- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
ForRedGlory #3048 üzenetére
Szerintem meg inkább hord el innen magad... Építő hozzászólást nem tudsz írni, problémádra megoldást nem tudunk találni, tehát ha fejenállsz, akkor is sz*r marad az iPaded, hangulatrombolásra meg nincs itt szükség.
Én inkább használom tovább ezt a jó kis tabletet, és nem foglalkozom mással
-
_adaml21_
őstag
válasz
#99546112 #2751 üzenetére
Hasonlít az eredeti Smart Case-re.
Válaszolva korábbi kérdésedre, annak a belseje mindenütt plüss szerű anyaggal van bevonva, nagyon puha. A kijelzőre így is sikerült már szereznem egy hajszálkarcot, ami csak akkor látszik szerencsére, ha kikapcsolt kijelző mellett direkt fény alatt keresem, ennél sokkal nagyobb karcokkal mennek apróhirdetési oldalakon "fóliázott, mikrokarcmentes" készülékek, tehát nem kell besz*rni, csak nekem ehhez elég jó szemem van.
Nagyon sokáig keresgéltem tokot, szinte már a rögeszmémmé vált...Én úgy voltam vele, mivel nem találtam itthon egyetlen normális tokot sem (10ezer körül gondolkoztam, Smart Case utánzatot kerestem), várni meg nem akartam 2-3-4 hetet ebayes tokra, amiről esetleg megérkezéskor kiderül, hogy egy rakás kaki, elhatároztam magam.
Azt gondoltam, ha már kiadtam az iPad-ért ~150ezer forintot, nem sajnálok 20ezret egy jó tokért, ami kiszolgálja talán életciklusa végéig.Aquánál találtam 20,5-ért Smart Case-t, megvettem, boldogan használom.
UI: elképesztően szexi a barna bőr tok a fehér iPad-el
-
_adaml21_
őstag
Scanner pro, nagyon jó kis alkalmazás, a szokásos 2.69 helyett most ingyen
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Lehet egyáltalán tokot kapni ehhez a készülékhez? Természetesen a 23ezer forintos apple tokon kívül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest