változás most pár évig nem lesz, mint most volt. Ergó az iOS a következő időszakban egyre stabilabb lesz. Mire kiforr teljesen, addigra megint hoznak egy nagyobb változást, ami megint tele lesz hibával.
-
erdoke
titán
válasz
#99546112 #2931 üzenetére
+ 1 év Apple garanciát ad, illetve valamivel többet, de az extrák miatt nem éri meg előbb vásárolni. Az aktiválás napjától számított egy éven belül kell megvenni és beregisztrálni az adott készülékhez.
Én az ED-ban tudtam a legolcsóbban beszerezni, hitelkártyás kedvezménnyel valami 16200 Ft-ra jött ki. -
Xero
nagyúr
válasz
#99546112 #2928 üzenetére
Feladat függő, hogy mit vált ki. Nálam a munkám nagy részét nem tudja kiváltani, de alkalmi videózásra, böngészésre, játékra kiváló.
Nálam pontosan ez a nagy előnye. Ha gép előtt ülök, akkor folyamatosan érzem a kényszert, hogy a munkámmal foglalkozzak. Ez az iPad-nél nincsen meg. -
_adaml21_
őstag
válasz
#99546112 #2751 üzenetére
Hasonlít az eredeti Smart Case-re.
Válaszolva korábbi kérdésedre, annak a belseje mindenütt plüss szerű anyaggal van bevonva, nagyon puha. A kijelzőre így is sikerült már szereznem egy hajszálkarcot, ami csak akkor látszik szerencsére, ha kikapcsolt kijelző mellett direkt fény alatt keresem, ennél sokkal nagyobb karcokkal mennek apróhirdetési oldalakon "fóliázott, mikrokarcmentes" készülékek, tehát nem kell besz*rni, csak nekem ehhez elég jó szemem van.
Nagyon sokáig keresgéltem tokot, szinte már a rögeszmémmé vált...Én úgy voltam vele, mivel nem találtam itthon egyetlen normális tokot sem (10ezer körül gondolkoztam, Smart Case utánzatot kerestem), várni meg nem akartam 2-3-4 hetet ebayes tokra, amiről esetleg megérkezéskor kiderül, hogy egy rakás kaki, elhatároztam magam.
Azt gondoltam, ha már kiadtam az iPad-ért ~150ezer forintot, nem sajnálok 20ezret egy jó tokért, ami kiszolgálja talán életciklusa végéig.Aquánál találtam 20,5-ért Smart Case-t, megvettem, boldogan használom.
UI: elképesztően szexi a barna bőr tok a fehér iPad-el
-
vans?
őstag
válasz
#99546112 #2662 üzenetére
udv, nekem ilyen van. muanyag hatulja is van, de nem gagyi, es konnyu leszedni az egeszet. tokeletes a tok amugy, lezarja-felnyitja a kijelzot, mindket allasban stabilan all. ja, es ugye 5 dolcsi a 15+ ezerhez kepest. A legolcsobb postaval van vagy 1 honap mire megjon, DHL-lel gyorsan, meg ugy is megeri szerintem (en mondjuk iPhone-ra is rendeltem par tokot - foleg mert a paromnak is az van).
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
#99546112 #2660 üzenetére
A 21Mbps sebesség csak névleges adat, a valós sebesség függ a lefedettségtől, a hálózat terhelésétől, az időjárástól, stb. Most biztos sokan lógnak a neten ezért csökkent a sebesség. Nálam az LTE 3-18Mbps között mozog álalában (szintén N&R 8GB LTE)... A csúcs eddig 28Mbps volt, de ez nagyon ritka kegyelmi állapot, mikor minden bolygó együtt áll.
-
atees
őstag
válasz
#99546112 #2623 üzenetére
Szoval, csatlakoztatod az ipadet a gephez itunes elindul, alkalmazasok fulre kattintas, majd legorgeted az oldalt, ott bal tajon megtalalod az adobe ikonjat rakatt, jobb reszen lesz egy gomb, h asszem tallozas, na itt kivalasztod amit akarsz es kesz is, persze kis ido kell mig felmasolja, ezt a kepernyo kozepen felul jelzi.
Rem ertheto! -
erdoke
titán
válasz
#99546112 #2625 üzenetére
Lassan 3 éve van iPadem, és elég sok PDF fájt néztem már rajta. Voltak nagyok is. Soha, semmilyen problémám nem volt ezzel. Gyakorlatilag nem használok iTunes-t, de arra elég hamar rájöttem, hogyan kell az adott alkalmazásba másolni tartalmat...
Szerk. & gy.k: Az Alkalmazások fülön van egy belső ablak, ahol ki kell választani az appot, majd behúzni Intézőből a fájlt.
-
-
Blue@X
senior tag
válasz
#99546112 #2543 üzenetére
Nekem erre van két appom is: Appzapp HD Pro illetve Apps Gone Free
-
legiaap
félisten
válasz
#99546112 #2266 üzenetére
Általában naponta 4-5 órát használom az iPad-et, kb. 4 alkalmazás van megnyitva egyszerre és a Safariban 2 oldal és kidobál. Minél több ilyen hibát dob ki annál többször megy el az apple-höz a diagnostic-ból, ezzel hangsúlyozva, hogy van baj nem kicsi.
Miért ezt használom, mert ez a gyári böngésző és szeretem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged