- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Úgy értettem, hogy mind a processzor, mind a GPU elég gyors a kijelzőhöz illetve a feladatok nagy többségéhez. Emellett az 1 GB memóriából több felhasználható, illetve az alkalmazások is valamivel kevesebbet esznek 32 bites rendszeren, mint 64-en. Tehát szerintem az Air 1 GB RAM-ja már nem passzol annyira az egyébként gyorsabb, így multitaskingra elvileg inkább alkalmas vashoz. Kár volt lespórolni a második gigát... Számomra tökéletes lenne, ha 2 GB RAM-mal és Touch ID-vel adták volna ki. Így kénytelen leszek váltani, ha ezek benne lesznek az újban.
-
-
erdoke
titán
Ahogy én használom a gesztusvezérlést:
Két ujj balra: következő tab
Két ujj jobbra: előző tab
Két ujj fel: új tab nyitása (természetesen a gyorsindító oldallal indul)
Két ujj le: aktuális tab bezárása
Két ujjas tapi fent: oldal tetejére ugrás (ott is működik, ahol az OS nem tudja)
Két ujjas tapi lent: oldal aljára ugrás
Két ujjas tapi középen: váltás teljes képernyős és füles nézet között
Három ujjas tapi középen: megosztásEmellett alulra lehet gombokat kitenni, amiknek a sorrendje, száma, átlátszósága választható. Sok funkció innen is elérhető, együtt a gesztusokkal szinte fölöslegessé teszik a nem teljes képernyős módot. Az előbbi képernyőre összezártam, de csináltam mentést kibontva is (alul láthatod az Előre/Vissza gombokat):
-
-
erdoke
titán
Gyanítom, hogy eredeti, mert pontosan úgy néz ki. Ami nem is csoda, lévén hogy a gyári képekkel reklámozzák...
Egyébként az a bizonyos kék leginkább gyári hibás lehetett, kizártnak tartom, hogy a szín miatt volt problémás. Air SC nekünk feketében és pirosban van, de a 2-3-4-hez valóból van tapasztalat kétféle bőrrel és 3 PU-val, és a kék is jó már lassan 2,5 éve... -
Szabikaa20
őstag
Nálam is hasonló volt a helyzet!Nálam hol ment a net hol nem a tableton,de többi máson ( pc,teló) ment rendesen!Rámentem mondjuk a fb-ra tableton és behúzta az oldalt,de a képeket nem élesítette,hanem csak olyan elmosódottak maradtak...Vagy más oldalakat be se húzott csak többszöri refresh után vagy egyáltalán nem!Tegnaptól más a helyzet,mert megjött az új router....Mert szokott nekem szétkapcsolni pc-n is és a szolgáltatótól 4x voltak kint szervizesek,és utoljára azt mondták,hogy a modem rossz,mert úgy volt nálam,hogy ADSL modem összevolt kötve egy sima routerrel és úgy volt netem,de tegnap megjött az új router amiben már be van építve a modem is....Idáig mükszik úgy ahogy kell neki...
-
univerzita
addikt
En a 8playert hasnalom.Ez kezeli a Dts hangot iss.Nekem NAS-rol meg a BR-filmeket iss vitte DTS-MA hangal.
A Lite verzio ingyeness,de 1-mappábol csak 5 filmet kezel.A fizetett verzio kezeli mindet. De ha csináls tobb mappát 5-filmenkent akkor jo les. A Pro verzio nem drága(4-5) euro. -
Plex-hez ugye kell egy szerver ami vagy PC-n, vagy egy NAS-on fut. Aztán kell egy kliens ami vagy beépítve ott van a tévében, pl. régebbi LG modellekben, vagy megveszed az appot mobileszközökre. De figyelni kell, hogy a plex kliens figyeli, hogy milyen képessége van az eszköznek, tehát ipad-en nekem pl. eleve nem játsza le azt, amit a gyári lejátszó nem tud. Szóval kb. egy mkv se nem megy, mivel azt mondja, hogy ehhez transcoding kéne a szerver oldalon, amit a NAS-om nem tud. Így nekem egyelőre marad a DLNA, nplayer páros, aminek egyetlen hátránya, hogy nincsen media library.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Filmvilág
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged