- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6402 üzenetére
Eddig még nem sikerült nekik, nem hiszem hogy ezután menni fog de én már így szoktam meg a safarit. Nagyobb gondnak tartok más problémákat a böngészőben mégpedig azért mert 6-ig teljesen jó volt és ami egyszer jó volt azt miért kell elbaltázni?
Szabikaa20
Sokáig használtam a 712-t, Chrome-ot kevésbé, YT-ot sokszor, de nálam egyik sem jelentkezett.
A YT biztos hogy frissült, a Chrome nem tudom de lehet hogy ezzel van összefüggésben. -
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6144 üzenetére
Ez lett a megoldás. Visszahúztam, totál bevizeztem a kijelzőt és egy bankkártyával kipréseltem alóla a vizet. Tükör sima lett.
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #3509 üzenetére
Azon kevés dolog egyike, amit ki lehet kapcsolni.
(#3508) Noá
A korábban beharangozottakon (zár képernyő animáció, jobban lekerekített ikonok, kikapcsoló csúszka, stb.) kívül nekem még annyi tűnt fel, hogy a Jelszó menü kikerült a Beállítások bal oldali fő listájára is, illetve a királykék színt, ami fehér alapon látszik a Safariban, a levelezőben és egyéb helyeken, lehet sötétíteni. Bár ez utóbbihoz segítséget kellett igénybe vennem...(#3511) GeneraL_XTX
Megszűnni nyilván nem fog, több memória kellene, m,int iOS 6 + iPad 4 esetén kellett, mégis ugyanannyi van. Persze finomítani lehet a működésen, de csodák nincsenek. Majd a követező generációban duplázzák a RAM-ot, és akinek fontos, az cserél. -
válasz
ForRedGlory #3467 üzenetére
Jo elirtam. 112500. De az akkor sem 104000... (Eddig is azt irtam csak tegnap mar keso volt)
Kiszu: ja csak h afat nem ugy kell szamolni... A bruttonak 21.26%-os az afa tartalma nem 27.
-
Drachoo
senior tag
válasz
ForRedGlory #3309 üzenetére
Nálam is jó működik ez a feature.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
Hát nem töltök annyi idöt a PH-n mint te szóval ezt nem tudtam...De ettöl függetlenül az h.sz.-ed nem változik szóval ennyi!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3069 üzenetére
Nem véletlenül töröltem ki, mivel saját tapasztalatom nincs ( nem is lesz, ha csak ingyen nem vág hozzám valaki egyet), így nem állok le kakaskodni ezzel kapcsolatban, hiába hallom ezer meg egy helyről.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3064 üzenetére
Ezzel indítottál, majd jött a következő., ezek után nem értem, miért lepődsz meg azon, ha egyesek nem hagyják ezt szó nélkül. (Valóban az az első hsz.-ed amit linkeltél, de senki nem arra gondolt, ezt te is tudod szerintem...)
A stílusod, és a felsőbbrendűségi komplexusodat meg nem csoda, hogy sokan nem tolerálják...
A többihez röviden: "ugatni" a kutyák szoktak, az meg, hogy szerinted ki az "értelmesebbik" felhasználó, nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne." Esetleg keresd vissza, hol írtam, hogy nekem nem testszik az air, vagy hogy szar."
Sok időbe telne, mire végigkeresném az összes Apple hír alatti hsz.-eidet, de nem vagyok benne biztos, hogy nem találnék ilyet. -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #3064 üzenetére
Btw, a mozgás csökkentését próbáltad bekapcsolni? Néhány embernek szó szerint hányingere lett az új animációktól, nekik tették be a szolidabb verziót. Gyengébb vasakon a folyamatosságot is növeli, talán érdemes egy próbát tenned. Az én felhasználásom mellett nem nagyon jön elő akadozás, kivéve az AppStore-t.
-
válasz
ForRedGlory #3048 üzenetére
Veled az összes topicba gond van. Mindenkivel olyan modorod van, hogy a való életbe nem tudom hogy tudsz érvényesülni. Valószínüleg jó sokan utálnak, vagy akik szeretnek, azok csak eljátszák.
Ezt a beképzelt, lekezelő stílusodat érvényesítd ott, ahol elviselik. Ha meg akkora nagy android fanatikus vagy, ne jár az Apple topicba és ne szemeteld tele a marhaságaiddal a topciot. Senki nem kíváncsi rá.
Köszi!
Kellemes napot! -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #3051 üzenetére
Ahogy írtam már korábban, az AppStore maga egy web alapú alkalmazás, nem pedig full kliens által futtatott app. Mint ilyen, a működés sebessége, folyamatossága sokban függ az aktuális net sebességedtől, a szerver oldali terheltségtől, stb. Sőt, mint web alapú alkalmazás, a Safari problémák is befolyásolják a működését. Egyelőre egy nagy gond van iOS 7 alatt, és az a Safari. Ennek folyománya, hogy a web alapú appok is problémásak lehetnek.
Maga a Safari (részben) kikerülhető alternatív böngésző használatával, de arra sajnos már nincs ráhatásunk, hogy az AppStore is a Safari motorját használja, viszont más böngészők hibajavításai nélkül.
Tény, hogy az iOS 7 túl korán került kiadásra, különösen iPadre. Telefonon egy nagyságrenddel kevesebb gond van vele. 4.x óta használom, ennyire még sose vártam frissítést, mint a 7.1-et.Azt pedig továbbra is érdemes fejben tartani, hogy androidos oldalon nincs mihez hasonlítsd az Airt: 64 bites vason 64 bites OS.
Majd meglátjuk, melyik fog laggolni, amikor kijön az új csoda Samesung Tab 64 bites chippel és arra fel nem készített édes-roppanós kukásvödörrel. Addigra iOS 7.1.x lesz... -
_adaml21_
őstag
válasz
ForRedGlory #3048 üzenetére
Szerintem meg inkább hord el innen magad... Építő hozzászólást nem tudsz írni, problémádra megoldást nem tudunk találni, tehát ha fejenállsz, akkor is sz*r marad az iPaded, hangulatrombolásra meg nincs itt szükség.
Én inkább használom tovább ezt a jó kis tabletet, és nem foglalkozom mással
-
válasz
ForRedGlory #3008 üzenetére
Szerintem a legjobb gép a piacon. Remélem hamarosan beszerzem én is.
Az Lg G2 is laggol mégis használod. Akkor mi itt a gond? -
Sur1G
aktív tag
válasz
Egyetértek, hogy az Air az iOS 7.0-val elég lagos itt ott, illetve sokaknál nem túl stabil, viszont még így is egy "csúcs" android szintjén van. Viszont a béta videók alapján elég sokat javítanak ezeken a dolgokon, míg ezt android tájáról nem mondanám el. Valahol olvastam, hogy safariban megoldották, hogy ne töltögesse újra a lapokat, sokkal több lapot tud "élesben" tartani a béták alatt. Aki használ bétát ezt meg tudná erősíteni, illetve cáfolni?
-
csab2
veterán
válasz
Valóban az IMDb app esetében nem olyan folyamatos az orientáció váltás, mint mondjuk Safariban.
Csak szólok előre: lesz még rosszabb is.
Pl.:
Nálam már 2 megnyitott oldal esetén is előfordul (nagyon gyakran, szinte mindig) Safariban, hogy váltáskor újratölti az oldalakat. Írták már itt a fórumon, hogy más böngészővel nem ilyen, de én szeretem a Safarit, nem akarok másik böngészőt használni. A multitask is egy fos. Pl. a Facebook újratölt, Mindig TV újratölt, játékok is újratöltenek. Az, hogy az adott app ott folytassa ahol abbahagytam csak álom. Lehet, hogy az appok nincsenek jól megírva, lehet, hogy az iOS7 nincs még kellőképpen optimalizálva a 64 bitre, lehet, hogy kevés az 1 GB RAM, nem tudom, de ez így nem kóser.
Félreértés ne essék, ettől (vagy inkább ezzel együtt is) én imádom az Airt, el nem cserélném semmi másra, de a tény az tény: vannak gondok. Nagyon remélem, higy a 7.1-ben orvosolják.206 cc:
Én az Erste és az Axa netes felületét használom, tökéletesen működik mindkettő Airen. -
Tibee86
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2988 üzenetére
-
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #2996 üzenetére
Én nem állítottam, hogy tökéletesek az animációk. A 7.1 béták alapján az Apple se gondolja így.
Egyébként nyilván tisztában vagy vele, hogy olyan vas és OS van a kezedben, ami Androidon még kéjes álomként se bukkant fel így együtt? Alapjaiban újraírt, 64 bites OS ennek megfelelő hardveren, mindössze 1 GB RAM-mal. Ideális esetben kb. a 7.1 kellett volna, hogy elsőként megjelenjen publikus verzióként, de a motorháztető alatt történt változások némileg érthetővé teszik a tökéletlenséget. -
atees
őstag
válasz
ForRedGlory #2992 üzenetére
Nálam így "akad" az imdb:
[link] -
törölt tag
válasz
Mint írtam, nállam 5-6 megnyitott nagyobb appnál sincs gond, folyamatos. Nemhiszem, hogy minden Air máshogy viselkedne!
De ha nálad olyan, akkor olyan (csepp a tengerben, vagy csak a hozzánemértés)Hozzáteszem, az IOS7-en van még mit csiszolni, attól még nem a brutál erős vas a szar.
Amúgymeg add el, ennyi és vegyél sz*r droidot!
Aztán írd meg mennyire vagy vele elégedett!!
-
atees
őstag
válasz
Nekem nem akad az imdb...
De próbálj meg valamit! Beállítások->Általános->Kisegítő lehetőségek->Mozgás csökkentése BE -
erdoke
titán
válasz
Tehát mi a konklúzió? Szarul megírt az IMDb app iOS 7-re (64 bites talán még hírből se ismerik), tehát a vas és az OS is szar?
-
atees
őstag
válasz
Akadás???? Az Airnél??? Akkor az valamilyen kínai lehet. Az ipad2öm is alig akad, sőt nem is. De az Air ilyet nem tud!!!
-
erdoke
titán
válasz
Web alapú app, akkor akad, ha szar a neted. Nálam 80 Mbps van az Air-ről kifelé, nem akadozik az IMDb.
-
atees
őstag
válasz
ForRedGlory #2819 üzenetére
Beallitasok-Altalanos-Kisegito lehetosegek-mozgas csokkentese BE, igy nincs ez az animalt menus tema!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest