- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos elromlott az ipadem melyet mar nem cserelnek mert lejart az egy evem, de van benne egy Net&roll M T-s sim kartya 20gb nettel!Ez meg aktiv 11 honapig ha esetleg vki gondolja szivesen hasznalhatna teljesen barati havi 3.5e ft ert.
Tudom nem hirdetes helye de ipadesek kozott igeny lehet ra! Koszi -
Szecsy
aktív tag
Sziasztok!
meg mindig megvan a barna eredeti smart case em airhez ha esetleg valakit érdekelne (jelkepes összegért) tudom nem ez a hirdetés helye, csak mint forumtársaknak emlitem -
Szecsy
aktív tag
Meg mindig aktualis a jokis eredeti smart case em ha vkinek felkeltette az erdeklodeset
-
Szecsy
aktív tag
Tudom hogy nem engedelyezett dolog de mivel van egy eredeti smart caseem airhez akit erdekel esetleg
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok mondani fajlkezelo programot ami szerintetek a legjobb? Azsebaj ha ingyenes
-
Szecsy
aktív tag
A mai eszrevetelemtol egy kicsit pipa lettem azert, adott a kis air-em ra ugye a barna bor smart case 17e ert, mondom reggel hallgatok egy kis zenet, eloveszem a Dr.dre fulesem azon belul a Solo tipust melynek a jack resze ugye 90fokos egysegbol all, na es itt jot ram a duh amikor bedugtam akkor konkretan szorulva ment be teljesen a CAsetol, forgatni a csatit nem is nagyon lehet mert akkor szetcseszi a caset,, nem tudom ugy latszik ezt a ket esetet nem teszteltek anno
nade igazatok van kell nekem Beats fules hisz ott a jo oreg gyari fules
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4658 üzenetére
Kicsit lassan elkanyarodtunk a dolgoktol de ha gondoljatok kuldok egy nagyon jo videot ,megtekintes csak air-en
-
Szecsy
aktív tag
-
Szecsy
aktív tag
Amugy nem tudom ti hogy vagytok vele de az en smart case em iszonyu labilis, eleg gyenge a magnes igy amikor behajtom a fedelet es mondjuk allo helyzetben van,gyakorlatilag nagyon kis mozgatastol eldol..emlekeim szerint a regebbiek erosebbek voltak,
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #4476 üzenetére
Vagy a megoldasok kozul talan a legdragabb az a Smart Case na abbol konnyu ki be venni es jo anyaghasznalat miatt nem is lesz semmi baja.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4429 üzenetére
Igen csak azzal az a baj h ker vmi .me email cimet
-
Szecsy
aktív tag
Tudnatok nekem mondani valami olyan Jegyzeteloa programot melyben ha irok
Padrol akkor az iphoneba is latom az elmentett szoveget,jegyzetet,
Kicsit hasonlora gondolok mint a safariban a megnyitott konyvjelzok melyek azonnal frissulnek es a masik eszkozrol latommivan eppen megnyitva, nekem valami hasonlo kene csak szoveges megoldashoz -
Szecsy
aktív tag
képzeljétek sikerült lefogyasztanom a Tés Net n Roll M csomagot ami 20gb adatforgalmat engedélyez
ez elég szép teljesitmény , mondjuk nekem a hófordulom 7.-én van szval addig még kibirom
-
Szecsy
aktív tag
Sziasztok! Nekem az lenne a problemam hogy iphone ra be van allitva az email fiokom,ami hibatlanul mukodott,
Lett egy ipad is amire szinten icloudbol belett allitva a fiok, de innentol kezdve az iphone al mar Nem tudok emailt kuldeni.... Ez mitol lehet? -
Szecsy
aktív tag
válasz
#27813376 #4298 üzenetére
Enis Harmasrol valtottam airra ugye a harmas volt az elso retinas szeria!
Az air sokkal de sokkal vekonyabb es konnyebb mint a negy arrol nem is beszelve hogy en ismerosommel vettem a T-nel es neki a 4es ipad 10e ft al dragabbra is jott kiugyanaz a 16gb os cellular!
Amugy akksi idoben meg egyeb tulajdonsagokban nincs kulombseg talan mintha a 4nek erosebb lenne a maximum fenyereje de ugye ez lehet csaloka is mert nekem feher az air mig neki fekete,,, roviden ennyi celszeru mindig az ujabb hamar kijott
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4274 üzenetére
Annyira kiraly hogy van belole 10db om
-
Szecsy
aktív tag
Tegnap kaptam egy ilyen hangszoro cuccot melyet egybol ipaddel teszteltem, bluetothon kommunikAl siman iphone ipaddel nagyon szep eros hangzasa van nagyon kiraly termek ha valakit erdekel ilyen dobjon egy put
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #4191 üzenetére
Koszonom mindkettotok valaszat! Akkor ugy tunik eleg kezdetleges a torrentezes okoseszkozon
-
Szecsy
aktív tag
Ebben en igazat adok neked enis ugyanezen a nezeten vagyok, nekem a laptop akkor van bekapcsolva ha szokoevente egyszer a Gyari zene appba esetleg tennek fol uj zeneket vagy a fotokat vmi miatt nem dropboxal mentenem le... Torrentezni nem tudok paden arra milyen alkalmazas van ? Hasonlo elven mukodik mint gepen?koszii
-
Szecsy
aktív tag
válasz
univerzita #4006 üzenetére
De ezt siman beirom es mukodik? Vagy most lehet en ertettelek felre illetve utana ki tudom tenni notification centerbe h mutassa?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #3991 üzenetére
Koszonom a segitseget! Mert sajnos el kell h adjam ja es rajon meg a 17e ft os smart case is de az megy hozza ajandekba
-
Szecsy
aktív tag
Szerintetek mennyit erhet egy fel eves air 16os cellularos gepezet? Csakmert retina minit akarnek inkabb.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #3948 üzenetére
Koszi szepen ezt a hasznos tippet ez fog kelleni mert csak 16 os a gep
Illetve melyik appra gondolsz dobnal egy store linket mert most keresve nem egy ilyen nevu van
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #3944 üzenetére
En nem tudom hogy ezzel osszefuggesben van de amikor mar keves szabad helyem van az usage ben akkor pl egy respring utan tobb lesz?.. Lehet ontisztito uzemmod?
-
Szecsy
aktív tag
Van e esetleg vmi virusirto vagy tisztiprogram az ipadre?
-
Szecsy
aktív tag
Nekem 7.1 el sokkal jobb az akksiido. Normal hasznalat mellett 16nap usage es 5nap standby es meg van 26%
-
Szecsy
aktív tag
Nekem egyszeruen nem tolti le a frissitest a paden a szoftverfrissitesnel...
-
Szecsy
aktív tag
Ez a Flipboard ez tulajdonkeppen micsoda? Belekell linkelnem a kedvenc oldalaimat?
-
Szecsy
aktív tag
Kb 4 honapja van meg az air de szeretnem megkerdezni ti mely programokat raktatok fel ra!? Ha esetleg egy screen shootot mutatnatok kegkoszonnem
-
Szecsy
aktív tag
Ez az olvasasi lista tuladonkeppen azt jelenti hogyha offline a pad akkoris megnyitja mert el van mentve? Vagy mire szolgal?
-
Szecsy
aktív tag
Ha az ipaden tetelezzuk fel lefogyott a havi adatmennyisegem akkor az en esetemben a tre kuld smst? Vagy ipad nem tud fogadni
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek mondanatok par jo jatekot melyet multiplayerben lehet tobb keszulekkel jatszani?!
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #2325 üzenetére
Nekem ennel tobb szokott kb 21-22 ora...
-
Szecsy
aktív tag
Koszi a segitseget a real racing tenyleg kiraly bar masfel gigat foglal es igy van 400mega helyem...
az nem karos?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Mela Kehes #2172 üzenetére
Csak egy
nade melyik??
-
Szecsy
aktív tag
Szerintetek melyika legjobb autos jatek ? Real racing 2 vagy gt racing nem tudom mik vannak meg?!
-
Szecsy
aktív tag
Tegnap egyik kedves ismerosom szeretett volna ipadet! Nyilvan airt szeretett volna de pesten sehol sincs, igy 4-es retinat vett es az a kerdes h lehet hogy az 14000 draggabb mint az air?
-
Szecsy
aktív tag
Tegnap fogtam egy retina minit a kezemben es azt kell h mondjam megbantam az airt....
szerintem eladom es csakis a mini!
-
Szecsy
aktív tag
Az lehet hogy sehol sincs mar air keszleten?
-
Szecsy
aktív tag
Segitenek kerlek nekem abban hogy mik azok a jokis jatekok melyeket multiplayerbe lehet jatszani ket Pad kozott?! Koszonom
-
Szecsy
aktív tag
Segitenek kerlek nekem abban hogy mik azok a jokis jatekok melyeket multiplayerbe lehet jatszani ket Pad kozott?! Koszonom
-
Szecsy
aktív tag
-
Szecsy
aktív tag
http://static1.businessinsider.com/image/5266c271ecad04800883007d-960/ipad-air.png
Ezt valahonnan le tudom szedni hatternek?
-
Szecsy
aktív tag
Engem az bant h T nel nincs fekete
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest